Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
USA gift cardot be lehet még továbbra is aktiválni gond nélkül Android appban?
-
pethYeti
addikt
Előrendeltem Izlandról a Horizon 5 premium addon bundle-t. Szépen telepíti is konzolra, viszont a pénzt még nem vonta le. Ez mikor szokott megtörténni?
.LnB:
[ Szerkesztve ]
-
-
pethYeti
addikt
Nekem pl teljesen jó hogy az álljon itt a polcon... Két hete nem kapcsoltam be, semmi olyan játék nincs most a Gamepass-ban ami érdekelne. Majd a MSF.
Sajnos sok hardcore gamer továbbra sem tudja megérteni hogy valakinek bőven elég egy kis konzol is hogy néha-néha leüljön játszani.
-
pethYeti
addikt
Ez az új BF trailere úgy nézett ki mint egy új COD Season trailere, kb ott van ilyen szintű komolyság. Nekem nagyon nem tetszett. Remélem a játék nem ilyen lesz.
-
pethYeti
addikt
Jelentem 31 évesen is lehet élvezni... Csak sok az ostoba ember és nem tudja mit vesz. Utána meg értetlenkedik. Én pont azt kaptam amit vártam. Nem is kell nekem több a gamingből. 10 éve még számított volna amikor sokkal több időm volt játékra, azóta viszont napi 1-2 órára bőven elég ez nekem.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Rajtam kívül esetleg valaki még próbálkozik az MLB-vel Új--Zélandból? Nekem még azt dobja, hogy várjak türelemmel.
-
pethYeti
addikt
válasz IntelKiller7 #47301 üzenetére
Új-Zélandra mikor érdemes ellátogatni, hány órakor szoktak elérhetőek lenni ott a játékok?
-
pethYeti
addikt
MLB ma már játszható lesz Új-Zélandból?
-
pethYeti
addikt
válasz soundsonic #43173 üzenetére
Szerintem írj az angol supportnak, több eséllyel megoldják a problémádat.
-
pethYeti
addikt
Én teljesen jól el vagyok az S-el. Tudom hogy rendkívül vad dolgot fogok mondani de nem mindenkinek az élete a gaming. Én tökéletesen megvagyok ezzel, arra hogy napi 1 órákat játszak meló után. Emellett szeretek könyvet olvasni, filmet sorozatot nézni.
Nem mindenkinek ugyan azokat az igényei mint neked. Tudom ezt sok embernek nehéz elfogadni.
-
pethYeti
addikt
válasz l.skywalker #42794 üzenetére
Jól látom hogy Series S 4k/30 fps és semmi más? Ez elég nagy fail...
-
pethYeti
addikt
válasz Dawide@axele #39565 üzenetére
Volt a magyar 1848 játék. Betárcsázóssal töltöttem. Másnap reggel láttam csak, hogy összesen 10 rar a játék (egyenként talán 10mb volt) és csak még az 1-t töltöttem
Sose játszottam vele...
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz Döglött Róka #30982 üzenetére
Köszi.
Most szódabikarbónás vízzel átdörzsöltem, jobb mint volt. Lehet majd legközelebb kipróbálom a fogkefés dolgot.
-
pethYeti
addikt
Fehér kontrollert mivel lehet tisztítani "normálisan"? Nekem a Series S-hez kapott kontrolleren elkezdtek megjelenni ilyen halvány sárga nyomok (sose eszek játék közben, tiszta mindig a kezem). Enyhén szappanos-vizes rongy sokat nem ér. Vagy ez ilyen? Lehet akkor beszerzek egy fekete kontrollert.
-
pethYeti
addikt
Év végi sale mikor indulhat? Úgy láttam tavaly már 14. körül elindult.
-
pethYeti
addikt
Karácsonykor szerintetek az új COD kap valami akciót? Tavaly a MW kapott?
-
pethYeti
addikt
válasz pauliboy23 #28039 üzenetére
Az prevgen NBA verzió még.
-
pethYeti
addikt
válasz hombre[EU] #27802 üzenetére
Szerintem te még jót nem írtál a Series S-ről. Fizetnék egy chrome kiegészítőért ahol eltudnám rejteni bizonyos emberek kommentjeit.
-
pethYeti
addikt
Jelenleg ez úgy néz ki Series S-en, mint a Witcher 3 switchen
Ajánlom, hogy ez csak azért legyen mert nincs még kint a day1 patch. Különben ez nagyon gáz.
-
pethYeti
addikt
válasz l.skywalker #27233 üzenetére
Köszi, meló után rápróbálok. Ha nem megy váltok.
Egyébként a konzolos régióváltásnak van bármi korlátja? Akárhányszor lehet költöztetni?
-
pethYeti
addikt
Holnap jelenik meg a Call of the Sea. Ha ma átállok Új-zélandra akkor már délután tudom is játszani?
-
pethYeti
addikt
Nekem ne jöjjön senki a betárcsázós nettel, meg hogy türelem. Eltelt azóta 20 év. MS az egyik vezető szerverszolgáltató az amazon mellett a világon. Ez ultra gáz.
-
pethYeti
addikt
-
pethYeti
addikt
Kiakarom próbálni a Fifa 21-et. És gamepassban van ugye 10 órás trial hozzá. Viszont nem tudom telepíteni... Ea play appot nem tudom fel tenni konzolra. Illetve telefonról se tudom telepíteni a játékot mert hibát dob az app... Konzolon keresve nem találom a gamepassban azt a szekciót ahol ki lehet ezek próbálni. Valakinek van valami ötlete?
-
pethYeti
addikt
válasz Dawide@axele #22458 üzenetére
No man skynál úgy olvastam van performance meg quality mód is. Melyiket próbáltad?
-
-
pethYeti
addikt
Ez az új yakuza játék nagyon tetszik. Főleg hogy körökre osztott lett a harc. Hiába 900p S-en lehet beruházok rá.
-
pethYeti
addikt
válasz Esdeath #17646 üzenetére
Viccet félre téve, semmi baj nincs a spórolással. Ha akkora lett volna a Series X mint az S, akkor én is X-et veszek. Viszont jelenlegi élethelyzetemben szeretném ha bármikor magammal tudnám vinni a konzolt. Szabadságot például nem Pesten töltöm, jogsim, kocsim nincs. Egy X-hez külön utazótáska kellene...
Nekem ez volt a fő ok. Illetve nincs 1080p-nél nagyobb felbontású kijelzőm. Ennyi.
PS4 slimmet fél éve be se kapcsoltam, még nagy kockának se mondanám magam.
Viszont Forza Horizon 3 volt az egyik kedvenc játékom és nagyon vágyom a 4-re is. Szóval pont jókor jött számomra a kis konzol.
-
pethYeti
addikt
válasz hadam98 #17618 üzenetére
Nekem mindegy volt, hogy eddig ki mit mond, de aztán jött Esdeath, na ő megmondta a frankót.
Jovanny2: ne is mond... Én hülye aki két városban él, hogy konzolt akart ami kicsi és táskában hordozható. Ha elég hamar kezdek el sprórolni szerintem az X is kisebb lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Egylőre van másfél videó Ac-ról series s-en. Abból az egyiket a tag felvette 1080p 30 fps-ben capture card miatt, majd beírta commentekbe, hogy ez amúgy 60 fps érzésre amikor játszott. Ez alapján aki bármi következtetést levon...
-
pethYeti
addikt
Egyébként elég gaz ha nem lesz meg series s-én a 60 fps. I5+1060-al max grafikán van ilyen átlag 50 fps. Az pedig teljesítményben kb azonos...
-
pethYeti
addikt
válasz BomiBoogie #17006 üzenetére
Elvileg hétfőn jönnek a tesztek. Azt mindenképpen érdemes megvárni.
-
pethYeti
addikt
válasz l.skywalker #16806 üzenetére
Ennek az összehasonlításnak semmit értelme.
4k-s képeket hasonlít 1080-ps képhez, meg hogy kisebb a textúra felbontás. Nyilván hiszen Series S-en 1080p-ben fut a játék, míg a másik két konzol esetén 4k-ban.
Minden mást belemagyarázni ebbe, hogy minden áron tartja az FPS-t hülyeség.
-
pethYeti
addikt
Az a baj, hogy neked ez beragadt hogy 720p...
Itt arról van szó, hogy EGY játékban van EGY olyan mód hogy 120fps és mellette leeshet a felbontás 720p-ig.
E mellett van az alap beállítás ahol 1080p 60 FPS-t 99%-ban hozza.
Ez semmivel sem kisebb gáz, mint a Series X 120 fps mellett leesik 1080p-re.
-
pethYeti
addikt
[link] S-ről az egyik legjobb teszt. FH4 szerencsére fix 60 fps.
-
pethYeti
addikt
IGN Series S tesztje is nagyon gáz. Azt mondja homályos 4k TV-n ugyan az a játék mint X-en, nos shit... Második konzolnak ajánlja csak. Szót nem ejt, hogy valakinek még 1080p-s tv-je van. Verge review már értelmesebb.
-
pethYeti
addikt
válasz frankdelgado #16315 üzenetére
A tények tények, de amikor az m1 bemondója véleményt alkot az számomra ugyan olyan bicskanyitogató mint amikor egy gamer magazin "újságírója" formál véleményt. Nem ez a feladata.
-
-
pethYeti
addikt
Én elgondolkozttam, hogy megvegyem az új COD-ot. De aztán elkezdtem videókat véleményeket olvasni mire számítsak. Nos gyengébb grafika, animáció,hang, net kód mint a MW.
Azt hittem ugyan arra az engine-re épól, de nem... Ez a korábbi Black Ops-os őskövület.
Így nálam valószínűleg idén kimarad. Hacsak nem istenítik tesztekben agyon.
Ez a 285 GB meg nem tudom hogy jön kis PS5-ön ha most 133GB-ot foglal. Ennyi tartalom kizárt hogy jöjjön hozzá. Ha csak multi kell meg 50 GB-ot foglal. Szóval szerintem fake vagy csak szimplán bullshit.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Jól látom, hogy új COD-ból nincs csak next-gen verzió, és kénytelen leszek megvenni a crossgent?
-
pethYeti
addikt
Amazonon vásárolt Gift Cardot, egyből betudom aktiválni USA régióra állított konzol esetén? Vagy van valami trükk még? Esetleg külön microsoft fiókba fel kell venni egy amerikai (tax free) címet?
-
pethYeti
addikt
Nekem is CP bundle van, én megintazt csináltam, hogy árjuk írtam Messengeren, hogy maradjon így a csomag és a kód jön amikor jön. Nyugtázták és ennyi. Telefonon még én sem beszéltem velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest