Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz Bogyi007 #118977 üzenetére
Egyetértek! Érdemes megvenni a prémiumot! Annyira szar lett a Forza, hogy 5. e óta feszítővassal se tudom magam leszedni a játékról, amikor nincs munka akkor játszok, még kurv@zni is kevesebbet járok! De viccet félretéve, nekem nagyon bejön, nyilván nem tökéletes, de új pályák, és versenysorozatok, autók lesznek még benne!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ha merevlemezről szeretném nézni a tartalmakat pl képeket X boxon akkor mire kell formáznom a külső HDD t? Illetve milyen névre kell átevezni a kép mappát?
-
dunc
nagyúr
Mindenki nyugodjon a meg a pics@ba! Az új Forza kib@szott jó lett! Nem bírom letenni, brutál jó a vezetési élmény, változatos! (amióta kijött alig várom, hogy a box elé üljek, pedig én egy kiégett játékos vagyok! ) A grafika gyönyörű, végre él az egész, a köd istentelen jó lett, de a többi napszak is szuper! A GT7 et is játszottam, az unalmas ehhez képest, és a online része az Új Forzáhaz közel sincs!
Büntetésrendszer szuper lett, végre nincs f@szkodás egymással online! És a másik ez napról/napra fejlődni fog, új tartalmakkal stb! Tehát Hajrá Forza! Szívesen csapatnám Prohardveresekkel! Vegyetek fel! Lacci XboX -
dunc
nagyúr
Nagyon bejön a Forza, némi hiányérzetem van, pl a letölthető tuningbeállításokat nem találom, és a design letöltést se. És online szerettem a classonként való szűrést a gyors online versenyeket. A vezetés, a sérülés, üzemanyag, gumikopás stb baromi jó! Grafika penge stabil, telejesítmény+rt be használom!
-
dunc
nagyúr
Forza, nagyon el van találva, az online részt is átszabták, a büntetéses rendszer nagyon jót tesz a játéknak! És gondolom még lesznek javítások, nálam simán 10/9.
-
dunc
nagyúr
Most megyek haza megvettem a Forza prèmiumot, elvileg indulni fog, vagy ât kell állítani a box ot mâs règióra?
-
dunc
nagyúr
Nagyon várom a Forzát, és remélem majd az új gamepad tulajdonságait, támogatni fogja a Forza!
-
dunc
nagyúr
Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle ez a verzióm van anno egy limited géphez járt, a most megjelenő Phantom Libety része ennek a limited kiadásnak?
-
dunc
nagyúr
Az új gamepadról van hivatalos info? A PS5 pad szerintem nagyon jó lett, és komolyabb a tudása mint az X box gamepad! Szuper, hogy lopják az ötletet a Sonytól!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Hi a lies of p nincs benne mentés, állandóan élőről kell kezdeni? Elég nehéz a játék számomra.
-
dunc
nagyúr
OFF
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Pistu_ #117188 üzenetére
#117186 dunc
Igen, az FM7-ben van verseny hossz állítási lehetőség a karrier módban. Az új FM-ben az eddigi infók alapján ez is hiányozni fog.
Részletkérdés a multi részét, is többszőr változtatták, pl eleinte nem volt class szerinti verseny szűrés.
"akkor nem kell majd megint utcai verdákat tuningolni a versenyzéshez, arra ott van a Horizon." Hála istennek kell a kedvencem, és Horizon nagyon nem jön, jött be. -
dunc
nagyúr
válasz Pistu_ #117184 üzenetére
"Azért az EA-nél ezt a WRC-t ugyan az a csapat fejlesztette akiknek a Dirt Rally-kat"
Dirt rally, márcos arcade szemét, EA, XD bug, á?!
Kívánom én is a jó FM ot, ha szar lesz megy a box a levesbe.
"- A versenyek hossza nem változtatható, tehát egy verseny 3 kör gyakorlás(ha akarod) aztán 4 kör élesben. Gondolom lesznek majd hosszabb versenyek is, de ha azt akarok futni akkor előtte grindeljek ki 30 másik olyan kupát amihez semmi kedvem."
Az FM7 be is lehet verseny hosszt állítani.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Sziasztok! Az Atomic Heart mennyire lett jó, leszedtem és elég kellemes eddig, általánosában mi a vélemény a játékról?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok meg tudom valahogy összefoglalva nézni az összes tartalmat amit megvettem?
-
dunc
nagyúr
válasz IntelKiller7 #115822 üzenetére
Tudok kam. , de nem olyan szép, és élettelen .
-
dunc
nagyúr
Frissült a dash? Stereo lett a dash? Mert ha balról jobbra lépkedek akkor erősödik az az oldal ami fele lépkedek.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Srácok a Diablo IV játszható streamelve, pl egy tableten?
-
dunc
nagyúr
X box HC nulla szerver, kb 20 perce one lobby! MW2.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok adott egy néhány napos Xbox series x amit el szerettem volna adni csináltam egy alapbeállítás visszaállítását viszont egy hibaelhárító ablak fogadott ezután a következő bekapcsolásnál majd semmire se reagált ezután áramtalanítottam a gépet de ezek után se kép se hang sajnos a 72 órából is pont kicsúsztam gondolom ez a garanciás ügyintézés lesz?
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Köszi mindenkinek.
-
dunc
nagyúr
Srácok nyilván még nagyon jövőbe tekintő a kérdés de szerintetek a Forza motorsport 8 játszható lesz Xbox series s en?
-
dunc
nagyúr
Köszi.
-
dunc
nagyúr
[link] Innen mennyire megbízható vásárolni?
-
dunc
nagyúr
Hi "age of empires kisegítő audio kikapcsolása" ezt hol lehet kikapcsolni?
-
dunc
nagyúr
válasz Roland861010 #102439 üzenetére
Nem érdemes, a gyári hibátlan tudja amit kell, ha veszel egy "prémium" kábel lehet, hogy rosszabba hatást érsz el.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok hol érdemes most szerezni egy éves Game pass ultimateet? Nem új hozzáférés és a gold átváltás már megvolt vagy meg lehet csinálni másodszor is?
-
dunc
nagyúr
Léptem a túloldalra a God of War Ragnarök áthúzott! Majd jövök vissza ha lesz egy Forza M. Sport.
kellemes ünnepeket mindenkinek. -
dunc
nagyúr
válasz Mephike #98868 üzenetére
Nem látom mit ajánlasz a fórum társnak! Érdekel milyen lehetőségek vannak.
"Csak ajánlasz egy terméket, mert neked az van, és az jött be. " Mégis mi a legjobb ajánlás ha nem a saját tapasztalat, nagyon régóta használom, kb megjelenés óta (series x) 3 soron következő COD, nem ment tönkre nem kopott le, nem csattog, jó a csukló támasztás stb.
Te mi alapján ajánlasz? (jah semmit nem ajánlatottál, csak okoskodsz nekem....) Tehát akkor maradjon a segítőkészség! És légy szíves ajánlj játékra gyereknek xboxhoz valami jó billt.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Marcsello31 #98248 üzenetére
A lemezeshez nem kell, a digitális tartalmakhoz igen.
-
dunc
nagyúr
válasz Marcsello31 #98245 üzenetére
Igen hisz only digital.
-
dunc
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #98236 üzenetére
-
dunc
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #98232 üzenetére
Addig készíts egy MS fiókot az x box fiókhoz.
Nem problémás gép semmit nem kell megnézni rajt, újat vettél?[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz IntelKiller7 #98183 üzenetére
Gyári! +1 .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest