Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokin
tag
Fura, hogy a nintendo nem kaszálta még el a Palworldot.
i'm too old for this shit
-
Bogyi007
veterán
válasz ThorsHUN #124987 üzenetére
Az a baj hogy egyre kevesebb helyen kapni mivel a 735 még 2022-es modell.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
vg
addikt
Vegyél igazi pénzért fegyvert. Sajna ez a játék paytowin, hibába single player. Én is vettem pár fegyvert+cuccot (twilight pack és egy Katana kard, meg egy pajzs ami folyamatosan adja a hp-t), hard-on nem sok kihívás lett benne, viszont marha élvezetes/látványos. Mondjuk minden nap 1-2 órát játszom csak vele, pont jó.
-
persil
nagyúr
Megneztem ezt a palworld-ot es elso blikkre egesz jopofa.
Egyelore bugos, mint a rohadas, bar ez ertheto ilyen early access allapotban, de ezek a hangok... Mivel vettek fel, kaputelefonnal? Komolyan nem tudom hany eve hallottam utoljara ilyen rossz minosegu hangokat egy jatekban.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Norb79
őstag
válasz GoTReX #124986 üzenetére
De.
van a minden kieg upgrade
https://www.xbox.com/hu-HU/games/store/sid-meiers-civilization-vi-anthology-upgrade-bundle/9NLK6K00SQN8/0010illetve van amit külön is meg lehet venni, lejjebb görgetve látni. Bocs, hogy ilyen bénán linkeltem, de én is telefonon vagyok most.
-
ThorsHUN
őstag
válasz Bogyi007 #124985 üzenetére
En inkabb erre repulnek ra:
TCL 55C735 -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok a Civilization 6 kiegészítői nem vásárolhatók már meg külön? Most nem vagyok XBOX közelében, de böngészőből sehol sem találok ilyet konzolra, a Microsoft oldalán sem. :S
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Bogyi007
veterán
válasz -conrad- #124964 üzenetére
Írták neked a TCL 55C805 tévét ami mini Ledes, ha annak az árát sokallod akkor én személyes tapasztalatból a TCL 55C645 QLED tévét tudom ajánlani még.
1440p felbontásig ez is tud 120Hz-et, 4K esetén meg 60Hz-et, ezzel már bele lehet nyalni a HDR és Dolby Vision tartalmakba is. Tudja a VRR és ALLM és Freesync szabványokat is.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
elder troll
őstag
válasz parandroid #124982 üzenetére
A szabvánnyal kapcsolatban harmatos a tudásom, de valamiért nekem ez maradt meg.
Itthon csak 4.0-ás kékfog adapterem van, a kontrollerhez biztosan jó volt. A fejhallgatót is használtam róla (csak zene), de mintha a kettő együtt nem lenne tuti. Este majd ránézek az egyik sokadlagos gépen.
Annyira unatkoztam valamelyik nap, hogy egy integrált vga-s processzorral (2400G) toltam a doom 2016-ot, pedig 2db 1600AF és 2db RX570 is van itthon. 90+ fps-sel ment "boomer-shooter" szintre butított grafikával, és nagyon adta fejhallgatóval és kontrollerrel (gyári ms dongle), a zene még mindig nagyon állat benne.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz elder troll #124978 üzenetére
Miért lenne problémás? Amúgy ez valami BT szabvány kérdese, pont minap panaszkodott valahol valaki, hogy a telefonja egyszerre csak egy BT eszközhöz képes csatlakozni. De ez nagyon 2000-es évek eleje probléma, aminek lassan 20 éve nem szabad fennállnia, hacsak nem valami nagyon ótvar adaptert használ a delikvens.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
elder troll
őstag
válasz elder troll #124978 üzenetére
Tévesen az xbox gomb dupla kattintását írtam két eszköz közötti váltáshoz, a szinkronizáló gombot kell kétszer megnyomni.
-
persil
nagyúr
válasz frankdelgado #124969 üzenetére
Ettol egyelore nem felek, nyugi.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
elder troll
őstag
válasz Steve1207 #124977 üzenetére
Nem próbáltam (vagy csak nem emlékszem), de nekem valamiért problémásnak tűnhet a két eszköz együttes használata (wireless headset + kontroller) bluetooth-on. A gyári usb-s vevő viszont mindent is kezel egyszerre. Egyetlen hátulütője, hogy ha ilyen módon csatlakozol pc-re, akkor újra kell párosítani minden egyes alkalommal, ha konzollal szeretnél használni. Nálam elite 1 pc-hez van rendelve, elite 2 a konzolhoz, így nem para.
Bluetooth-on csak ezért jobb a kontroller, mert az xbox gomb "duplakattintással" átvált pc és xbox között. Ez egy nagyon jó kényelmi funkció, de fejessel már szerintem nem az igazi.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz creedszl #124976 üzenetére
Előkotorsz a fiók aljából egy bluetooth adaptert és le van tudva a pc oldal (szerk.: vagy bekapcsolod az integráltat, ha van). Kontrollerhez, füleshez is (na jó, azért 4.2 és afölöttit érdemes). Persze megy azzal az adpaterrel is, de egy BT adapter 500-1000 Ft, az adapter meg vagy 10x annyi lassan, ha annak az ára is emelkedett.
[ Szerkesztve ]
.
-
creedszl
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ha veszek a géphez egy vezeték nélküli adaptert amivel Win 10 alatt működik a konti akkor azzal az Boxos füles is működni fog?
Köszönöm a segítséget!Hulligaaan
-
Zó
aktív tag
válasz Bad Pritt #124953 üzenetére
Én ezt a megdolgozást nem éreztem, túl könnyeden egygombosak voltak. A PoP-ok és a Mirror's Edge mellett éppen ezért sem gyakoroltak rá mély benyomást, ráadásul én már az 1-2-t is hosszúnak éreztem. Az elsőt a rövidség ellenére sikerült repetitívvé tenni, a 2 meg már túl hosszú volt számomra. A történet meg már túlságosan átsiklott ezoterikusba meg fekete-fehér témába képregényes főgonoszokkal (elnézést kérve a szofisztikáltabb képregényektől). A Brotherhood után már nem is sikerült folytatnom, több mint 10 éve mindig lepattanok róla, pedig a Black Flag talán jó kalózos móka lehet, és egy-két további kor is vonzana.
Történelem- és építettkultúra-kedvelőként elsősorban a szép épületek, a környezet miatt játszottam a korai AC-kat, és másért nem is tudnám ajánlani őket.
-
sirarcheer
senior tag
-
persil
nagyúr
válasz frankdelgado #124967 üzenetére
"Ha nem vonz a tv arisztokrácia diszkrét bája"
Ritkan ertunk egyet, de ez nagyon tetszett.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
frankdelgado
őstag
Ha nem vonz a tv arisztokrácia diszkrét bája, kíválóan el tudsz lenni egy kisebb tudásúval is. Én 2019 óta egy flilipsz ledes csóró 60 hz-es tv-t használok, akkoriban 2 kiló körül volt az ára, és teljesen jól elvagyok vele. Sőt, az ambilight miatt nem is cserélném le
-
persil
nagyúr
Kb. egy mareknyi jatek fut 120 fps-sel, azok is belyegmeretu felbontassal, tok mindegy, hogy regi vagy uj.
Ami normalis felbontassal tud 120-at es nem multi lovolde, azokbol tenyleg borzaszto keves van. Most hirtelen talan csak az Ori jut eszembe(biztos van meg egy-ketto, de finoman szolva sincs sok).
Egyebkent nem attol lesz alsokategorias egy tv, hogy 60 hz-es a panel. Ha szamit egy kicsit a keszulekre kiadott penzmag, akkor ne a 120 hz legyen a szempont.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-conrad-
addikt
Sziasztok!
Kissé offtopic de remélem tudtok segíteni a tapasztalatotokkal. TV-t szeretnék venni a fiamnak, az elsődleges felhasználása az a konzolos játék lenne. Egyelőre csak egy Nintendo Switch az amit használ szóval ott ugye nem igazán lényeges a tv minősége de mivel tervezzük, hogy egy xbox-ra is beruházunk ezért "előregondolkodnék" a TV-vel.
Milyet érdemes venni? 55 colos QLED-et néztem 4k-st és olyat ami tudja a 120 hz-et (144-et) de 400k körül vannak ezek a készülékek. Fontos az a 120fps, vagy csak az elején volt jellemző, az új játékok már nem futnak el ilyen felbontással? Csak összehasonlításképpen egy 60hz-es TV fele áron lenne.
Vagy nem érdemes ilyen alsó kategóriás TV-t venni ha konzol lesz rákötve? -
senior tag
válasz Döglött Róka #124955 üzenetére
Hiába az utazás, mászkálni a székesegyházon, nem engedik meg még a turistáknak sem, pedig az angyalkákon annyi kapaszkodó van, hogy szinte arra találták ki. Nem beszélve a szalmába ugrásról.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Bad Pritt
félisten
-
mike1334
veterán
Lehet mótvá', slde több helyen jött szembe neten, hogy az új Yakuzának, a Like a Dragon: Infinite Wealthnek a New game+ módja csak plusz 15 dodó ellenében lesz csak elérhető. Ők is végtelen gazdagságot akarnak, de most elveszítették az ítélőképességük...(elnézést a szóviccekért).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #124958 üzenetére
Hát akkor tényleg nem váltja meg ez sem a világot Mondjuk nekem a rövidebb játékidő sokkal szimpatikusabbá teszi, egyszer majd ránézek...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Agent_007
tag
válasz Döglött Róka #124937 üzenetére
Hát persze... majd kérdezz rá a szervezőknél hányszor jeletkeztem a sorsolásokra! A jövőben is pont ennyiszer fogok.
Látva a kommenteket, sztem vagyunk itt többen olyanok akik szeretik az olyan játékokat, ahol csak mész előre (céllal vagy cél nélkül) egy majdnem végtelen térképen. Bár nem mindet próbáltam, de nekem pl a korábbi AC stílus nem jön be, az Odyssey és a Valhalla viszont kifejezetten tetszik.
Home is where the heart is. - JH/LU
-
Bad Pritt
félisten
válasz consono #124954 üzenetére
Játékmenetben kicsit visszaléptek, de azért maradt elég superman képesség, Bagdad valóban jóval sűrűbb város lett, viszont a sztori meg karakterek ugyanolyan lapos bárgyú semmik, mint az elmúlt három játékban. Nem várok már Ezio meg Cesare Borgia karaktereket tőlük, de azt sem érik el, hogy legalább antipatikus és emiatt emlékezetes legyen valaki.
Szóval hiába kompaktabb a játék, hiába tényleg olyan kicsit, mint a korai részek, itt is max a világ iránti érdeklődés viszi előre a játékost, nem a történet vagy Basim hülyeségei. Mondjuk ezzel együtt is a 100 órás lufik elé helyezem a saját listámon, mert jobban működik az assassinkodás benne.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dinomano
senior tag
válasz Bad Pritt #124953 üzenetére
Igen, de a régi F. CRY-okban is mini logikai feladvány volt, hogy hogyan jutsz fel a toronyba. Az új AC-k meg tényleg autopilot; gyakorlatilag mész előre, és felmászik mindenre! (Egy kérdés: Origins-ben, ha vízben voltál, (úgy emlékszem) hogy vagy oda lehetett kérni egy csónakot, vagy "csalingázott" egy körülötted... Ezt az Odyssey-ben nem tapasztaltam, volt hogy km-et kellett úsznom. Ráadásul ha volt is csónak, idő előtt széttörött.)
Sajnos nagyon ráállt az ismételhető sémákra Ubi: (Gondolom) gép legenerálja a bázist, elhelyezi a lootokat, meg az ellent, oszt nyomjad./(^_^)____7=--- - - >|
-
Döglött Róka
veterán
válasz S e t h #124950 üzenetére
Nem rajongok a történelemért, de utaztam már eleget ahhoz, hogy ez ne hozzon lázba
Ha játszani ülök le, akkor játszani szeretnék.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Dinomano #124951 üzenetére
Hát meg nem autopilot vitt fel a piramis csúcsára. Gyakorlatilag vertikális labirintusként működtek a tornyok, szóval volt sikerélmény, mikor megmásztál egyet és azt érezted, hogy megdolgoztál a látványért, cserébe nem is volt belőlük rohadás mennyiség, szóval nem untad szét az életed a játék végére.
Az AC széria kérdés nélkül a legjobb példa arra a gaming történelemből, hogy a kevesebb több.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
S e t h
nagyúr
válasz Döglött Róka #124940 üzenetére
Aki rajong a történelemért, annak kicsit többet nyújt letűnt korok ikonikus alakjai között lődörögni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Dinomano
senior tag
válasz l.skywalker #124941 üzenetére
Annyiban jók a Ubi openworld-jei hogy szépek és nagyjából hoznak egy színvonalat mindig; valamint áramvonalas a játékmenet. (Menet közben futva lootolsz, nincs felszerelés-cipelési limit, illetve van; de gyakorlatilag nincs.) Eleve az egyetlen sorozat, ami valamennyire foglalkozik a történelemmel. (Még ha Daniken-es körítést is ad hozzá.)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
F. Cry 5 nekem is unalomba fulladt. Kijátszottam, de nem volt nagy szám. Origins szerintem még oké hosszúságú volt, az Odyssey 3X nagyobb, sztoritartalom nélkül kb. Atlantisos DLC-t nyomom, de megint ugyanaz a tomb/bázis/magaslati pont téma ismétlődik.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
Nekem zavaróbb volt a ki nem kapcsolható, elég erős motion blur, és a homályosság. Valamint pár helyen elég pixelesek a textúrák. Valahogy nagyon nem konzisztens a grafika, néha olyan, mintha nem lenne tökéletes a bevilágítás. Arra számítottam, hogy majd "hú, de szép" játék lesz, de nem..
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Bad Pritt
félisten
válasz Dinomano #124944 üzenetére
A picit tudtak változatosabbak lenni egy elég durva understatement, az ACII-Brotherhood- Revelations (amúgy utóbbi kettő nem kiegészítő volt) teljes értékű kalandjátékok ügyességi és platform elemekkel, puzzle szekciókkal, mini játékokkal, a Unity aztán áthelyezte az egészet egy sandboxba, amit végül szépen lebutított a modern trilógia.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dinomano
senior tag
válasz Döglött Róka #124933 üzenetére
A régiek még picit tudtak változatosabbak lenni... AC II és kieg.-ek, AC 4 és Rogue jó, valamint Syndicate-et is bírtam.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Döglött Róka
veterán
Az avatar mozgat a sokat szidott nehezsege miatt Talan abban tudtak valamit ujitani.
Amugy zarkozom el az OWtol, ha jo. Zelda Totk, Sea of Thieves johet, de ha a repetitivseggel oldjak meg a tartalom elnyujtasat, az szanomra roppant unalmassa valik.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
homerhamm
addikt
Valld be, hogy a Ubisoft fizetett embere vagy.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
Topikgazda
Szerintem ez függ attól, hogy ki mit szeret játszani. Én speciel az a fajta játékos vagyok aki sokat szeret hatalmas területeken bolyongani kvázi a "semmiért". Szeretem az open world világokat és az új AC-k voltak amikkel 15 év után újra visszatértem a játékok világába. Az Origins nagyon jó volt, nagyon szerettem. Az utána következő kettő annyira már nekem sem jött be, de főleg azért, mert éreztem, hogy romlott a minőség. De - tudom ez másnál elég nagy NO - nekem az Ubisoft open world játékai eléggé bejönnek.
Ezek a legtöbbet játszott játékaim és a backlogomon még fent van sok Ubi játék amivel szeretnéj játszani:
(A Minecfraft, LEGO Worlds, Sims 4 a gyerekeim miatt van a listán, de a home partnerség miatt mindig be van lépve a fiókom és valamiért ezek a játékok engem is online-nak mutatnak benne mindig. Vajon amiatt, hogy ezek Game Pass játékok (ill. EA Play))?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
S e t h
nagyúr
Tényleg ezt hitted?
Poor child.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
homerhamm
addikt
Nekem a Far Cry 5-be a kedvencem a pályaszerkesztő böngészése volt.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Döglött Róka
veterán
válasz beyruth82 #124936 üzenetére
Akkor nem fejlődött csak terjedelemben. Utolsó ubisoft cucc aminek nekimentem az a Far Cry 5 volt, mert szeretem a szektás/populista témákat, de a felénél abbahagytam olyan szinten unalmas lett.
@Agent_007: Már közhelyek puffogtatásával gyűjtjük a hsz-t hátha beférsz a következő sorsolásba?
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
veterán
Origins és odyssey elég jók de persze egy idő után mindkettő borzalmasan repetitívvé válik a tipikus ubis recept open worldbe oltva.
-
-
Agent_007
tag
Véleményed szerint nincs.
Véleményem szerint van.
Kinek a pap, kinek a paplan... Épp ezért jó ez így, hogy mindenki mást szeret.Home is where the heart is. - JH/LU
-
-
DaVE-1
senior tag
válasz l.skywalker #124929 üzenetére
Assassin's Creed Valhalla supports cross-progression between all platforms!
When the game is saved, the save will be automatically uploaded to the cloud, overwriting any previous cloud save files.Tudja ezek szerint
-
-
AMD Power
titán
Nagyon zavaró a AC Valha-ban ez a több különböző "világ". Nagyon csapongó a játék, és zavaros a számomra.
-
.LnB
titán
válasz Wesder #124914 üzenetére
Pont erre gondoltam, hogy ha az endgame-et kipucolod, akkor van e valami secret ending féleség. De akkor nincs.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
DaVE-1
senior tag
Ubi connectel kapcsolatban kérdezném aki ismeri meg ért hozzá:
Ha elkezdem mondjuk a game passos AC-et de kiveszik és nincs befejezve...akkor ha pl én később pc-re szerzem be (uplayre) akkor ott fog élni a connectes dolog és onnan tudom folytatni ahol boxon abbahagytam vagy ez csak konzol-konzol viszonylatban van így? -
-
AMD Power
titán
Játszok játszok az AC Valhala-al, de valahogyan azt érzem ,hogy nem haladok vele....
-
Bogyi007
veterán
válasz frankdelgado #124916 üzenetére
Szerencsére egy Ps5 nekem is van még, de a Boxok elestek nálunk, a Switch és a Switch Lite amit most nem használnak engem nem mozgat meg igazán...
-
Gaben360
senior tag
válasz NoOne1976 #124911 üzenetére
Előrelépés lenne a C3, minden tekintetben.
Nekem 65C1 van, C9-ről váltottam egy kis plussszal, az is megérte.
G2 lett volna, csak elbambultam és elvitték az orrom elől, de így se dőlök a kardomba, a C1 -hez járt egy Govee T2 ajiba, amit már bővítettem egy lightbarsal hátulra.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Bogyi007
veterán
Van két Series X konzolunk a házban, de ha szeretnék Xboxozni a közeljövőben, akkor valószínűleg be kell szereznem egy harmadikat. Kissógit és páromat teljesen beszippantotta az új ŐRÜLET a PalWorld...
Eddig elvoltak (mániákus őrültek ) Switchen a Pokemon játékokkal és most mint tyúk a ta*****ra rárepültek és immáron 3 napja csak ezzel játszanak.
Másnál is történt hasonló?
-
Wesder
félisten
"Controlban fel lehet oldani a lock down-t? Ki lehet irtani teljesen a Hiss-t?"
Nem lehet. Azèrt van így megoldva hogy legyen mit csinálni a credits után, megszerezni a maradèk achit ha a játékos akarja.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
Végigjátszottam újra a Control-t. És ez még mindig baromi jó játék. Megjelenésekor PS-en már nyomtam. Akkor is a kedvenceim között volt abban az évben.
Most Végigjátszom majd a két dlc-t is. Aztán jöhet az Alan Wake 2,majd megveszem.Controlban fel lehet oldani a lock down-t? Ki lehet irtani teljesen a Hiss-t?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz S e t h #124896 üzenetére
Néha vannak ilyen bakik a végén. Ha gyanúsan sok idő marad a befejezés után, akkor érdemes megnézni, hogy van e valami még.
-
Scholes9
nagyúr
válasz NoOne1976 #124906 üzenetére
QD-OLED nem érdekel inkább? Én is néztem az LG TV-ket, de végül egy Samu S90C-t rendeltem 65-ös méretben. Elvileg a jövő héten érkezik. Egy 55-ös QN90B-t vált, az ment az asszonyhoz Fényerőben brutal jó volt, mozgás megjelenítésben már kevésbé, azért térek vissza OLED-re. A Mini LED előtt B8 volt.
C8-ról nem tudom, hogy mennyire nagy előrelépés lenne egy C3[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
NoOne1976
őstag
Van itt esetleg olyan valaki, aki LG C8/C9 környékéről váltott C3-ra? Ahol már van hdmi 2.1, vrr stb, vagyis már jobban gamingre oprimalizált, mint a több évvel ezelőtti modellek voltak. Mik a tapasztalatok? Van tényleg észrevehető különbség?
-
-
SaGa59
őstag
válasz davdivid #124901 üzenetére
Azt viszont minden további nélkül megcsinálhatod, hogy egy külső HDD-t vagy SSD-t hozzápárosítasz a boxhoz és miután letöltötted valakinél a Witchert, átmásolod a külső diszkre a tároló eszközök menüjében. Onnan futni nem fog, de ha később ismét előszednéd, elég onnan visszamásoltatni a box-szal a belső tárolóra.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest