Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunChris
senior tag
-
Csigavair
tag
válasz Csigavair #118765 üzenetére
Na így még nem jártam, egy délelőttnyi utánajárás után...levonta a pénzt a kedves micro, de nem iranyitotta a gamepasshez ergo ott lebegett valahol a pénzem ellenérték hiányában, úgyhogy rá kellett nyomjak a kifizetés mostra és levonta abból, amit levontak reggel a számlámról.. wtf?!
-
pzstm
titán
válasz Csigavair #116264 üzenetére
nyilván humán erőforrás meg idő, de tökéletes fricska a Starfield XSS-en az összes többi devnek véleményem szerint.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz Csigavair #100925 üzenetére
Számomra az, persze ez nem azt jelenti hogy neked is az lesz.FC6 sem tetszett igazán, valahogy a 3 után már kezdett unalmassá válni a dolog, még a 4 és a Primal ami tetszett, az 5 és 6 nem.....A RE Village viszont fantasztikusan jó, odaragaszt a gép elé.Kellemes meglepetés a Blacktail, egy hibája van eddig, hogy a megölt ellenfelek mindig visszatérnek, de a környezet, a látvány, hangulat igazán kellemes csalódás.Igaz nem ez lesz az év játéka, de el lehet vele tölteni jó pár kellemes órát.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
veterán
válasz Csigavair #62714 üzenetére
Rendeléssel jutsz hozzá a leghamarabb és legolcsóbban.Pl supergamer.hu-n szept 24.-én érkezik készlet és 27.-én kézbesítik is.Az csak 2 hét és 189 ezerért megkapod. Inkább választanám ezt minthogy 210-230 ezrekért "lecsapjak" rá ahol épp azonnal elérhető.Anno én kv-nél rendeltem és vártam egy hónapot de megkaptam 185 ezerért. Ismerőseimnek már 3x rendeltem 1x kv 2x supergamer.hu. Supergameren 2 hetente érkezik új készlet. Utána 1-2 napig még azonnal is tudnak teljesíteni rendelést mire elfogy az összes.
[link]
Szerintem rendelj inkább 2 hét nem a világ vége, semmiről se maradsz le.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Csigavair #62714 üzenetére
Alza -nál azért általában 1-3 hét alatt meg szokott érkezni a rendelés. Tavasszal is voltak 1 hónapos teljesítések papíron, aztán sokan pár nap alatt megkapták.
KV most nem tudom hogy áll...de polcok helyett érdemes inkább a rendelésekre ráfutni.
Nyilván mindig változik a készlet, tehát résen kell lenni...vagy várni.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
aktív tag
válasz Csigavair #62516 üzenetére
Igen, 1 év múlva ugyanekkor, csakúgy mint a Ghostwire: Tokyo. (mindkét játék 1 évig konzolexklúzív)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
-
Csokifalo
senior tag
-
addikt
válasz Csigavair #56007 üzenetére
Valószínű az említett nyári build -ben, de legkésőbb a ősszel biztosan megérkezik. Én mondjuk nem tapasztaltam benne hibát. De nem is használom ki a tudását, csak a böngészős részt nézegettem.
Szerk.:
Itt van egy cikk róla, ha valakit érdekel. Még korábbi verzióról, amiben elvileg több hiba volt.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
consono
nagyúr
válasz Csigavair #33065 üzenetére
Én is PS5-re gyúrtam, de mindent kitoltam már játékot, ami érdekelt... Szerintem majd csak 2-3 év múlva váltok vissza, addigra lesz egy halom játék, amiért érdemes lesz, remélem. Meg azt is remélem, hogy a HZD folytatása majd PS4-es elfut rendesen, az az utolsó, amit még szeretnék végigjátszani...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
-
soundsonic
aktív tag
válasz Csigavair #26163 üzenetére
Én kellemeset csalódtam az sst illetően. A 4k felskálázás szép éles képet ad szerintem. Hogy a konzol maga mit fog bírni 2-3 év múlva sejtelmem sincs, de remélem, hogy az alacsonyabb textúra és a dinamikus felbontás mellett kitart a ciklusa végéig. A tárhely nekem eddig teljesen elég volt ,pedig 70-90GB méretű játékok vannak fent,igaz, ha kijátszom törlöm is. Nem bántam meg, de azért elkezdtem spórólni a nagyobb tesóra, deörülnék h nem kellene váltanom. Én beérem ezzel a grafikával is amit most bír, illetve nekem tetszik is és fps húszár sem vagyok, így kellő kompromisszumok mellett, ajánlom
Más: Nekem manuálisan kellett lefrissítenem. Ez normális instantonban?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Csigavair #22721 üzenetére
Tegnap bp 11. savoya parki euronicsben volt készleten, legalábbis amikor kérdeztem mizu az előrendelt ps5ömmel még nem tudtak semmit, de ajánlgatta h vigyek helyette xsxet, hát ott van, nem kell ? (Ha valakit érdekelne, már úton van oda a ps5öm, ne izguljatok értem )
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz Csigavair #22653 üzenetére
Nyilván nem nehéz, de nem prioritás. Billentyűzetet egyébként támogatja, de nem sokra mész vele, ha a kurzort a kontrollerrel kell irányítani. Nagyon rég frissült utoljára, és használatra nem ajánlott. Esetleg ha valamit meg akarsz nézni a neten és nincs semmi más körülötted amin megtehetnéd. De hát erre meg elég kicsi esély van.
Nagyjából a tudása annyi mint egy okostévés böngészőnek, de ennél még az is jobb, hisz ott az egér is támogatott.Samsung Galaxy S24
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest