Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj79
senior tag
válasz FollowTheORI #136044 üzenetére
Egyáltalán nem biztos. Pedig én is vártam.
-
dj79
senior tag
válasz pelenka35 #134563 üzenetére
Wd c50 65ezer az alzán 1tb kivitelben, ár/érték arányban talán ez a legjobb, erről minden fut.
Ha csak arra használnád, hogy tároljad a letöltött játékokat és hajlandó vagy kompromisszumokra a másolgatással, random külső ház és mondjuk egy 1tb mx500 ssd a feléből kijön. -
dj79
senior tag
Valaki látott már élőben 1tb fekete SS-t, ugyanolyan lehet a külső felülete, mint az sx-nek?
-
dj79
senior tag
válasz gaborino986 #99508 üzenetére
Elég a játék mód, volt ilyen samsungom, ez a mód volt a legjobb konzolhoz.
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz parandroid #99401 üzenetére
kinek mit intéz a forgalmazója, ugye
-
dj79
senior tag
Alzánál megint olcsóbbak a kontrollerek, az electric volt, shock blue és a pulse red 19160-ra jön ki.
-
dj79
senior tag
Hülye kérdés rovatunk következik: a gpu-t jelenleg úgy használjuk, hogy az én profilom megy a konzolon, sógor meg pc-n használja. Na most ebből azért volt fennakadás, így ezen a setupon változtatni szeretnénk.
Ha sógor csinál egy ms profilt, de csak pc-n használja, ő vesz gpu-t, gondolom azt le tudom home-olni a konzolon ugyanúgy?[ Szerkesztve ]
-
-
dj79
senior tag
válasz fogtunder #95089 üzenetére
Töltési időben valóban nem számít annyit, viszont amikor a Series belső ssd-jéről másolsz játékot külső tárolóra vagy vissza, akkor bizony minimum háromszoros a sebesség az ssd javára, ebben az esetben kb 15-16Gb mozgatható percenként (bx500 ssd esetén, ami kb belépőkategória).
wm93hun: mediamarktban akciós a Toshiba canvio basics, annál olcsóbb megoldás nem lesz. Hasonló méretű ssd a duplája, szóval eldöntheted, mennyiért mennyit érsz rá várni a gyári kártya helyett -
dj79
senior tag
válasz darkstreet89 #92383 üzenetére
Philips tv-m támogatja a dv-t. Mivel van hozzá elég panel-fényerő is, élvezhető, illetve valamiért dv esetén kisebbnek tűnik az input lag, mint hdr esetén
persil: vagy alapból kevesebb felesleges képjavító van bekapcsolva, mint a hdr játék mód esetén. ezzel a résszel még annyira nem foglalkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
-
dj79
senior tag
válasz N.YCityBoy #76613 üzenetére
Asszem a mediaban megjelenéstől ennyibe került, euronics vitte fel 190-ről kéccázra nemrég.
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz N.YCityBoy #75964 üzenetére
Szerintem meg ezek jó információk, elnézve az apróhirdetéseket
meg a skalperek árait -
dj79
senior tag
válasz darkstreet89 #75298 üzenetére
Ha mindent telepítesz, 230gb körül van az mw+warzone emlékeim szerint….
-
dj79
senior tag
válasz viperabácsi #68761 üzenetére
Nincs s/x patch, csak nagyfelbontású textúra pakk.
-
dj79
senior tag
válasz szimszonos #64681 üzenetére
[link] de, úgy tűnik, itthon is 110 fifával…
-
dj79
senior tag
válasz Neurotoxin #64478 üzenetére
Igen.
A külső ssd-n nagyrészt korábbi játékok vannak, illetve jelenleg az fh4 is ott pihen, a belsőn meg most csak nextgen címek.
-
dj79
senior tag
válasz bulikavagyok #64342 üzenetére
Remélem megkapod, ugyanis én tegnap hiába rendeltem meg a honlapon és hiába fogadták a megrendelést, ma kaptam egy mailt, hogy a termék beszerzés alatt.
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, nincs sem bolti, sem pedig központi készleten és azt sem tudják megmondani, hogy mikor lesz belőle valami. -
dj79
senior tag
válasz Landon #64350 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak akkor tudsz online rendelni, ha van a központi raktárban, ha ott már nincs, akkor csak üzletben elérhető a státusz. A megrendelés befogadása szerintem azt jelzi, hogy a rendszerük megengedte a foglalást a készleten lévő gépre, aztán vagy jut, vagy nem
-
dj79
senior tag
Ha valaki SX gépet keres, egy darabot hoz az euronics honlapja a budaörsi üzletben
-
dj79
senior tag
válasz golfvariant #62393 üzenetére
Blu-ray lesz az
-
dj79
senior tag
válasz banderasz77 #61815 üzenetére
Szerintem vegyél egy pár hónapos ss-t, próbáld ki, aztán gyakorlatilag bukó nélkül eladhatod, ha nem jön be, addigra remélhetőleg érkezik sx több helyre és feljebb tudsz lépni.
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz banderasz77 #61383 üzenetére
Emagnál is van készleten, de brutál áron
balazs025: az ár lett volna a lényeg, ezek nem normálisak
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz banderasz77 #61330 üzenetére
Szerintem igen, az lesz [link]
-
dj79
senior tag
válasz banderasz77 #61293 üzenetére
Nehéz ügy, pl alzánál konkrétan folyamatosan várható a státusza, jelenleg októbert ír, mert mindig egy hónappal tolják. Euronicsban sem tudták megmondani, hogy mikor jön utánpótlás, szóval ha látsz egy jóárasítottat az aprón, érdemes lecsapni rá.
-
dj79
senior tag
válasz banderasz77 #61289 üzenetére
185ezer volt az új, annál olcsóbban még nem láttam sehol (lehet, hogy telekomnál/vodánál az előfizetőknek volt rá még némi kedvezmény). Haverom még elcsípett egyet múlt héten 190ért egy Euronicsban.
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
Series S mellé hàttértárnak ideális lehet egy random 1tb külső hdd, vagy érdemes külső tok+sata SSD kombóra rámenni kicsit több apróért?
-
dj79
senior tag
válasz Tibiajax #37530 üzenetére
A december 28-n vett ss-re 2022 február végéig volt gari, szóval gyanús.
#37542 - én az euronicsban vettem, le volt pántolva, de kibontattam és nem gyári állapotban (hanem kicsit használtan) volt a gép a dobozba, szóval személyesen vedd meg és nyittassad ki... Persze azonnal kicserélték.
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz darkstreet89 #37394 üzenetére
Igen, kell az xsx, megéri szerintem. Már nekem sincs meg az xss, mert a régebbi játékok nem néztek ki jól a 4k tévén az OX után sajnos.
-
dj79
senior tag
válasz 30z.Samu #35576 üzenetére
Ja igen, ezen szoktam én is mosolyogni az xss érkezése óta, amikor én már bent lövöldözök warzone/modern warfare-ba, aztán megérkeznek az OX kollégák, majd kicsit később az OS kolléga, de addigra majdnem végetért a visszaszámlás.
Meg ami elsőre meglepő volt, az fh4-ben az autócsere sebessége.[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz F.B.I. #34857 üzenetére
Ha most kell tv, akkor a Samu 43tu8002 vagy 43tu8502, ezeknek alacsony az input lagja game módban, de a 8002-n hdr-hez kevés a fényerő sajnos. Picivel drágábban van a 43q60t, azon sokkal jobb a fényerő, de az input lag magasabb. Jelenleg nincs olcsó 43 tv, ami 4k120hz, játékra inkább monitor lesz a megoldás.
Én ss-t használok 8502-vel,az én igényeimnek megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
Xox-ről váltottam xss-re, de egyáltalán nem bántam meg, még a kevesebb tárhely miatt sem. Az xox mellé anno vettem egy 480gb ssd-t külső házban, az megmaradt az xss mellé. Így, hogy csúsznak a nextgen játékok, pláne elleszek vele egy évet, ráadásul nem is kellett sokat rádobni az új gépre a régi eladása után.
-
dj79
senior tag
Aloha
Tegnapelőtt lecseréltem a régi konzolt egy series s-re.
A mérete és a halksága meglepett, pozitív irányban, jobban elfér, mint az xox.
Valaki esetleg még tudná írni, hogy a cold war+warzone kombó mekkora helyet harap ki az ssdből?
Az xox-en a Modern Warfare elég sokat lepusztított
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest