Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz Alexios #50999 üzenetére
A dlss már nagyon jó lenne, jelenleg egy 2015-ös filléres soc van a switchben, és erre adnak ki Zelda Tears of the Kingdom komplexitású játékokat. Akkor egy Dlss 2-es 16gb rammal jó kezekben már elegendő lenne.
#51000 Norb79 Nem tudom hogy szentírás-e, de eddig így volt, és az az eddig 30 évet fed le. A nintendo kommunikációja elég visszafogott volt mindig, én arra nem adnék. Sztem egyszer csak a semmiből előhúznak egy vasat, mint anno a 3ds.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Alexios #49810 üzenetére
Akkor legfeljebb eater egg-ekről csúszok le, nem fogom érteni őket. Sebaj, belevágok majd, aztán meglátjuk. Mondjuk nem a sztori vonz engem se benne.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
KOHO
senior tag
válasz Alexios #44038 üzenetére
Undorító amit az EA művel a Switches Fifával. Konkrétan évek óta tök ugyanazt adják ki, csak a mezeket meg az igazolásokat frissítik Ekkora lehúzást... Holott egyébként nem hiszem el, hogy egy olyan konzolra nem érné meg fejleszteni, ami virágkorát éli.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Alexios #42990 üzenetére
Ha ez nem is lenne igaz, a felvezető hiány akkor is ott van, amivel szív az Ms és a Sony rendesen. De egyébként ha el is olvasod a cikket, akkor ott van a miért is mondták el ezt most is. Nagyon úgy tűnik, hogy a 6 éves körforgást eleve megtöri a switch, mert nem gyengülnek az eladások. Nekik pedig ez duplán jó ebben a helyzetben. Reménykedni persze lehet, csak nagy összegben ne fogadjatok rá.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
boost
addikt
-
picimitch
tag
válasz Alexios #36234 üzenetére
Érdekes, hogy mondod, sok helyen láttam, hogy ez az ultimate party/family játék a konzolra, ezért is céloztam volna meg ilyen nagy lendülettel. Van társaság, lenne igény a jó 4 player játékokra.
Szerk: köszi mindkettőtöknek az infót, akkor kicsit visszaveszek a hype-ból azt hiszem. Viszont hozza magával a kérdést, hogy jó, de akkor vannak azért jó 4p lehetőségek?
Amik már vannak, és bejöttek: Super Smash Brothers, Boomerang Fu, ezen kívül kisebb sikerrel a Bomberman, illetve a Monopoly, ez utóbbi számomra roppant lassú valahogy. Bár nem tudom milyen izgalmat vártam tőle[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz Alexios #36123 üzenetére
Nem kéne, hogy nőjön, nem is írtam ilyet, csak reménykedni merek, hogy a kijelző növelésével nem nő a készülék mérete, mert az katasztrófa lenne. Konkrétan én csökkenteném a Switch "Pro" méretét feltétlenül, mert nálam így egyáltalán nem életszerű, hogy bedugom a kabátzsebbe és előkapom, ha várnom kell valahol. (Az NDS-nél ezt simán megtettem.)
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
horkovy24
senior tag
válasz Alexios #35484 üzenetére
Hát talán..... A kérdés hogy lenne e értelme annyira butítva. A másik meg hogy iszonyat tárhelyigényes játék. Szerintem azért sem tökölnek ilyen kártyára rátenni. Mondjuk rá sem menne és minden más adat jönne letöltve.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
horkovy24
senior tag
-
Madwe
nagyúr
válasz Alexios #33127 üzenetére
AzÉrt a switch kontrollere a kis kezűeknek kényelmes csak max, felnőtt ember gripet vesz hozzá (első dolgom volt nekem is ) . De ugyanúgy vehet ilyet mobilhoz is.
latency nem vészes, persze ne online akarjon codozni az ember
egyébként jó, h hordozható a switch, arra jobb, de inkább a nintendo exklúzívok azok, amik eladják, szerintem[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Alexios #33075 üzenetére
Azért az igen messze van a PC/PS/XO triótól, ahol legtöbbször meg a megjelenés napján 20-30%os kedvezménnyel megveheted a játékot külsős oldalakon, de a konkrét shopokban is durva árazások vannak már pár hónap elteltével..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Alexios #33075 üzenetére
Mondjuk ez még akciósan isa használt fizikai példányok árához képest egy jó 40%-kal drágább, de whatever. Ha esetleg több platformon játszol (PlayStation vagy Xbox), akkor különösen szemet szúr, hogy a Nintendo ebben a tekintetben (is) messze el van maradva a versenytársaktól, mert a digitális címekre HETI szinten szokott lenni masszív diszkont, plusz ott még létezik a Hits / Platinum / Best of árazás, azaz a sikeres címeket később nyomott áron reprintelik. Apropó, ez még a 3DS meg a Wii idején volt, Selects névre hallgatott, azóta ezt eldobta a Ninti?
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
Wesder
félisten
válasz Alexios #31547 üzenetére
A màsik két platformot gondolom csak viccből írtam. Nem hiszem hogy nagyon sokan lennének akiknek csak Switch van otthon.
Biztos van mellette Xbox vagy PC vagy Playstation. Màr csak azért is gondolom így, mert 3rdparty tekintetében a többi platformhoz képest limitàlt a Switch. Persze mostmàr megéri beleforgatni azt a plusz időt egy Switch portba, de 1-1.5 évvel ezelött ez nem nagyon volt így. Na meg 4 évvel a több konzol utàn jött, vàltva a Wii U-t ami sajnos bebukott. Amúgy a Wii U-val mi volt a gond hogy a Wii hatalmas sikere utàn ekkoràt taknyolt?I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Alexios #31544 üzenetére
Attól hogy több ment el belőle mint Xboxból még màsodgép, mert többségében PC/Xbox/PS4 mellé veszik az emberek. Az meg hogy nem tud belőle eleget gyàrtani a Nintendo szerintem nagyon is örülnek neki.
Attól hogy nem elsődleges prioritàs a gép még nem fogjàk a Sony dolgàt megkönnyíteni egy esetleges magasabb àrazàssal.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Petreszku
senior tag
válasz Alexios #31518 üzenetére
Igen a "gamepass xbox szolgáltatás"-ra gondoltam.
Akkor valamit nagyon félre értettem. Köszönöm szépen a gyors választ.MasterMark, neked is köszönöm. Akkor ez még odébb van, ha lesz.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Alexios #31451 üzenetére
Az oké, hogy egy régebbi platformon jelent meg először a játék, de attól még nem port, hanem nulláról írták újra a játékot. A Donkey Kong vagy mondjuk a Mario Kart, az már port, mert túl sok mindent nem csináltak vele azon kívül, hogy kicsit kipofozták a grafikát és felvitték a felbontást. Ez olyan, minha azt írnád, hogy a Resident Evil 2-3 Remake is csak portok.
Sic Parvis Magna
-
mirci18
addikt
válasz Alexios #30703 üzenetére
Nem okosabb fizikai címeket venni?
Most sikerült vennem egy v1-es switchet emiatt eladó lesz a wii um. Lemezes játékokkal jobban járok eladhatóak. Ha gépre vettem volna az max ajándék lehetne.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
hadam98
senior tag
válasz Alexios #30541 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Igazából már van Switch-em, nemrég vettem meg a simát ami a hosszabb üzemidős, csak kellett egy Lite is, hogy tudjunk multiban játszani ketten
Lite remélem legkésőbb itt lesz hétfőre.
A Ring Fitet a rendes Switchez venném, csak az a 35 kicsit húzós érte. Megéri azt az árat? Tartalmas?
Még egy kérdés: Kezdő Switch tulajdonos vagyok, most, hogy két konzolom lesz így mindenképp meg kell venni a másik Switchre is a játékot, hogy tudjunk két konzolról együtt játszani? -
nxswitch
senior tag
válasz Alexios #30502 üzenetére
Attól függ mit jelent a felújítás. Ha nem csinálnak új modelleket, csak részletesebbé teszik és újra textúrázzák, és új menüt kap és ennyi a felújítás, akkor sokkal kevesebb munka és kevesebbért is adhatják.
De ez csak az én véleményem, év végéig úgy is kiderül lesz-e belőle valami és milyen formában.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz Alexios #20945 üzenetére
Úgyis ez lesz a vége. Megveszi a madár és a végén többet költ rá, de talán észre sem veszi majd. A YT-on írta egy srác, hogy várja a videókat, hogyan lehet 400 dollárból kirakni a switch lite képét TV-re Szerintem lesznek próbálkozók már első nap, ahogy megjelenik.
Tényleg nagyon át kell gondolnia annak, aki lite-ot vesz, mert átjönnek a barátok vagy a barátok gyerekei és mondjuk akarnak tolni egy mario partyt vagy mario kartot vagy valamit amit többen lehet játszani és akkor mi lesz?
A Nintendo egyébként amikor indult a Switch mondta is, hogy ők azt szeretnék, ha egy családon belül több Switch lenne és úgy játszanának együtt. Ez nagyon jó lenne, de nem megvalósítható az eszköz ára miatt meg ugye a játékot is meg kell venni ilyen esetben minden switchre külön és így már horrorisztikus végösszegre jött volna ki és csak nagyon kevesen csinálták ezt. A többség simán osztott TV kép, aztán szevasz.
Mondjuk az megoldás lehet, hogy akkor a baráttal is vetetni kell egy switchet meg a játékot is meg kell vele vetetni és milyen jó lesz, akkor játszhatnak a gyerekek együtt. K.rva drágán
Magányos játékosoknak, akik a kézi módot részesítik előnyben a Lite jó megoldás lehet, de csak az új belépőnek. Akinek meg van switche annak némi vígasz lehet, hogy viszonylag jól tartják a switchek az árukat és használtan eladható, bár ha meg sokan feldobják a switchet eladásra mert cserélni akarnak, akkor az árak is megindulnak majd lefele. -
djozsi
senior tag
válasz Alexios #20429 üzenetére
Amit safiyah leírt, azt pedig nem merik meglépni egy handheldnék, hogy always online kelljen lenned az olyan játékokhoz, amik csak részben tartalmaznak online funkciókat.
Egyébként egy a cloud save bűvészkedés minden más platformon is probléma tud lenni és sok játék esetében az is, csak egyszerűen úgy vannak vele, hogy inkább lehessen csalni, de legyen cloud save.
De más platformokon inkább az a jellemző, hogy egyszerűen az olyan játékok, amiknek van online része always onlinet várnak el a játékostól.
[ Szerkesztve ]
-
nxswitch
senior tag
válasz Alexios #20429 üzenetére
-Van 1 farönköd.
-Cloud-ba szinkronizálod.
-Lekapcsolod a netet.
-Odaadod egy barátodnak a farönköt
-Törlöd a mentésed, majd újra letöltöd cloud-ból, így visszakapod a rönköt.Így lehet duplázni tárgyakat. Egyébként szerintem ez egy rossz indok, mivel van emulátor és hackelt switch, ezért úgy is csal, aki nagyon szeretne, csak nehezebben. Pokemon világbajnokság is tele van hackelt pokemonokkal. De sajnos nem hiszem, hogy ezen változtatni fognak.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz Alexios #19729 üzenetére
Írásom lehet félreérthető volt, arra értettem, hogy e3-ig nem fog kiderülni mikor lesz új gép, ha lesz. Szóval sajnos az eredeti kérdezőnek tovább kell várni, hogy kiderüljön a dolog. De addig meg csak telik az idő. Sztem ne várjon vele, ha meg tudja venni, vegye meg most. Újságírók/youtuberek már úgy hozták le, hogy júniusban tutira jön egy új Switch. És még mennyi ilyen fals infó lesz...
-
Tentalus
tag
válasz Alexios #19261 üzenetére
Nekem a gyakorlatban van olyan,nagy és hardverközeli projektem,ahol egy kattintással váltok ARM vagy X86 platform között és kész. Talán a projekt 1% hardverfüggő.
Azt nem tudom megítélni,a Tegra programozása mennyiben különbözik egy AMD grafikától. Elvileg ugye mindegyikre van pl. Vulkan, tehát az újabb címeket lehet,hogy könnyebb lesz portolni...
A processzor sebessége a PS4/XBox AMD Jaguar magjában újkorában se döntögetett csúcsokat...egyáltalán gyorsabb az,mint a Tegra?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest