Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz juliensorel #3384 üzenetére
Én screenshotokat készítettem, hogy melyik stash-ekbe raktam el a piros/sárga fegyvereket az adott területen a későbbi eladáshoz.
#tarcsad
-
juliensorel
senior tag
válasz WATERDACA #3383 üzenetére
Nagyon durva, mennyi időt el lehet itt b@szni. Az alap játékmenet úgy néz ki nálam, hogy elhatározom, hogy na most tényleg nyílegyenesen elmegyek xy helyre, mert ott lenne dolog, legrövidebb útvonal belőve, aztán kb 40 perc múlva (valós időben) azon kapom magam, hogy még félúton se vagyok és alkudozok magammal, hogy" jó csak még ide, meg oda benézek, aztán tényleg megyek", "több lootot már nem szedek össze, így is ki kéne dobni a felét, mert sokára lesz kereskedő" stb. Ez persze olyan helyeken igaz ahol még sok a kérdőjel, bázisra visszautakat azért próbálom gyorsabbra fogni.
Egyébként az új patchek óta ugye sokszor vannak ilyen npc/mutáns összecsapások. Nem egyet megmentettem már azzal, hogy én is beszálltam a buliba. Ezután aki földön fetreng annak lehet adni medkitet. Ezután felállnak é szó nélkül elsétálnak, ha megszólítom akkor meg elküld kb az anyámba Ezt azért nagyon igénytelenül csinálták meg sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Brutál mennyiségű tartalom van a játékban. Nyugatra mentem el az előbb, random események és küldetésekkel teli, az izgalmas helyszínekről már nem is beszélve.
Latszik hogy a nyugati részek sokkal szívósabbak, több a mutáns. Még a mocsárba se küldtek el, de már kiváncsiskodok nyugatra.u wanted, i got it \o/
-
juliensorel
senior tag
Alapvetoen ez ilyen belebotlasz jellegu igen, kulso segitseg nelkul leglabbis. Nekem van olyan artifactos kuldi amit kb 50oraval ezelott vettem fel de azota se talaltam olyat, de masik 3-4 meg sikerult mar random. Neha csal beraktam a ladaba bazison es sokkal kesobb vittem vissza a kereskedonek.
-
pandras83
őstag
Az első komolyabb összecsapás a kétfejű sz#rházival későbbre tolódik...felteleportált és megvárta udvariasan, amíg telelövöm a fejét.
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
cs1rk3
tag
Én úgy szoktam csinálni, hogy amit add hogy keressek meg megnézem neten hogy milyen fajta anomáliában van és általában megvan elsőre vagy másodjára 😂 [itt van egy hasznos térkép] igaz még fejlesztés alatt 🥲.
Más egyszerű csak nekem lehetetlen lemenni újra Duga undergroundba? 😂 Kéne zubr-ra az upgrade de egyszerűen sehogy sem lehet lemenni zárva az ajtó. Már azon vagyok inkább befejezem azt a pár fő küldit hogy végig vigyem aztán majd előveszem mikor nem lesz már annyira bugos[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Kicsit hülyének érzem magam: mellékküldikbe kapok olyanokat hogy találd meg x-y atrifactot, de a térkép nem jelöl semmit. Ez ilyen ha belebotlasz meglesz? Vagy valahogy meg lehet tudni hol van?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
erikke17
őstag
Erre az éjjel nappalra nincs valami megoldás Xbox alatt
Idegesít sötétbe menni nem látok semmit és le maradsz mindenről kB...||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
DerStauner
senior tag
Cloud gaming-on játszom a játékot (xbox ultimate pass), és most előjött az a bug, hogy Scar-ral kellene találkoznom a fűrészmalomnál, viszont hiába megyek oda, nem indul az átvezető. Utána pedig kis idővel bent találom magam a pajtában, ahol viszont nincs Scar, kimenni meg nem tudok. A neten keresnek sokan belefutottak ebbe a bugba, viszont akik pc-n játszanak, arra van megoldás egy mod-on keresztül. Akik meg x-boxon, arra csak azt javasolják, hogy előbbi mentést kell betölteni. Nos, egészen onnét töltöttem be, ahol dönteni kell, hogy a különös pda-t megmutatom, vagy sem. Utána beszéltem Richter-rel, és egyből mentem a fűrészmalomhoz. De semmi. Ugyanaz a bug. Mások írták, hogy elviekben lennie kellene egy kitörésnek, és ha utána mentek, akkor jó volt. Hiába várok, nekem nincs kitörés. A kérdéseim: másnak is előjött ez a bug? Esetleg x-box-on? Talált rá valami megoldást? Vagy most várnom kell a következő patch-ig?
-
juliensorel
senior tag
válasz Laraxior #3372 üzenetére
Az éjszaka sokat dob azon, hogy creepy legyen a játék, viszont egy idő után nagyon deprimáló mert anniyra sokszor van éjszaka, illetve konkrétan tényleg nem látni legtöbbször, hogy honnan lőnek meg hol az enemy.
Amúgy alapvetően sztem a Metro pl még így is sokkal "parább" volt ilyen pincék/barlangok/alagutak/mutánsok/harmadik típusú találkozások kapcsán. A Könyvtárosok pl, uuhhh...volt egy dlc talán a last lighthoz amikor a könyvtárből kellett kincseket gyűjteni, az durva volt.
Itt is van sokszor para faktor, hangok nagyon jók de aztán nem üt akkorát szerintem, sokszor lemegyek valami pincébe vagy alagútba és várom, hogy valami komoly ellenfél lesz meg rémsztgetés aztám kb semmi legtöbbször. Poltergeist egész izgalmas, én azokat a helyszíneket bírom ilyen rettegés szempontjából a stalkerban. -
Lac-coo
őstag
A sok éjszakára nincs valaki, kód, okosság... ? Egyrészt a szemem kifolyik, hogy honnan lőnek a susnyasbol, másrészt túl szép ez a játék, hogy sötétben tartsam...
I love latte-avokado !
-
myckey
veterán
Uj Jatek, aztan uccu neki !
rétisün
Valid, meg amiket ott tippelgetnek, azok valosak, jaja.juliensorel
Begörcsölök ettol a sötettol, atalszom, ha lehet...legalabb a szemem nem folyik ki .
De nem allandoan, csak ha ugy jon ki a lepes...
Van az alvasnak kihatasa a jatekra. Neten is tobb helyen lehet olvasni, igy ugy, változo miket tapasztaltak. Papiron pakolast töltest celzast is befolyasol...Belolem eddig direkt, az Arena kenyszeritette ki. DE en Sokat alszom, a kbtt sotet miatt, ugye.
Eves is kell, de ez is valtozo...Legalabb az Alvas miatt, mert korgo gyomorral nem tudok lefekudni de amugy is, meg ez az ikon surubben jon elo ( harc utan, alvas utan etc ).
Viszont engem ez is csak egyszer-egyszer zavart, az ehseg effekt, mert en sokat kajalok, EÜ cuccosok helyett ( ahogy irtam, jha )mindig teli a tatyo, kolbasz konzerv kenyer[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
juliensorel
senior tag
Bázison én is alszok szinte mindig, de kb csak ilyen "na ez most egy nagy menet lezárása mentés-kabalából", nagy ritkán az éjszaka miatt, de csomószor pont reggel szoktam bázisra érni, eladok mindent és már mennék tovább, viszont direkt azért nem skippelem át magam éjszakába ha nem muszáj Meg azért sokszor volt olyan, hogy nagyon elkalandoztam és sokáig nem voltam bázison, egy artifact miatt ami alig ér valamit (mert én pár napig azért használtam a poppy field után) erre figyelni kb hülyeség, mert amúgy meg nincs jelentősége a játékban az alvásnak. Bár valahol írja a tippek között, hogy a mutánsok hamarabb kiszagolnak ha álmos vagy jó hagyjuk már, ez nem egy bujkálós survivor game. Enni meg csak azért szoktam, hogy tűnjön el a csirkecomb ikon
-
cs1rk3
tag
Sziasztok.
Csak nekem nem engedi megszerezni a tornádóban a csavart sose tűnik elő vagy ez is bugos mint a 10 szkenner ami 2 nem működik? -
rétisün
veterán
"a korgo gyomor es a lebukas az egyik."
úgy érted, amiatt vesznek észre, mert korog a gyomrod? a töltőképernyőn írnak mindenféle okosságot, ezt is olvastam, de nem hittem, hogy tényleg van ilyen a játékban
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
sixpak
nagyúr
válasz juliensorel #3362 üzenetére
Köszönöm, talán legközelebb akkor.
Myckey: köszi.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
myckey
veterán
válasz juliensorel #3362 üzenetére
valoszinu, hogy a feladat miatt volt ott. neki mar persze md1, elorebb jar ...En is rögtön az elejen inteztem ezt, is.
Bar a "cuccos" az ott lesz, meg az arti es az elmeny, ami varja a jatekost a mezon
En rendszeresen alszok, alt az ejszakakat, ha tehetem. ha van hely. enni is kell azert, neha. mondjuk en ezt is uzemi szinten muvelem, sporolok a medkitekkel.
Egyebkent az ehsegnek es az alvasnak is vann negativ hatasa, ha allandoan skippeli az ember, a korgo gyomor es a lebukas az egyik.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
juliensorel
senior tag
Igen, azt a side questben elmondták volna, hogy miért van így meg mire kell figyelni stb.
Zalissya Sircaa incidens után szétszéled ugyebár, így már később nem elérhető ez. Ettől függetlenül lehet ott találni egy artifactet, ami kb semmire nem jó pedig elvileg azt tudja, hogy nehezebben vesz észre tőle az enemy, de rendszeresen aludni kell miközben viseled, különben elveszik a hatása. Ez meg ilyen hagyjuk már kategória ebben a játékban, alig van bázis ahol aludni lehet. Az éhségnék és az alvásnak kb semmi értelme jelenleg. myckey
Szerintem az a faszi aki az ottani "idegenvezető" az csak a side questtel együtt lesz aktív npc, meg ahol sixpak tart időben ez már nem releváns sajnos.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Zaly már más stádiumban van, aha...ertem. bar szamitottam ra.
ott volt egy ficko, a mezo szelen egy fahazban asszem ( észak ). o segitett is.az a pipacsos hely az olyan, ott kellene ezt-azt összeszedni. most cement factory szivok ugy, mint ott...
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Az a safe place már az enyészeté lett 20 órája vagy több.
Kihalt, csak ágy van és saját stash.
Hát van vagy 5 ház ott, de sehol senki.Ha sokat kolbászoltam, akkor meg lement a szemem és a dombon tértem magamhoz....úgyhogy elhúztam onnan. https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
myckey
veterán
aha, tudtam.
Zaly a bazáros/alvós házban adja a feladatot, valami Myh... akárki. Ott csövezett a fickó, nem messze a kijarattol, asszem. El kell menni a pipacsmezőre, ott is lesz egy akárki
( lehet vele okoskodni ), aztan jöhet a móka a posványban.Lehet kilőtted az előrehaladásoddal, bár olvastam, hogy más klésőbb is elérte.
Persze ettől még a Poppy Field otzt lesz, meg sztm az a másik figura is, meg amit beszerzel, az is etc...max ezzel a másikkal nem fogsz értekezni.
*
En pl. letudtam a Smissiot, de meg megyek egy kort az Arti miatt, vissza. Eléggé megszivtam ott.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Persze, már jó pár órája Pripjaty-ba vagyok, nem mertem csinálni a side quest-eket, nehogy összefossa magát a játék.
De most visszamentem (quest nélkül, csak Rostok-ból elugrottam), de nincs ott semmi.
Lehet előbb kellett volna.errorcode06:
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
myckey
veterán
Te mar tul vagy az elejen, nem ? Nem most kezdtel vele jatszani.
Csak mert az a legelso Zona. Zaly egyik SideQuest " Poppy Field" es hely. Pipacsos "jóság". Párszor megpusztultam, ott is. Meg az elejen...
Óvatosan[ Szerkesztve ]
-
Juhasz27
tag
Hali!
Hot on the Trail küldiben van egy olyan amikor azt irja, hogy beszéljek a túlélőkkel, de az egyik túlélő csak hörög, a másik meg halott. Ott mit lehet tenni ?
Volt egy órával ezelőtti mentésem amit vissza is töltöttem, de ugyanaz a szitu. -
AsakuraDave
őstag
válasz juliensorel #3351 üzenetére
Sosem értettem hogy élnek meg ezek a boltok, de aztán tapasztaltam ahogy a pénzes ismerős kb 5x annyit ott hagyott egy jóval gyengébb gépért mint amit én magamnak raktam össze Nagyon csúnyán átkúrják az embereket akiknek fogalmuk sincs a hardverekről.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Laraxior
titán
-
juliensorel
senior tag
Továbbra is úgy tűnik én megfogtam az Isten lábát a Stalker 2 kapcsán ezzel a géppel
(nem mintha máskor lenne vele gond)
A Steam a wd black sn770-en van egyébként, a procin van egy 240es EVGA clc aio, összesen 3db NB eloop 12es venti + 2db 14es Be quiet! a ház elejében, a táp egy Seasonic Prime gold 850W, a ház pedig egy Metallic Gear Neo mini V1
"2 millás" gépben meg válogatós az ssd mi folyik itt?! (rossz szándék nélkül mondom ezt)
Na persze én csak 1080p mediumon tudok játszani, jó ha 60fps meg van és nem olyan szép a graf mint erősebb gépeken de legalább egyetlen másodpercig sem volt gondom a játékkal futattásával. -
sixpak
nagyúr
válasz Laraxior #3343 üzenetére
Én forintba tudom csak, bár sok mindent külföldről rendeltem én is:
Amúgy most számolom először, de lehet tényleg nem kellett volna.VGA: 505.000
CPU: 190.000
Lap: 95.000
RAM: 60.000
AiO: 90.000
Ház: 85.000
SSD-k: 200.000
RGB cuccok: 320.000
Táp: 60.000
Monitor: 160.000
Egér/bill/pad: 120.000
Kábelek: 30.000
Hang: 40.000
Asszem ennyi....Hogy ne legyek OFF teljesen:
-
Lac-coo
őstag
No, megjelenés ita alig volt bajom a játékkal ma elkezdett fogalmazni. Lkndjuk mindig egy helyen , eg kereskedonel, lehet ott volt valami gebasz ...Beakadt, se love se portéka ! Lehet nem is bug volt , csak szokásos ruszki kereskedő....
I love latte-avokado !
-
Laraxior
titán
Hát, ne menj a beárazós topikba
Ha már más is összedobta, akkor idedobom. amazonos árak. Mondjuk kicsit masszív az a 300EUR a billentyűzetre, mehetett volna hasznosabb dologra is
CPU-AMD Ryzen 7 8700G processzor (100-100001236BOX) 264
CPU Cooler-Fan Asus ROG STRIX LC III 360 ARGB - Vízhűtés 214
ALAPLAP-ASUS ROG Strix X670E-E Gaming WIFI alaplap (90MB1BR0-M0EAY0) 328
GPU-Gigabyte RTX 4070 SUPER GAMING OC 12GB GV-N407SGAMING OC-12GD 650
RAM-G.Skill Trident Z5 2x32GB 6000MHz DDR5 memória (F5-6000J3040G32GX2-TZ5K) 210
SSD-Gigabyte 2500e M.2 SSD G325E 1TB 71
-Corsair MP600 CORE XT 2TB Gen4 PCIe x4 NVMe M.2 SSD CSSD- F2000GBMP600CXT 150
HDD-SEAGATE 3.5" HDD SATA-III 4TB 5900rpm 256MB Cache ST4000DM004 110
PSU-GIGABYTE UD1000GM 1000W tápegység (GP-UD1000GM) 110
HÁZ-Hyte Y60 Snow üveg ablakos fehér számítógépház (CS-HYTE-Y60-WW) 240
Rendszer Hűtő-ASUS TUF Gaming TF120 ARGB White Edition 3db 120mm rendszer hűtő (90DA0033-B09030) ebből 2 szett 15x6
Monitor-SAMSUNG 34" LC34G55TWWPXEN UWQHD VA 21:9 1ms ívelt gamer ultrawide monitor 315
Billentyűzet-ASUS ROG Claymore II (RX Red) HUN világító mechanikus billentyűzet 90MP01W0-BKHA00 330[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
4264adam
veterán
De ez elég jó tanpélda hogyan kell rosszul ekölteni 2M gépre.
8700G dvga mellett. Maga a gép monitor és kiegészitők nélkül, ATX3.1 PCIE 5.0 szabványos táppal 500-550k-ból szoktuk kiajánlani a gépépitős topikban.
900k-ba már a 4080-at is be szoktuk ajánlani közel 7800X3d procival.Még ha az ARGB-s dolgokat is mellé rakom kb 1.1M-ig megyünk fel plusz monitor.
Menjünk kicsit lejebb 750k-ra:
Lap: [ASRock B650M-HDV/M.2] 50k
Proci: [AMD Ryzen 7 7700X] 125k
Proci hűtő: [Deepcool AK400] 14k
Ram: [G.SKILL Flare X5 32GB 6000Mhz CL30] 48k
Táp: [FSP VITA GM 750W 80 PLUS Gold] 47k
SSD: [Western Digital Blue SN580 1TB] 27k
VGA: [PALIT GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack 16GB GDDR6X] 370kEz így 680k. Kicsit jobb lappal, 2TB SSD, 850W táppal is megállunk750k alatt + ház + monitor + 50k ARGB
És ebben 4070Ti S van.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Laraxior #3337 üzenetére
azert olyan hamar nem ugrik össze, 2milla Jatek PC
* Plane ezt latva...
szrk
Csak hogy Tema is legyen...az bajosabb, hogy csillagaszati gepeken is produkal erdekessegeket a jatek.[ Szerkesztve ]
-
Lennox
újonc
CPU-AMD Ryzen 7 8700G processzor (100-100001236BOX)
CPU Cooler-Fan Asus ROG STRIX LC III 360 ARGB - Vízhűtés
ALAPLAP-ASUS ROG Strix X670E-E Gaming WIFI alaplap (90MB1BR0-M0EAY0)
GPU-Gigabyte RTX 4070 SUPER GAMING OC 12GB GV-N407SGAMING OC-12GD
RAM-G.Skill Trident Z5 2x32GB 6000MHz DDR5 memória (F5-6000J3040G32GX2-TZ5K)
SSD-Gigabyte 2500e M.2 SSD G325E 1TB
-Corsair MP600 CORE XT 2TB Gen4 PCIe x4 NVMe M.2 SSD CSSD- F2000GBMP600CXT
HDD-SEAGATE 3.5" HDD SATA-III 4TB 5900rpm 256MB Cache ST4000DM004
PSU-GIGABYTE UD1000GM 1000W tápegység (GP-UD1000GM)
HÁZ-Hyte Y60 Snow üveg ablakos fehér számítógépház (CS-HYTE-Y60-WW)
Rendszer Hűtő-ASUS TUF Gaming TF120 ARGB White Edition 3db 120mm rendszer hűtő (90DA0033-B09030) ebből 2 szett
Monitor-SAMSUNG 34" LC34G55TWWPXEN UWQHD VA 21:9 1ms ívelt gamer ultrawide monitor
Billentyűzet-ASUS ROG Claymore II (RX Red) HUN világító mechanikus billentyűzet 90MP01W0-BKHA00Meg a többi apróság...
Másfél hónapos gép -
Lennox
újonc
válasz errorcode06 #3322 üzenetére
Szia Igen majdnem 2 millás gép de közbe megoldódott. SSD válogatós ,még jó hogy 3 van ..Most már gyönyörűen fut!!!
Köszönöm -
myckey
veterán
válasz pandras83 #3331 üzenetére
En egyelore Mod szűz vagyok,Vanilla...még mindig. ( sztm, ha már 120+ óra lement, maradok is meg )
De mivel sokat fényképezek...oda már agyaltam sokat egy UETools vagy valami okossagon.
Most nem az igazi, de igy is lehet pazar dolgokat ."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Yutani
nagyúr
válasz juliensorel #3327 üzenetére
Ja igen, a járatokból először egy udvaron találod magad, majd még menni kell egy hosszabb szakaszon, ahol monolithosokkal kell megküzdeni, utána jutsz ki a tetőre. Én a Warddal vagyok, te más utat választottál, de gondolom ez a rész ugyanaz. A tetőn 3 fix emittert kell kilőni, egy pedig Faust derekára van kötve. Na itt tartok, és piszok kemény, gondolom az Ecologist miatt, mert annak nagyon gyenge a fizikai védelme. #tarcsad
-
Lac-coo
őstag
válasz juliensorel #3327 üzenetére
Nem arra gondol ,annál van egy nehezebb....
I love latte-avokado !
-
juliensorel
senior tag
Elvielg erre gondoltam én is.
Csak én Scarékkal vagyok, de én akkor jártam először Dugánál, de ugyanígy egy földalatti alagúton kell végig menni és utána valami gépházból ki és az udvaron van csomó wardos meg monolith, egymással harcol én meg mindenkit lőttem aztán a Faust controllerként feltűnik de nekem semmi szopó nem volt benne csak elfogyott a kharodhoz a lőszerem de aztán egyéb fegyverrekkel egész hamar letudtam, néha feltűnt ilyen alacson háztetőkön is igen, aztán több találat után jött egy scriptelt rádiózás scarral... de akkor ez lehet mégse ugyanaz a "csata" (Stalker nehézségen vagyok) [ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Nekem 2 patch teljesen kimaradt, 1 hete nem játszottam, most elindítottam, nagyon gyors lett a shader build, tippre 30-40mp. alatt lement.
Más változást nem vettem észre....még.[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz juliensorel #3319 üzenetére
Amikor másodjára mentek neki a Dugának a Warddal, te külön, a föld alatt egy járat rendszerben mész, és onnan végül egy tetőn kötsz ki, ahol nagy szopó van. Szerintem elbaxtam, hogy Ecologist ruhában mentem neki, valami sokkal jobb fizikai védelmet nyújtó ruhában kellett volna. #tarcsad
-
juliensorel
senior tag
válasz pandras83 #3323 üzenetére
Engem az ilyen külsőségek nem izgatnak, hogy milyen az inventory meg a kurzor, de persze látom, hogy kb nullával egyenlő amennyit foglalkoztak azzal a résszel.
Viszont az óra nagyon jogos és a valamiféle ellenség azonosítás is valóban nagyon hiányzik nekem is. Bár az órát valahogy úgy illet volna megoldani mint a Metroban, manapság nem hinném, hogy ez akkora kihívás lenne.
-
pandras83
őstag
Új és régi kedvenc modok rovatunkban ma
ShoCified UI - A jó öreg SOC design
Bárcsak alapból valami hasonló lett volna, vagy kb bármi csak ne a vanilla retard far cry ui design.
Classic Stalker cursor with spinning radiation symbol-al az igazi (vótmá tudom, de nagy kedvenc)Reticles by Flash
Rendbeszedi az összes scope-ot. Jobb láthatóság, visszafogottabb, valósághűbb.10/20Mennyi az idő?
Tippre hány felesleges pda elővételt lehet vele spórolni egy 100 órás kalandban?Real explosives
Nem petárda. Gránát. 1.01 óta használom, nevetséges volt hogy három ballonkabátos (nem exos überstalker) bandita közé vágok egy gránátot, de kettő feláll és már lő is, mint akit csak a huzat fújt meg... Különösen ajánlott a playernek és enemynek is duplán sebző verzió, így fair. Nem mondom hogy nem op, vigyázni is kell vele. A gránátos csapdák így 80%-hpt lerobbantanak rólam PSZ-12V Bulat-ot viselve.+1 - Ezt ma fogom kipróbálni
Stalker Faction ID
Gyerekként sem voltam nagy Ki kicsoda? rajongó plusz 100%-ban high asf játszom, hátha ez segít a hirtelen elszabadult tűzharcokban jobban megválogatni hogy kit lövök le.[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
errorcode06
őstag
-
myckey
veterán
Harmadjara, vagy mar fene sem tudja... Rostok Depo !De most mar megvan a rejtett cumo, akrobatikazni is kellett, jo hogy a jatek Engine lehetove teszi, amit a valosagban meg nem oldanek a maszkalas kapcsan. Hova fel nem kuldenek, es micsoda modon .
Jöttek sutyerakok is, szerencsetlenek nem tudtak, kibe allnak bele !Pedig mar Veteranra raktam. Az termeszetes, hogy sugarzok mint Hulk, es teli a puttony is, szoval haldoklok par lepes utan, miközben megint telibevert egy Emission ! Mindeközben paran "bezöldültek" a mapon. Most kivetelesen csak az NPC hobokat zaklattak a dögök, de nekem jutott par Zombi...micsoda hörgest lerendeztek[ Szerkesztve ]
-
Lennox
újonc
sziasztok
Nekem csak annyi kérdésem lenne miért nem tölti be a játékot????
a beállításokig szépen megy csak a pálya betöltésnél nem megy a sárgánál tovább a mutató..
Gépigény nagyon magas pedig. Kérem segítségetek.
köszönöm PLS -
juliensorel
senior tag
Ez melyik faustos resz? Nem a Duga gondolom, marmint en meg csak ott talalkoztam fausttal de az egyaltalan nem volt szenvedos ped stalkeren nyomom mar jo ideje.
Tok erdekes amugy, hogy az open world miatt mennyire mas idovonalak vannak ugye, nekem pl Cordon resz az mar nagyon messzinek tunik, annyira regen csinaltam azt a reszt. Igazabol Quiet elso mellek kuldetese miatt lementem oda es ott ragadtam es csak azutan csinaltam tovabb a fo szálat wild islandon.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz juliensorel #3317 üzenetére
Na majd holnap megnézem Cordont, ha végre sikerül megcsinálni a tetőn Faustot. Nagyon utálom.
#tarcsad
-
juliensorel
senior tag
Dniprot meg en se talaltam, talan egyszer volt valahol enemynel pirosra torve de nem volt ertelme cipelni magammal az akkori menetben. De lehet nem is dnipro volt.
Kharod-ot elvileg Cordonban is lehet talalni nemreg lattam a netes terkepen, de nekem az kimaradt pedig egesz cordont bejartam plusz az akkor elerheto mellekkuldik is meg voltak, ez meg boven a mocsar elott.(persze lehet kesobb visszavisz oda valami kuldi ezt nem tudhatom )
Ugyhogy nekem is csak par napja van Kharod, Rostok utan szereztem meg egyelore nagyon adja. Toltenyem rengeteg van hozza mert egy ideig hasznaltam a clusterfuck-ot de alig lottem vele viszont az osszes talalt 416os loszert elraktam sajat stashbe, sose adtam el, igy egy ido utan 1000folotti darabszamra duzzadt, ez most nagyon jol jon a kharodhoz, egy egy bazison magamhoz veszek kb 200db-ot ha megcsappan es egy ideig elvagyok ugy, most is van meg vagy 700db a ladamban. Bar a Dugahoz nem vittem eleget, ott full kifogytam a vegere mar, aztan ilyen enemytol szedett vackokkal kellett megcsinalnom, folyton beragadtak, meg tipusonkent volt kb 20-30 loszer per fegyver, a saiga meg a kispisztoly bajos lett volna tavolra de mas meg nem volt nalam ami sajat Amugy birom ezeket a helyzeteket, megdobja a jatekelmenyt. -
Lendova
őstag
Say hello to my little friend!
All fiat goes to zero.
-
myckey
veterán
válasz pandras83 #3308 üzenetére
Levettem az átlátszóságot ...meg ugye en alig hasznalok kezelofeluletet, UI kilove.
Sokszor egyebkent "el is rakja" az "UI"-t.Hadd jöjjenek ! Millió jó képet lehet " lőni " . De en csak Steam...UEToolst meg modokat egyelore hanyagalom, nincs kedvem vele szarakodni.
*
Olvasom itt a billentyűkiosztásos hsz -eket...lövésem sincs, mert igy kb. 120 óra alatt, vegig az Xbx360 krontroller ment. Talan parszor nyultam bele egerrel es klvaiaturaval.sumdudum
Mesterlöveszekre megy a "nagyobb" Zoom...Karabelyokra "gyengebb"...
Muzzle/Supressor megy Sniperra is...meg SMG ( géppisztoly ), meg maroklofegyver
( pistol ) etc...Az eleje óta, veszem a loszereket, sok sok óra. Kezdetleges soviet fegyokkal vagyok. Felszerelve es moddolva, javitva folyamat.
[ Szerkesztve ]
-
sumdudum
tag
Köszöm a segítséget!
A lövésmódot megmutatta a játék, csak a muníció váltást nem.. bár lehet nekem, maradt ki valami..
Szóval mindre lehet rakni hangtompítót, és a 8szoros scope? mindre megy?!
Fölöslegesen nem fejlesztenék, így is, már az új patch óta vennem kell lőszert..:SKowalsky#2903
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Nálam a Saiga alap fegyó lett, én nem szoktam várni addig.
Go egyből Yantar az első pár órában és letudva minden bosszankodás. Sajna a dupla csövűek szart sem érnek. Az m860 elmegy, csak hát a tárazás meg a rate of fire...Ui:
A Kharodot át lehet alakíttatni,hogy 5.45x39-et használjon, onanntól kezdve ahhoz is lesz szarásig lőszert.+
Van egy Groza S-15 nevű fegyó, Cooling Towernél a Burn Fire Depot-tól kicsit északra egy gödörben. Az át van alakítva 5.45x39-re,amit alapból nem tud egy technikus sem... Így ahhoz sem para már a lőszer és elég baszó beépített gránátvetővel. [ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz sumdudum #3299 üzenetére
Szerintem egyértelműen Dnipro, kivéve, ha szereted a fegyver alá szerelhető gránátvetőt, vagy a shotgun-t. Könnyebb az ammot beszerezni hozzá, és jobb is a fegyver
Aki kérdezte a Saiga lelőhelyeket, sztori spoiler:
Nimble eldobja maga mellé, amikor először találkozol vele. Akinek pedig van oldalgomb az egerén, a hátsó oldalgombbal alapból lőszert váltasz
No Sana No Life
-
Yutani
nagyúr
válasz juliensorel #3304 üzenetére
Hát én még sem Kharoddal, sem Dniproval nem találkoztam a játék során, a Wild Islandos lehetőséget elszalasztottam. Na majd ha sikerül legyakni Faustot a tetőn, utánanézek.
#tarcsad
-
pandras83
őstag
"Karácsonyi fotók 2024"
*nem tudjátok, hogy a "Nyomja meg..." szöveget hogy lehetne kikapcsolni? Moddal offoltam a hudot és a tutorial ui üzeneteket is a menüből, de ezt nem tudtam eltüntetni :-([ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
gV
őstag
-
Laraxior
titán
Saigát hol lehet beszerezni? 20. küldetésnél vagyok Malachiteban, de még nem találkoztam vele.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
juliensorel
senior tag
B roviden nyomva pedig az automata es egylovetu mod kozott valt azoknal a fegyvereknel ahol van ra lehetoseg. Es ezt a jobb also sarokban mutatja is, hogy eppen milyen modban van a fegyver.
Reszemrol a Kharod a befuto ezek kozul amit kerdeztel. Tobbfele scope is rateheto, es lesz hozza hangtompito is, wild island-ra vezeto elso fokuldi alatt lehet talalni egyet ha szemfules vagy(persze csak ha abbol az iranybol mesz ahogy a jatek gondolja) , kereskedonel csak joval kesobb tudsz venni hozza Yanivban. (Az alap AR hangtompito valo a Kharodra)
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz B.Á.L.!.N.T #3301 üzenetére
Köszi az infót, eddig vakon voltam, bár ha megnézem a key bindinget, biztos kiderült volna.
Holemakert én is megvettem a GP37-hez, de csak díszként mutogattam eddig az ellenségnek.
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Renault, Dacia topik
- Robogó, kismotor