Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
őstag
válasz kzolee216 #2092 üzenetére
MPR-nek meg kell lennie, vagy versenyeken, vagy Time Trial-okon kell részt venni olyanon ahol az MPR oszlopban kis felfele mutató nyilacska van.
Plusz:
Az SR meg 3 fölött legyen, akkor szezon végén feljebb rak, vagy ha 4-et eléred, akkor szezon közben is feljebb jutsz.
Az iRating-ot egyelőre ne sajnáld, mert minél nagyobb annál vérremenőbb küzdelmeket produkáló ellenfelekkel kerülsz össze. -
kzolee216
senior tag
válasz kzolee216 #2091 üzenetére
SA3.55
IR 1446, bár most tuti jó nagy levonást kapok amiért ki kellett állnom a kamikaze miatt. Úgy kilökött, hogy körülbelül a versenyzők 50%-a rajtam törte gatyára magát úgy, hogy még zöldre se váltott a lámpa...
Igen, meg is kaptam közben a levonást. IR1328 lett, amit teljesen jogtalannak tartok... (így valszeg még több bolonddal futok össze majd a pályán)[ Szerkesztve ]
-
kzolee216
senior tag
Class C-be hogyan lehet feljutni? Teljesítettem a feltételeket, 7 versenyem van + az SA szintem is meglett. Toljam neki, majd egyszer megnyílik? Sajnos a Class D-ben elég sok a kamikaze pilóta ezért is mennék felfele. Pont most jöttek úgy belém a rajt kezdete előtt, hogy fel kellett adnom.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz Amantius #2088 üzenetére
de az 5-ből egyszerre max 4 használható
jaja, valami hasonló lenne az alap elképzelés, csak DP-re."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz VincentVG #2087 üzenetére
szétesés alatt azt értem, hogy ha van a 3x1440p, utána átdugom a 3x4k-t, akkor mennyire kell a nulláról mindig felconfolnom
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Amantius
senior tag
Most ez rajtad nem segít, csak említem, hogy én azért használok ASUS kártyákat, mert 5 kimenet van rajtuk.
Egyszer még a TV-hez, lejátszókhoz próbáltam egy ilyet : [link] . Na ez nem jött be, csíkos volt a kép, elengedtem a dolgot. Nem kizárt, hogy egy drágább holmi jobb (vagy nem), de én nem mertem kísérletezni.[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
VincentVG
senior tag
nalam ugy ment, h nv surround - on a 3x27 triple monitor, es ra volt meg 4.-nek kotve egy OLED. a jo oreg 1080ti-vel. siman windows display menuben allitgattam ide -oda, ( 3 monitor: SIM, minden masra: TV ). ugy megjegyezte a surround-ot. mondjuk siman lehet h nem ezt kerdezted, de azert leirtam
(3x1440p-ben az esetek túlnyomó többségében a CPU és a GPU is pihen (~20%/60-70%), úgyhogy egy másodpercig nem aggódom, hogy a gép bírná-e. - jo-jo nekem mar 1080ti re is anno mindenki azt irta h fullHD -re overkill, +++ 5760x1080ban is jo az iracing, de az elso kartyam amivel meg vagyok elegedve az a 4090
-
anulu
félisten
válasz VincentVG #2085 üzenetére
3xDP -> HDMI lenne. G-Sync nálam nem játszik, egyszerűen nem veszem észre a monitoraimon ha 144 helyett 60Hz-en mennek... Samsung 43 vagy 50" TV-kre gondoltam, ezek még értelmes árban is vannak. ill van 2 régebbi Samu TV itthon, teljesen jól mennek.
Boosted-éket persze, hogy ismerem, valami $100k volt a cucca.
3x1440p-ben az esetek túlnyomó többségében a CPU és a GPU is pihen (~20%/60-70%), úgyhogy egy másodpercig nem aggódom, hogy a gép bírná-e. amiatt inkább, hogy amikor visszaállok az asztali setupra, akkor az nV Surroundot újra be kéne lőni, bár ha eljutnék odáig, lehet elviselném ezt a pár kattintást
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
VincentVG
senior tag
jopar eve en is probalkoztam TV-setuppal, 3x50" kornyeken volt, de meg fullHD-s idokben es az elegge szetesett. ( felbontas ugyileg - ugyhogy visszavittem es 3x27 monitor lett a vege), de mondjuk igy 4k mar biztos eleg jo lenne.
nezegettem pont nemreg videokat, foleg az erdekelt h triple-ben tudja e a g-syncet mondjuk 3 C-szerias LG oled-del.
amit viszont tobben emlitettek h eleg sok problema lehet a kevert portok miatt ( HDMI/DP) es pl a Boosted Media-s srac is sokat sziv random glitchekkel. ( ot biztos ismered, brutal jo setup-al nyomja)
de persze ne hagyd hogy lebeszeljelek, mert nagyon kivancsi vagyok h ossze lehet e hozni, es mit tud egy 3x4k / 4090el iracingben . szval hajra!
-
anulu
félisten
válasz András12345 #2083 üzenetére
jaja, menet közben megtaláltam nem lenne ellenemre a custom cucc, de az ülés is NLR, nem lenne ellenemre, ha tőlük venném a TV tartókat is.
-
anulu
félisten
válasz András12345 #2081 üzenetére
jól hangzik, valami linket tudnál adni pls?
-
anulu
félisten
talán asszony approve-olja a 3x43" TV-re átállást. a mostani 3x32" desk setup nagyon nem az igazi, messze vannak a monitorok, TV-nél kb fele távolságra lennék. monitor 1440p-s, TV-ben 4k-sat néztem.
ami a bajom: VGA-n 3xDP 1xHDMI van, TV-kre meg csak HDMI-t raknak. gép setup maradna, amikor versenyezni akarok, akkor átdugdosnám. vagy nem.
van-e értelmes DP splitter? bemegy a VGA-ba, 2-be szétosztja, amelyiket akarom használni, arra kattintom át. 4k60Hz és 2k144Hz kéne... DP - HDMI kábel lenne a VGA és a TV-k között. ebből mit ajánlotok 4k60Hz-re? 3-5m-esek kellenének. illetve ha ilyen setupot használ valaki nvidia kártyával: surround mennyire hülyül meg tőle?használ valaki Next Level monitor állványt? mik a tapasztalatok? nem tudom, hogy az 1x3-as vagy 3db 1-essel járnék-e jobban. elég limitált a hely, szóval amikor nem versenyzek, akkor el kéne pakolnom...
ty!
[ Szerkesztve ]
-
f3rdzs0
senior tag
Én egy teljes évad kihagyás (meg betegeskedés) után GT3 helyett visszatértem F4-be. Még mindig rohadt szórakoztató széria, de megy rendesen a darálás.
Első körben 5. helyről úgy ahogy van kilöktek, csak azért mert nem vesznek arról tudomást, hogy ketten egymás mellett nem tudtok a szokásos íven kanyarodni. Aztán 21. helyről visszaszenvedtem magam 16-nak pár kör alatt, utána meg csak hoztam egy stabil tempót és kerülgettem a baleseteket, úgyhogy végül 7-ként még pozitív IR és SR-om is lett, amire nem is gondoltam volna az első kör után.
Eredetileg Rudskogen lett volna az első héten, ott lehet még durvább lett volna a helyzet.
f3rdzs0
-
JulesTS
őstag
Eső teszt:
https://vt.tiktok.com/ZGefgpTHp/ -
pRoject22
őstag
válasz András12345 #2072 üzenetére
Ma próbálgatom majd, eddig csak GTP-vel próbáltam az IMSA-t esőben, update után belülök LMP2-be gyak szerveren
¯\_(ツ)_/¯
-
anulu
félisten
180. körben DQ, a 25 inc pont max feléről tehettem, másik felében csak utas voltam. és nem értem azokat, akik oválon, ha baleseteznek, képtelenek nyomni a féket!
A 2.15-ről indultam, szerintem simán demote B jogsira... élveztem fél év után az A-t 2 napig. baromi jó...
-
anulu
félisten
ma este agylövés incoming. NIS 250 kör Bristolban.
tegnap este mentem egy class A fixed-et (88 kör), csak, hogy lássam hogyan is viselkedik az autó. 13. hely, 14 inc pont.
ééérdekes lesz."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
András12345
aktív tag
válasz pRoject22 #2070 üzenetére
Nekem is jobban bejön a GTP, ezerszer mint az LMP2, de esőben nem tudom mi van vele, nem gondolnám hogy realisztikus az, hogy hozzáérsz egy folt vízhez, és kétszer megpördülsz minden átmenet nélkül...
Miközben az LMP2, ami majdnem ugyanolyan feszes autó, teljesen jól kezelhető, és ha hibázol, azt is tudod hogy miért. GTP-vel nem...[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
Gyerekek a Super Formulában nagyon nagy a baj, mentem az előbb egyet, egy split volt csak, azt hiszem 25-ös grid, elrontott időmérőn a 8. helyről indultam, első kör 2. kanyar az előttem lévő idióta úgy gondolta, hogy a kettes kanyarban belülről / hátulról bekamikázézik az előtte lévőnek, ( mert ugye rohadtul nem elég ám neki a 21 kör a versenyzésre, neki ott kell betenni tök lehetetlen módon ) amivel nem ért el semmit mivel nem volt pozícióban viszont belement az előtte lévőbe és össze akadtak keresztbe a komplett mezőny közepén, kb 10 kocsi tört rommá miatta, nekem az első szárnyam tört le, a 21 kört első szárny nélkül teljesítettem, a 2. körben a 14. helyen voltam 6-7 másodpercel lassabb köröket futottam az átlagomnál, a versenyt a 7. helyen fejeztem be első szárny nélkül és 6-7 seccel lassabb körökkel.
Én eskü nem értem ,hogy miért kell gyakorlás nélkül beülni ebbe a kocsiba, vagy egyáltalán ha nem tudom vezetni akkor nem megyek vele, de ez ,hogy a mezőny 40%-a kiesik a többi meg esik kel, ez borzasztó...
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
válasz András12345 #2069 üzenetére
Egy fokkal jobb valóban mint a GTP, a GT3 is jobb, no de nem azért vettem 4 GTP kocsit horror áron ,hogy végül ne tudjam használni, azt az LMP2-t agyon vezettem már a megjelenése óta, jó kocsi de a GTP jobban tetszik nekem
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
válasz VincentVG #2067 üzenetére
"ott az a szep amikor 10+ masodperccel kenyelmesen vezetsz es a lekorozesnel loknek ki "
Olyan jó 2000-2500 iRatinget veszítettem már el úgy, hogy lekörözött baszott ki, olyan is volt már sokszor ,hogy vezető helyről a régi ESS-benMost kivagyok ebből égve, egyszerűen túl sok, akkor a tetejében ez az eső valami iszonyat, IMSA első hete suzukában olyan égszakadás van beállítva ,hogy lehetetlen végigmenni, egyszerűen túlvan tolva, ilyen körülmények között minden verseny piros zászló...
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
VincentVG
senior tag
nekem is 4090, amit csak tudtam maxra huztam ( quest3 felbontas 150%) + meg az iracing oculus .ini fileban is feltoltam 125%ra a display res.-t, ez a max ahol nem stutterezodik szet az egesz es stabilan tart 90fps-t ( de meg biztos lehet kicsit configolgatni, de mar nem volt turelmem). sajnos ez az usb kabel atvitel ennyit tud, van pixelesedes/tomorites a tavolban igy is, de az autobelsok nagyon meggyozok. - belepo VR-nak nem bantam meg, es ha ugy alakul nem lesz nehez eladni.
pRoject: ott az a szep amikor 10+ masodperccel kenyelmesen vezetsz es a lekorozesnel loknek ki
-
anulu
félisten
válasz VincentVG #2063 üzenetére
nekem melóhoz is kell a monitor mennyiség, szóval a VR a mostani mellé lenne amiatt, hogy a gépem nem bírná, nem aggódom (adatoknál) . szóval, valami olyan értelmes áru, de minőségben is jó cuccot vennék, ha egyáltalán.
-
VincentVG
senior tag
válasz pRoject22 #2061 üzenetére
Ez a te hibad, mert hatulrol indulsz es alazod oket tessek qualizni, es pole-bol leuralni a mezonyt.
(Viccelek csak persze. ertem a problemat)
Egyebkent en meglepoen jo futamokat fogok ki altalaban, pedig van amikor ubergagyi 600-700as splitben indulok. illetve az szokott lenni h gyakorlas nelkul itt lent megvan a top3 qualiban, es veluk jokat lehet versenyezni. elso kanyart kell tulelni, es persze van neha par "izgalmas" lekorozes.
-
VincentVG
senior tag
en kb fel eve eladtam a 3x27" / 144hz szettemet, es mar csak VR al akartam visszaterni.
most vettem 2 hete egy meta Q3-at. kabellel nem kell aggodnod az akksi miatt, szepen 100%on marad nekem is.
ar / tudasban nagyon jo a cucc, az mas kerdes h nem beszelnek le senkit sem 3 monitorrol vs VR ugyben, mert van amiben sztem az a jobb valasztas meg mindig.mondjuk nekem marad a VR, csak majd lepkednek egyre feljebb.
(nagyobb felbontas, megtobb fps, csak a szokasos.) -
pRoject22
őstag
Azt elfogadom ,hogy néha kiütnek, de 10/8 ez történik, a covid óta olyan szinten felhígult a mezőny, hogy már az sem nagyon működik ,hogy hátulról indulok, alig tudom a versenyeket befejezni az ilyen egomán barmok miatt akik nem tudják kezelni ha valaki mgelőzi őket egy versenyzős programban.
Megy a report, jön az email aztán az ember másnap ugyanott folytatja
¯\_(ツ)_/¯
-
anulu
félisten
válasz pRoject22 #2059 üzenetére
pár hónapja nekem is volt ilyen érzésem, fél szezont "kiültem", utána nagyon jó volt újra tolni.
-
pRoject22
őstag
válasz András12345 #2056 üzenetére
Én most úgy érzem ez a mai eset volt az utolsó csepp a pohárban, eladom az egész szimes cuccot, elég volt nekem belőle, sajnos nagyon felhígult a scene ilyen gyökerekkel.
¯\_(ツ)_/¯
-
anulu
félisten
főként Quest 3-ban gondolkodtam, de más is jó lehetne. báááár, nem biztos, hogy egy 100-200 körös short track futam alatt nem szédülnék el úgy durván
mod: köszi a linket. ránéztem. tényleg igaz, hogy mindennek megvan a piaca. tbh, álmomban nem gondoltam, hogy van olyan optikai cég, ami kifejezetten ezzel foglalkozik...
[ Szerkesztve ]
-
András12345
aktív tag
válasz pRoject22 #2048 üzenetére
Mentem egy Super Formulát az előbb, split1, p4 lett, mert Canada Cornerben, utolsó körben kivezetett a fűre a 3. csávó, mert nehogy már kívülről ott tartsam mellette. Imádom az ilyen parasztokat...
Amúgy ez a licensz split a legjobb dolog a szezonban
A rajtolást kell megtanuljam nagyon az SF-el, a kissebb formulákkal nem gond, de amilyen brutális erős ez, nem egyszerű...
-
anulu
félisten
válasz -Rolika- #2054 üzenetére
nem egy rossz gondolat... kéne valami olyan, amit vagy
szemüveggel tudok használni (-6-os...)
vagy nem kell alá"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz VincentVG #2043 üzenetére
lehet a 3x32" helyett átállnék VR-ra, csak a bajom az, hogy amiket néztem, ilyen 2-2,5 órát bírnak az akksik max. az meg kevés NIS-hez Coke 600-nál meg a fele futam se...
-
anulu
félisten
válasz kzolee216 #2049 üzenetére
IRBG - iRacing buyers guide
ez az oldal erősen ajánlott! össze tudod sakkozni adott szezonba, hogy melyik pálya van meg, melyik sorozat érdekel, meglévő pályákon ha mondjuk 1 autót kell venned lehet, hogy 3-4 hétnyi sorozat megnyílik
pl Autodromo Internazionale del Mugello - iRacing buyers guide (irbg.net)sok sikert a Ferrarihoz! esőben kifejezetten
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz VincentVG #2046 üzenetére
komolyan nem hiszem el, hogy valaki rajtam kívül még emlékszik erre a játékra
-
-Rolika-
senior tag
válasz kzolee216 #2049 üzenetére
Valahogy így
Én előző szezont úgy kezdtem, hogy GT4 Porsche+8 pálya. Nem volt olcsó. Utolsó versenyre nem volt meg a pálya, azt skippeltem is.
Most még nem vettem semmi egyenlőre. Lehet ezt a hetet rászánom a GT4-re, ott most ingyenes pályán van a heti verseny.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
pRoject22
őstag
Most mentem egy Super Formulát, 20-as grid 17. helyről qual nélkül indultam, 5 körrel a vége előtt az 5. helyen voltam, megelőztem az ázsiai kamikaze barmot, sima előzés volt, a következő kanyarban teli gázzal fék nélkül sázndékosan belémhajtott, leszakadt a hátsó szárnyam és a bal hátsó kerék, ő pedig sérülés nélkül továbbmegy és befejezi a futamot abban a pozícióban Szánalom egyes emberek hozzá állása de az is, hogy az egyik kocsi szétszakad a másik meg sérülés nélkül tovább megy.
¯\_(ツ)_/¯
-
VincentVG
senior tag
válasz pRoject22 #2045 üzenetére
Test Drive-al kezdtem C64-en egyebkent az vicces h meg jatszottam a 89es papyrus / indy 500-al is, valamikor 90es evekben, ami meglepoen jo volt anno, es nemreg tudtam meg h a David Kaemmer is dolgozott mar rajta ( iracing "alapito"). TOP volt a grafika tortek az autok, kulso kamera nezet, amit akarsz
-
pRoject22
őstag
válasz VincentVG #2043 üzenetére
Én is végigjártam azt az utat, kezdve a GT1 és a Forza 1-el, F1 2010 stb, amúgy én is úgy vagyok már vele, hogy mindig a végéből rajtolok, egyrészt kissebb az esélye, hogy széttörnek másrészt amikor majdnem 3000 iRatingen voltam akkor mindig topsplitbe rakott be és sokkal agresszívabbak voltak ott az emberek, egy pozícióért simán kirakott a pályáról, alacsonyabb eloban meg szépen végig megyek rajtuk, megtartom az SR-em az iRating meg nem érdekel.
"mas. VR tema."
Szerintem meg rendelj egyet a holland Unboundtól, ott jó áron van, kipróbálod otthon és van 14 napod eldönteni ,hogy megtartod-e, ha nem kell vissza küldöd és vissza kapod a pénzt.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
VincentVG
senior tag
válasz pRoject22 #2041 üzenetére
en GT5/PS3 utan jottem at iracing-re. itt is mukodik a hetvegen beugrok egy kis versenyre es kb. insta dobogo, csak cserebe ( megalazoan) alacsony irating-en kell tartani magad es persze nem az osszes bajnoksagban tud mukodni de pl egy jo Ferrari challenge 15 perces futamon....
mas. VR tema.
probalok osszehozni egy iracing / Pimax Crystal tesztet a magyar forgalmazoval. nagyon jo arcok, sajnos csak egy 3060as laptoppal tudtak eddig megmutatni, de lehet h ha elviszem a gepem nyitottak egy masik alkalomra is. ( mondjuk a gep meg ok, de a teljes rig-et tuti nem cipelem at... )valaki hasznal itt egyebkent Crystal/iracing szettet?
-
anulu
félisten
ohhh yess, fél év után oval A license visszaszerezve
-
pRoject22
őstag
válasz VincentVG #2040 üzenetére
Én amúgy játszottam a GT sportal PS4-en, nyilván nem egy iRacing fizika de én jól elvoltam vele, pl azzal ,hogy nem kellett készülni rá csak beültem és insta dobogó mindig, elviekben meg ugye van VR támogatás szóval én biztos rárepülök ha valóban kijön PC-re
¯\_(ツ)_/¯
-
VincentVG
senior tag
válasz pRoject22 #2036 üzenetére
iracing melle sztem szuper lenne a Gran Turismo kiegeszitesnek. gyonyoru a render, fenyeles stb meg egy PS VR-al is. en amugy is iracing utan kb egy autos lexikonkent tekintek a GT sorozatra, atsut az autozas imadata az egeszbol. plusz nyilvan amig PS-eztem sim-ben sem volt kerdes.
nagyon megneznem egy komolyabb PCVR-al. - pl a kulon "garazs" nezelodes. elkepeszto szepek az autok.
-
anulu
félisten
most, hogy végignéztem a listát, eléggé "HAJJAJJJ!" érdésem van az ARCA-val kapcsolatban. van ugyanis egy olyan pálya, amelyik tényleg jól megy, 2018-as Charlotte. mondhatni a legjobb eredményemet ezen hoztam össze, 4K SoF 2. hely úgy, hogy 2-2,3k környékén vagyok, és néha csúszok be top splitbe. szóval, IR farmnak is jó lesz ...ezek után tuti, hogy mindig a falban fogok kikötni, lol
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz pRoject22 #2036 üzenetére
PS4-en toltam eleget ahhoz, hogy ne érdekeljen...
-
anulu
félisten
válasz kzolee216 #2024 üzenetére
~1 éve kezdtem, road course-okon, merthogy érdekesnek tűnik, aztán rájöttem, hogy az oval az én világom. kb 5-6 pályát feleslegesen vettem meg...
amit érdemes fejben tartani, az a teljesített szezon. 12 hétből ha 8-on indulsz adott szériában, akkor
D, C: $4
B, A: $7
-et kapsz a szezon végén (max $10!), amit bármire elkölthetsz. pálya, előfizu.igen, drága. viszont vannak olyan pályák, amin sok futam megy (Barcelona, Imola, Monza, Hockenheim, Silverstone, Nürburgring), és vannak olyan autók is, amit több szériában is lehet használni. az elején sokba kerül, egy idő után viszont kb csak a havi előfizu és 1 (max 2) pálya negyedévente.
-
anulu
félisten
válasz -Rolika- #2033 üzenetére
nem kell keddig várni
2024 Season 2 Preliminary Schedule PDF — iRacing Forums"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
kzolee216
senior tag
válasz pRoject22 #2029 üzenetére
Valahogy 200k körül kapok nagyobb kedvezményt, ha jól számolok. Elgondolkodtató, de így kezdésnek kicsit szörnyűnek tűnik. Megveszek egy pár contentet, ami lehet nem is lesz jó pár hét múlva. Most a Porshe 911 dolgokat nézem, amihez kb 30k a behúzható tartalom, viszont lehet befizetem és amikor játszhatok egy kicsivel több időt, akkor már nem tudok beugrani ezekkel a contentekkel sehova.
-
JulesTS
őstag
-
biker
nagyúr
válasz kzolee216 #2026 üzenetére
jövő héten indul az iracing bajnokságunk, ingyenes pályákon és mx5-el, a nevezési díj 8x2 futam 2500Ft
Ha gondolod, raceappon és FB-on Simunation Series, gyereElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
DiszNóÓl
senior tag
-
kzolee216
senior tag
Egy kis off. Mivel nemrég kezdtem a játékot, ezért felmerült egy kérdés bennem, amire ti tudnátok választ adni. Ki mennyit költ a játék tartalmakra havi szinten?
Nagyon tetszik a játék, bár kicsit sokallom a kocsik és a pályák árát. Kedvezményesebben nem lehet valahogy vásárolni?
Hobbi szinten játszok, körülbelül heti 1-2 alkalommal tudok 1-2 órára leülni az éves előfizuval.[ Szerkesztve ]
-
drsanya
aktív tag
Gyávák vagytok mind
I am iRacer
-
András12345
aktív tag
Igen, így poén offseasonban, nordon megyek GT3 versenyeket leghátulról, eddig mindig feljöttem az első negyedbe, annyian kiforognak, de egyrészt vállalhatatlan hogy mennyire nem látsz ha mennék előtted, másrészt közölték hogy nem lesz más Sr számítás az esős versenyeken, menj óvatosan és okosan. Hát köszi b+, van különbség az okosan, és a full vakon között.
Nem lenne ezzel sem gond, csinálják meg a hátsó lámpákat normálisan láthatóra, és mindjárt nem lenne gond ez a giga spray az autók mögött... -
Amantius
senior tag
válasz pRoject22 #2015 üzenetére
Mókának jó, de mondjuk a 4 órás VLN-ben (vagy most NEC, ha jól emlékszem) kibírom majd röhögés nélkül az esőt. Főleg, ha 4 órán át tart. Konkrétan semmit sem látni, ha 1,5 másodpercen belül van az előttem lévő. Pont ez a csapda. Ha elöl megyek nekem jöhetnek. Ha hátul, nem látok semmit, palánknak, vagy az előttem lévőnek mehetek. Ha lemaradok, akkor vérszemet kapnak mögöttem és megint megyek a levesbe. Sehogy sem jó ez. Persze alakul ez még és az is lehet, hogy egyszer élvezni is fogom, de pesszimista vagyok.
Én 10 éve azt mondtam egyébként, hogy az iR-rel is addog megyek, amíg nem lesz benne eső. Erre itt van.
Nekem egyáltalán nem hiányzott, sőt, a pokolba kívánom.Nagy gáz, kis szerencse!
-
pRoject22
őstag
Az utóbbi szezonban Spa-ban a Super Formulával buktam A4.99-ből majdnem B-be, még úgy is széttörtek ,hogy a boxból rajtoltam, bedob topsplitbe és az élről kiesett emberek jönnek észnélkül elborult aggyal, azt hiszem 7-8 versenyt mentem egymás után és egyet sem tudtam befejezni, aztán el is engedtem, ezeken a népszerű pályákon mindenki Alonsonak hiszi magát
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
anulu
félisten
válasz pRoject22 #2017 üzenetére
ott azért a rajtot kivéve ritkábban terelődik durván össze a mezőny szvsz. mondjuk Spa-ban vagy akár Lime Rock-on vagy Tsukubán is el lehet férni, és nincs full course sárga, ami után jönne a rajt utáni káosz.
persze, engem is ütöttek ki Mazdában párszor, de arányaiban sokkal kevesebbszer, mint Arca vagy truck-ban.
-
anulu
félisten
válasz pRoject22 #2015 üzenetére
szumma 15k+ oval körrel a hátam mögött pontosan tudom, hogy mi az, hogy attól függ az ertedményed, hogy valaki kiüt-e
-
anulu
félisten
valamikor majd kipróbálom az esőt, szerencsére oválon engem nem érint
-
anulu
félisten
válasz pRoject22 #2012 üzenetére
a bajnokságokat viszont rendesen megkavarhatja. ha van valaki, aki alapvetően lassabb, mint a többiek, de jobban ráérez az esőre, lehet meglepetés dobogógak/győzelmeket behúzni.
-
pRoject22
őstag
válasz -Rolika- #2011 üzenetére
Pár gyak szerveren én is fent voltam, esett kelt mindenki, nagyon élethű valóban jól megvan csinálva de szerintem ez sok, az egész scene kb 1-2% pro versenyző és még ők sem tudnak menni ilyen esőben hiba nélkül, nem tudom, hogy az SR az esőben változik-e valamit de szerintem én sem erőltetem ezt az esőt, arról nem is beszélve ,hogy VR fps-t még a 4080-al is megzabálja.
¯\_(ツ)_/¯
-
-Rolika-
senior tag
Csak furdalt a kíváncsiság és megnéztem én is ezt az esőt
AI racing, GR86, Mount Panorama. Sose mentem még ezzel a verdával, de így esőben vicces volt. Hasonlítási alapom nincs, mert eddig esőben csak a Forza Motorsportban mentem, ami vicc kategória.
Én élesben lehet skippelni fogom az esős versenyeket.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
biker
nagyúr
Sajnos a napokban rohadtul semmire nincs időm, de egy 10perc erejéig kipróbáltam gyorsan az iracing esőt gr86-al
Hát pompás. elsőre kimentem slickeken nem tudtam ki kell választani a gumit. Néztem is hogy basszus, ennyire nem lehet semmi tapadás, lime rock parkon mire a sikánig eljutottam, kétszer raktam keresztbe, utána a dombra nem ment fel az autó, csak kapart, gyanús lett. hát persze slick.
Csere esőre, és egész jót csapattam vele. A pocsolyák ott vannak ahol összelejt a pálya, nincs random ledobott tócsa. Ha belemész, ott dobja el a tapadást ahol tócsába hajtasz, hallani is ahogy szétcsapja a kerék a vizet, nagyon jó lett. nagyon élethű. eddigi tapasztalat alapján perszeElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-Rolika-
senior tag
-
anulu
félisten
válasz András12345 #2004 üzenetére
remélem, mire az NIS fixed kezdődik, rendberakják.
-
drsanya
aktív tag
válasz András12345 #2004 üzenetére
Igen, valami a fixed setes szériáknál beakadt. Nem lehetett gumit váltani, vagy valami ilyesmit olvastam.
I am iRacer
-
András12345
aktív tag
Remélem ma este már rendben lesz az egész, bár ahogy néztem egy hotfix van kiírva 16:00tól...
-
pRoject22
őstag
Úgy néz ki az eső elmosta az iR deveket is
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Társasjáték topic
- Lexus, Toyota topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest