Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz l.skywalker #125193 üzenetére
Ez egy rossz modell. Olyan mint a AC valhalla-ban a fesztiválok; több száz ember dolgozik rajta soksok pénzért, színészek felmondják, stb... ott a frankó tartalom... de szinte biztos, hogy soha nem fogod látni. Semmi értelme.
-
Döglött Róka
veterán
-
pzstm
titán
tegnap több mint egy év után 2 órát sikerült tolna a Sea of thieves-et a mostnai nagy update után.....srácok elmondása szerint kevesebb mint 10%-át láttam az újdonságoknak
Teljes döbbenet amit művel Rare, élmény meg még mindig hatalmas
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zozika84
őstag
válasz mcwolf79 #125195 üzenetére
Nem biztos, de nem is zárható ki. Innentől pedig megint parttalan és értelmetlen egymásnak feszülés lesz a vége.
Azt pedig mind láthatjuk a YT megtekintések alapján, hogy mennyivel több nézettséget hoz a fikázás.[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
mcwolf79
veterán
válasz Döglött Róka #125194 üzenetére
Mondjuk például a Starfield esetében mivel day1 game pass-be jött azért elég sokan kipróbálhatták a játékot . Szóval nem biztos , hogy csak a netről hallottak alapján ment/megy a fikatenger.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Döglött Róka
veterán
válasz Norb79 #125182 üzenetére
A félig üres a pohár még enyhe kifejezés. Szerintem ez a tipikus fika bandwagon. XY is dead videó alapján elkezdik fújni ugyanazt az inkonzisztens fasságot mint akiket követnek és közben egymásra licitálnak, hátha valamelyik vélemény nélküli idióta állva tapsol neki.
K*rva felületes és rém ostoba hozzáállás valamit mindennemű árnyalás nélkül szarnak kikiáltani. Sajnos ez a divat, a kritikus szemlélet halott és pont ezt nem veszi észre az internet megmondóközössége.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
mcwolf79
veterán
válasz AsakuraDave #125185 üzenetére
Én amin ámulok a BG3 kapcsán , hogy már majdnem fél éve megjelent (PS5-ön) , de 2-3 hetente még mindig jön hozzá kisebb-nagyobb patch. Látszik, hogy a Larian tényleg foglalkozik a művével. A legtöbb kiadó csak terméket árul , vedd oszt vidd ! Utána jónapot , el van felejtve .
Én majd az új Xbox -on játszom majd a Starfield-del, ha majd kap nextgen/prevgen patch-et , mert ez a 30 fps valami borzalmas NEKEM. Van amiben elviselem , mert jól van megírva a game (pl. RDR2), de a Starfield nekem emiatt játszhatatlan . Célozni ilyen fos framerate-tel kínlódás . Igen , majd jön a sok megmondóember , hogy nekik megy a dolog… oké , akkor játsszanak vele sokat!Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
vg
addikt
válasz l.skywalker #125175 üzenetére
Az a helyzet, hogy ez még jó is lehet. Ubisoft ha akarja igenis eszméleten mennyiségű tartalmat képes tenni játékaiba(ha akar). Mondjuk én megvárom azt a negyedik kiegészítőt is, és majd akkor próbálom ki. Bár azt nem tudom ezeket a szezonokat utólag is lehet e játszani.
-
zozika84
őstag
válasz AsakuraDave #125189 üzenetére
Nálad nagyon beakadt a lemez már a Forza topikban is
Ennyire fáj, akkor nyargalj át más játékokra.
Vagy feltűnési viszketegség?PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
AsakuraDave
őstag
válasz DaVE-1 #125187 üzenetére
Alan Wake 2 egy kult játék (lesz). PC-n jelenleg az egyik legjobb vizuális élmény, gameplay is jó, semmi egetrengető de mutass már manapság olyat ami gameplay mutat nagy újítást bár a jumpscare-ek nagyon genyók, imádom
IMO eszméletlen jó játék lett, számomra nincs 10/10 -es játék de ez simán 9/10.A Starfield-ről persze, hogy beszélni fognak, mert egy meme az egész, kezdve hogy mennyire gané állapotban jelent meg. Ezt a top 11 listát belinkeled kérlek, van eladott darabszám?
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Norb79
őstag
válasz DaVE-1 #125187 üzenetére
Igen, pont ezt kezdtem el írni, hogy az hogy egy játék jó vagy rossz, azt azért nehéz objektíven, centire vagy kilóra mérni, mégis sokan úgy tesznek, mintha a szubjektív véleményük objektív tény lenne.
De felesleges, károgni kell, fikázni, kritizálni, más szemében a szálkás, sajátunkban a gerendát sem, stb. -
DaVE-1
senior tag
válasz Farkassacred #125174 üzenetére
Az ízlés nem hozzáállás kérdése. Olyan játék nem lesz soha amit mindenki szeret és olyan sem amit mindenki utál.
Az hogy sokan szarnak tartják egy dolog, de valakit leszólni meg lenézni sőt gyalázni (mert ugye ilyen is van) azért mert ő élvezi és játszik vele ráadásul 100+ órákat az a nevetségesség és a szánalom határa alatt van jócskán.
Jó példa az erre az Alan Wake 2. Jó ok rétegjáték,de az mire ment a sok 10/10-es a világmindenség legjobbja titulussal? Semmire mert a game kb bukás. Már most nem beszél róla a kutya sem. Starfiledről meg még évekig fosz hallani hiába a sok lehúzás.
Nem utolsó sorban most volt hír hogy a starfield a game pass ellenére is a top 11. volt eladás tekintetében 2023-ban a maga 4 hónapjával.
Mindenki el tudja dönteni saját maga milyen egy adott game. Az biztos hogy nekem nem egy review site pontja meg az internet népe fogja megmondani hogy játsszam-e vagy sem.Ha így lenne rengeteg számomra jó játékról rég lemaradtam volna. -
frankdelgado
őstag
Sziasztok!
Monitorosok, vagy hozzáértők tanácsát kérném, hogy Series s-hez egy ilyen monitor [link] kielégítő lehetne-e..van benne freesyn, viszont va paneles..nincs igén 120 hz-re meg hasonló. Vagy inkább IPS paneles? Alacsony kőccségvetés sajnos, de azért nem veszem meg a lexarabbat...
-
AsakuraDave
őstag
válasz Norb79 #125182 üzenetére
Rengeteg technológia, grafikai motor, fizika és miegymás áll rendelkezésre, a sufniba egy 12 éves kis orosz gyerek jobb játékot összetud barkácsolni mint pl egy EA által tolt játék... Ezek tények és pont. Egy csillió-trillió dolláros corpo tudja jól, hogy minden marketing manapság, le kell tolni az ember torkán, hogy ez a játék milyen fiszi-fasza lesz, hogy az emberek megvegyék. A végtermék nem számít, csak az, hogy agyon legyen marketingelve, ergo hypeolva. Vannak kivételek mint pl a Cyberpunk amit aztán hosszú idő alatt, de kipofoztak(arról, már ne is beszéljünk, hogy legalább volt tökük kiállni és BOCSÁNATOT kérni a community-től, hogy hát igen el lett baszva de dolgozunk rajta..), de sajnos nem ez a tendencia, hanem marad a gané félkész játék a piacon 1-2 kisebb nagyobb bug fix-el. És nem a bugok a bajok a mai játékokba, hanem hogy nincs lelke a játékoknak, látszik, hogy csak copypasta az egész semmi eredeti ötlet, újitás, legyen az technológiai vagy játékmenet vagy ezer más dolog.. Ez kb mint a mobil piac, hogy megveszed a legújabb Samu vagy Alma telót me az milyen jómár.
Pl az FM8 jogilag simán büntethető, mert hatalmas megtévesztés volt ahogy reklámozták, marketingelték a játékot, a felét se kapta meg, és főleg nem olyan minőségben, az ember annak amit összehazudtak róla. Vagy elég megnézni a fejlesztők szánalmas, nevetséges nyavajgását a BG3 kapcsán, hogy ilyen jót, lehetetlen elvárás! Miközben a BG3 is tudna még miben fejlődni és a jövőben valószínűleg a Larion fog is fejlődni ezekben.És tudod, ha egy cég/bolt/szolgáltató stb. hazudik, tévesen reklámoz valamit akkor azt megrakják.. eMAG, Alza rengeteg büntetést kapott már, gondolom kaptál már Te is lófasz kupont, mert meg lettek kukizva, pl false advertising miatt is.
Vannak jogaim mint vásárló, fogyasztó. Bocsánat ha élek vele és nem korsóval iszom a szennyvizetMindenkinek joga van kritikát alkotni, elmondani a véleményét, ez egy fórum legalapvetőbb elve, amúgy semmi értelme. Nem baj ha nem értünk egyet, de amíg csak személyeskedéssel tudnak visszavágni egy teljesen jogos kritikával szemben az nagyon vicces.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok! Kaptam mai nappal a fentebb található levelet, erről a címről: <xboxsupport4@microsoftsupport.com>
. A baj az, hogy nem igényeltem vissza semmit. Max. arra tudok gondolni, hogy több hónapja volt gamivo-s rendelésem, amit nem tudtam rendezni a bankkártyával, de hát annak ehhez nem sok köze van, az játékkulcsot értékesít.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Norb79
őstag
válasz AsakuraDave #125176 üzenetére
Azért a felületes szemlélőnek is szemet szúr, hogy a közösségi media világában teret nyert az, hogy csak a minél extrémebb negatív véleménnyel lehet kitűnni, és elég jelentős rétegek ezt lovagolják meg a nézettség érdekében.
Mai időkben sok klasszikus játék is világraszóló bukás lenne, mert széles tömegek ki tudnák karikírozni a negatív dolgait, amikkel anno az átlag user nem találkozott, de most hogy a YouTube és a többi tolja az ember arcába, hogy nézd ott-ott-megott ilyen-olyan-amolyan bug van, amiről tök jó fikázós videót lehet készíteni, de ha mondjuk 12x végig tolod a játékot akkor is csak 0,0001% esélye van, hogy játék közben ezt megtapasztald.Szóval nem feltétlen a starfieldnél, de azért azokat is megértem akiknek tele van a töke a mindig félig üres a pohár szintű megmondó arcokkal.
-
sith7
félisten
válasz IntelKiller7 #125178 üzenetére
Lemez vagy kód ?
-
Dinomano
senior tag
Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.
Visszatérítési igényét megkaptuk. 72 órán belül válaszolni fogunk.
A döntés meghozatalát követően tájékoztató e-mailt küldünk Önnek. Ezalatt a visszatérítés státuszát az Xbox Visszatérítési Központ oldalon tekintheti meg.
Köszönjük ismét:
A Microsoft Xbox ügyfélszolgálata
Szolgáltatásigénylési száma a következő: %%servicerequestid%%, ha szüksége lenne rá.
Olvassa el az Xbox támogatószolgálatának használati feltételeit.
Ez az üzenet egy olyan Microsoft-programtól, -szolgáltatástól vagy -terméktől származik, amelyet Ön vagy cége megvásárolt, illetve amelyben közreműködik. A Microsoft tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét. Olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat.
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052/(^_^)____7=--- - - >|
-
IntelKiller7
Topikgazda
BF 2042 Series X emagon 1890Ft [link]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
VLC, megy szépen, aztán pár perc után fekete lesz a képernyő, de a hang megy tovább - ez megvan?
No, van rá megoldás?Nyilván beírtam a gugliba, és sok találat ki is jött, de végignézve azokat a fórumokat, egyszer sem jutottak megoldásig.
Csodálkozom.
Én valóban kezdő xbox használó vagyok - node valóban csak én szeretném időnként mozizásra is használni?Tudnátok másik alkalmazást ajánlani, ami az SMB megosztást megtalálja, és onnan játszik le?
Nagyon szépen köszönök minden tippet, javaslatot!
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz Farkassacred #125174 üzenetére
Ez nem elnéző hozzáállás, egyszerű igénytelenség, személy szerint kb 2000 óta van gépem és végig követtem az ipar hatalmas fejlődését, mostanra ott tart, hogy inkább hanyatlik és visszafejlődik, csak a milking megy.
Nem baj, majd mikor minden második játék egy The Day Before szinten fog megjelenni akkor talán végre elkezdenek látni is az emberek. Bár kinézem, hogy még akkor is ugriburgi tapsitapsi menne, hogy hű de jó játék ez és csak azért ment csődbe a stúdió 1nap alatt, mert az emberek túl negatívak és csak fikázni tudnak
Kritika = fika. Micsoda egyetemi vita ez már[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #125167 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
boxmaci
tag
válasz Peat76 #125102 üzenetére
Nagyon jó játék a Starfield. Több mint 100 órám van benne és csak mostanában pihentettem, de legalább még ennyit biztos játszok vele. NE foglalkozz a negatív véleményekkel, mert nem igaz amit mondanak! Illetve sajnos ilyen manapság az internet, ömlik az értéktelen felületes vélemény, három óra meg ilyenek... Ilyeneken mindig jót mosolygok. Rengeteg jó kritikát kapott neves RPG oldalaktól azok mérvadóak. Én már meg se hallom a fikagyerekeket. Mert ha én nagyon jól szórakozom egy játékkal, ami gyakorlatilag odaragaszt a képernyő elé, akkor mondhat bárki bármit, nálam az JÓ játék. És igen A Starfield jó játék már jelen formájában is. Jó szórakozást!
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #125170 üzenetére
Nem kell etetni, ès akkor elmegy.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #125169 üzenetére
Meg mindig nem vettel ps5ot?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
AsakuraDave
őstag
válasz Döglött Róka #125136 üzenetére
Ami még nagyon nagy divat egy ideje a játékiparban, hogy fél- vagy negyedkész játékokat adunk ki AAA áron. Sajnálom, de tényleg, hogy valaki halad a korral és a 'ma' technológiájában él, nem a múltban, ezért elvár egy adott minőséget. Tök jó, hogy az idősebb korosztály elvan ugyanazzal amit 1993 -ban kapott C64-re, de a fiatalabb korosztály szeretné élvezni a jelenlegi technologia adta csúcsot Konzolra érthető limitációk miatt pl grafikailag én elnéző vagyok, de minden más téren ugyanúgy kritikus mint PC-n.
Most toltam ki a Last of Us Part 1 -et PC-n és azt kell mondjam nagyon rég nem játszottam ennyire jó, minőségi játékkal, nem tudom mennyit változott az év(tized)ek alatt, de ez nagybetűs MINŐSÉG. Persze tény, hogy csak pár patch után vettem meg mikor már javult a PC-s performance.
[Ennek], ha csak a fele igaz, nagyon jó év lesz a 2024 Bár még sem a Ratchet, sem Returnalt nem kezdtem el így időm se lesz idén rájuk.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #125167 üzenetére
Aztán majd megjelenéskor bétatesztelhetjük teljes áron.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
Topikgazda
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #125165 üzenetére
Ausztriaba már az összes Gamestop bezárt. Majd lesz ott is Konzolvilág.
-
parandroid
félisten
válasz Alarikman #125164 üzenetére
A szokásos MediaMarkt/Saturn, meg van az Expert nevű lánc. Elektronikával más nemigen foglalkozik. Konzolhoz a GameStop lenne még, de nagyon építenek le, a környeken mindenhol zárnak be az üzleteik.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Az az enebás történet még működik?! Direkt off, hogy ne legyen gond belőle.
-
Alarikman
senior tag
Üdv! Ha rokon kint jár külföldön és megveszi a konzolt olcsóbban mondjuk németből, akkor használható ugyanúgy itthon is a magyar store-ral?
-
homerhamm
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
BREAKING: Microsoft is laying off 1,900 Activision Blizzard and Xbox employees. The cuts affect around 8% of the Microsoft Gaming division ☹️ full details below 👇
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zozika84
őstag
válasz homerhamm #125150 üzenetére
Valahogy nekem nem sikerült megunnom
Sőt egyenesen rühellem, amikor a hasonló játékokban minden bolygót telezsúfolnak, mintha a bolhapiacon lennénk.
Nálam pont ez az elszórt -oázis szerű- kolonizációs megoldás adott hozzá a hangulathozPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
homerhamm
addikt
Szerintem inkább unalmas a Starfield. Untam, hogy állandóan elfogy a levegőm, nem tudok hosszú távokat menni egybe. Ráadásul a legtöbb bolygó egy nagy üresség. Rossznak nem rossz, csak számomra nagyon unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Szerintem sem kiemelkedően jó játék a starfield, de a grandiózussága engem kárpótolt.
Oké hogy xar, de legalább 10 emeletes.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #125146 üzenetére
Azokat is véded?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #125144 üzenetére
Lehet, hogy lemaradt egy sunyi smile az előbb. "Vééletlenű''"
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
NZ-ról játszható a LaD 8.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
Még úgy sincs "Sz*r játékok védőszentje". Én tudnék javasolni valakit erre a címre.
-
Döglött Róka
veterán
válasz persil #125135 üzenetére
De divat szidni, mindent divat szidni ami nem 10+ pontos és az emberek egyre nagyobb lózungokkal licitálnak egymásra.
Szerintem sem kiemelkedően jó játék a starfield, de a grandiózussága engem kárpótolt. és közben olyan volt, mint egy régi bakancs, amit jól ismerek és már be van törve. A setup maga nagyon el lett találva.
Azért mert archaikus megoldások vannak benne, nincs világmegváltás, attól még nem fogom stílusától teljesen idegen játék mellé rakni, hogy de bezzeg az sokkal jobb.Én is mondhatnám, hogy a sonic 3 & knuckles (95 óta és mai napig semmi nem tudja ezt felülírni) mai napig a legjobb és 3 óra alatt végig lehet tolni, de nem teszem mert irreleváns.
Egyedül az outer worlds jó példa, de az sokkal kisebb és speciel pontosan ugyanolyan archaikus (és én speciel annak a sztorijára sem emlékszem, annyira huszadrangú volt, valami vállalatot kellett megbuktatni talán).Elite: Odyssey Console Development Update - Elite Dangerous: Odyssey Lassan két éve elengedték konzolon. Pedig olyan jókat aludtam rajta.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #125134 üzenetére
"outer worlds egy negyedakkora játék terjedelemben és jóval kevesebb feature van benne."
Teljesen igazad van, de ettol fuggetlenul sokkal jobb, abban amit tud - mint jatek - mint a starfield. Egyaltalan nem attol kellett volna a starfield-nek jonak lennie, hogy sok benne a feature. Ott az inside, az egesz 5 ora, es gyakorlatilag csak balra meg jobbra lehet benne menni, megis az egyik legjobb jatekelmenyem. De ilyet mindenki tudna mondani otot-tizet. Attol lesz jo egy jatek, ha a benne levo feature-ok szorakoztatoak es jol mukodnek. Az, hogy ez most 10, vagy 200, mar kb. mindegy.
Es megelozve a tovabbi hulyeseget: a no man's sem azert jo, mert rengeteg benne a tartalom, fentebb sem ezt irtam, szoval nem kell bemasolni.Ez a "divat szidni blabla" mantrazasa meg a legnagyobb hulyeseg. Nem divat szidni, egyszeruen nem lett jo az a jatek(legalabbis kozel sem annyira, mint "kellett volna").
Szarra lett hype-olva, kozben meg egy mediocre, 5 pontos iparosmunka se tobb, se kevesebb. Gamepass-be nagyon jo, igy akit erdekelt ki tudta probalni, aztan van, aki maradt, meg van aki csalodott.Mi van az elite-tel boxon? Hogy erted, hogy elengedtek?
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Döglött Róka
veterán
válasz consono #125129 üzenetére
NMS mint űrszimulátor? KB egy minecraft copy a cucc ahol egyik biomból a másikba ugrasz és piros homok helyett kék van. Sárga damage over time helyett van zöld. Rém egyszerű játék, amibe beleraktak minden, csakhogy grindolhass tovább. Házat építeni jó.
Ha már valami tényleges űr"szimulátor"-t (önmagában hülyeség a felvetés) szeretnél, megveszed az elite-et pc-re (boxon elengedték sajna, vagy szerencsére, az időrablás netovábbja).
@persil: Én értem, hogy nagyon jó dolog fikázni a starfieldet és mindenki kap extra internetpontot amikor egy mégnagyobbat belerúg, de az outer worlds egy negyedakkora játék terjedelemben és jóval kevesebb feature van benne.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz consono #125129 üzenetére
Van vegul is valami sztori-fele, de egyetertunk, hogy elviselne egy hagyomanyos, sztori alapu kampanyt.
Erdemes lenne megnezned, ha olyan reg toltad, rengeteget valtozott es valtozik folyamatosan. En par havonta vissza-visszanezek nehany napra/hetre, nagyon szorakoztato.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
consono
nagyúr
válasz persil #125127 üzenetére
Igen, a NMS jobb űrszimulátor, de abból nekem nagyon hiányzik egy rendes single player sztori Pár éve sokat játszottam vele, aztán ott hagytam és később már nem tudtam újra felvenni a fonalat.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
válasz persil #125127 üzenetére
Az nekem is jobban tetszett. Még a bázis építéssel is elszüttyögtem. Az még egy plussz pont, hogy a töltőképernyőket is normálisabban oldották meg. Nem állóképet kapsz, hanem egy "videót"/effektet. Nem töri meg annyira a játék ritmusát.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz thedivision2 #125119 üzenetére
A 30-at is keresni kell sok helyen, szóval a 60 elég távoli álom marad.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
sith7
félisten
Na, vettem egy nagy levegőt, és szétszedtem az Xbox - t, portalanítottam, totál csendes lett
-
Forraszto
tag
válasz ridiculous #125112 üzenetére
igen, nem szép, ez ilyen funkcionális dolog, házi barkácsolásnál előfordul. Erős, tartja stabilan, és igencsak a falhoz kell lapulni hogy meglásd. Csak ötletet akartam adni, hogy hogy lehet elhelyezni a szokásos álló - fekvő módon túl. Egy ügyesebb kezű ember sok idővel vagy pl. 3D nyomtatóval felszerelkezve szebbet alkotna.
Ha a Razer/Steelseries egyszer ad ki ilyet, az biztosan szebb lesz + ARGB
-
consono
nagyúr
válasz beyruth82 #125108 üzenetére
Olyan szomorú ez a "gpben jónak számít" dolog... Sajnos abszolút értékben viszont semmi rendkívüli nem nyújt sem technikai, sem sztori szinten.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
addikt
Úgy néz ki tényleg a tv fáradt el. Másik tv-n működik hibátlanul perpill. Köszi a segítséget!
Go Gunners!
-
veterán
válasz Peat76 #125102 üzenetére
123 órát tettem bele. Nekem tetszett. Jó lenne több ilyen összetett open world rpg sci fi játék. Rengeteg tartalom van benne. Persze hibái is vannak jócskán de a gp-ben jónak számít szerintem. Hangulatán nem hiszem, hogy tudnak változtatni frissítéssel, az már adott és végleges.
-
newclass
tag
válasz Forraszto #125101 üzenetére
Kreatív
Szeretem az egyedi ötleteket (persze csak ha nem megy a használhatóság rovására)
Azon is gondolkodtam, hogy a Tv asztalnak egy részen kivágom a tetejét s abba sülyesztem el állítva az X-et úgy, hogy csak pár cm-t lógjon ki a teteje. Értelme nem sok lenne, de érdekesen nézne ki...köszi mindenkinek!
Akkor az esztétikára bízom, hogyan fogom használni az új asztalon. -
-
Peat76
őstag
Titeket beszippantott a Starfield?
Jövőhéten megérkezik konzolokra is az új bevilágítást használó patch 100 feletti hibajavítással fűszerezve! Állítólag a hangulat még jobb és valósághűbb mint eddig....egyre jobban érzem ezt ki kell próbálni...Series X-en gondolom azért jól is néz ki és van benne tartalom bőven?[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Forraszto
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest