Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
válasz l.skywalker #138488 üzenetére
Nincs refund opció, pedig elvileg kellene, hogy legyen. Még nincs 2 hete, hogy vettem, és nincs beváltva. Rákérdezek chat-en.
-
skroy
senior tag
Store-ban vásárolt, be nem váltott ajándék kódra lehet kérni visszatérítést?
-
skroy
senior tag
Giftként vásárolt kódnak van felhasználási ideje? Az FC 25 már csak ma kapható féláron, de csak a későbbiekben szeretném ajándékozni, megvenném most, ha pár hét múlva felhasználható még a kód.
-
skroy
senior tag
válasz darkstreet89 #132398 üzenetére
Azt mondták, hogy COD miatti áremelés nem lesz. Más miatt lesz.
-
skroy
senior tag
válasz White Wolf #131460 üzenetére
Böngészőben a Microsoft profil oldalon a szolgáltatások, előfizetések részt keresd.
-
skroy
senior tag
válasz szimszonos #130898 üzenetére
14k-ért 14 hó gpu? Megoszthatnád ezt a technikát.
-
skroy
senior tag
Fallout 76 (xbox) vihető:
QYVDHV2W3HY3PWM6P9J3XKFXZ -
skroy
senior tag
-
skroy
senior tag
Most jelzem mindenkinek, feleslegesen ne jelentkezzetek a játékra, mert én nyerek most. Köszönöm.
-
-
skroy
senior tag
válasz Dorzolamid #122985 üzenetére
Valami gebasz van, mert nekem sem sikerült vásárolnom az imént. Több profillal próbáltam, több kártyával, de hibát dobott pc-n és xbox-on is. Sokadik próbálkozásra sikerült megvennem a 2k24-et.
-
skroy
senior tag
válasz IntelKiller7 #122917 üzenetére
Game Pass app-on az értesítéseknél jött.
-
skroy
senior tag
A GTAV ismét kikerül a Game Pass-ból 12.31-én. Ahol most még olcsón meg lehet venni, ott is biztosan drágulni fog utána. Most szerezze be, aki még nem tette.
-
skroy
senior tag
válasz csuvicsuva #122895 üzenetére
Na, ez jó. Pont most nézegettem hol kellene megvenni. Így nem kell a 3 betűssel mókolni.
-
skroy
senior tag
Nincs itt valaki, aki pusztán jófejségből, illetve gyakorlás céljából cserélne analóg stick-et anyagárban?
-
skroy
senior tag
Én is afelé hajlok lassan, hogy veszek 10k-ért vezetékes kontrollert, aztán megy ameddig megy. Állandóan driftelést javíttatni szállítással oda-vissza min. 10k. Ki győzi ezt 3-4 kontrollernél.
-
skroy
senior tag
Az Argentínában aktivált játékok csak ott játszhatók, vagy hazautazva is használhatom?
Az van írva, hogy "activated and played ONLY in Argentina."[ Szerkesztve ]
-
skroy
senior tag
Használ valaki ilyen vezetékes kontrollert? Mennyire lehet tartós?
-
skroy
senior tag
válasz LittleBoss67 #115992 üzenetére
Június óta sok minden változott.
-
skroy
senior tag
válasz IntelKiller7 #114410 üzenetére
Király, köszi.
Még valami. Ha van aktív GPU, Game Pass kódot tudom aktiválni? Series S-hez kapott 3 havi kódról lenne szó. Automatikusan hozzáadódna 2 hónap az aktív előfizetéshez?
-
skroy
senior tag
A sima Game Pass-t is 3:2 arányban lehet váltani GPU-ra, mint a Gold esetében?
-
skroy
senior tag
A csoportok "vezetői" lehetnek kellemetlen helyzetben, akik havi előfizetésben fizetik a 8390-et, és beszedték hosszabb időre a tagoktól az árat. A csoportnak így nincs hosszabb időre gpu-ja, vagyis aug. közepén csak 3 havit kap az is, aki esetleg befizetett 1 évre.
[ Szerkesztve ]
-
skroy
senior tag
Megszűnik, hát megszűnik. Bukni nem fog rajta senki azt hiszem.
-
skroy
senior tag
válasz szimszonos #113810 üzenetére
Miért ne emelnének árat ők is? Amennyiért eddig árulták az éves gpu-t, annyiért most szinte beszerezni sem tudják. Főleg ha gold+gpu kombót árultak. Most már 18 havi gold kell 1 év gpu-hoz.
-
skroy
senior tag
Családot keresek, akik befogadnának.
-
skroy
senior tag
A terrás Series S megjelenése mennyire fogja befolyásolni az 500 gigás árát? Ha esetleg nem lesz már rá akkora kereslet az új verzió miatt, nem kizárt, hogy sok helyen lesznek rá komoly akciók. Így a használt piacon is csökkenés várható. Szerintem aki el akarja adni, minél előbb tegye meg.
-
skroy
senior tag
válasz XboxGamePass #112034 üzenetére
Megcsináltam, és 5 hónap lett belőle. Mindkét aktiválásnál hagyni kell az automatikus megújítást, így 2 havi plusz jár.
-
skroy
senior tag
válasz XboxGamePass #112034 üzenetére
Na, ezt nem tudtam, köszönöm. Akkor csinálok belőle 4 havi GPU-t.
-
skroy
senior tag
Series s mellé adott Game Pass kód magában jó valamire? Jól gondolom, hogy Gold is kellene mellé?
-
skroy
senior tag
válasz thedivision2 #110873 üzenetére
Ha összekapcsoltad az EA és Microsoft fiókot, akkor elvileg mennie kell az EA app-al. Legalábbis nálam megy.
[ Szerkesztve ]
-
skroy
senior tag
1tb bővítőkártya 80000 Ft? Ez komoly?
[ Szerkesztve ]
-
skroy
senior tag
Meglévő Ultimate átalakítható family-re anélkül, hogy fizetni kelljen 8390 Ft-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest