- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
Most fizettem be 3 csekket a simpleben, nem volt gond.
"szenyor dzsíííí"
-
Noxy
veterán
válasz
Littoral #19243 üzenetére
Minden tiszteletem azoknak, akik ezt a fo..talicska alkalmazást használják bár mire is.
Uan ezt egyszer velem is eljátszotta. Ki b.. mint macskát sz..
Helyette Cristo app. Kényelmi díj: 80 Ft Simple: 109 Ft
A másik meg az, hogy mindig normálisan működik.
Nem terhel be előre. Parkolás végén vonja le a b..kártyáról.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Littoral
aktív tag
Általában a hibát jelzi az ember az ilyen fórumokban, mert többnyire bosszantó és zsebre menő a dolog. Most én itt szeretnék egy hiba - egy jó pont történetet közzétenni, mert az igazsághoz az is hozzátartozik, ha érdemi ügyintézéssel találkozik az ember.
Simple alkalmazás: tegnap egy délelőtti ~20 perces parkolás annak ellenére sem állt le, hogy az alkalmazásban kezdeményeztem a leállítást. Ott a felületen végig ment a leállítás, de este otthon jött az értesítés, hogy a parkolásom akkor most tényleg leállt, a 4-500 Ft helyett egy nullával több lett a végösszeg, mert akkor állt le. OK, költsék az általam gondolt dolgokra.
De másnap, azaz ma (mint a vadász esete a medvével, ugye...) megint ott parkoltam, megint 20 perc volt a szintidőm. Amikor leállítottam volna a parkolást, jött a szinte hihetetlen rendszerüzenet: Hiba történt a parkolás leállítása során! (OK gomb lehetőséggel az interakcióra.)Egy darabig bíbelődtem vele (készülék újraindítás/ok), majd az egyébként futó alkalmazásból kinéztem az ügyfélszolgálati telefonszámot és felhívtam, nehogy megint 4-5 ezer forint legyen egy fél órás parkolás. Egyből munkatárshoz kerültem a vonalban, beazonosított, majd utánanézett a helyzetnek, közölte, hogy átmenetileg belassult a rendszer, ő maga sem tudja, hogy mi a fennforgás. De majd email-ben tájékoztatnak, hogy mi történt. Kérdezte, hogy mikor fejeztem be a parkolást, ilyenekről volt szó. Az egész beszélgetés az utánanézéssel együtt nem volt öt perc. Később kaptam egy "parkolása leállt" üzenetet az alkalmazásban, emailt a nyugtáról, még később pedig egy sztornó nyugtát, amivel a mai parkolásomat jóváírták. Így is lehet...
A tegnapi pénznyelést csak itthon észleltem órákkal később, amikor ránéztem a számlámra, ezt nem tudtam említeni a telefonban, utólag meg már nem volt értelme.
Most az van, hogy holnap is oda megyek parkolni...[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Csodat remeltem, hogy ha elegen panaszkodnak akkor megjon az eszuk es kiveszik a feleslegesen behuzott fuggoseget/serulekenyseget/malware-t az alkalmazasbol, de jobban belegondolva a felhasznaloi elmeny javitasa teljesen ellentmond az OTP iranyelveinek, szoval lehet hogy lenyelem a keseru pirulat es szerencset probalok, hatha nem ragad bent a teljes vagyonom naluk...
Szerk: leirnad legyszi hogy melyik a legfrissebb mukodo build amit meg nem kurvitottak el?
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
kiir
tag
válasz
Rhino666 #19234 üzenetére
Van valami online vagy digitális fiókod (e-mailcím + jelszó, szépen föl volt írva a jelszavaim közé), kapsz egy sms-kódot, és ennyi a regisztráció. Rögtön látod a számláidat, de még 24 órát kell várni, hogy intézkedni is tudj.
Töröltem, visszamentem, és működik pont úgy, mint két hete. Mivel a Play Store-kizárásos verzió nem működik, nincs mit vesztened, nem? Legfeljebb belépsz a webes felületen, mobilon azt is megteheted.
-
Rhino666
addikt
Igen, pont ezert nem merem torolni mert nem vagyok biztos benne, hogy meg ha sikerul is revertalni a regi verziora ES mukodik is, nem tiltottak api szinten akkor vissza tudok-e egyaltalan regisztralni vele, mivel a jelenlegi egyetlen aktiv regisztraciom ezen a keszuleken van es persze kilepni sem lehet belole.
(agyam eldobom, egy szamologepnek megis minek kellhet a kemhalozat hozzaferes, ezt meg kimagyarazni is nehez
)
[ Szerkesztve ]
-
kiir
tag
válasz
Rhino666 #19207 üzenetére
Az Aurora Store az app törlése után enged régebbi verziót is felrakni: pár számmal régebbit raktam fel, és most működik. Persze újra kellett regisztrálni.
(Sajnos tavaly év végén egy számológép-appal is így jártam. Úgy látszik, tendencia a Play Store agresszív nyomatása.)
-
r3dsnake
nagyúr
Nem tudok belépni a simple appba. Másnál is vacakol?
-
Psychopeti
senior tag
válasz
raziel01 #19220 üzenetére
Most először próbálom ki és inkább megkérdezem már, mielőtt bármit is utalok ezzel a módszerrel.
De akkor ezzel fogom csinálni ha megy gond nélkül én nem állok sorba a postán a csekkekkel.Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
válasz
yogibear #19228 üzenetére
Valószínűleg amiatt, hogy az elektronikus jegyet könnyebb és ingyenesen lehet visszaváltani, avagy, ha nem jön az ellenőr és emiatt bent nem érvényesítem, akkor vissza is kaphatom a teljes árát.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
yogibear
őstag
Ott van... de tényleg gyorsabb az NFC... amit igazából nem érteni, hogy belül miért nincs... a papír jegyet sem kívül kell érvényesíteni.
Felszállsz, bemész beljebb és érvényesíted, a QR kóddal meg néha bohóckodni kell, hogy az olvasó rázoomoljon, addig senki nem száll fel mögötted... NFC esetén odanyomom a matricához és kész, kipróbáltam... amíg volt a közelben elérhető relay/inmedio, papír jegyet vettem, de már mind megszűnt, a postáig meg csak ezért nem megyek el, ott árulnak csak... ja és GO-ban is használhatom a webkártyát...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
válasz
yogibear #19221 üzenetére
nem kell a QR kóddal bohóckodni a koszos szerelvény/busz oldalán...
Hát de ugyanott van az nfc matrica is (az oktató videó alapján)de gondolom gyorsabban működik.
Én a Telekom mobilvásárlást használom, ritkán járok a fővárosban.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
yogibear
őstag
válasz
the radish #19222 üzenetére
bejelentett emelés (infláció) áprilistól?
Tavaly is volt előtte is volt... idén miért ne lenne szerinted?
[A tranzakciós illeték áthárítása után jöhet az inflációkövető díjemelés a bankoknál]A tr. díj elemésének moratóriuma dec 31-én járt le...
-
the radish
senior tag
Sziasztok,
Smart csomag, a tavalyi 299 Ft tranzakciós díj ma már 499. Ezen kívül lesz még a bejelentett emelés (infláció) áprilistól?
-
yogibear
őstag
válasz
nggabi #19218 üzenetére
A iCsekk több infót mutat a QR kódból, mint az szimpli, a visszaigazolási emailben is kb minden ott van, mint a sárga csekken... plusz iCsekken webkártyával fizetek, szimpliben csak plasztik van ugye...
mondjuk külön ezért nem tartok még egy alkalmazást.
Hát ja... villamosjegyet is lehet venni szimpliben is, a bpGo viszont tud NFC-t is, nem kell a QR kóddal bohóckodni a koszos szerelvény/busz oldalán...
De persze ízlések és pofonok.
-
raziel01
veterán
válasz
Psychopeti #19217 üzenetére
Régen 1-2 szolgáltató nem ment csak icsekkel. Már vagy 1 éve viszont minden megy nekem OTP appal is. Nem szokott gond lenni.
-
DS39
nagyúr
válasz
Szerintem iCsekk.
Nem mondom, hogy a többi nem működik, de ha gond van, csak a postánál kell reklamálni, OTP-s esetén majd dobálják a labdát ide-oda hogy kinek a hibája volt, te pedig várhatsz heteket. -
nggabi
félisten
válasz
sztem mindegyik jó. simple, icsekk, otp is. mondjuk külön ezért nem tartok még egy alkalmazást. néha a simple-lel lehet nyerni.
"szenyor dzsíííí"
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Csekkbefizetést csinálhatom az OTP appon keresztül is vagy inkább használjam az icsekk alkalmazást?
Köszi előre is a választ!Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Moleman
addikt
válasz
Grande Ale #19214 üzenetére
Ha a devizaszámlán lévő frankot akarod "elhasználni", akkor onnan utald, ha nem, akkor a HUF számláról árfolyam+-szal. Az utalási költség mindkét számláról azonos lesz (0.35%, minimum 4775 ft).
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Net számlacsomag, van hozzá egy frankos deviza számla, van rajta chf. Svajcba kellene biztosítónak utalni, akkor nyilván erről közvetlenül a frankot, igaz? Tehát nem a fő HUF számláról, hiába van árfolyam+ bellatva?
Gondolom így lenne a legolcsobb, közvetlenül az alszamlarol utalni? -
vnorbi
aktív tag
-
tomp
félisten
Fizetési kérelem küldése másnál se működik?
Nálam az app technikai hibát dob mikor elküldené... -
Tyca
senior tag
sziasztok!
Bázis + prémium csomagban vagyok, van egy huf-os fő számlám és egy eurós devizaszámlám. A devizaszámlán volt 61 euró, át akartam utalni a fő számlámra a teljes összeget, kiírta az app, hogy nincs elég fedezet. 60-at se engedett, 59-et már igen, de felszámolt 1,95 euró költséget "költség és jutalék" címen. Most van a devizás számlán 0,05 euró. Megnéztem a bázis hirdetményben, ott azt írják, hogy:
Bankon belül, saját számlák között forintban és devizában: díjmentes.Chateltem a bankkal, ott azt íták, hogy ha devizaszámláról utalok, akkor nem a bázis csomag hirdetménye számít, hanem a devizás hirdetmény. De ott sem látom, hogy hogy jött ki ez a relatíve magas összeg. Jó lenne tudni, hogy ez most valami minimum levonás vagy %-os (3,3%-ra jött ez ki nálam)? Tud valaki valamit erről?
-
nggabi
félisten
a kislány elírta a szép kártyához a születési dátumomat. telefon ügyintéző, nem lehet módosítani csak a portálokon. mondom akkor jóvanúgy. megpróbáltam a mobilappba betenni, technikai hiba. de előtte a születési dátumot csak tekerni lehet 1981ig b+
nem volt több 5 percnél
lehet beadom a derekam az otpportálok regisztrációra.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Jó lett az új simple. Ugye alapból nem akartam menteni a kártyámat sem a digi sem a voda appban.
Eddig digi.hu belép > fizetés simple fiókkal > emailben kód > otp appban 2 faktoros.
Most: gyorsfizetés simple push-al > ok > kész. mindjá' más
"szenyor dzsíííí"
-
Rhino666
addikt
A rendszerhez nem nyultam, nincs rootolva vagy barmilyen modon taknyolva es nincs is semmi baja, koszoni szepen. A problema az hogy az eddig tokeletesen mukodo alkalmazasban most egy indokolatlam frissites eltort valamit ami miatt nem tudok hozzaferni a folyoszamlaimhoz.
Ha szerinted en vagyok a hibas, akkor elmagyaraznad hogy megis mi rosszat tettem aminek az lett az eredmenye hogy egyik naprol a masikra hirtelen nem mukodik az alkalmazas?
[ Szerkesztve ]
-
-
Rhino666
addikt
Aki letiltott kulgi pleh szarral hasznalja az OTP appot, az ne frissitsen a legfrissebb verziora mert kizarja vele magat a fiokjabol!!
Ha leszedem a tiltast, akkor a pleh szarba akar belepni, revertalni meg nem enged a regebbi verziora, downgrade detected.
Nalam ez volt az utolso csepp a poharban, az utolso dolgot is elbasztak amit csak tudtak. Epp probalom kimenekiteni a penzem (ugy tunik hogy napokig fog tartani) kisebb nagyobb sikerrel...
-
DS39
nagyúr
Tervezett fejlesztés miatt 2025. február 2-án 0 órától várhatóan hajnali 5 óráig a következő szolgáltatások nem lesznek elérhetők:
internetbank és mobilbank,
eBIZ szolgáltatás,
SmartBróker és Electra alkalmazás,
Vámpénztári rendszer,
illetve a befektetési szolgáltatásokhoz kapcsolódó funkciók.ha valaki éjjel akarna bankolni.
jut eszembe a PH lapcsalád is hamarosan karbantart. pánik.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem bejön az OTP app felület egy "An unexpected error has occured"-del, ahonnan a vissza gesztussal jutok az általad írt "Something went wrong-ra" és nem történik semmi, azt csak bezárni tudom...
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Winnie The P
őstag
válasz
MasterMark #19177 üzenetére
Nem keltek semmit. Csak az a gusztustalan dolog, hogy olyanért akarnak pénzt kérni ami nem tud két-három napnál tovább normálisan működni.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
yogibear
őstag
válasz
MasterMark #19177 üzenetére
a legtöbb számlacsomaghoz ingyen járt.
"Ingyen"... fenéket... egyes csomagoknál eleve a havidíjba bele volt építve az ára, pl. NET csomag, mert az a konstrukció együtt járt az OTPdirekttel... más csomagoknál meg fizetős, de választható volt......
-
válasz
MasterMark #19172 üzenetére
Az elektronikus tranzakcióban nem voltam biztos, ezért inkább nem írtam bele, de amúgy jogos
-
MasterMark
titán
válasz
Winnie The P #19176 üzenetére
De nem lesz ilyen, nem kell megint hangulatot kelteni. A régi OTP Direkt is fizetős volt, viszont a legtöbb számlacsomaghoz ingyen járt.
A mostanit is mindig hosszabbítgatják, de egyébként meg valószínű ugyanúgy benne lesz a számlacsomagban.Switch Tax
-
Winnie The P
őstag
Aham, értem. Vagyis nem, ezért az mobil applikációért akarnak pénzt kérni!!! Kiadnak egy frissítést és összeomlik az egész, na ne már! Vagy nem az egész lesz fizetős, csak bizonyos "szolgáltatások"?
Nevetséges ez az ország!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
válasz
Winnie The P #19170 üzenetére
Két dolog ingyenességének a hatérideje közeledik, az Elektronikus Tranzakciós csomag Smart mellé (február 28.) és az OTP Bank app (március 31.).
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
Mi lesz fizetős, mert nem bírtam kibogozni?Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
tomp
félisten
A klónozott OTP appot azért szépen elrontotta.
Törölnöm kell majd és újra megcsinálni mert:
"Something went wrongCheck that Google Play is enabled on your device and that you're using an up-to-date version before opening the app. If the problem persists try reinstalling the app."
-
Nekem frissült ma is az app, és most jó
-
nggabi
félisten
Jött frissítés a markecban, már jó.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Moleman
addikt
válasz
Yodlaf #19143 üzenetére
Igen, lehet. És amúgy telefonos böngészőből is tök jól be lehet lépni, csak át kell állítani, hogy ne mobilos, hanem teljes nézet legyen, és ugyanúgy működik, mint gépen.
#19141 vg
Van megtakarításom, állampapírom, több más szolgáltatónál értékpapírszámlám, de az OTP-t csak fizetési kérelmekre használom, meg onnan veszem le a havi 150k készpénzt.
Minden másra van jobb/olcsóbb szolgáltató.
Ha nem 0 ft lenne a számlavezetés és 3502 ft az éves kártyadíj, már megszüntettem volna, árérzékeny vagyok. -
csemege86
tag
válasz
Peter.70 #19137 üzenetére
Úgy érted, a PC asztali webböngészős https://internetbank.otpbank.hu fizetős lesz?
Komolyan még ezt is megsarcolják? Dehát nekik is hasznos, hogy kevesebb az ember a bankfiókban, mivel van online lehetőség ügyintézésre, nem?És ha igen, mikortól? Nekem a #19134 link nem mutat sehova.
Mondjuk én még a régit használom (www.otpbank.hu/portal/hu/OTPdirekt), és arról se láttam semmit, hogy ezt le fogják lőni teljesen.
Számomra teljesen kizárt, hogy bármilyen pénzügyi teendőt telefonon intézzek.
-
vg
addikt
válasz
Moleman #19136 üzenetére
Ha van egy kis megtakarításod, állampapír, önkéntes nyugdíj stb, akkor nagyon rá lehet függeni, hogy naponta többször megnézze az ember, h mennyit hoz minden nap... erre tökéletes az app (attól függetlenül, hogy nem igazán szívlelem a céget), nem lehet mindig gépről belépni. Most nem tudom megtenni, és olyan szinten dühítő, hogy csak na! Az új internetbank meg katasztrofálisan fapados.
-
Moleman
addikt
Telefonon bármikor tudsz aznapi átutalási limitmódosítást kérni: 1/366-6810. (Ha jó sokat nyomkodod a # gombot, szinte azonnal kapcsolja az ügyintézőt.)
Én pont a már évekkel ezelőtt belobogtatott "egyszer nem lesz ingyenes a mobilapp" miatt nem vagyok hajlandó regisztrálni, minden másra meg teljesen jó a weboldal. Amúgy se szeretek ilyeneket mobilappban intézni, ha nem muszáj - igaz, telefonon sem szeretem, valóban egy teljes értékű weboldal lenne az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Apk mirrorral vissza lehet tenni az előző verziót
-
-
nggabi
félisten
válasz
Winnie The P #19126 üzenetére
Az otp is ezt ajánlja. Kösz bmeg én már lefrissítettem tegnap
Technikai hiba miatt jelenleg nem a megfelelő verzió érhető el az OTP mobilbanki applikációból. Ez azt jelenti, hogyha frissíti az appot, akkor nem tudja majd megnyitni. Azt javasoljuk ezért, hogy újabb jelzésig ne töltse le az applikációt. A Google-el együttműködésben mindent megteszünk, hogy minél hamarabb a javított verzió legyen elérhető.
"szenyor dzsíííí"
-
Winnie The P
őstag
Én most kivettem a frissítési lehetőséget az appban.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
vg
addikt
válasz
nggabi #19106 üzenetére
Ez nem kellemetlenség. Én már tettem panaszt, mindenkinek javaslom, hogy tegye meg. Hazudnak, mert nem előfordulhat, hanem minden készüléken nem fut. Feltettem kér másik telefonomra is, ugyanaz. Azonnal bezárólik. Én szigorú buget szerint élek amióta az eszem tudom, reggel és este rá kell néznem, erre nem érem el, nem látom mit csinálnak a pénzemmel. Törvény kellene erre, hogy bank ilyet nem csinálhat, de amúgy ez hatalmas presztízs veszteség amúgy is.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
App halott és még ők akarnak kizárólag appból igényelhető virtuális kártyát...
A javítással se sietnek. Lehet fel kellene hívniuk a Wise/Revolut csapatát... -
yogibear
őstag
válasz
Yodlaf #19111 üzenetére
Amúgy nem úgy volt, hogy a Smartbank megszűnik és csak az új marad? A Smartbank is elérhető és telepíthető most is.
Olvasni, olvasni, olvasni... © 6. Lenin...Kivezeti az OTP Bank 2022. március 24-től a SmartBank szolgáltatást a lakossági ügyfélkörben.
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
válasz
namenlos #19101 üzenetére
Az ajánlási folyamat első lépése az OTP MobilBank felületén keresztül valósul meg, melynek
keretében az Ajánló megküldi a saját ajánlókódját az Ajánlottja részére.
Frissítettem is az appot, azóta nem indul el androidon. 2 perce még ment, most el se indul, csak leáll"szenyor dzsíííí"
-
namenlos
tag
10 ezer magyar pénz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-roller topik
- DJI topic
- iPhone topik
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte GTX 1660 Super jegelve Mortimel részére
- KTC 23.8 Gaming Monitor H24V13 1920x1080 100Hz HDR Full HD 104%sRGB freesync-Gsync Olcsón!
- i5 9600k/MSI MPG Z390I GAMING E/Kingston FURY 32GB/Evga GA supernova 850W/570 OC 4GB/Fractal Design
- Ratchet and Clank Rift Apart
- Asgard 64GB (2x32GB) DDR4 3200 MHz CL18 memóriamodulok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest