Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #125390 üzenetére
Kössél bele...nem lenne next gen, 15 fps-sel jáccanánk
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
ridiculous
aktív tag
Van most valahol kedvező áron Elite Series 2 konti?
Nem olyan rég mintha láttam volna itt hogy ~40-50K - ért lehet venni de most 60 alatt nem igazán találok..[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #125392 üzenetére
Bocsánat (Isten nyugosztalja szegénykét - mármint a képen)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #125390 üzenetére
nagyon bejött neked ez a gif...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
homerhamm
addikt
Nem láttam nagyon Atlas Fallen írásokat, megéri megvenni?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz AsakuraDave #125383 üzenetére
Egy bug nem feltétlenül jelentkezik a felhasználók minden százalékánál.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
válasz AsakuraDave #125383 üzenetére
Nem tudom. Ez ilyen random dolog. Xbox-on sem bugos gondolom mindenkinek.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gianni85
veterán
válasz Roland861010 #125378 üzenetére
-
AMD Power
titán
Ahogy elnézem a AC Valhalla lesz a "leghosszabb" játékom. Úgy,hogy annyira nem is tetszik.
-
gianni85
veterán
válasz Roland861010 #125378 üzenetére
Van magyar support, csak nem találom a telefonszámot
-
.LnB
titán
Végignyomtam a Control Ultimate Edition-t. Úgy értem, hogy a DLC-ket is.
És mivel jó volt vele játszani, gondoltam kimaxolom. De így a vége felé jött sajnos, hogy a "Niche Position" achi bugos. Így fel is adtam. Ezen kívül még lenne négy gyüjtögetős achi, de akkor hagyom.
Viszont jó volt megint játszani vele. Csípem a hangulatát, és kellően elborult.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz parandroid #125374 üzenetére
Nem vagyok ebben biztos, az eddig látottak alapján inkább az Avengers féle 5-6-7 pontokat várom. De nyilván látnom kell a játékot élőben.
Live-Die-Respawn
-
parandroid
félisten
-
pzstm
titán
válasz oriic #125366 üzenetére
“A Rocksteady kénytelen volt leállítani a Suicide Squad: KtJL szervereket kevesebb mint egy órával a korai hozzáférés elindulása után, mivel a játékosok olyan hibát tapasztaltak, hogy azonnal teljesítették a játékot amikor először bejelentkeztek.”
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyilván még nem hivatalos, de úgy tűnik, hogy 30FPS cap lesz Dragon's Dogma 2-n konzolokon.
Dragon’s Dogma 2 Reportedly Runs At 30FPS On PS5 & Xbox Series S|X
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
gianni85
veterán
válasz Roland861010 #125368 üzenetére
Én felhívtam a supportot, ők aztán küldtek egy emailt egy linkkel ahova fel tudtam tölteni a vásárlást igazoló papírt és intézték.
-
gianni85
veterán
válasz Steve1207 #125365 üzenetére
Nyilván én se vagyok tróger és megőrzöm amit kell, de így is történt már malőr. Teszem azt kerestem valamit, aztán megtalálva elkallódott mielőtt visszaraktam volna. Vagy felszámoltam a pc-t és odaadtam az eredeti számlát amin volt még egy garis tétel ami nálam maradt…
Egyébként ezt a dobozolós témát én is csináltam Szerencsére ma már annyira leredukáltam a cuccokat, hogy maradt a tv doboza (amíg garanciális), az xbox doboza meg még egy ugyanakkora az összes többi kacatnak.
Na meg alapvetően évente átnézek mindent és dobom ki ami nem kell, teszem azt lejárt a gari, vagy megszerezhető digitálisan. Mára kb. csak adásvételi szerződések, pár 10 évnél fiatalabb adóbevallás meg pár közüzemi szerződés van papíron. -
Roland861010
addikt
Próbáltam mindent is de valaki nem tud egy pontos linket ahol megtudom igényelni a garancia módosítását .
2024.01ben lett véve viszont 2023.12 az indulása. -
Dinomano
senior tag
válasz Marcsello31 #125316 üzenetére
Hát, gondolom költséghatékonyság. Valamint a "ha lemezes kőőő, vedd meg a drágább gépet" is jó indok (Legalábbis MS szerint).
[ Szerkesztve ]
/(^_^)____7=--- - - >|
-
oriic
HÁZIGAZDA
Suicide Squad játék elindult NZ trükkel, de máris lelőtték szervereket [link]
Live-Die-Respawn
-
Steve1207
veterán
válasz gianni85 #125362 üzenetére
10 mp mailből, de kb év hónap szinten tudom a lényegesebbeket (hol vettem, mit, listázza is (online rendeléseknek külön kategória)). Boltiaknál (ami ritka évek óta) a dobozában van a számlája és fél perc előtúrni, ha meg küldeni kellene egyéb kiegek nélkül, akkor a dobozába mennek vissza egy helyre a kiegészítői addig, ami pl rá van szerelve.
Igaz én szinte mindennek megtartom a dobozát. A nagy dobozt, amiben küldik, abba a kisebb termékek dobozai kerülnek, pl pc-s cuccok pc-s doboz, háztartásinál a legnagyobb háztartásiba a kisebbek, elektromos fogkefétől a vízforralóig bezárólag, konzolnál a többi kontroller dobozával együtt stb, szóval kb "kategorizálva" van abban az 5-6 dobozban "témakörökre".
.
-
gianni85
veterán
válasz Steve1207 #125361 üzenetére
Kinek mi. Használod a gépet, egyszer csak elromlik, ránézel online, hopp egy hete lejàrt a garancia… de eszedbe jut, hogy neked számla alapján van még 2 hónap garanciád. Már csak a számlát kellene megtalálni. Hova a francba is tettem? Pedig úgy emlékeztem itt kellene lennie valahol…
Jobb ezt frissen elintézni és utána tényleg nem kell vele vacakolni. -
Agent_007
tag
válasz homerhamm #125303 üzenetére
sajnálom, hogy senki nem válaszolt a kérdésedre. ez egy ilyen fórum, Muci0802 is megmondta.
egyébként lehet: leszeded a borítást, beteszed a lemezt a dobozba, visszateszed a borítást.egyébként itt ülök az USA nyugati partján egy kisvárosban, hajnali 2 múlt, így tudom, hogy 1,5 percen belül kapok majd választ, szóval kérdeznék komolyan is ebben a gonosz fórumban: inkább csak a kíváncsiság hajt, nem akarom használni - ha fülhallgatót jack-en keresztül dugok a konrtollerbe, akkor a kontroller tud mikrofonjelet is átadni a boxnak vagy csak a box tud adni jelet a kontrollernek (mert a játékot hallom, ez nem kérdés, azt tudom)? ha valaki próbálta, akkor köszi a tapasztalatokat.
Home is where the heart is. - JH/LU
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Innen ,hogy az anyámba tudok "elmenni"??
-
mckay
aktív tag
válasz Marcsello31 #125227 üzenetére
Szia Marcsello,
köszi a bíztatást, nem adom fel, :-) csakhát...
Beírtam gugliba, hogy "xbox kodi smb" és találni is videót: Pont oda kattintanak a videóban is, amely menübe magamtól is odataláltam.
De nem zabálja be az smb megosztást.Évek óta használom ezt a lokális share-t, pc-kről meg tabletről meg telefonokról, gond nélkül. Csak most a konzolt is szeretném, ha használná, ennyi.
Egyelőre mindegy, mert a konzolon a VLC megtáltosodott.
Az SMB kapcsolat észrevétele eddig is remekül ment neki, és tegnap este végre végig is tudta játszani a filmet anélkül, hogy fekete képernyő jött volna.
Remélem, így marad.
(Kikapcsoltam a beállításaiban a hardveres dekódolást, talán ez segített.)Mindazonáltal jó lenne egy másik lejátszóprogramot a magaménak tudni. Hátha megint meghülyül a VLC...
Árulnak az áruházban player-eket, csak hát tapasztalatok híján bátortalan vagyok elkölteni 5-10 ezer forintot progikra, hogy aztán meg - ha ugyanúgy járok mint a Kodi-val - mérgelődjek a kidobott pénz miatt.Üdv, Zoli
-
YxVs
senior tag
MS ügyfélszolgálatot hogy lehet elérni?
Jótállás érvényességének javítását szeretném kérni. -
Norb79
őstag
válasz Marcsello31 #125350 üzenetére
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/core
Itt látható a listája annak a kb 25 játéknak.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! A Game pass 2500ftos csomagjában
Milyen játékok szerepelnek?! Tudja valaki?! Köszi. -
frankdelgado
őstag
válasz ridiculous #125218 üzenetére
Köszi mindenkinek, nem görcsölök rajta, jó lesz a Lenovo 1440p-s 47 makiért.
-
batai15
félisten
Jól néz ki az új sparking zéró
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Majom19
tag
Valaki tolja tableten felhőből?
Tapasztalat és vélemény érdekelne.
S21FE-n töléletes amúgy melóba menet buszon/ melóba...Igen
-
senior tag
válasz dsgnuevo #125337 üzenetére
Nekem is volt. Konzol bekapcs,és követed az utasításokat, a végén aktiválja a game pass-t. Kellenek bankkártya adatok, nekem van erre a célra virtuális bankkártya. Kitöltöd ezeket, meg a regisztrációt és kész, semmi kód nem kell.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Majom19
tag
válasz dsgnuevo #125340 üzenetére
Konzolhoz van rendelve:
"look in your account settings or your library under Games & Apps for a section called "Included with this console" and you can redeem it from there."Fordítás:
A Korlátlan hozzáféréssel rendelkező Game Pass nem egy darab papír. Magán a konzolon kell lennie. A beállítás során fel kell bukkannia, ha nem, keresse meg a fiókbeállítások alatt vagy a Játékok és alkalmazások oldalának könyvtárában, hogy van-e egy „A konzolhoz tartozik” rész, és onnan beválthatja. Ha továbbra sem jelenik meg ott, az azt jelenti, hogy a konzol sorozatszámát nem adta meg megfelelően a Korlátlan hozzáféréshez. Vegye fel a kapcsolatot a Korlátlan Hozzáférés-előfizetését irányító hitelkártya-társasággal, és ők frissíthetik azt.[ Szerkesztve ]
Igen
-
dsgnuevo
csendes tag
válasz sirarcheer #125339 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, de nincs ilyen kód a dobozában.
-
dsgnuevo
csendes tag
Sziasztok, a series s hez kaptam 3 hó game pass ultimate t, de nem tudom hogyan kell élesíteni.
Nagyon kezdő vagyok, soha nem volt még konzolom.
Ha valaki leírná...
Köszönöm! -
jeni
félisten
válasz thedivision2 #125335 üzenetére
mikor bontottam ki 2x az ONE X fedél került a kezembe,meg se fordult a fejemben,hogy van még 2db Series X-re fedél is.
vissza mentem a boltba és a srác bontott fel egy másik csomagot,ő is kivett egyet vagy kettőt és nála is a One fedél volt. ezek után másra nem tudtunk gondolni,hogy mint hogy az ONE X-re való a töltő állvány.
ha legalább a gyártó külön színben,jelőlésben csomagolta volna be akkor talán észre vettük volna.
másfél éve ez nem így volt még mikor az One X és Series S volt nálam meg,akkor a Venom nem csomagolt 2x2db fedelet a dobozba. -
jeni
félisten
válasz csuvicsuva #125331 üzenetére
mos olvastam alul ezek szerint 4 db akku fedél van benne?
mert ez nekem új dolog,bár praktikus lenne.2 One S/X
és
2 Series S/Xadatlap
-
Norb79
őstag
válasz csuvicsuva #125331 üzenetére
Mondjuk nekem az is furcsa, hogy a képen elég sötét fehérek azok a fedelek, a leírásban meg ilyen világos fehérek vannak.
-
jeni
félisten
válasz Roland861010 #125325 üzenetére
Az Alza oldalon alapból hibás a fehér és a fekete jelölés megírás.
White
Töltőállomás - két Xbox X/S sorozatú ésXbox One kontrollerhez
Fekete
Töltőállomás - két darab, Xbox X/S/One sorozatú konzolhoz, LED-es akkumulátor
alapból a feketét rendeltemÚgy emlékszem,hogy az Xbox One X esetében a kontrolleren nem volt 3. közös kicsi gomb alul. Az One sorzaton csak kettő kicsi volt egymás mellett.
mintha egybe gyúrták volna az egészet weboldalán az Xbox One oldalon egy oldalra tették, lehet,hogy kompatibilisek egymással de töltés szerint nem azonosak ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Ha veszek aprón Cyberpunk lemezt, azt minden további nélkül tudom használni series X-en? Nem tudom hogy működnek ezek a lemezes verziók, ha valaki már játszott vele.
Köszi
-
jeni
félisten
válasz Roland861010 #125325 üzenetére
ezt rendeltem
a gyári dobozát nem fotóztam le
VENOM VS2881 Xbox Series S/X Twin Docking Station + 2 akkumulátor
Jól emlékszem a dobozon is az volt ráírva.
van eltérés azok közt amit 2022-ben vagy 2024-ben adta ki?
csuvicsuva
igen a gyárin 3 van
a rányomtatott betűk jelölését nem tudtam mire vélni.
nekem elvileg 2024-s van de nem tudom abból megítélni,hogy mikor gyártották a gépet?a webrendelésnél nincs olyan hogy régi vagy új,csak az,hogy Series S/X
ha pedig az Alza keveri a cuccokat akkor az az ő sara.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Másik gépről leszedtem a korábbi fotózott képeket.
Az első kettő kép maga a hibás Venon elem tartó fedél.
A harmadikon egymásra helyezve a különbségek.
A harmadik képen alul és feljebb az eredeti gyári fedél,a másik meg felül és lejjebb a Venon elem tartó fedél.A Venon elem takarója
Gyári elem takarója
Közös kép
-
jeni
félisten
2Aki venni szeretne Venon dupla asztali töltőt az ne vegye meg legalábbis az Alza boltban. Mert 2ből 2 széria hibás az elemtakaró fedél pöcökje. Az nem stimmel a gyári kontrollerrel. Nem passzolnak a lyukak és pöckök egymáshoz. Azt csak barkácsolással reszelgetéssel működne.
A képen pont ez látszik.Az L alakzat vegen alaul van a 2 pöcök aki gyárilag arrébb van kiöntve. A szolós verzió esetén nem tudom ,hogy stimmel-e?Ez a gyári és ennél a pöckök beljebb vannak.
A Venon esetében mindkettő kijebb van.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Döglött Róka #125310 üzenetére
Veszélyes dolog fórumozás közben sört inni, majdnem kiköptem a röhögéstől amikor olvastam ezt a posztot - aztán jött az amit kaptál...
Takaríthatom a szőnyeget.
Szerencsére van még utánpótlás...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
homerhamm
addikt
Csodálatos ez a Stumble Guys Xboxon, 10 perc alatt ketszer ragadt be.
-
Roland861010
addikt
Ha tegnap egy ilyen kulccsal váltottam a coret akkor lehet ez miatt nem váltotta rendesen?
-
mike1334
veterán
Köszi ismét annak, aki kitett 3 hete pár egy havi game pass kódot. ~58 órával a végére értem a Like a Dragon: Ishinnek, és ha lenne még egy hónapom kezdeném a Yakuza 8-at
Nagyon jó játék, kellőképpen bugyuta, szerethető, mint a többi rész. Igazából beigazolta azt, amit gondoltam, a karakterek zseniálisak, remélem a következő rész egy reboot lesz, és újra fiatal lesz Kiryu chan.
Bőven lenne még tartalom a játékban, de a minijátékokban nem vagyok ügyes, meg a befejezést követő grind sose köt le. Még van egy hét a game passból, lehet visszanézek még megcsinálni ezt-azt...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MODERÁTOR
Ezért szeretem (mielőtt féleértené bárki, tegeződünk )
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
csuvicsuva
addikt
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Döglött Róka
veterán
válasz koncsik #125308 üzenetére
Az a baj ezzel a giffel (azontul hogy zsenialis) hogy minden masodik hsz-re tokeletes reakcio
Mielott a rajongotaborom ugrana, az enyeimre is.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
MrPeekaboo
senior tag
Lepörgött a Turnip boy robs a bank, ami hozta az előd hangulatát és szerintem rádobott még egy jó adaggal. Zúzós soundtrack-je van, ami eléggé elkapott, mert most írás közben is ezt hallgatom levezetésképpen. Rougelike elemekkel tarkított akció kalandjátékot kaptunk, ahol egy bankot kell kirabolunk közben több, az előző részben félbemaradt dolgot is meg kell oldanunk. A fegyverarzenál változatos, amit fejleszteni is lehet és sokféle megvásárolható küldetést segítő eszközzel lehet felvértezni magunkat. Néhány esetben a dark web-et is segítségbe kell venni. Aki az előző résszel játszott, az semmiképpen ne hagyja ki. Nálam nagyon bejött, igaz én kicsit belepiszkáltam a nehézségbe, de jól szórakoztam vele. Kiváló ezredes volt.
-
-
homerhamm
addikt
Series S-be lehet lemezt tenni? Sürgős!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest