Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Idő előtt kiderült a Mafia: The Old Country megjelenési dátuma
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
- Kedvcsinálót kapott a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Assetto Corsa EVO
- Hamarosan újabb részleteket kapunk a Cronos: The New Dawnról
- Stellar Blade
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
rakkimcer #54525 üzenetére
Platinum pontért (ingyen, azaz csak szállítási költséget kell fizetni, ami €2.99), pár nap alatt meg is érkezik. Igaz nem itthon van, de szerintem jó alternatíva, főleg ennyiért.
-
válasz
rakkimcer #53822 üzenetére
Ők voltak régen a SuperGamer webáruház.
Ha jól tudom Szlovák székhellyel rendelkezik.
3 db játékot vettem innen(nem egyszerre).
Mind patika állapotban érkezett meg.
De ezek újak voltak!
Sajnos a használt játékokról csak rosszat hallottam aki innen vett…
Borzalmas állapotú borító és tok…
Valakinek 4-ből 3 játék nyomtatott borítóval jött.
Stb…
Ajánlom őket de csak akkor ha ÚJ bontatlan játékot veszel!
Használtat NE! -
icemad
nagyúr
válasz
rakkimcer #51343 üzenetére
Nem hinnéd el, hogy hányan keresnek meg ilyen olyan okból.
Múltkor két sneakerst intéztem két fórumtagnak. Postával mindennel együtt.
Az egyik itteni tagnak komplett beépíthető WC tartály kellett volna. Mert itt csak 300000 forintra jön ki, nem 500000, mint otthon. Na azt nem vállaltam. Eleve postázás során is tönkremehet, plussz a garancia sem mindegy ekkora értéknél.Legalábbis szerintem. Pár ezer forintos dolgokat még bevállalok. Ez meg csak egy kód, simán elküldöm üzenetben és nincs vele macera.
Viszont max szombatig tudok ezzel foglalkozni, vasárnaptól szabadságon vagyok. -
adalbert1
veterán
válasz
rakkimcer #49046 üzenetére
Media marktnál 18k, én onnan hoztam el ma egyet.
Egyelőre még nem bontottam ki, de a dobozon nem írják, hogy kód lenne benne, tehát kártyásnak gondolom. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a dlc-k is a kártyán lesznek-e. -
Scarletiel
senior tag
-
válasz
rakkimcer #46189 üzenetére
Jobban félek attól, hogy mennyire tudom megszokni az UIt és az irányítást. Alapvetően szeretem az MMO vagy ahhoz hasonló játékokat, főleg amiben van némi "housing" és a grind ad akár skint, akár trófeát vagy jobb cuccokat. Az, hogy többszáz óra mehet bele, nem gond, 1-1 MMOba anno simán belepörgettwm több ezer órát, de GTA Onlineban is 1000 fölött vagyok. De még nézek videókat pl Nessajt, hogy mit bénázik vele.
Akkor majd kell családot is keresnem az onlinehoz, sok itt a tennivaló.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rakkimcer #42447 üzenetére
Estivel én is toltam. Nekem nagyon tetszett.
Nem is baj, hogy random adta be, mert valószínű 10 -ből 8x a teniszt választottam volna. Pl. a kardozás elsőre nem igazán jött be, aztán a 3. meccstől már jól ment. Bár a favorit az eddigiek alapján a tenisz. Amitől majdnem hogy meg is izzadtam.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rakkimcer #42283 üzenetére
Látom van nekik Let's Sing: Queen is 4999 HUF akcióban. Az se rossz.
-
NyMRooD
őstag
válasz
rakkimcer #42224 üzenetére
A Stardew Valley 2016-os a Terraria 2011-es játék és mind a kettő indie cím, bár látom előbbiért switch-en AAA árat kérnek. Azért egy BotW megközelítő szintet hozhatna a Nintendo-nál minden first-party játék, nem kell sem a 8k sem a 4k, nem kell a 60 Fps sem, értem én, hogy a Nintendo nem erről szól, de azért ne visszafelé fejlődjön a grafika.
-
pethYeti
addikt
válasz
rakkimcer #41969 üzenetére
Láttam ott is de ők mocsok drágán szállítanak.
Viszont az Alzan rákeresve a játékra csak ilyen konzol csomaokat ad ki...
Nagy nehezen megtaláltam direktben a játékot és van bőven készleten.
Kb 1 hete hagytam ott a Pokemon BDSP-t 8 trainer után, sajnos azt nagyon meguntam. Kb ugyan azt a skill-t spammolgatni nem volt nagy kihívás.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rakkimcer #40835 üzenetére
~250 dollárért csinál egy táska méretű eszközt a Switch -ből. Nem mondom, hogy az ötlet nem jó...csak hordozható eszköznél nem baj, ha némileg kompakt. Legalábbis szerintem a legtöbb embernek fontos.
Persze biztos van akinek ez bejön.
Szerk.:
Súlyt nem látok, de lehet csak én vagyok béna. -
30z.Samu
félisten
válasz
rakkimcer #39743 üzenetére
Igen, nagyon jól bírja az akkuja. A gombok keménységét valóban szokni kell. A Joy-Con-é sokkal puhább, ha esetleg lemerül és áttérek a Muta-ra, akkor elég rendesen érzed a különbséget. De kb tíz perc múlva nem igen foglalkozol vele. Egyáltalán nem rossz controller az árához képest, sőt...ha esetleg veszek Pro Controller-t, akkor megtartom ezt is.
-
cactuar
senior tag
válasz
rakkimcer #39727 üzenetére
A Pokémon játékokat általában párosan adják ki, de csak minimális különbség van a 2 verzió között. Van pár pokémon, ami csak a Shield / Sword verzióban található meg, de online cserével ezeket is meg lehet szerezni. Szóval elég az egyiket venni, amelyik szimpatikusabb.
-
adalbert1
veterán
válasz
rakkimcer #37894 üzenetére
Hát, csábító a játék, de egy ilyen errorral együtt inkább nem adok érte pénzt, mindenesetre köszi az infókat!
ldave: nekem ebben az a furcsa, ha a V2 és az OLED modell előállítási ára között tényleg csak 10 dollár a különbség, akkor miért nem egyből az OLED modellel jöttek? Vagy a V2 launch óta estek még azok az alkatrész árak, amik az OLED modellbe kerülnek be?
-
mg1992mg
őstag
válasz
rakkimcer #36891 üzenetére
Amúgy nem tudom, más konzoloknál ez hogy működik, de valahogy zavar, ha én offline szeretnék valamit játszani, akkor is matatnom kell fél percig azon, hogy ráerőszakoljam, hogy nem, nincs Internet, ne is keress, annyival egyszerűbb lenne kikapcsolni, és ami hajlandó akkor is elindulni, akkor induljon..
-
hadam98
senior tag
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
rakkimcer #36466 üzenetére
"amúgy akik fizikait vesznek, közülük jó páran megtartják, így ugyanaz mint az eshop, örök
ráadásul mi a garancia, hogy 2 után is jó marad, a gari kb. úgy is csak addig jó"Ja, mert arra persze van garancia, hogy a szerverek, ahonnan a digitálisan megvásárolt tartalmakat letöltöd, örökre megmaradnak
-
EmThor
addikt
válasz
rakkimcer #36267 üzenetére
Redditen sajnos más is ezt írja és hogy túl erős a rezgés, vki visszavette 15℅ra. Szerintem nem tud kommunikálni a központi szerverrel h a pályaidőt feltöltse, és lefagy. Ügyes vagy, higy rájötté az offline módra. Erre más nem jött rá ahogy átfutottam a hozzászólásokat.
-
Mirman
őstag
válasz
rakkimcer #36190 üzenetére
Ez csak fél generáció lesz majd a pletykák szerint, mint 3D 3DS esetében pl. 100% hogy nem fognak húzócímekből exkluzívot kiadni rá. Szerintem úgy fogják megoldani mint most van xbox-nál hogy grafikai előny lesz az új konzollal , esetleg framerate.
Én pár hete csatlakoztam , eddig csak PC-s voltam de teljesen elvarázsolt a Switch.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest