Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
A regi commandosok iranyitasa mai szemmel nagyon nehezkes, en a hajamat teptem, mikor ujbol jatszottam valamelyiket.
Ha jol ertem a teszt szoveget, sikerult javitani a regi hibakat es ujakat belerakni. Ez igy nem lesz bejovos szerintem...
Szerintem egyelore Shadow Tactics jatekok a mufaj csucsai. Ugyanilyen fejtorok, csak jobbak mindenben. Tobb karakter, sokfelekeppen meg lehet oldani a legtobb feladatot, szepek a rajzok es boven eleg jo, a grafika ehhez a jatekstilushoz.
-
GreatL
őstag
Újonnan sem szerettem ezeket. Most utoljára a Desperados III-at kezdtem el és hagytam abba.
-
Bacsis mestert szoktam ott nézni de jóval kevesebb nézője van mint egy trash tartalmat adó live-nak, egyébként vannak TikTok-on minőségi tartalmak csak nem olyan mennyiségben. Biztos, hogy a Battle Royal se egy mész azt lősz típusú játék de akkor sem egy olyan tempó amit egy Commandos vagy mondjuk bármilyen RTS igényel. Rá lehet ezt fogni, hogy hát nem olyan jó mint a régiek de ez egy önbeteljesítő dolog. Nem fordítanak a fejlesztésre annyi időt és pénzt-->kevesebb játékos veszi meg-->kevesebb bevétel-->kevesebb ráfordított fejlesztési idő és pénz.
Alapvetően az, hogy mi minőségi még lehetne szubjektív is de nem lehet nem észrevenni a trendet, hogy mi a szórakoztatóbb a tömegnek és ami szórakoztatóbb ott elnézőbbek az emberek is.
-
Nincs tiktokom (mondjuk azt hallottam, hogy Bacsis mester ott ad le élő adásokat, úgyhogy olyan hűdeborzalmas csak nem lehet
), de volt szerencsém huzamosabb ideig battle royale játékokkal játszani baráti ajánlás jóvoltából, és sajnos le kell romboljam a negatív előítéleted (ami egyébként nekem is volt mielőtt nem játszottam ily fajta játékokkal), de ha eredményes akarsz lenni, akkor kell a "nagy figyelem és összpontosítás" mint bármely más játéknál. Nem lehet csak úgy hűbelebalázs módjára mendegélni, mert azt veszed észre, hogy minden egyes alkalommal hamar leszednek, csakúgy mint anno Quake 3-ban, vagy Unreal Tournament-ben.
Az pedig, hogy nem fog feltámadni a genre... ha az újonnan megjelent folytatások nem hozzák a régiek minőségi szintjét, akkor ne lepődjünk meg, hogy a rajongók a régebbi címeknél maradnak, az átlag gamer pedig a heti szinten patchelt battle royale játékoknál. Mindennek megvan az oka.
Mondom ezt úgy, hogy pár alkalommal már végigjátszottam a Commandos első részét, meg mennyi minden más retró játékot.
-
k-adi
nagyúr
Arányaiban véve szerintem is inkább a gyorsabb tempojú játékok felé vették az irányt a mostani fiatalok. Elég megnézni a különböző stílusokban készült játékok mennyiségét, a népszerűbb játékok stílusait stb. Egy régi Tomb Raider puzzle is sokakon kifogna ma
Mondjuk én sajnálom, mert ez a taktikai stratégia jó stílus Shadow tactics, Desperados stb. is szuper, a Mimimi studió is jó (volt)
-
Én mint huszonéves srác, aki hajdanán DOS játékokon cseperedett fel jobb konfig híján azt kell mondjam, hogy ez a kijelentés még legjobb esetben is hibás. Én ismerek olyan 30+ éves kollegát, akit ha meleg sörrel fenyegetnek se akar játszani ilyen "agyfárasztó, csúnya grafikájú (értsd: régies, alacsony felbontású)" rts játékokkal, és ismerek olyan tizenéves rokont akit az ilyen gammák kötnek le igazán, szóval ezt nem generációja, hanem embere válogatja.
A Doom kulcsvadászat meg esetleg addig kín, ameddig nem nyomunk egy tabot...
A wolf3D kulcsvadászata na az next level viszont... -
GodGamer5
addikt
Anno imádtam a Commandost. Nagyon szépen megcsinálták a 2d-s háttereket is. Ez a rész viszont nagyon gyenge lett és még a grafikája is alulmúlta az eredetiket.
-
Kontrollerrel mennyire lehet ezt értelmesen irányítani?
Anno az első részt imádtam, kedvet kaptam ehhez is... csak esténként már nincs kedvem az asztalnál ülni, a kanapén a TV-nél kényelmesebb lenne, csak ott meg a precíz egerészés felejtős, adná magát a kontroller. -
Szóval egy Commandos 2-höz képest, hogy kell elképzelni? Kvázi 90%-ban hasonló?
-
NomAd_82
aktív tag
Megszületett egy új generáció, akiknek a gondolkodás már nyűg, mert egyszerűen azonnal akarnak mindent és az ilyen játékok nem érik el az ingerküszöbüket.
Az első commandos játékkal, akár egy-két pályával konkrét napok mentek el a taktikázással, ügyeskedéssel. Volt idő amikor a Doom-hoz a kulcsot több nap után sem találtuk meg és az 576 újság térképe kellett hozzá de az ugye havonta jelent meg. Ez ma elképzelhetetlen. -
myckey
veterán
igen, manapsag maskepp "mukodnek" a jatekosok, a masik gen...Lehet ez boomerkedes, de tuti akad benne igazsag is.
En is kedvelem ezeket a programokat, de hat kihaloban van. -
Montanaxy
aktív tag
Shadow tacticsot tolom éppen, háromnegyede megvan és imádom ezeket a gameket. Vannak olyan achievementek benne, hogy az talán csak a legnagyobb spílereknek jön össze, annyira durvák. Remélem feltámad ez a genre, mert nagyon ki tud kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A nosztalgiavonat nem áll le – a második világháború legtrükkösebb ügynökei előzménysztoriban idézik fel, hogy 1998 egyik legújítóbb játékában miként is kerültek ellenséges vonalak mögé.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest