Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz persil #126093 üzenetére
"akkor sem szabad idekeverni a használt piacot, egesz egyszerűen nem mérvadó."
Nem én kevertem ide, fórumtárs húzta fel erre a komplett magyarázatát. (nyilván nem digitálisról beszélt, hiszen azt nem tudod továbbadni)
És abban igazad van, hogy ez nem egy fix tény, de én nem általánosságban írtam, hanem konkrét esetekben. Egy Pókember 2 nem fog rajtad maradni, és ott - meg kb bármelyik exkluzívnál - így néz ki az árulása az első hétvége után.
A Ragnarök megint csak fix példa, mivel az ingyenes Valhalla dlc visszatolta az árát, 15 körül megy, ergo ha te mindenképp el akarod passzolni, akkor ha jóval ez alá ígérsz (~10), akkor el fog menni.
Persze ehhez nem árt képben lenni a lemezes piaccal, megértem ha valakinek erre se kedve, se ideje, teljesen oké így is.
Mindössze csak a pontatlanságokra akartam rámutatniNyilván a GP egy szuper ajánlat, és teljesen rendben van, ha valakinek elegendő az ott elérhető tartalom.
Do you see the white shadow?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Formula-1
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.