Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigavair
tag
válasz pethYeti #47868 üzenetére
Jelenleg best buy az ss, ha az ember a helyén tudja kezelni. Én gyerek mellett hétvégente, meg max esténként egy órácskát tudok játszani. Leginkább warzone. Na arra 110-ért mutasson valaki jobbat. Nem nagyon lehet. Kocagamingre szerintem nincs jobb alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
válasz pethYeti #47868 üzenetére
En 35 évesen is elvezem. Pc-rol váltottam vagy 3 eve x-re, aztan most series-x - re.
Bőven eleg ez amit tud ez a kisgép. Aki többet akar az vegyen gépet 1-2 millióért es nem kell sirni ha nincs minden jatekban 120 fps 4K ban 180K-ert vasarolt gépen :DHavi par orat játszok, nekem tökéletesen megfelel.
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- MIUI / HyperOS topik
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851