-
GAMEPOD.hu
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Switch 2-vel kapcsolatos megbeszélés a Switch 2 topikban! Köszönjük
+
Nintendo OFF Topik[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
válasz rakkimcer #36028 üzenetére
Nekem eredeti Nintendo pro kontrollerem van, a kollégám vett ilyet, nála járt a kezemben secondary kontrollerként Smash Bros közben, az a funkcióit tekintve rendben volt (mármint rezegni rezgett, wireless működött, meg turbó gomb volt rajta, a többit nem erőltettem / próbáltam). Én a Wii U-s időszak borzalmasan rossz tapasztalatai után sose vennék 3rd party kontrollert Nintendo konzolhoz, mert a végén jóval több szívás van ezekkel, olcsó húsnak híg a leve kategória (hipergyorsan lemerül, eldobálja a wireless jelet, beszar a rezgőmotor és társai).
Beboncoolból rengeteg verzió van, gondolom, ha balf.sz a webshop, akkor el tudják cseszni a rendelés teljesítéseket. Ugyanezzel a színkombóval legalább négyféle felszereltséget láttam az amazonon is.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Reklámblokkolók topikja
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 digital 1 év garanciával, minden tartozékával eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest