Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
30z.Samu
félisten
válasz mike1334 #44324 üzenetére
Nem még, de Steam-en feldobott kis millió "életszimulátort". Bátyám a Stardew Valley-val nyomja.
Mégis van egy kis spoiler, írtad hogy nem szereted az ilyen lista kihúzós dolgokat. Itt is megvan ez, bár itt ahogy elnéztem nem fogy el a tennivaló olyan értelemben, hogy mindig meg tudnak kérni valamire a lakók. Nekem ez speciel tetszik, mert az AC-ben a koncert után el lett engedve a kezed.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
MODERÁTOR
válasz mike1334 #44226 üzenetére
& consono, meg mindenki:
Átviszem ezt a kérdést az off topikunkba (nem akarok társasjáték topikba menni, túl sokat követek), fel akarnám élénkíteni egy kicsit, a XBOX off topik tök jó dumálóhely, bár ott csak hallgatózom általábanEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz mike1334 #44220 üzenetére
Nagyon sok gyerekes van, de igyekszem azért... stratego az ultimate kedvencem. A kisebbik fiam ebben és sakkban is enyhén odafigyelve gyaláz. Már csak pingpongban vagyok a legjobb.
Bocs az off-ért, befejeztem, pls no ban.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
dud998
őstag
válasz mike1334 #43952 üzenetére
Ezzel nálam el is nyerted az év 5lete díjat.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
mike1334
veterán
válasz mike1334 #43189 üzenetére
Na, hogy ne csak a szám járjon..5 euró a Valiant Hearts.
I. világháborús játék, oldalnézetes, főleg logikai feladatokkal, és nagyon sok érzelemmel, nem egy vidám játék, de megéri megvenni, én nagyon szerettem (nem switchen játszottam vele, de nincs komoly grafikája, rajzfilmszerű, így nem hiszem, hogy gond lenne vele). 6,5-9 óra alatt lehet végigjátszani a hltb szerint.
Trailer.Jé, anno írtam is róla.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
válasz mike1334 #43027 üzenetére
Azért ez nem ennyire egyszerű. Hétköznap nekem sincs időm sokat játszani. Most meg itt a jó idő, a kertben mindig van mit csinálni, ha ott nincs, akkor a házon. Plussz asszonyt, gyerekeket sem kell elhanyagolni. Nekem pl a kocsimosással is elmegy egy délután. Meg az embernek lehet több hobbija is. Én szeretek motorozni, van egy akváriumom is, az is hetente foglalkozós dolog. Plussz ma délután semmi dolgom nem volt, itt ülök az sx, ps4, switch szentháromság előtt, és azon gondolkodtam, hogy mivel játszak. Hagytam is a fenébe az egészet. Úgyhogy indítottam a Rém rendes család első évadot.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mirci18
addikt
-
30z.Samu
félisten
-
félisten
-
morfondőr
őstag
válasz mike1334 #41165 üzenetére
Én most ott tartok, hogy valószínűleg eladom a VGA-mat a PC-ből, mert annyira bejött a switch, hogy 5 hónapja csak pár óra játék ment a PC-n. Így a hiper-szuper RTX világból átmegyek egy jóval visszafogottabb megjelenésre, csak a switch marad (lehet OLED is lesz majd belőle), de amúgy a játékok bőven kárpótolnak. Zelda felejthetetlen volt, most a Mario Odyssey pörög, aminél szintén elképesztő, hogy lehet egy ilyen egyszerűnek tűnő játékba ennyi tartalmat bele tenni! Van még jó néhány exkluzív játék, ami már meg is van és tervezem beszerezni, emellett még több régebbi multiplatform cím, ami valahogy PC-n nem vonzott anno. Természetesen a két gyerek mellett erősen visszafogottan van csak időm játszani, de amúgy pont jól jön, hogy el tudok húzódni, ha nem nekik való játék megy. Majd egyszer, ha normalizálódnak az árak, vissza térek vagy PC-re, vagy megveszem az első PS-em!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
dud998
őstag
-
30z.Samu
félisten
válasz mike1334 #39885 üzenetére
Itt se úgy képzeld el, hogy van több órám játszani. Van, hogy két percet sem vagyok egyedül, de van hogy fél, háromnegyed óráig senki nem jön. Polcok feltöltve és nem tudsz mit csinálni, olyankor azért el lehet ütni az időt. Általában tanulgatok ilyenkor, de úgy voltam vele, hogy ma pihentetem, holnap is van nap. Az AC pedig pont egy olyan játék, amit bármikor le tudsz tenni, azért gondoltam hogy behozom és el játszogatok, ha esetleg üresjárat van. Persze ilyenkor az is benne van a pakliban, hogy csak megsétáltattam, mert a szokásosnál is többen jönnek, mivel holnap nem lesz nyitva semmi.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz mike1334 #39534 üzenetére
Ahogy elnéztem, ez egy réteg játék, akinek nagyon tetszik, annak nagyon. Engem most valahogy megfogott, pedig eddig nem nagyon érdekelt. Tudtam hogy van, meg hogy nagyjából miről szól. De eddig úgy voltam vele, hogy ez lehet hogy túl chill Nekem. De ahogy a hétvége folyamán néztem róla videókat, megtetszett.
(#39535) ρσгτσ: A Metroit is megér majd egy misét mindenképpen.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz mike1334 #39531 üzenetére
Ez tipikusan az a játék, ami jól tud jönni egy megfáradt nap után. Legalábbis Nekem személy szerint simán jól tudna jönni. Nem kell stresszelni semmin, szeretet és béke van. Aztán persze majd kiderül hogy mennyi idő után válik monotonná, de ha mindig van mit csinálni, akkor egy darabig szerintem el leszek vele, még ha nem is minden nap játszom vele.
Sic Parvis Magna
-
consono
nagyúr
válasz mike1334 #38919 üzenetére
Nekem itthon minden wifin lóg, csak a NAS van dróton A konzolok főleg
De tény a wifi tényleg nem igazi erre, ennek ellenére a fél Assassins Creed Origins-t 4G-s mobilneten streamelve toltam végig (PS4-ről Macbook Air-rel). Nem tökéletes, de játszható volt már két éve is.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz mike1334 #38396 üzenetére
Nem Switchre terveztem megvenni De lehet, hogy az lesz belőle...
Én nem látom akciósnak a Store-on, 23 EUR...[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz mike1334 #38392 üzenetére
Én még PC-n próbáltam, nagyon jó a hangulata, de elég fura játék Nem játszottam végig, szóval ha akciós lesz, lehet, hogy majd beszerzem!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Norb79
őstag
válasz mike1334 #38225 üzenetére
Jogos, de már elfelejtettem a játék végét.
A négy nem főfőkaraktert már gyorsan fel tudtam húzni a végéhez az biztos, de valóban az volt a leghosszabb grind a játékban, ilyen 1-2 óra.
@neato3loco én world skillek alapján választottam ki a három főemberem, vagyis hogy a városban jövetmenet mit tud csinálni. Egyszer újra is kezdtem, meg jó rég játszottam, még amikor kijött a játék, szóval nem is emlékszek mindenre, de most felraktam az xboxomra, ha már arra is van.
Szóval úgy rémlik a tolvaj volt a főkarakterem, aki ki tudja zsebelni a városban az embereket és mellette a harcos meg a paplány volt még a két állandó tag, és a mágus volt a fő beugró, a többiek pedig csak amikor kell.
Szerintem a hétvégén belenézek xboxon, játszva jobban vissza fognak jönni az emlékek. -
Sirandrish
Topikgazda
-
-
petymek
senior tag
-
Kvelstadt
veterán
válasz mike1334 #37104 üzenetére
Úgy értettem bogy nem fogom mindenkivel elkezdeni a játékot.
Most űgy nézünk ki hogy a hinter is tetszik mert nyilaz, de majd ha mind meglesz, akkor fogom látni kik lesznek államdó tagok.
Mondjuk ahogy látom ez területfüggő is, mert volt ahol egyik karakteremnek se a fegyvete se a varázslata nem volt gyengéje kb senkinek.Micsurin
Én pont az átépítőst csináltam meg.
Először én is venni akartam mert baromi jók vannak, de hiába írták a hivatalos oldalán a forgalmazók hogy tesztelték, bőven volt olyan komment is hogy nem 100 hogy nem fog reickelni.
Így inkább nem kockáztatram, megrendeltem a müanyag darabot és átpakoltam bele a cuccot.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz mike1334 #37102 üzenetére
Dancerrel kezdtem már csak azért is mert egy ilyen játékban általában olyan classokkal illik kezdeni hogy knight vagy wizard vagy ilyesmi. Elvégre az nem is harci class hogy dancer.
De jól is indult. Tetszett a kezdőstoryja, a sivatagos környezet.
A zene a megvan spotyn és imádom.
Nem tudom hogy több karakterrel is végigjátszom e de így hírtelen aki még érdekel az a hunter. Aztán meg majd meglátom."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest