Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz Steve1207 #126210 üzenetére
Köszi a segítséget! A HDMI splitter nem opció, van 1-2 fal közben - másik helység - illetve a kontrollert sem 100%, hogy érzékelné messzebbről a konzol.
Alapvetően kell egy eszköz (android, win, mac), amelyhez tudod párosítani a kontrollert bt-on és fut rajta az adott platformos xbox alkalmazás.
Van olyan bevált eszköz ami támogatja? Arra gondolok, hogy kipróbált, olcsóbb smartbox, vagy ez nagyon rétegdolog, nem sokan használnak ilyet? Gondolom a Telekomos smartboxra ne akarjam telepíteni, vagy direktben az okostévére. -
-conrad-
addikt
Sziasztok!
Sajnos nem találtam infót az összefoglalóban a remote play-ről.
Szeretnék beruházni egy xbox series x-re, ami az elsődleges TV mellett kapna helyet és oda csatlakozna HDMI-vel. Viszont van egy másodlagos TV ahol jó lenne játszani vele néha úgy, hogy nem viszem át az egész rendszert ezért gondoltam a remote play-re mint opcióra. Hogyan lehetne ezt megvalósítani, vannak bevált eszközök ami támogatja a futtatását és kitolja a TV-re a képet? Azonos wifi hálózaton lenne a két tévé.
Teljesen új nekem a dolog, de úgy tudom elképzelni, hogy egy HDMI kimenetek "smartbox" streameli a képet a TV-re, mivel ahogy láttam laptopon-telefonon is megy.
Kontrollereket is lehet így csatlakoztatni hozzá?Köszi a segítséget!
-
-conrad-
addikt
Sziasztok!
Kissé offtopic de remélem tudtok segíteni a tapasztalatotokkal. TV-t szeretnék venni a fiamnak, az elsődleges felhasználása az a konzolos játék lenne. Egyelőre csak egy Nintendo Switch az amit használ szóval ott ugye nem igazán lényeges a tv minősége de mivel tervezzük, hogy egy xbox-ra is beruházunk ezért "előregondolkodnék" a TV-vel.
Milyet érdemes venni? 55 colos QLED-et néztem 4k-st és olyat ami tudja a 120 hz-et (144-et) de 400k körül vannak ezek a készülékek. Fontos az a 120fps, vagy csak az elején volt jellemző, az új játékok már nem futnak el ilyen felbontással? Csak összehasonlításképpen egy 60hz-es TV fele áron lenne.
Vagy nem érdemes ilyen alsó kategóriás TV-t venni ha konzol lesz rákötve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest