Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
-
cSuwwi
senior tag
válasz jackal79 #59545 üzenetére
A pro kontroller egy standalone kontroller, ez pedig egy joycon helyettesítő, vagyis ezt fel lehet tolni a gép oldalára és kézben használni, vagy ahogy a képen látható, egy extra középső taggal használható kvázi kontrollerként is, hogy a masina kitámasztva vagy dokkolva van. Nekem kézi használatra kell, 95%-ban így használom, ezért is van oledem, oda csak ilyen jellegű megoldás jó, és ha már így kellett.. ezt találtam a legjobbnak.
Nincs benne nfc, se infra (ezt korábban rosszul írtam) ennyiben más a nintendo joycontól/pro controllertől működésben.@pzstm: kényelmes, a gyári joycontól nyilván fényévekre van, egy dualshocktól is jobb, a ps5-ös kontrollert nem ismerem, de az biztos jobb, márcsak a haptikus miatt is. köszi.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz jackal79 #59543 üzenetére
Kihozta a futár. Fúhát... Szebb is, az analógok más jellege (hall effect) miatt teljesen más érzésre a mozgatása is. A jobb karon a gomboknál az xbox kontrollere erősen hajazó (khm, inspiráció tudjuk), ami világít és nagyító hatású különböző szögből nézve. Még 2 extra analóg kart is adtak, amik máshogy néznek ki, az egyik szára hosszabb, így még jobban testreszabható. Egyszerűen jó megfogni. Ugyanazt tudja mint az elődje (rgb, programozható gomb hátul) Balra a hyperion pro, jobbra a normál.
Egy hordtáskát is vettem hozzá, hardcase komplett ezzel belefér minden, egy atomcsapást is kibírna ránézésre.
Ez a hyperion pro minőségi ugrás még az előzőhöz képest is, részemről különösen ajánlott plecsnit kapna.[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz jackal79 #59541 üzenetére
Van egyébként bkinek tapasztalata az utángyártott kontrollerekkel kapcsolatban?
A topik fele kb. erről szól
Használati módtól függ. Ha többnyire kézben használod, akkor a Nyxi kontrollerek a legjobbak, pl. hyperion sorozat. Rezeg, van nfc, saját akkuja van nem a gép szolgálja ki mint a Horinál.
Erről hosszabban is írtam, mert 2 éve vettem egy Hyperiont, ami eddig bírta. A bal analóg kar erősen driftel, WD40-el ideig-óráig lehetett rajta segíteni, de pár hete sikerült lerántanom az ágyról a földre (kb. fél méter, parkettára). A gépnek nem lett semmi baja, de mindkét joyconban eltört a hátsó gombot tartó műanyag pöcök, ami persze nem ragasztható. Mivel más baja is volt muszáj volt nyugdíjaznom.
A csere is ez lett, csak a pro verzió, ugyanannyi mint másfél éve volt, csak már hall effectes, így elvileg nem lesz többet driftelés. De leejteni továbbra se ajánlott. Ma hozza a futár pár órán belül.Népszerű még a Hori Splitpad Pro, nem feltétlenül olcsóbb, de nincs saját akkuja, illetve ami nálam deal breaker volt anno, hogy idétlenül néz ki, hogy előrébb van a joycon mint a gép (nincs egy vonalban). Ez kapható itthon is, a nyxi külföldről rendelős.
Vagy a pro kontroller.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz morfondőr #59142 üzenetére
A gépek alapvetően megbízhatóak, amióta a piacon van már kijöttek a hibák, a sokadik reviziónál (főleg egy 7-8 éves konzolnál) már kiforrott, így a garancia megléte szerintem másodlagos. Az hogy miért vesz az ember patkolt switchet, függhet rengeteg dologtól, nekem pl. azért van kipattintott oledem, mert többnyire retro cuccokat tolok handheld és itt ez remekül megoldott. Az sajna nem elég amit a saját retro pakkjaikkal adnak. Csak offline tolom, az sem feltétlenül gond, ha ki lehet próbálni bármit _is_, feltéve hogy be is tudja szerezni az egyszeri felhasználó, mert elég aktív az Ndo a bezáratások terén.
Én azt mondanám, akinek a pénztárcája bírja/vagy hajlandó csereberélni annak oled vagy ha olcsón kell nem olyan szép képpel akkor v2/v1. Okos switch-hez némi elhivatottság nem árt, mert van hogy guglizni kell tudni, nem baj ha van némi IT iránti fogékonyság.[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz CactuS #57563 üzenetére
Csipesszel kell az ilyen finom munkákat és egy nagyítós fejszemüveg se hátrány. Én cseréltem már sd kártya foglalatot is, miután leszakadt az alaplapról, Alin mindenhez van alkatrész, egy komplett switchet is fel lehetne építeni
-
cSuwwi
senior tag
válasz Rigormortiis #57449 üzenetére
Limited edition, csak egy ideig lehetett megvenni, azóta nincs és nem is lesz többet, akinek van az is inkább gyűjteménybe vette ezért drága.
-
cSuwwi
senior tag
Inkább a Graveyard Keepert vegyétek meg, ha már végtelen időt akartok chill játékokba tolni. Okosabb switcheknél már magyarosítás is van.
-
cSuwwi
senior tag
válasz Crvsh3R #57186 üzenetére
Az aznap már nem használható üzenet a botw-ban akkor van, ha ugyanazt az uuid-t (az amiboo egyedi azonosítója) próbálod többször használni. Biztosan átváltott egy másikra amikor próbáltad? Ha többet teszel fel feltételezem egyedi uuid-t ad mindegyiknek, mert ha azonos akkor lehet ez a hiba. Esetleg nézd meg úgy, hogy csak 1-1 van a tag-en (beolvas, töröl, feltesz másik, beolvas).
Amúgy szerintem a wolf link az egyetlen jó botw alatt, a többi nettó cheat
-
cSuwwi
senior tag
Hyperionból csak a pro hall effectes, a sima nem. Tapasztalom is, mert kicsit már kotyog. :/
Azt a kártyatartós fröccsöntött csodát hogy gondolták? Oda rakom a kártyát játék közben, vagy mi értelme? Kicsit sincs útban az ember kezének. Csere idejére tároló?[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz lanszelot #57086 üzenetére
A The Crew always online játék volt. Ha nem indul el a szerverek nélkül, akkor hiába birtoklod.
Más kérdés, hogy pl. a diablo3 is ilyen pc-n meg mindenhol ahol kijött, kivéve switchen ahol megy offline is. Meg lehet oldani, ha akarják, max egyedül körözgetnél aminek túl sok értelme nincs. -
cSuwwi
senior tag
válasz Sirandrish #57068 üzenetére
A xeno1 hiányzik, sajnos nem teljes
-
cSuwwi
senior tag
válasz tboy93 #57014 üzenetére
Valami hálózati gond lehet első blikkre. Ha dockban van tv-n nézd meg kap-e kábelen is ip címet, megy-e a store (vagyis van-e kapcsolat).
A játék válság engem is elért, pedig én az érme másik oldalán vagyok a patkolt switchel, beállított shoppal (pár gombnyomás akármelyik játék), de két kezemen meg tudom számolni mennyi játékba tettem az elmúlt években 10 óránál többet (abból is kb. mindegyik nintendo cím). Bőség zavara lehetne (több mint 4500 játék jelent meg mióta van switch) de a 95%-a olyan is, hogy letölteni se érdemes, nemhogy megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
15V / 2600mA a max amit felvesz a switch. Ki is guglizható de csak ezért lőttem egy képet (utolsó két sor, gyári töltő).
Kb. mint a warthunder fórum amit ismerhettek a hírekből, ahol néha addig megy a vita, hogy titkosított katonai dokumentumokat töltenek fel az igazuk bizonyítására
Pár hónapja volt itt valaki aki hasonlóan jobban tudott mindent, de már a nevére se ad találatot itt a kereső, csak nem átnevezte magát?
-
cSuwwi
senior tag
válasz lugosi #56624 üzenetére
Ha a mob a közeledben van és nincs a kezedben a pajzs akkor igen, az alsó bal gombbal (az a ZL) lehet befogni, egy piros nyíl is megjelenik ilyenkor és target közben körbe lehet oldalazni, elugrani. Sok apróság lesz még, pl. viharban se mindegy milyen felszerelésed-fegyvered van, majd megtapasztalod
-
cSuwwi
senior tag
válasz Rigormortiis #56541 üzenetére
Meg a sárdagasztós (Snow/Mudrunner) aminek pont ma jön ki az új része.
Az analóg ravasz hiánya sajnos fájdalmas autós játékoknál, remélem a switch2-nél rájönnek erre a hiányosságra, így talán több autós cucc lesz. -
cSuwwi
senior tag
válasz lanszelot #56377 üzenetére
Ha túl sok a pénzed akkor inkább dobd ki az ablakon, jobban jársz, mint a 2ik résszel.
Ez azért erős egy kicsit. Ha nem tetszik valami, nem jelenti azt hogy másnak se fog. Ha nem jött be, akkor így jártál. Nekem is van jópár játék amit nem bírok, de ha írnék is róla biztosan nem így tenném.
Szerintem is az eddigi talán legjobb a témában, a metacriticen a 97% konzolon (boxon és ps-en is) sokat elmond róla. A pc-t hagyjuk.[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
Teljesen jó switchen. A kijátszás/eldobás az Y-X gombokon van (fordítható), nem az alap A-B-n, ennyi benne a csavar. Szokható.
penge111: a középső rész csak egy műanyag távtartó, nincs rajta töltés meg semmi csak a ledeket mutatja mint a gyárinál is. A kontrollereken a sín pontosan olyan mint a gyári joyconoknál, így rámegy a gyári strap és a gombok is mennek.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
Van ami csak touch screen életképes, pl. a The Room féle kockanyitogatás.
Pár napja megjelent a Balatro itt is, pixel grafikás deck építő kártyajáték póker alapokon. Brütál addiktív, letenni alig bírtam, 90% körüli értékelések, érdemes ránézni (és nem ráfüggeni) aki szereti a stílust.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz lanszelot #56232 üzenetére
Nekem az alap hyperion van, arról tudok nyilatkozni.
- Van benne akku (szemben a horival), ráadásul a karokban, nem a középső részben ezért megy leválasztva is mint a joyconok.
- USB-C-n lehet őket külön tölteni vagy a készülékre akasztva képes tölteni magát (én csak így töltöm, nincs külön töltőm)
- Középső tag van, strapra nem emlékszem de rámegy a joyconhoz kapott gyári is mert a sín nyilván kompatibilis.
- Külön-külön is mennek természetesen.
Lényegében olyan mint a gyári joycon csak ergonomikusabb (jobb fogni) illetve világít is. NFC nincs benne (amiboohoz) ettől eltekintve korrekt. Nekem kb. 2 év aktív használat után is jó, bár a bal oldali analóg már kicsit lötyög, de még jó.Sokaknak van itt is, és sokszor volt már téma, a keresőbe ha beírod hogy nyxi lesz találat dögivel. LnB még blogot is írt róla anno. Továbbra is ajánlott kategória szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz morfondőr #56229 üzenetére
Nyxivel simán lehet, az is joycon, leveszed a gépről és ráhúzod pl. a gyári strapot.
Jó nem szappantartó alakú, de jól fogható. Giro van benne, nekem jól ment amikor coop használtuk.
Én úgy vagyok vele, hogy a gyári + pro kontroller helyett vettem egy nyxi hyperiont lassan 2 éve, és a gépre téve nagyon kényelmes, levéve róla pedig a középső taggal kvázi pro kontroller nélküle meg a strappal 2 külön coopra alkalmas, mondhatni 3 az 1-ben. 99%-ban handheld használom, nagyon szeretem. Ég és föld a gyári joyconhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz morfondőr #56226 üzenetére
A joycon cserék szóba se kerültek, pl. alap horitól a profibb nyxi kontrollerig amiről többször volt már szó/teszt is, stb.
Ma amúgy 2 középkori rajzos cucc is jön, a pentiment mellett ma jön ki az inkulinati ami hasonlóan jó cucc (látványra mindenképp)
-
cSuwwi
senior tag
válasz lazac_ #56046 üzenetére
Nem nagyon dicsőítik az irányítást.
Én már kipróbáltam a TR Remasteredet (nyilván nem a boltit)
1 karos az irányítás, bal analóg vagy dpadról megy a 4 égtáj felé, akkor is ha a jobb karral körbeforogsz a kamerával, szóval kell hozzá agymunka hogy tudd kezelni. Más szóval szokni kell, vagy falhoz vágod.
Pozitívum: 1 gombbal váltható a remastered és az eredeti kinézet között, vagyis a híres háromszög és a kerekebb verzió.
Negatívum: az irányításon túl 2 percen belül sikerült úgy beszorulnom egy falba, hogy kiestem a térképről és lebegtem a semmiben. Pár patchig lehet érdemes várni vele, vagy legalább a remasterednél lehetne 2 karos irányítás (de sztem nem lesz)[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz DevilAqua #55083 üzenetére
Én 2008 körül vettem tőlük (nem emlékszem már, de szerintem a konzolvilág lehetett mert az árpád híd előtt volt a váci úton és úgy látom most is ott vannak) x360-at berhelt dvd-el (ez volt a common hackelés az rgh előtt). Bementem mondtam kell box, lehet okos is. Lett csak várni kellett 15 percet a bolt előtt . Más idők voltak... De a végén gratuláltak az első konzolomhoz amikor vittem el meg kaptam egy másolt mass effect 1-et, ennyi figyelmességet... azóta se jártam még a környéken se
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz igorguzmov #54749 üzenetére
Nekem is van tört switchem, bár nem szoktam felhozni még a screenshotot is úgy lövöm hogy ne látszódjon, mert felesleges feszültségkeltésnek érzem, mert van aki megveszi a nem olcsó játékokat, van aki pedig nem.
Megnéznék egy anonim szavazást itt, hogy kinek van tört switche/játszik emulátoron és ki aki csak officialban tolja. Nem lenne akkor kisebbségben a tört mint gondoljátok.
Okból több is van:
- handheld konzolt kerestem amin van emulátorozás mivel főleg régi cuccokkat tolok. Retroarch jól megy.
- rendszer moddolás: overclock/underclock (előbbi jobb performancet, utóbbi jobb akkuidőt ad), rengeteg jó és hasznos tool van, aktív a communityja mint az előző konzoloknál is
- játék moddolás: a közhiedelemmel ellentétben moddolhatóak a játékok konzolon is. Az alapabb magyarításoktól (van belőle legalább 60 utólagos magyarítás, még friss címekhez is, pl. hogwarts legacy, a pc portból, ha már a kiadó nem képes erre), a komplexebbekig (komplett új pályák mario kartban, stb.)Kb olyan mint egy jailbreak/root a mobilokon. Több lehetőséget ad. Viszont kell hozzá némi hozzáértés is, elhatározás mert nem minden megy 1 kattintásra. Ez egy hobbi, meg kell tanulni.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz Zsírkrétamen #54750 üzenetére
Nekem is sokszor volt piros de már meguntam. A színállítás kb. rutin lesz később. Feléleszted a gépet, majd alul nyomod a kis gombot (T van rajta) és az analóg kart benyomod, akkor vált színt, dupla benyomásra meg módot (villog, szivárvány, off).
Nálam már annyi, hogy élesztés, mindkét T-gomb nyomva, egyszerre a két analógot ameddig kell, de mindig két különböző színre. A fényerőt is érdemes levenni, ugyanúgy T és analóg de nyomás lehett lefelé húzva (felfelé meg erősít). A kapott kézikönyvben le van írva, van jópár lehetőség.
Táskát én nem vettem, van a gyári tokom, a kontrollert meg egy szatyorba dobom mellé[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz Zsírkrétamen #54686 üzenetére
Milyen lett a hyperion? Jó mi? A turbó gombot a Hadeson kívül kb. sehol se használtam még, a színekben meg vagy off, vagy sárga-zöld, mert ahhoz keveset kell nyomkodni. Kár hogy nem jegyzi meg hosszabb távra a beállításokat. Bár mivel nekem 1 évvel ezelőtti lehet neked már javították.
-
cSuwwi
senior tag
válasz Zsírkrétamen #54216 üzenetére
Nekem hyperion van lassan 1 éve. Párszor már írtam róla itt a topikban, ha rákeresel a hyperion szóra, vagy LnB az athernáról arról van blog is, ott a linkje az összefoglalóban.
Nem szögletes, viszont a kerek alján van egy kb. fél cm sima terület, így a talpán is megáll, ami nagyon menő Lásd a képen.
Kb. ugyanaz mint az athena, csak van rajta extra fénycsík. Tölti a gép, kb. sose merül le (még nem kellett külön töltenem).
Nekem teljesen bevált, kényelmes fogásra, van rajta mit fogni. Könnyű, nem vastagítja meg a készüléket ezért befér a dokkjába is. Pár napig emlékszik a beállított led konfigra, utána visszaáll az alap pirosra. Nekem néha megszakadt a kapcsolat ha airplane módban volt a gép és csak a sinen át kommunikált, de ha van engedélyezve a bluetooth akkor jó. Csak handheld módban használom, egyelőre nagyon penge, ajánlom erősen aki nyitott ezekre.
-
cSuwwi
senior tag
Mindjárt kezdődik az indie felhozatal bemutatója 20 percben.
[link] -
cSuwwi
senior tag
Kijött az utolsó wave pack a Mario Karthoz
Lett végre musicbox, és pár új karakter és 8 új map, összesen 48 a régiekkel együtt 96, ha a tükrözést is külön mapnak számoljuk akkor már 192
Jövő héten jön a Hogwarts Legacy, december elején a Batman Trilogy, jön az év végi játékdömping.[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
-
cSuwwi
senior tag
válasz Rigormortiis #53478 üzenetére
Nyxi Hyperion (a sima, nem a pro). Már csak 52 dollár, szépen megy le az ára.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
Uhh, eddig nem láttam horit nem stock fotón de ránézésre valami olcsó alis cuccnak tűnik. Tekintve hogy se giro se rezgés nincs benne örülök hogy anno inkább nyxit sikerült venni. Csak az meg 2-3 hét.
Kicsit sötét, de nekem ilyen ha már mutatjuk mink van
Most nézem hogy nyomhattam volna kékre is a jobb oldali színezést, jobban passzolna[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
Dave the Diver csütörtökön jön.
Mario Wonderről érdekes hogy senki nem írt eddig, pedig lassan 1 hete megjelent. Az időlimit eltörlése hatalmas plusz részemről. A többi Mario játékból is vannak ismerős részek, pl. az odysseyből a boltok, lehet/kell venni dolgokat tökéleteshez. Jó lett, nah -
cSuwwi
senior tag
válasz Callme #53236 üzenetére
Nem néz ki rosszul ez a mobapad 6, de ha megnézed egy felhasználói képen ami az alin van, látni hogy ahol kapcsolódik a készülékhez ott előrébb van mint maga a switch. Ez egyrészt ronda, és zavaró is lesz egy idő után.
Talán jobban járnál valamelyik Nyxi kontrollerrel. Árban kb. azonosak (ugyanúgy kínai) de egyrészt rendesen illeszkedik (egy síkban van elöl, csak hátul van nagyobb eltartás mivel vastagabb a kontroller), másrészt használható standalone is: a középső részt betéve amolyan pro kontroller feeling. Rezegni tud, csak nfc nincs benne. Még világít is több féle módon. Belefér a dokkolóba is (gondolom a mobapad is de nem egyértelmű elsőre)
Ha rákeresel a topikban a nyxi szóra, lesz róla több értekezés mert többünknek is van. Nekem hyperion van, másoknak athena, stb.[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz Rigormortiis #52712 üzenetére
Pont hogy a nintendonál ez jóval régebb óta van így. Az első ilyen 4 gombos elosztás talán a snes kontrolleren volt, 1990-ben. A PS1 95-ben jött, ott jelek vannak de jobbra volt a törlés/back, alul az ok. A 2001-es xboxnál is hasonlóan.
A ps és xboxnál se véletlenül van, hogy a ps-nél az analógok egymás mellett vannak, xboxon meg fordítva, gondolom levédték és ezt tudták kihozni belőle (bár ez csak okoskodás)
Ha a másik két konzolon szocializálódtál furcsa lesz a nintendo féle fordított felállás, de szokható. -
cSuwwi
senior tag
válasz 30z.Samu #51919 üzenetére
Pedig szerintem rövid időre is elő lehet kapni, ha úgy adódik. Pl. mario kartban egy tournament (4 map) kb. 15 perc alatt megvan. Mivel úgyis
elcsaljákelmákolják a botok, hogy véletlenül se legyél 4x első a 3 csillag miatt, bár zárhatod is be.
Persze ha már 200-on is minden 3 csillag, akkor nem opció.Egy ideig kb. napi 15 perc volt használatom, de olyan is volt hogy kb. a budiban lakott a switch mert csak ott használtam. Szaga nem lett (remélem).
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz spacelab #51741 üzenetére
Nekem nem panaszkodik a maces 60W-os töltőre, simán tölt vele. Sima usb chargernek látja. A gyári töltőt meg tudja különböztetni, és nem is 5V-on 1.5A-en tölt ilyenkor, hanem 15V/2.6A (legalábbis a töltőn ennyi van feltüntetve). Jóval gyorsabb is mint pl. powerbankról. Úgy csak szinten tart, legalábbis nálam.
Lehet azért jelez, mert terhelve van és lassabb töltés miatt nem tud eleget tölteni ezért kéri inkább a gyárit.[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz Rigormortiis #51600 üzenetére
Van értelme az ilyen szintű felhalmozásnak? Idővel használtan olcsóbb lesz (persze ha új kell mindenképp akkor érthető).
Anno amikor vettem a ps4pro-mat (x360 után), kb. a gép árának másfélszeresét elköltöttem játékokra. Van olyan amivel azóta se játszottam... (amiben erősen közrejátszott a switch is) -
cSuwwi
senior tag
válasz 30z.Samu #51330 üzenetére
NFC nincs benne, azon felül mindent tud (fel is lehet vele éleszteni alvó módból). A hyperionban állítható a rezgés erőssége is több fokozatban, és gyro is van benne ahol kell (pl. zeldáknál). A középső tartóba helyezve is teljesen kényelmes. Nem egy pro kontroller de kényelmes. A videó amit linkeltem minden fontos dolgot elmond.
Használtam v1-el, most oleden mindkettőhöz jól passzol. Ritkán de feldobja nálam, hogy nincs csatlakoztatva valamelyik joy amikor rá van akasztva a gépre, gondolom valami kontakt problémám lehet, de csak okézni kell. Persze mindig a legrosszabbkor van ez.
-
cSuwwi
senior tag
válasz elder troll #51328 üzenetére
Nekem Hyperion van november óta, 95%-ban ugyanaz, csak plusz világító rész, plusz gombok, jobban kézre áll a hátsó makró gomb, stb. és csak 1 rugóval több.
Ennyi idő után kb. az tudom mondani, hogy teljesen más dimenzió mint a gyári joyconok, vagy egyes gripek, pl. ilyenem is volt/van. Itt egy összehasonlító teszt.
Az egyetlen számomra idegesítő dolog, hogy nem jegyzi meg mindig (néha igen, de inkább nem) az beállított fényeket (amit jellemzően már kikapcsolok), így kézbevétel után kapásból fényerő levétel halvány pirosra, mert sok dupla "kattintással" lehet csak kikapcsolni, ráadásul mindkettőnél külön-külön.
Dokkolóba minden további nélkül passzol, ami még furcsa lehet, hogy szélesebb mint maga a gép, így hátul van kb. fél centi ugrás.
De jó cucc, ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz Exelsior24 #46025 üzenetére
A kapcsolatnál érdemes ellenőrizni, hogy 5 GHz-en kapcsolódott-e fel (ha közös neve van a wifinek mindkét frekvencián), mert nekem is volt, hogy valamiért 2.4-re ment fel és sokkal lassabb volt. Meg persze a távolság is számít az AP-tól, mennyire van tele az SD kártya (10%-ot illik üresen hagyni, vagy tényleg belassulhat), stb. Sok mindentől függ(het) a letöltési lassúság.
-
cSuwwi
senior tag
válasz Scarletiel #45996 üzenetére
Nfc mihez kell az amiibo-kon kívül? A többségnek szerintem felesleges feature.
A nyxiben nincs nfc, talán ez az egyetlen hátránya. De joy-con léte miatt felcsatolható a masinára, amivel már élményszámba megy a kézi használat is a gyári után
Pro-val ez nem menne. -
cSuwwi
senior tag
válasz kislaci #45982 üzenetére
A dpad lenyomáskor 1 irányú, nem tud véletlenül a jobbra nyomás fel is menni. Kipróbáltam, és nem sikerült a menüben elugranom. A 8bitdo-n ránézésre ez nincs így, ahogy az xbox kontrollereken se, de pl. a ps4-esen is 4 gomb van, nem kereszt.
A képeken látod milyen, vagy a hivatkozott blogjában olvashatod is a tapasztalatokat. -
cSuwwi
senior tag
válasz cSuwwi #45968 üzenetére
Kihozta még ma a futár, lett egy Nyxi Hyperion-om, yay
Kb. olyan mint amiről .Lnb írt blogot, csak sötétszürke és van rajta még egy színes sáv, hogyjobban hozza a gémer életérzést, vagy ki tudja.
Tényleg könnyű, tényleg kényelmesebb, turbó (beadott kombinációt ismétli), makró (beadott kombót gombnyomásra tolja).
Cons: 500-as akku van benne, kikapcsolt világítással 6.5 órát mondanak rá. Kicsit vékonyka, de tölthető a switchről és külön is usb c-n. Lehetett volna nagyobb, elférne a házban. PS4 controllerbe is most kell(ene) új akkukat vennem, 3000-es is van, 18 órát ígér, de ott 2 motort hajt.
Jó cucc, jobb mint a Hori, vegyétek-vigyétek, főleg ha akciózzák majd 11.11-en vagy black fridaykor.[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
Ha kettőt veszel 15%-ra, az 7.5% egyre vetítve (a másik ajánlat se jobb). 10%-os kupont kis guglizással simán találni.
Én rendeltem korábban, már out for delivery van, jövő héten gondolom kihozzák. Nem problémáztak a vámon.Jönnek majd az akciók sorban, nemsokára itt a 11.11 (Alin biztosan), meg a black friday is, lesznek jóárazások.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz gainwardgs #45865 üzenetére
jaja, főleg az elsőt.
az első barlagvasutas részt csukott szemmel is meg tudom/tam csinálni -
cSuwwi
senior tag
válasz Nikwillig #45191 üzenetére
Végig kell zongorázni az elképzelhető lehetőségeket. Ha nem akku és kábel, akkor lehet elektronikai hiba ami miatt nem tölti az akkut. Esetleg a gépben hiba a csatlakozásnál. Lehet hogy dokkolva megy, de a sok érintkezőből pont a töltési nem megy.
Első körben én megnézném egy másik jobb oldali joyconnal valami ismerőstől akinek van switche, hogy azt tölti-e, tud-e a kapcsolódni, hogy gép hiba vagy a joycon rossz. Utóbbi esetén csere, előbbi esetén szervíz. -
cSuwwi
senior tag
válasz Gabonetta #44727 üzenetére
2 lépcsősnél a helyreállító kódot nem te adod meg, hanem a beállításkor kiír (vagy letölthető) kb. 10 kódot amit javasolt lementeni, és ebből beírni egyet ha nem tudsz belépni. Esetleg ezeket ha megtalálod a gépeden, akkor be tudsz lépni.
Javasolt olyan appot használni a 2 lépcsőshöz telefonon, ami a telefonszámhoz van kötve, pl. Authy. Akkor telefoncsere után is menni fog.Ha nem tudsz valid kódot produkálni, akkor szerintem support lesz belőle. Utána viszont mentsd le a kódjaidat, hogy ne járj megint így.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
Rengeteg féle van, Skull & Co NeoGrip-je van többeknek, nekem pl. aliról van ez: [link]
Kézi módban rövid idő után kényelmetlenné válik a tartás, mert nincs mire ráfogni.
Az extrákat kell mérlegelni amit adnak a gripek illetve az árukat. Nekem bőven megfelel az alis még jól is néz ki. -
cSuwwi
senior tag
válasz 30z.Samu #44000 üzenetére
Van aki nyomja a gázt végig? Én toltam végig többször is a Mario Kartot, hogy autosteering be van kapcsolva, csak induláskor kell a boost. Elég fékezni.
Még 200-asnál is elég, csak többet kell a fékezni.
Jöhetne már a 2. booster pack, ha egyenletesen lesz elosztva 23 végéig akkor 4 havonta kellene érkeznie, ami mostanság van. -
cSuwwi
senior tag
A Quake egy 25+ éves játék, egyszerűbb portolni bármire (is).
Kb. mint a DOOM, ami tényleg meg mindenen, pl. terhességi teszten is.
A GTA porton is láthattuk, hogy sikerült, 6 patch után már so-so.[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
Bőven van kakaó a tegra x1-ben is, csak az akku idő miatt vissza van fogva kb. a 60%-ra a cpu, és a gpu/memória se maxon megy. 1020 MHz-en megy gyárilag, 1224 a fejlesztői mód, 1785 a max.
Ha nem lesz új gép, el tudnám képzelni, hogy a menüben lenne egy graphics boost mód, amivel szép lesz az akku idő kárára. Docked módban pedig simán kibírná, a szokásos felbontás leskálázással (bár az handheldben is van).
5 év után feltételezem már kiismerték a masinát házon belül is, ki tudnak belőle sajtolni mindent, még többet is
-
cSuwwi
senior tag
válasz Scarletiel #42795 üzenetére
A régebbi körbik se hosszabbak, hozza az átlagot.
A howlongtobeat-en fent vannak az átlag végigjátszási idők ha rákeresel.[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz neato3loco #42469 üzenetére
Felül van a kereső (nagyító ikon): beírod hogy skull, és nincs túl sok találat: [link]
-
cSuwwi
senior tag
válasz Scarletiel #42162 üzenetére
Unreal Tournament 99 a magyar szinkronnal. Öcsém volt kb. 9 éves amikor tolta, benyitott anyám... Egy (jó)darabig utána nem ült gép elé
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
-
cSuwwi
senior tag
Ad valami extrát ha alfa pokemonokat fogok be? A listában látszik a piros koponya, és kb. ez az egyetlen különbség az azonos szintű, tudású lv2 óta nevelthez képest.
-
cSuwwi
senior tag
válasz 30z.Samu #42020 üzenetére
"Erősen" inspriálta őket a BOTW, ennyit tudtak belőle kihozni. Sok apróság van, ami a BOTW-ban volt, pl. a zongorás zenei aláfestések, vagy a térkép működése (te pakolod tele matricákkal a poikat, bossokat). Ez egy BOTW light, csak pokemonok vadásznak rád bokoblinok helyett
-
cSuwwi
senior tag
válasz draco31 #35205 üzenetére
Sok az apro dolog, a felhasznaloi felulet apro. [link]
Meg normal switchen is kicsi, pedig 6.2 colos a kijelzo, liteon 5.5.
En is 4ks tvre kotve tolom, ugy teljesen jo dacara annak, hogy kezi modban elvileg 720p-ben fut, dokkolva meg 900p (dokkolva emeli a gpu orajelet).
Nagyban minden jobb -
cSuwwi
senior tag
válasz horkovy24 #35190 üzenetére
de TV-re még egyszer sem kötöttem
Pedig erdemes megnezni tvre kotve is. A Zelda Botw-nal meg majdnem hogy kotelezo, de mindenkepp erosen ajanlott, mert sok az apro dolog, foleg az user interface ha normal modban van. Persze itt mar pro kontroller is dukal(na). A masik veglet talan a Mario Kart 8, ott meg pont handheld modban jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest