Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz petymek #37796 üzenetére
Biztos gondolkoznék én is még párszor előrendelésen, de totál hülyeség lenne részemről, szóval én is hálás vagyok érte. Két éves lesz a V2, és bár szeretem, élvezem, de utóbbi majd 1 évben alig nyúltam hozzá. Tervben van a már megvett játékok kijátszása, és esetleg utána majd új gép, de tényleg már egy olyan ami valódi utódja lesz ennek. Persze ha minimális ráfordítással tudnám cserélni akkor lehet belevágnék, de kézben hordom így a LAN semmit nem számít, ahogy a kitámasztó se. Az OLED csábító, de ha most se bántja szemem, pedig nekem is egy AMOLED-es 6,34"-es fullHD+ telefon van mellette, akkor minek? Játék közben úgyis abba mélyedek, és onnantól nem számít hogy TN/IPS/OLED a megjelenítő.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Rony949
őstag
Habár konzol csere nem lesz, ez a fehér (vagy csont) szín kifejezetten szexi, úgyhogy ha külön megvásárolható lesz, akkor lehet benevezek egyre.
-
petymek
senior tag
Annyira azért nem haladnak. Még náluk sem újdonság ez, mivel anno a már voltak 64-es változatok, amit a fejlesztőknek adtak oda.
Aliról évek óta rendelhető 3ezer környékén eredeti 64-es EMMC-vel szerelet nyák.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
ldave
félisten
válasz cactuar #37790 üzenetére
Jajj, ezek a vaknintndofanatikus arcok mindent megvesznek, ha rajta a hőn szeretett logó
A Slime draws near! Command?
-
cactuar
aktív tag
Ez nem tartott sokáig.
Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a Nintendo Switch (OLED-Model) Fehér előrendelésben elfogyott, így a 2021.07.07. 11:01 után beérkezett megrendeléseket csak akkor tudjuk teljesíteni, ha a forgalmazó további készletet biztosít számunkra, illetve ha a korábbi megrendelések közül valamelyik lemondásra kerül! (KV)
-
ooooobi
senior tag
válasz Peetey91 #37760 üzenetére
PuyoPuyo 1 van meg nekem, ha tetrist keresel akkor bátran ajánlom. Van benne sima tetris mód ahol csak magaddal játszol, hagyományos egyre nehezedö módon. De nagy plussz, hogy ha más is van a családban aki szeret tetrisezni akkor lehet egymás ellen tolni több féle játékmódban egymást szivatva akár, van valami story mód is, az nem tudom mi csoda, illetve azt se tudom a puyo 2 mivel tudhat többet az egynél. Van puyo champion is, nehogy azt vedd meg, abban nincs tetris.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
ldave
félisten
Skyward Sword HD: In The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Fi offers optional tips. Look for a symbol in the lower left corner and a pulsating glow from your sword. Some instances from the original game’s release where Fi provided mandatory help are now optional.
Najó, ezzel nekem már el is adtákA Slime draws near! Command?
-
consono
nagyúr
válasz Micsurin #37770 üzenetére
75-90 dollárért nincs olyan videokártya, ami jelenleg DLSS-t tudna, szóval ez elég reménytelen dolog (talán RTX2060-tól fölfelé megy)...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
cactuar
aktív tag
Pár boltban már rendelhető az Oled modell, KV 130000 ft-ra árazta be. Ennél többre számítottam, mondjuk ez még változhat októberig.
-
Peat;)
veterán
válasz KaitouP #37774 üzenetére
Ami V1-es switchen is működhetne. Akár. Szerintem ilyet nintendo nem csinál, nem foglalkozik ilyennel, elnézve a switch oprendszer fejlődési ívét, ami eléggé Alföld szerű.
Lehet a chip helyzet miatt kivárnak és 1-2 év múlva jön egy új modell. A kijelző adott lehetett ezért jön egy köztes oled modell, érezték ők hogy ott a leggyengébb a gép.
Viszont így hogy nő a kijelző kicsit a lite gépeken nem tudom mi lesz a feliratokkal. Bennem felmerült hogy arra lecserélem V1-esemet mert sosem játszom tv-n, de így inkább mégse. Nem minden fejlesztő nézi mennyire olvasható a felirat, hud a lite gépen úgy olvastam talán ebben a fórumban, most meg oled lesz az alap fejlesztési irány.
-
-
Alexios
veterán
válasz Micsurin #37770 üzenetére
Most hoztak ki egy új dokkot az új változathoz, szerintem innentől el kell engedni ezt a 4k switch dolgot, ha most nem jött az élettartama felénél(több mint felénél?) akkor innen valószínűleg már nem is fog majd csak a switch 2
Új dokknál ráadásul usb-c kapcsolat lenne, hogyan oldaná ezt egyáltalán meg? 4k és DLSS-hez azért lényegében külön gpu-ra lenne szükség, nem nagyon lehetne ezt megoldani usb-c kapcsolaton át(thunderbolt tudtommal nincs egyik switch verzióban sem)
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Egyébként a mai után én mernék fogadni egy külön 4K dokkra, DLSS miatt nem kell hw revízió az megoldható kívülről a dokkból.
Azért elég nagyot mennének vele, több dokk menne el pl 75-90USD-s áron mint új Switch vagy Pro.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Kvelstadt
veterán
válasz koncsik #37768 üzenetére
Amúgy utálom hogy fehér. Tök minfegy hogy mosol kezet meg figyelsz rá, akkor is gyüjti a koszt. Mondjuk már ez előtt sem szerettem semmit ami fehér, és a ps5se javított ezen.
Ebből következik hogy az az új fehér szwics az nó csensz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Sajnos a gyerelek tönkretették a töltőcsatlakozót ezen a készülékenHDH-001)
A kérdésem az volna hogy hol tudok hozzá szerezni másik type c portot?
Nem arról van szó hogy lusta vagyok, már több levelezésen is túl vagyok ebay-en de rendre kiderült hogy azok amiket láttam sima switch hez valóak és nem a lite verzióhoz...Kérem hogy ha valakinek van konkrét információja pl egy link honnan rendeljek egy ilyen portot a lite (HDH-001) verzióhoz az szóljon.
Köszönöm hogy elolvastad!Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Just486
senior tag
Én pl tuti veszek a megjelenés körül egy oled variánst az elődje meg megy az apróra.
Mindig is utáltam a relatív kis képernyőjét, ráadásul a v2 kijelző még az elsőt is alulmúlta az interlacing problémával (és a meleg árnyalata sem jött be).[ Szerkesztve ]
That unconquered country we call the future.
-
KaitouP
nagyúr
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok! Melyik a legjobb Tetris játék? A store-t nézve nekem a Tetris 99-et dobta fel, viszont jobb szeretném, ha offline lenne, ehhez ahogy néztem kell net és előfizetés is (ami amúgy nem tragédia, úgyis tervezek venni). Vagy maradjak ennél, ez a top?
-
Kvelstadt
veterán
válasz adalbert1 #37758 üzenetére
Az nem tetszett hogy zárt és hogy úgy be van takarva. Biztos ki volt ez kisérletezve és az jött ki hogy ez a biztos. Én átraktam a belét ebbe a kisebb dokkolóba amit neten kapni. Nem magyarázom itt a kép, de biztos ismered.
Igazából amivel még jobban ki kennék békülve az ugyanez a design csak olyan szélesbe mint a gép. De az már csak iiyen esztétikai megnyugvást adna."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
adalbert1
veterán
válasz Kvelstadt #37757 üzenetére
Mintha azt olvastam volna, hogy a dokkoló kompatibilis lesz (illetve ugye a LAN port miatt valami változtatás biztos van - amúgy vicces ez a LAN port is, ahol használnám a dokkolót a közelében sincs ethernet kábel ).
Mit szereltél át az eredetin, mi nem tetszett benne? -
Kvelstadt
veterán
Én mikor újra vettem switchet akkor nem bírtam kivárni a v2 megjelenést így azóta is az van és ha el nem rolmlik nem is veszek másikat.
Majd azért érdekelne hogy a dokkolóval variáltak e valamit vagy ugyan az a f#s amit azonnal átszereltem a gari lejárta után."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
zkxdn
őstag
Azok akik pletykálták/leakelték a 4K Switchet még mindig aztmondják hogy jön 2022ben. Ez a sima Switch-et "váltaná".
Majd lesz Pro OLED, most ugye a "sima" OLED. Meg majd a OLED Lite. Soha nem lesz vége -
hszilard666
veterán
Nekem ez az "upgrade" mellé ment. Szuper az OLED kijelző, örülök neki, a fehér szín is nagyon tetszik, de hogy nem kapott új SOC-t az vicc. Sok-sok játék "elfutna" a gépen ha combosabb HW lenne benne, szerintem hatalmas baki hogy nem lett igazi "pro". Nálam marad a jelenlegi konzol, megvárom a pro-t, ha egyáltalán lesz.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
30z.Samu
félisten
Egyébként ősszel lehet majd izzítani a Switch-et? Lesz valami eget verő cím vagy most nem igen lesz semmi? 2019-ben szegény gépet csapágyasra hajtottam, akkor a PS4 el is volt hanyagolva rendesen. Jött a Zelda, Luigi's Mansion 3... Most azt pletykálják, hogy jönni fog új DK a 40. évfordulóra.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Micsurin
nagyúr
válasz 30z.Samu #37741 üzenetére
Fog nem is ez a kérdésem hanem, hogy a panel növeléssel arányos lesz-e a dolog vagy sem mert ha utóbbi akkor illene növelni az akkun különben blama lesz a dologból.
Remélem egyébként a fehér conok külön kaphatóak lesznek, kellene mellé egy fekete is és full jó lenne.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
adalbert1
veterán
Szerintem engem berántottak a kicsit nagyobb oled kijelzővel
A V2 kimaradt, csak V1-em és Lite-om van, így a feature listára odarakhatom majd a V2-es újdonságokat is (pl. Lite-ban hiában van kevesebbet fogyasztó processzor, ha kisebb akksi van mellé).
Azért abban kicsit reménykedem, hogy titkon a joy con-okon is reszelnek valamit. -
Micsurin
nagyúr
válasz 30z.Samu #37738 üzenetére
...azért nem a világvége.
S10 - és V2 mellett nem érzem, hogy hű meg ha de rossz lenne, de kinek mint ugye.Egy akku növelés érdekesebb téma lenne ha már nőtt a képernyő ugye. Az új dokkon megint karcsú a gyári kivágás...
És mintha a gépen sem lenne most alul berácsozott rész.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
addikt
De bepörgött a topic.
Nekem jelenleg nincs Switch-em, be fogok nevezni egy ilyenre, ha minden jól megy.Go Gunners!
-
zbundy
aktív tag
Hát a nintendo az olyan hülyékből él mint én. Engem megvettek már az oled kijelzővel önmagában. Hozzáteszem én only handheld módban használom. Tetszik a fehér szín is. Ráadásul nekem még a mario edition v1-em van, azt meg nyilván nem adom el szóval lesz itthon 2 switch.. vicces hogy ma érkezett meg a ps5 konzolom is végre. Xbox Series X meg első napos vétel volt. Kurva játékipar, kifosztanak☹️
[ Szerkesztve ]
-
nxswitch
senior tag
válasz ImpersonatoR #37726 üzenetére
Platinum shop, már előrendeltem. 350$, PS és XBox árazása alapjá az 135K itthon.
Nekem első éves V1em van, így jobban megéri lecserélni. Illetve még reménykedem, hogy van egy kis esély valami extra dologra, pl. DLSS amit pletykáltak vagy +fps(xenoblade2 cicalányok nagyon szaggatnak. ). De még kitalálom addig, hogy mi legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Vajon lesz a V3ból Calculator bundle +20 euróért?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rony949
őstag
Hát srácok, ebből nem lesz Switch csere. Vártam egy Pro konzolt, erre meg kaptunk egy v3-at. Kösz a semmit Nintendo (megint)!
-
Micsurin
nagyúr
A chipset tuti azonos lesz?
Nem úgy volt, hogy a zöldek kivezetik a gyártásból az X1+ soc-t?
-
consono
nagyúr
válasz 30z.Samu #37724 üzenetére
Én azon gondolkodtam el, hogy eladom a V1-et valami warezhuszárnak az OLED verzió árán De komolyan nem foglalkoztat ez a verzió... Egy OLED Lite jobban tetszene
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
addikt
Nem nagyon latom, hogy elő lehetne rendelni.
Remélem megint nem lesz fel évig egy darab se
V2 -eladva + 40.000 Ft. többet nem adok érte -
30z.Samu
félisten
válasz Quinine911 #37722 üzenetére
Nekem a V1 van még, az is megfelel. Én max akkor fogok cserélni szerintem, ha ez esetleg valamilyen oknál fogva tönkremenne vagy kijönne egy erősebb variáns.
Sic Parvis Magna
-
ayo
veterán
-
Peat;)
veterán
Igen, ők a gépen is már szépen keresnek. Ezzel az oled kijelzővel is várnék, a medence melletti napsütéses időben vakító kijelző aranyos, de a v1-es switchet is reklámozták a szabad téri használatra.
1000 nit, csúcs kijelző kb ennyire elég gyorsan rákeresve: [link]
Vagy 10 000 nites kijelzőt raknak bele, vagy megint egyértelmű fogyasztói megtévesztés megy, most már megérdemelnének egy fogyasztói pert egyébként.
Nagyon ráül mindig a sikerre a nintendo és immel ámmal változtat, legyen, de ez a medencés nyári kisasszony a hdr effektes zeldával..ehh nagyon nem szimpatikus ez.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
cactuar
aktív tag
Én hordozva is használom a Switchemet (kb 60% kézben / 40% dokkolva), szóval én váltok. Már a v2-re cserén is gondolkoztam, az üzemidő miatt, de annyira ment a pletya az új gépról, hogy nem mertem váltani, inkább kivártam.
A régi masinát meg valószínűleg megörökli bátyám kisfia, úgyis meg van őrülve a Mario Kartért, állandóan azt akar játszani, amikor itt vannak
-
ayo
veterán
válasz 30z.Samu #37712 üzenetére
lesz még sztem más switch is 1-2 év múlva, érezhető volt hogy a handheldhez hasonlóan ilyen-olyan verziókat dobnak ki időnként, hogy növeljék az eladást.
joy-con driftet kár hogy nem részletezték, meghát azért halkan beismerték, hogy szar a WIFI, amikor mutatják az UTP kábel opciót. Mondjuk azért kicsit nevetséges, főleg egy hibrid gépnél a LAN kábel 2021-ben, de hát gondolom olcsóbb, mint egy jó WIFI[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Rage47
veterán
Vajon drágább lesz az új? Tapasztalatom szerint ami OLED lesz, az mindig drágul is.
Amúgy sztem tök jó, sztem lecserélem a Lite-omat (3 hete szervizben már...), ha nem lesz PS5 ára[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Hát, a Pro lufi akkor kipukkant, hacsak ezen kívül még egy Pro változat nem készül, de kétlem. Fejlesztésnek viszont nem sok, de szerintem párom ha igényli, az alap Switch gépünket eladva veszünk egy OLED verziót.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Linkh
tag
De megduplázták a tárhelyet...már 64giga van benne, haladnak a korral.
Hálisten, hogy nem kell vennem még egy Switch-et, elég az a 2 ami van. -
Phobion
őstag
OLED screen, ethernet port, jobb kitámasztás. 4k támogatás? jobb cpu/gpu? Elég gyenge.
-
Micsurin
nagyúr
...viszont ha a BT audio OLED only lesz mérges leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest