Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
Sziasztok!
Mod nélkül tolom a GoG verziót, kb 25%-nál járok 90 órával (köztisztasági munkás vagyok, sokat guberálok(szakmai ártalom), meg szeretem a madár látta félszendvicseket ) Nah jó nem..
Szóval szeretnék kérdezni azoktól akik már jóval előttem vannak (én Garbage Zone, lassan Wild Island); eddig nagyon jól működött a Valik Lummox fegyvere max tuninggal, de most, kezdenek feltűnni olyan fegyverek, mint GP37, Fora-221 (talán), néha Dnipro bár ez nagyrészt törött amik, alapvetően is több statban verik Valik fegyverét, főként átütésben..
Így igazából az lenne a kérdésem: mit lenne érdemes kimaxolni? GP37? Dnipro? Kharov?
Személyszerint szeretném ha sok lőszert találnék hozzá meg egy jó távcsövet, illetve nagyon jó lenne egy hangtompító (Splinter Cell óta nemtudom elengedni ezt a lopakodós vonalat )
És ha ezeknek van egyedi változata, azt is ugyanúgy lehet fejleszteni, vagy az limitált?!Válaszotokat előre is köszönöm!
Utolsó kérdés: Egyébként van rá mód, hogy golyó típust válts anélkül, hogy inventory-ba lépj űríts és áthúzd a másikat?! És Mi az a "expansive"(talán) golyó? Rengeteg Páncéltörőt lőttem ki mutánsokra, kutyákra, vaddisznókra és stb.. és fordítva, rengeteg ment el katonákra ez a harmadik típust viszont nemtudom hova tenni..
[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest