Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
csuvicsuva #141762 üzenetére
Ezekből a Botany Manor meg a Kona lement korábban. A Harold Halibut-ot meg kéne céloznom az Avowed mellett.
-
negyven2
veterán
válasz
consono #141777 üzenetére
Nézd. Most is sírnak már, hogy $80 sok a MKW-ért, sőt bármelyik játékért is sok ez. ÉS hiába lesz majd a GTA VI "A JÁTÉK", akkor se fog $100-ba kerülni, mert abból olyan népharag lesz, hogy olyat még nem igazán látott a gaming világ. Lesz $100-os, meg még drágább csomag is ez biztos!
icemad: azt a pletykát elég sokan félreértették, mert nem arról szólt, hogy lesz az alapjáték, meg a hozzá megvehető alapjáték, hanem az, hogy lesz a játék, meg ha neked csak az online kell, akkor lesz az is külön, olcsóbban... mint ahogy most is van már ilyen opció! -
negyven2
veterán
válasz
l.skywalker #141771 üzenetére
Ugye a Nintendo egyszer már emelt árat Zelda:TotK volt talán az első Switch 1st party ami $-ba került. De azután is jöttek ki olcsóbb játékok. Itt most az van, hogy bár a MKW $80 lesz, de ez kvázi a "zászlóshajó" játékuk lesz, a Donkey Kong, az egy eggyel kisebb kategóriába esik náluk. Vagyis szerintem azért lesz az új Mario Kart ennyi mert az a AAA+-os kategóriába tartozik, míg a többi amiről tudunk, az a sima AAA (Nintendo szinten).
De az is lehet, hogy ezzel akarják a Switch 2 Bundle felé tereli a népet, mert úgy jobban jön ki ($50-ba kerül csak).
Illetve ugye a Mario Kart 8 Deluxe volt a Switch legnépszerűbb játéka. 67 millióban ment el belőle úgy, hogy ez valójában egy Wii U-s játék átirata! -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #141771 üzenetére
Az NBA2K22 is csak "egy jàték volt" amikor $70-re emelkedtek az àrak.
Olcsóbb jàtékok meg mindig is lesznek.Én ezt nagyon negatívan làtom. Nyílván örülnék neki ha végül nem lesz igazam.
-
NyMRooD
őstag
válasz
negyven2 #141768 üzenetére
"náluk kb. Company Policy az, hogy a lehető legolcsóbban csináljanak a lehetőleg minél jobb játékokat." - szerintem ez másoknál is az, érdekelne, hogy mit szúrhatnak el. Mármint oké, hogy kisebb léptékű játékok, de kreatívabbak és néha meglepően sokat hoznak ki a hardverből is, tehát a beletett munka megvan, a kérdés, hogy mi az amin a Sony, MS, Take-two, EA elcsúsznak (Ubit nem kérdem, ott egyértelműen a rossz vezetés). Csak a csomagolás (grafika) dobná meg így a költségeket?
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #141767 üzenetére
Mondjuk itt benne van a tipikus: "Mi vagyunk a Nintendo, tehát ezt is megtehetjük!" dolog.
Azért a Switch 2 alapjaiban véve közelebb áll egy Gen8-as (Gen8.5) konzolhoz. AÉs ez a fejlesztési költségekre is értem. Pár hónapja volt egy Nintendo-s interjú, ahol pont az jött fel az elszálló fejlesztési költségek kapcsán, hogy náluk kb. Company Policy az, hogy a lehető legolcsóbban csináljanak a lehetőleg minél jobb játékokat. És azért pl. a MKW-n is látszott, hogy: igen-igen ez egy open World Mario Kart, de az szerintem kitalálható, hogy ez nem került annyiba mint átlag mai AAA játék... talán egy AA költségvetés.Az is nagyon Nintendo-s dolog ugye, hogy nem igazán csökkentenek, és nem igazán akciónak. Vagyis itt is szerintem az van mint korábban is, hogy a maximumot akarja beszedni a Nintendo a vásárlások után, és ez csak így megy nekik!
-
Wesder
titán
Nintendo Switch 2 Games Will Cost up to $80 For Digital, $90 For Physical.
Simán lehet hogy beigazít majd az MS az árain.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #141762 üzenetére
Szintén elhagyó, a TrueAchievements listájáról lemaradt:
Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition
-
Wesder
titán
válasz
IntelKiller7 #141764 üzenetére
Nem is rossz.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
csuvicsuva
addikt
Elhagyó a konzol (április 15.)
Botany Manor
Coral Island
Harold Halibut
Homestead Arcana
Kona
Orcs Must Die! 3
Turbo Golf Racing -
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #141705 üzenetére
Akciós most a korábban Skywalker által betett Sinking City, 3360Ft a Deluxe kiadás, ha valakit érdekel.
-
T.Peter
őstag
válasz
boxmaci #141753 üzenetére
"áttolják PC-ről a játékot aztán viszi ahogy viszi erőből"
Ezzel az allitassal van elsosorban gond. Nincs semmi attolva, a konzolok ugyanugy dedikaltan megkapjak a sajat idejuket.
Abba meg nem latunk bele, hogy pl UE-nel az Epic mennyit optimalizal, szoval teljesen felesleges altalanosan megfogalmazott kijelenteseket tenni olyannal kapcsolatban, amivel semmi tapasztalat nincs. Az teljesen termeszetes, hogy a mai tool-okkal sokkal egyszerubben lehet dolgozni es mindenki annyit fog optimalizalni a jatekan, amennyit kell. Ott az alap, amit az Epic ad, ezen felul meg mindenki a sajat target-enek megfelelo pluszt beletolja. Lasd [link] -
sch_a
addikt
Kapott esetleg mostanában valaki frissítést az LG TV-jére? Nekem ki kellett kapcsolnom a HDR-t a boxon. Nem tudom van-e összefüggés, de más nem változott nálam.
-
fabokf
tag
válasz
SaGa59 #141754 üzenetére
7,5 órám van benne eddig és One S alatt tolom
ebből az időtartamból 1,5 óra cloud gaming módban ment el, nagyjából utána kezdte feldobni a konzol, h ha szeretném, telepíthetem is (addig azt hittem, a játék Series-exkluzív
) és az öregebb hardver ellenére egy fikarcnyi technikai problémám nem volt eddig vele...eskü szebben futott felhőből, mint a Starfield szokott
-
SaGa59
őstag
válasz
elder troll #141737 üzenetére
Én Series S-en futtattam, de cloudban, ahol állítólag szintén Series S ekvivalens „hardver” van mögötte. Egy itt említett problémával se találkoztam, igaz, még nem értem a végére, de néhány óra már benne van.
-
boxmaci
tag
válasz
elder troll #141746 üzenetére
Szerintem annyira jól fog sikerülni az a beta teszt ezekkel az eszközökkel, hogy az MS marad ennél az OEM stratégiánál. Én legalábbis nem tartok valószínűnek egy olyan szituációt a mai világban, hogy két évig a túlárazott OEM Xbox-okkal szokatják a népet, majd hirtelen kiadnak egy sajátot azzal a címszóval, na itt van emberek mostmár tőlünk olcsóbban OEMs nélkül.
Jobb lesz ha mindenki megbarátkozik ezzel a külsős Xbox formulával, ami amúgy full működhet úgy mint egy konzol, egyszerűen plug and play módon.
-
boxmaci
tag
válasz
GoTReX #141744 üzenetére
Szia! Nincs olyan, hogy az UE5 képjavító eljárása nem működik konzolon. Jól működik az, az ok amiért egyes játékok ennyire homályosok prózai, túl alacsony felbontásban fut a Series S konzolon. Meglehetne csinálni szebbre is (akad pár példa), de manapság már nem optimalizálnak úgy mint régen, áttolják PC-ről a játékot aztán viszi ahogy viszi erőből kb van.
-
elder troll
őstag
válasz
icemad #141745 üzenetére
Asztali ui-val? Mint a ROG ally? Hát akkor ott rohadjon rájuk az egész.
Nem egészen így értettem, de végeredményben egy "normál" windows kezelőfelületre gondoltam, mintha egy asztali pc előtt ülnél. Xbox menüből indítod, ahogy teszed a játékokkal most konzolon, csak játék helyett egy windows asztal lesz előtted. Nyilván korlátozva, de telepíthető lenne egy steam meg epic kliens is.
ROG Ally az ebből a szempontból más kategória, azon "normál" windows fut, minden előnyével de inkább hátrányával együtt. Igen, simán lemerül egy frissítésben, ha nem kapcsoltad be 3-4-5 hónapig. Ezért frissítjük kábelen.Nekem annyi kell, hogy letöltse a játékot, megnyomom a play gombot és kész.
Pontosan erről van szó, vagyis feltételezésem szerint ez lenne a szándék, és ezt fogjuk béta tesztelni bő 2 évig. Az előbb említett "normál" windows kezelőfelület egy külön "app" lenne, mint mondjuk most xbox-on a böngésző app vagy netflix vagy akármi.A ROG Ally jelenlegi formájában egy handheld windows pc, ami inkább egy notebooknak felel meg szokatlan külsővel, vagy egy igen furmány windows-os tablet szokatlan kezelőszervekkel. Szóval ez nem konzol, de megfelelő elszabott időmennyiség után okozhat "konzolszerű" élményt, de előbb kapsz agyvérzést
-
icemad
nagyúr
válasz
elder troll #141743 üzenetére
Asztali ui-val? Mint a ROG ally? Hát akkor ott rohadjon rájuk az egész. Az is egy használhatatlan szar. Lemerül mire majdnem végigmegy egy windows frissítés.
Nekem annyi kell, hogy letöltse a játékot, megnyomom a play gombot és kész. Nem kell se böngésző, se fájlkezelő, se képnéző. Már így is túl "pc-sített" a konzol a tízenhetvenkét beállítási lehetőséggel. Legyen performance, 40 fps meg quality mód és csókolom. -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Van itt olyan aki játszik a Smite 2-vel? Csak Series S-en ilyen kis butácska a grafikája vagy minden konzolon? Kicsit utánanéztem és az derült ki, hogy Unreal Engine egyik képjavító eljárása Konzolokon nem igazán működik és emiatt olyan homályos sok cím a jelenlegi generáción. Ez lenne az oka?
-
elder troll
őstag
válasz
consono #141742 üzenetére
még a 48-50 fps is csak vágyálom, a 30 inkább a realitás
120 Hz-es kijelzővel a 40 fps is még ott lebeg opcionálisan, az Avowed-nek is volt 40 fps módja Series S-en. Azt rakjuk félre, hogy Series X-en 60 fps módban 30 sincs 2 buff meg 3 ellenfél mellett harc közben... De ez csak az UE 5.x motorral ellátott játékokra vonatkozik, amit nem az epic adott ki. Mert epic megoldotta a 120 fps-t fortnite-ban (UE 5.x), ahogy Doom Eternal 120 fps-sel ment a kisebbik konzolon (id Tech 7), így jó eséllyel az új rész is menni fog ennyivel. Szóval a fenti állítással nem tudok egyetérteni.Dual bootot sem mutat nekem a palantír
Azért írtam, hogy nem kell dual boot, mert egy asztali UI-val ellátott VM is bőven megfelelne a célra. Jelenleg is windows fut a konzolokon, jelenleg is VM-ként mennek a játékok, így igazából csak az a kérdés merül fel, hogy mire vártak eddig?
Minden adott volt, az ő kezükben van az asztali oprendszer, One széria óta "pc" alapú konzolokat gyártanak windows oprendszerrel. Létrehozták a tökéletes minipc-t a Series S-sel, ami megjelenéskor a leghatékonyabb célszerszám volt egységnyi térre vetítve. Sőt, még 4 és fél évvel a megjelenés után is rendben van, egyedül a ram mennyisége szokott gondot okozni, de megfelelő kezekben az sem para (emlékezzünk BG3 split-screen-re). -
consono
nagyúr
válasz
elder troll #141741 üzenetére
En szeretném, ha igazad lenne
Sajnos ha a Series S-t nézzük, akkor a legtöbb játéknál még a 48-50 fps is csak vágyálom, a 30 inkább a realitás. De majd meglátjuk. A Z2 Extreme biztos megy valami ASUS kézi konzolba (ha már most is van Lenovoban) én annak a rebrandelését bírom elképzelni "Xbox" néven, ha már minden Xbox, ugye. Dual bootot sem mutat nekem a palantír, max azt bírom elképzelni, hogy az explorer helyett egy Next gen Xbox appba fog bebootolni a Win 11 (amiben ott lehet a Steam fül is, amit elspoilereztek)...
-
elder troll
őstag
válasz
consono #141735 üzenetére
Régi diagramokat nézegetve 28-as dátumot találtam, de ez idővel módosult 27-re. Jellemzően év vége fele szoktak új szériát kiadni a "nagyok" (nyilván ünnepi szezont meglovagolva). Úgyhogy reálisnak tűnik a 2027 év vége, ami még 2,5 év, ahogy írta fórumtársunk.
Ennyi idejük van, hogy monitorozzák a handheld keresletet. Generáció elején totál esélytelen lett volna hordozható formában kihozni a Series S-t (One S megoldható lett volna), azóta viszont volt pár lépcső gyártástechnológiában, cpu és gpu fronton is, ami mind-mind az energiahatékonyságot növelte. A legjobb példa a Zen 5c magok, amik töredék energiából minden szempontból jobbak a Zen 2-nél (ezek vannak a mostani gépekben).
Handheld esetén 1000%-ig biztosra veszem, hogy freesync/ VRR kijelzőt pakolnak a gépbe, így a fix 60 fps helyett elegendő lenne 50 is (igazából 48, de ne centizzük ki) a folyamatos játékélményhez, ami szintén segítheti a hh verzió akkuidejét. De akár választható is lehetne, hogy 40-50-60 fps módban akarok játszani.
válasz
csuvicsuva #141730 üzenetére
Én is megvettem ennyiért.
-
Dinomano
őstag
Milyen olyan Xbox vagy PC demó volt/van, ami karakter kreálást tesz lehetővé? Gyerekeim szoktak néha telefonon öltöztetős játékokkal játszani, szerintem gépen is ellennének egy game csak ezen részével. Talán a Saint's Row valamelyik részének volt ilyen demója, nem?
-
elder troll
őstag
válasz
laracroft #141736 üzenetére
Pár hozzászólást megnézve (illetve még több hsz-t átnézve az adott user-től, hogy pontosan melyik gépe van) nekem az jött át, hogy Series S-en voltak gondok.
Ott jellemzően a kevés ram miatt szoktak gondok lenni, már ha van egyáltalán.
Akik külön jelezték, hogy náluk semmi probléma nem volt, ők kivétel nélkül Series X-szel rendelkeznek. -
laracroft
senior tag
XSX-en játszottam végig az Atomfall-t. Olvasom, hogy mennyi hiba van vele, hang, fagyás stb. Hogyan lehetséges az, hogy nálam a 15 órás játékidő alatt egyszer sem produkált semmilyen hibát? Nem trollkodás, csak szeretném érteni, hogyan lehet, hogy ugyanazon hardveren és szoftveren ilyen előfordulhat?
Egyébként egynek elment, érdekes irányítással. -
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado #141734 üzenetére
Hát, akkor is közelebb van a végéhez, mint az elejéhez
Ráadásul egy ideje sokan azt mondják, hogy az MS előbb vált next genre, mint a Sony...
-
turho
addikt
válasz
frankdelgado #141718 üzenetére
Jól nézzétek meg, némelyik TCL TV nem tudja a valódi 4k/120 Hz-et. Csupán interpolálva, azaz 2+K 120.
-
consono
nagyúr
válasz
elder troll #141729 üzenetére
Az a baj a Series S teljesítményű példáddal, hogy ennek a generációnak a vége felé járunk már, nem lenne sok értelme most kiadni új current gen. hardvert. Több lenne együtt a next gennel...
-
elder troll
őstag
válasz
frankdelgado #141728 üzenetére
Ezt nem értem..mutattak egy fehér kézikonzolt és abből arra következtetsz, h az alap rog ally lesz ápgrédelve?
Nekem gyanús, hogy nem az Ally X szerepel a videóban. A videóban szereplő dolgokat javarészt megkapta az Ally X:
marathon stamina (dupla akku)
faster speeds (gyorsabb és több ram, de még ott lebeg a Z2 Extreme tényleges upgrade-ként)
more capacity (Ally X-ből is van 1TB-os kivitel)
fresh look (a fehérhez képest már a fekete is újnak számít..., de nyilván itt inkább egy xbox logóban merül ki).
_______________________TG-től sorry, ha ez off-nak számít. Persze simán benyelhettem egy áprilisi tréfát, de az eredeti verziót is április elsején "tease"-elték.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Deluxe Edition szépen le is van árazva.
Impulzus vásárlás lesz ebből, úgy érzem.
-
elder troll
őstag
válasz
Wesder #141727 üzenetére
Nekem nagy reményeim vannak az újdonsággal kapcsolatban, bár ez inkább csak szoftveres lesz. One széria óta "mókolt" windows fut a gépen, a kínai konzol óta várom a dual boot lehetőségét.
De itt igazából nem lenne szükség dual boot-ra, mert már alapból windows van a konzolokon. Azaz kis naivan azt gondolnám, hogy tudna futni egy (nyilván valamilyen szinten butított) "asztali" windows is VM-ben. Nyilván saját steam, epic, gog és még ki tudja milyen applikációra volna szükség, de ez sem lehetetlen.
Hardver oldalról: bár itt még nem számítok egyedi "APU"-ra, de a fejlesztések között már ideje hallani "c"-s magokról (pl.: Zen 5c), amik kisebb helyet foglalnak, kisebb órajelen járnak, de cserébe kevesebbet is fogyasztanak. Z2 Extreme esetén 4 - 4 db Zen 5 és Zen 5c mag maggal lehet gazdálkodni, ami szerintem annyira nem hatékony, bőven jó lenne 8 db Zen 5c is. Nagyjából tudná a Series S órajeleit processzor oldalról, ráadásul sokkal hatékonyabbak már csak a 3 generáció miatt is. Szóval processzor oldalról már bőven tudják hozni a Series S szintjét handheld formában, egyedül ram sávszélesség nincs meg DDR5-tel.
-
frankdelgado
őstag
válasz
elder troll #141725 üzenetére
Ezt nem értem..mutattak egy fehér kézikonzolt és abből arra következtetsz, h az alap rog ally lesz ápgrédelve? Akkor ne tegyünk bele sd kártyát semmiképpen....
Én mindenesetre nagyon kíváncsi leszek, h mit dobnak össze, de sokak szerint csodát ne nagyon várjunk. Legfeljebb egy a konkurenciánál jobb árazást. Mert valahogy majd el kell adni, tekintettel arra, hogy azért most elég nagy a dömping kézikonzolból....
-
Wesder
titán
válasz
elder troll #141726 üzenetére
Most teaselték, a nyári showcase-en gondolom hivatalosan bejelentik, ősszel megjelenik.
-
elder troll
őstag
válasz
consono #141723 üzenetére
Nekem a videó alapján 1 problémám van: a fehér verzió lesz upgrade-elve.
Az kb 50 percet bír akkuról teljes erőbedobással, ezért is adták ki az Ally X-et, ami duplázta az akku kapacitását.
Szóval ha nem poénból készült a videó, akkor kapunk egy Ally X-et kicsit átdesign-olva, ami eléggé csalódáskeltő, mert semmi újdonság nincs benne *.Azért érinthet minket, mert már egy ideje pletykálták, hogy az Asus fogja gyártani az első Xbox handheld gépet, ami nyilván ROG Ally klón lesz egyedi oprendszerrel.
*jó eséllyel Z2E lesz benne, vagyis az lenne a minimum, szerintem most nem lesz egyedi "APU".
-
Wesder
titán
válasz
elder troll #141722 üzenetére
Nem volt mit megemlíteni róla, mert ez csak egy teaser.
-
consono
nagyúr
válasz
elder troll #141722 üzenetére
Én nem láttam ebben Xbox-ot, csak egy ASUS videót. Meg belekerült a "Robot", szóval lesz AI is benne...
-
elder troll
őstag
Mindenki április tréfának véli a handheld xbox videót?
Furcsa, hogy itt még nem tűnt fel. -
Dinomano
őstag
válasz
l.skywalker #141717 üzenetére
Volt régen egy Call of Cthulhu, de azt sem játszottam. Xbox Classic-os cím volt.
Címéből következőleg+Lovecraft rajongóként a zsánerrel tisztában vagyok. Nézek gameplay-t és még tesztet, és eldöntöm, hogy érdekelhet-e... -
l.skywalker
Topikgazda
Tegyétek OFF-ba a TV-s témát ha lehet. Ha pedig nagyon elmélyülnétek benne akkor érdemes a topikjában folytatni: Milyen TV-t vegyek? - GAMEPOD.hu Hozzászólások
-
bmakszim
senior tag
válasz
D1L1ZS #141713 üzenetére
120Hz-es TV-t vegyél! Amelyik játék támogatja a balanced 40fps módot, azoknál szerintem az a legjobb opció és ahhoz 120Hz-es megjelenítő kell.
Egyébként a Milyen tv-t vegyek topikban biztos több segítségre lelsz. -
frankdelgado
őstag
válasz
D1L1ZS #141713 üzenetére
Kis költségvetésből én inkább néznék valami TCL vagy hasonló tv-t. A nappaliba vettem egy QLED TCL 43 col, 60 hz-est, 107 makiért és tud VRR-t. A STALKER2 esetében, ahol 50-60 között vergődik a képfrissítés a sima 60hz-es tv-men azért röcögős volt, míg a VRR-es tv-n teljesen jó. Na meg a kép is szebb mint sima leden.
Gondolkozom is a 120 Hz-es nagytesó megvásárlásán , mert aegyre több a 40 fps játék...és az jó kompromisszumnak tűnik...
-
Dinomano
őstag
válasz
Ez a Sinking City mennyire volt jó game? Elég vegyesek voltak anno az értékelések. valahogy mindig szembejön ez a játék, és mindig "lepattintom". Az új Alone in the Dark-ot játszottam ki kb. 1 éve, ami talán hasonló lehetett. Ahhoz mérve milyen? Ha már van olyan, mint az volt, akkor lehet próbálom.
-
Dinomano
őstag
válasz
Alarikman #141703 üzenetére
Ugyanilyen gondom volt anno. Nem fogod tudni megragasztani. Én próbáltam. Egy mm-es kis tüske, ami ráadásul "passzentos" helyre megy, ha meg is ragasztod, szorulni fog. Én pillanatragasztóval, cérnával (hogy jobban fogjon) próbáltam, de nem jött be a DIY megoldás. Szorult, és egy hét után ki is tört újra. Rendeltem hozzá Ali-ról RB-gombot és cseréltem.
-
Dinomano
őstag
válasz
consono #141644 üzenetére
Gyerekeimen azt veszem észre, hogy másod- és harmadkézből képben vannak nagyon sok dologról, aminek az eredetijét nem ismerik. (Rövid Tik-tok, YT videók...)
Pl. Star Wars karakterek nagyját ismerik, ha máshogy nem, kinézetről; esetleg nevüket, kis infót róluk. Egy részt nem láttak, talán a legelsőt félig... (Oké, SW már a pop-kultúra része, azt is tudom...)
Múltkor a kisebbik kérdezett a texasi láncfűrészesről, Michael Myers-ről, Jasonról(!) úgy, hogy én sem láttam a filmjeiket (talán csak Jason X-et 20 éve), és horrort (de nem trancsírt) is úgy nézek max., hogy ők nem láthatták.Na szóval, a Jay és Néma Bob karaktereket ismerhetik, úgy hogy nem látták a filmeket.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
[link] Samsung UE50CU7092 mennyire lenne jó párosítás XBOX Series X - hez? Ezen az áron megéri? Kuponnal - 10 k.
Vagy van most valami ár/érték bajnok TV nem aranyáron?
Most egy 2021 vásárolt mezei 1080p LED TV (smart) Starlight van, ami akkor akciósan harmad ennyibe került kb. mint most ez.
-
pzstm
titán
-
boxmaci
tag
Aki venni akar ismét van Series X meghajtós és meghajtó nélküli változatban is a német Xbox Store-on: https://www.xbox.com/de-DE/consoles/xbox-series-x
Ami érdekes, hogy csendben még árat is emeltek, 550€ a fekete és 500€ a fehér.
-
l.skywalker
Topikgazda
A The Sinking City: Remastered érkezik, meglévő tulajoknak ingyenes update keretében:
- teljesen UE5-re újraírva
- feljavított helyszínek
- 4K textúrák és jobb tükröződés
- fotó mód
- DLSS/FSR/TSR felskálázás
-
Alarikman
senior tag
A fiam kontrollerében az LB gomb megadta magát. Nem úgy "kattan" mint a másik párja. Gondolom a mikro kapcsoló eltört. Egyszerű fehér darab.
Érdemes vele foglalkozni? Javítható gazdaságosan? Szerintem ez az eredeti kontrollere. 2020-as. Használtan vettük neki. -
tl-x
addikt
válasz
l.skywalker #141694 üzenetére
Köszi, egyedül a Fortnetot kell áttenni de szerintem az a saját acc-ja miatt megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest