Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz 3L1T3 #135773 üzenetére
Az, hogy hogyan szerzünk konzolt, az nem is izgat. Mert mindig meg lehet oldani. A 360 érában se volt egyszerű az elején.
De az meglep, hogy az MS ennyire feladja ezt a régiót. Szerintem szomorú, hogy ennyire elengedi ezt a dolgot. Gondolom a nagy leépítések utószele ez, de jól szemlélteti az MS, Xbox hardware-hez kapcsolódó viszonyát az utóbbi időben.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz 3L1T3 #135763 üzenetére
De ezt hogy? Az egész térségből kivonult az Xbox?
Még az sincs ami a Nintendo-nál? Hogy valamelyik környező országban legalább van hivatalos kirendeltsége akik ellátják a környező országokat?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
pzstm
titán
válasz 3L1T3 #135628 üzenetére
Tudom hogy elegge offolodtak, minekutan a hazai smb-smc is “osszeolvadt”
most pl europai partner leadershipnek meeting Europa sziveben lesz November elejen….Abu Dhabi neven ismert a varos
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Döglött Róka
veterán
válasz 3L1T3 #132085 üzenetére
Nem is ez a legszembetűnőbb hanem a fények. Olyat tekertek hogy pl. Silverstoneon napfelkeltében rendesen nem látok Oled kijelzőn és vannak kanyarok amiket emlékezetből kell bevenni. Maple valleyben napnyugtakor ugyanez, csak ott minden bukkanó fáj Szerintem nagyon jó lett.
És a büntetés egyre pontosabb, már elég durva sarc jár ha a téged előzővel szarakodsz (belevágsz az ívébe, mert te követed az ideálisat +2.25 mp), erőlteti a sportszerűséget.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz 3L1T3 #132085 üzenetére
Én is pont a videód néztem, már az értelmi részét, ahol nem a hanggal szórakoztàl Azon felbuzdulva kipróbáltam megint, és valszeg ugyan azokkal a beállításokkal jobb vezetni, nem csúszkàl annyit, de lehet csak placebó, mindenesetre most elszórakozgatok
Itt amúgy pont jól látszik, amire panaszkodtam az elején, hogy nincs élet a képen, és az updatek utàn legalàbb kapott egy kis színt
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
GEIL
addikt
válasz 3L1T3 #131917 üzenetére
Én kihagyom , arra amire kell megfelel a "gyári" .
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Moby
addikt
válasz 3L1T3 #131552 üzenetére
Nem a flowal van itt baj. Rémisztően ötlettelen, és semmilyen az egész Nyomogattam azóta még kicsit, köszönöm de ebből én többet már nem is kérek.
Ellenben kiderült, hogy van demo a Tails of Iron 2-ből is. Na az viszonmt pont ugyanolyan zseni, mint az első rész volt. Az jöhet azonnal is Bár sokat nem nyomtam, de majd a teljest.[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz 3L1T3 #131385 üzenetére
Nem tudom, én külön szobában játszom mint ahol a többiek alszanak. Úgy nem zavarja őket.
@Geil "- óvatosabban játszani és nem "kattogósra beleélni" magunkat a játékba (sticket finoman húzni, nem az oldaláig kitépve hagy durván kattogjon...stb)" - ezen felröhögtem. Majd ha online fps-t játszok biztos arra fogok figyelni hogy szép lassan forduljak, nehogy bárkinek baja essen rajtam kívül
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
GEIL
addikt
válasz 3L1T3 #131385 üzenetére
- másik helyiség
- (részben) hangszigetelős design fal / ajtó borítás
- óvatosabban játszani és nem "kattogósra beleélni" magunkat a játékba (sticket finoman húzni, nem az oldaláig kitépve hagy durván kattogjon...stb)De egyetértek benne hogy a DualSense valóban halkabb.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz 3L1T3 #131380 üzenetére
Egy jó, a "fület körbeölelő fejhallgató" és probléma megoldva.
Fiammal mi mindenhez vezetékes Hyper X Cloud és Cloud II-t használunk.....kényelmes viselés, kellően erős mélyek, tiszta magasok fület teljesen letakaró puha párnák és a külvilági hangokat kizárja, fém váz....stb. Nekünk bevált.[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz 3L1T3 #130541 üzenetére
Az első “erősebb” bossnál levettem a fejest, annyira idegesített a folyamatos sutyorgás A harcrendszer pont olyan béna, mint az első részben. Inkább frusztráló ha jön az ellen, mint kihívás. A hanghatásokat már az első részben is nagyon szépen lekeverték, ill. az is mutatós játék volt. De ez továbbra sem az én csésze kávém.
-
Döglött Róka
veterán
-
Redneck
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz 3L1T3 #128286 üzenetére
Mindig is az volt. Kijönnek évtizedek óta a csilli-villi demóikkal. A játékok alatt meg recseg-ropog az az engine...
Én viszont nem tudtam, hogy a Hellblade 2 is UE-vel készül.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
válasz 3L1T3 #128271 üzenetére
Viszont mind Series S-en, mind Series X-en, csak 30fps-el fut, dinamikus felbontás mellett! Nincs 60fps-es performance mod!
Senua’s Saga: Hellblade 2 preview: What Unreal Engine 5 can really do
On my visit, there was no sign or mention of Ninja Theory’s flamboyant founder and Hellblade writer-director Tameem Antoniades. An Xbox spokesperson later confirmed to Polygon that he is no longer with the studio. Antoniades was involved in Hellblade 2 in the early stages, but the game now has a trio of creative leads: environment art director Dan Attwell, visual effects director Mark Slater-Tunstill, and audio director David Garcia.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
.LnB
titán
válasz 3L1T3 #128271 üzenetére
"Szuper". Bedobhatnának egyszer egy olyan ingyenes hétvégét, hogy AC, FC meg COD. Igazi kánaán lenne. (Igaz attól még az én hétvégém akkor is így nézne ki: [link] )
Kb a Hellblade 2 az egyetlen, olyan MS belsős játék, aminek a minőségétől nem félek. Valahogy nincsenek kétségeim, az első részt látva.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
consono
nagyúr
-
negyven2
veterán
válasz 3L1T3 #125919 üzenetére
Nincs még egy hete, hogy az a Totally Reliable belsős infó, hogy a PS6 után jön majd az új Xbox és nincs még egy napja se, hogy már azt vizionálták, hogy a Series konzolok lesznek az utolsó Xbox hardver-ek!!!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
félisten
válasz 3L1T3 #125919 üzenetére
... egy "Switch" szerű dokkolható kézikonzol
- A "SWITCH" verziós konzolt a Surface csapat fogja fejleszteni és olcsóbb lesz mint a desktop verzió.
Nem hülyeség, tekintve a kézikonzolok térhódítását, de azt nem hinném, hogy olcsóbb lenne a nagygépnél, ti. itt egyéb hardverelemek is kellenek, pl. képernyő, akku, stb.
Inkább terjeszteném a Game Pass-t SteamDeck-re, illetve Steam-re.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
AsakuraDave
őstag
válasz 3L1T3 #124752 üzenetére
Nézd meg a The Day Before esetét... bár aki ennyire fanatikus, szektás, hogy látja mennyit romlott a játék minősége miután csúsztatták a megjelenést.. aztán az első videókból már simán meg lehetett mondani, hogy ez egy k.va nagy scam és bukás lesz az egész, de neeem ígyis 100e ember volt annyira agyhalott és igénytelen, hogy megvegye
Megnéztük a munkát, mutatnak egy ingame trailert és/vagy gameplayt, 120%, hogy majd a release verzió ennek kb max a 80%-át tudja +bugok tömkelege amit persze egy összevágott gameplay/trailer értelemszerűen nem fog bemutatni.
A játékfejlesztés jelenleg ott tart, hogy release után 1-2 évvel érdemes megvenni bármit is.
Bár lehet mi vagyunk rosszul bekötve és végülis tök jó, hogy bele vagyunk vonva a fejlesztésbe, hogy mi ingyen vagyis komoly 10ezrekért beta teszteljük nekik a játékot.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
parandroid
félisten
válasz 3L1T3 #124752 üzenetére
Jó, hát ez akkor jogos lenne, ha kis királylányok lennénk itt mind, akik még hiszünk a mesékben...
Figyu, ez azoknak a topikja, akik ezt a platformot választották, mert ezt jobban szeretik / ez jobban bejött nekik, mint bármelyik másik. Legtöbbünk évtizede ki is tart ezen döntése mellett. Azzal együtt, ahányszor a szánkba szartak ez alatt az idő alatt. De azért a következő adag szar bejelentése kapcsán már hadd ne legyen őszinte a mosolyunk, pláne, ha az alapján, amit látunk, valami még hígabb kupac érkezik, mint amit eddig kaptunk. Ja, persze az ígéret megint a világ legfincsibb francia krémeséről szól, mint eddig mindig. De legalább a posztere jól néz ki. Ja, és gyorsan végig lehet menni rajta.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
.LnB
titán
-
veterán
válasz 3L1T3 #122670 üzenetére
Ez elég jó gondolat menet, viszont ha a Microsoft kiad egy következő generációs gépet 2026-ban, nem hinném, hogy a Sony 2 évet várna a Ps6-al🤔 Habár amilyen ütemben fogy a Ps5, gyakorlatilag úgy veszik mintha ingyen lenne+ha valóban kiadnak egy Ps5Prot, fene se tudja...
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz 3L1T3 #122670 üzenetére
“Már pedig azt gondolni, hogy hülyék nagy naivitásra vallana.”
Az utóbbi 10 év produkciója után én borzasztóan naiv tudok lenni a MS stratégiai terveivel kapcsolatban… Media center, tv, egy gép mindenre, streaming, de mégsem streaming (lehettek volna ők az új netflix, vagy amazon prime, ehelyett alig van valami a store-ban, az is drágán, az elsők között voltak, de mire észbe kaptak, elment a vonat), kinect (közfelháborodást provokálni a kötelező kinect miatt, aztán beszántani az egészet?), game pass (na jó, ez bejött, de azóta is megy a vita, hogy vajon hogy éri meg nekik), exkluzív-nem exkluzív, semmi nem exkluzív (ennek meg örülök, hogy így van, de tuti nem ez volt az eredeti terv), minden all digital (ez is őket igazolta, ez már akkor látható volt, csak rettenetes kommunikációval csinálták), veszünk egy rakás studiót, de nem adunk ki semmit 6 évig, közben kidobunk egy új hardvert húzócím nélkül (marha nagy szerencséjük volt a coviddal, így nem tudtak annyit gyártani, amennyi fogyott). Szóval ezek vagy meg nem értett zsenik, vagy csak kapkodnak össze-vissza, miközben néha szerencséjük lesz, és belenyúlnak valamibe, ami működik, ilyenkor ők lepődnek meg a legjobban, de különben az elmúlt tíz évüket a ‘kuss, mi így szállunk le a bicikliről’ mentalitás, és főleg kommunikáció jellemzi. Szerintem is jönnie kell mihamarabb legalább egy upgrade-elt konzolnak, mert egyre nagyobb a küszködes a hardverrel, itt már nem fogják tudni eladni azt, amit az x360 éra végén, egyszerűen a PC is túl nagyot lépett teljesítményben. Ha 2028-ig elhúzzák ezt a gent, a jelenlegi hardverrel, az kb öngyilkosság. Csak meg kell nezni, hogy mire elég ma a One, de akár One X. Utóbbi 6 éves gép, de senkinek nem kívánom, hogy a mai játékokat azon kelljen játszania. Pláne 4k-ban… 3 év múlva a Series X is itt fog tartani.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
senior tag
-
zsocy
őstag
válasz 3L1T3 #118947 üzenetére
Az Autovistát én is sajnálom, azt nem is értettem miért nem lehet beindítani és nézegetni mint eddig, csak most ezzel a grafikával.
És igen, így ahogy írod, néhol döbbenet a grafika, de van ahol egészen ocsmány. Bár nekem a verseny játékokban nem annyira szokott ez előjönni, nagyon koncentrálok a vezetésre, de van ami így is szemet szúr.Pistu_ , azon már túl vagyok, az első sorozatot lenyomtam sikerrel. Persze bármikor előjöhet nálam is, mert ez tuti szerver oldali hiba lesz.
Nálam csak annyi jött ki hogy pont ennek a kupának az első versenye után a kapott pontokat elköltöttem tuningra, kiléptem, másnap vissza és a tuning hiányzott a kocsiról, a pontok meg a számláról. Bosszantó, de így is nyertemAmúgy ebben is egyetértünk, ez is egy akkora hülyeség ez a tuningolási rendszer. Nem sok értelme lett így a creditnek a játékban. Főleg hogy ugyanazt a kocsit akarod sokat használni hogy elvidd az 50. szintig, mert pl hogy egyáltalán egy kereket lecserélj oda már szintet kell lépned. Minek ide 500+ autó?
[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz 3L1T3 #118489 üzenetére
Teljes áron megvetted volna e a játékot, itt azt kell nézni.
Ne csodálkozzunk azon, ha rosszabnál rosszabb játékokat kapunk kézhez évről évre a pénzünkért cserébe csak azért mert elnézzük ezt meg azt, mert hát micro vagy sony..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz 3L1T3 #118440 üzenetére
De emlitette, hogy minden gumi tormelek, elfekezes ott marad az uton. Ez nalam egyenlo azzal, hogy a felgumizodas it jelen van.
de egy simcade jateknal nem sokat nyom a latba. Egy hc simnel mar sokkal inkabb.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
dropi
aktív tag
válasz 3L1T3 #118410 üzenetére
Arra kíváncsi leszek...
Én az AC-tól ilyen szempontból is sokat várok, bár nekem mindig elégge bejött az új AC meg FC. Bár kétségtelen h az Odyssey viszi a prímet nekem mindenben
Ja, a helyszín engem sem villanyoz fel nagyon sajnaPhilips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
3L1T3
addikt
válasz 3L1T3 #118296 üzenetére
Olyanért kiakadni hogy nincs egy pálya/autó/törés egy ilyen szintű játékban tök felesleges. Annyi dolgon mérgelődhet az ember ezen totál butaság.
Főleg, hogy sok esetben ez nem rajtuk múlik. Olyanoktól függ mint:
- pálya elérhetősége (licensz vagy események)
- autó (licensz , van hogy egyedi megállapodást kötnek egyes modellekre / játék)
- törés (az autógyártok továbbra se engedélyezik "NEM MINDEGYIK")“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
.LnB
titán
válasz 3L1T3 #118285 üzenetére
Azért az, hogy nem lesz Nordschleife csak 2024-ben, az óriási feketepont!
Abszolút nem felesleges az összehasonlítás. Ez a két játék vetélytársa egymásnak. Kötelező az összehasonlítás.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
consono
nagyúr
válasz 3L1T3 #118211 üzenetére
Nem erről beszéltem Arról, hogy az MS nem is nyomta úgy az exkluzív játékokat, mint a Sony meg a Ninti. Az tiszta, hogy nem 2 év kihozni egyet, a probléma az elmúlt 8-10 évvel van. 360-on vég csak csak volt pár jól sikerült exkluzív, de a One-al elmentek teljesen a digitális hub meg a gaming as a service felé, és a Gears, a Forza meg a Halo kivételével szinte semmi nem volt, ami nem volt elérhető máshol is. Nem véletlenül vettem a 360 után PS4-et én is...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz 3L1T3 #117322 üzenetére
Azért az érdekes ,hogy a hardverhez nem nyúlnak lényegesen.Nekem Series S van de lassan lehet venni kellene egy X-et főleg ha lényeges változás nem lesz az újrakiadott gépekben!
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
Wesder
félisten
-
pzstm
titán
-
.LnB
titán
válasz 3L1T3 #117322 üzenetére
Engem a következő generáció már nem valószínű, hogy érinteni fog.
"diák": [link] mindig ilyesmi jut eszembe amikor olvasom.
Ezek képek, rég nem diák már.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest