- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Yoshi’s crafted World
A Yoshi’s Crafted World egy bájos, oldalnézetes platformjáték.
Történet
A történet szerint Yoshik és barátai békésen élnek Yoshi-szigetén, ahol egy varázslatos tárgy, a Sundream Stone őrzi az álmokat. Egy nap Kamek és Baby Bowser megpróbálják ellopni a követ, de az öt drágakő szétszóródik a világban. Yoshira és társaira vár a feladat, hogy visszaszerezzék a drágaköveket, mielőtt Kamek és Baby Bowser megelőznék őket.2,5D-s jatek, illetve olyan egyedi kialakitasuak anpalyak, hogy mindnek van hatoldala is, ahol visszafele haladhatunk, ujabb extrakat felfedezve, challengeket teljesitve.
A Yoshi’s Crafted World egyik legnagyobb erőssége a vizuális stílusa: a pályák, ellenfelek és tárgyak mind kézzel készített, kartonból, papírból, textilből és más hétköznapi anyagból készültnek tűnnek, ami egyedi, játékos atmoszférát teremt
valahogy meltatlanul keveset emlitik, pedig szerintem egyedi es nagyszeru alkotas.Reszemrol mindenkinek batran ajanlom
-
penge111
addikt
Kb. 12 óra alatt a végére értem a Donkey Kong Country Returns HD játéknak. A grafika gyönyörű, tűéles minden a legszebb címek közé tartozik. A pályák rendkivül változatosak. Szerintem a játék elég nehéz, volt olyan szakasz ahol kb 40× futottam neki. Sajnos a játék utolsó pályáján jöttem rá, hogy lehetett volna könnyítést venni
A stílus platformer, rengeteg gyűjtögetnivalóval. A banánokért életet kapunk, a szokásos Kong felirat és puzzle darabokért pedig 3d modelleket, képeket és zenét. A legfontosabb gyűjthető cuccok a coinok, ezeket az érmeket a boltban válthatjuk be plusz életekre, hordóra, láthatalanságot adó lötyire, fontos!!! zöld lufira ezzel megúszúnk egy zúhanást ( ez kerülte el a figyelmem). Van természetesen coop is. Ami picit zavart, hogy a nehézség hullámzó volt, vannak nagyon egyszerű pályák, de akadnak brutál nehezek is. A legfrusztrálóbbak azok, amiken nincs mentés szakaszonként... Ezekből hál Isten ezekből kevés van, a legtöbb pályán 3 mentési pont van. Sikerült végigvinni, lesz majd egy bonus világ ehhez majd rengeteg coin kell, hogy meg tudjuk nyitni. Ha ezzel végzünk, akkor megnyilik a tükör mód, ahol visszafelé kell megoldani a pályákat mindössze 2 szívvel és bármiféle segítség nélkül. Szóval tartalom, kihívás akad bőven. Részemről egy alap vegigjátszás elég volt, emelem a kalapom az előtt aki maxolta/ja ezt a játékot.
-
a2d2
addikt
válasz
hombre[EU] #61505 üzenetére
Arise pl amivel én találkoztam.
-
hombre[EU]
veterán
milyen játék van,amit 2 joyconnal lehet játszani,mint pl. az Odyssey: egyik joyjal irányítod mariot, másikkal ugrik-sapkát dobál?
bármilyen játék lehet,indie is, a lényeg,hogy a másik csak ilyen egyszerű funkciókat irányítson -
horkovy34
junior tag
Na most volt időm belenézni a játékokba és lenyomni velük 2-2 órát. A Halloween and Ash egy viszonyag egyszerűbb 2d-s játék, de számomra tökéletes és pihentető a Last Faith mellett.
A Last Faith már egy kicsit keményebb móka!
Ezt is ajánlom azoknak akik szeretik a Blasphemous játékokat. Nagyon hasonló stílus remek zenékkel és képi világgal. Ami számomra pozitívum hogy valamivel ,,casuálabb" a Blasphemous-nél.
-
Rigormortiis
veterán
Lement a negyedik templom is Totk-ban. Nekem a villámos volt ez. Tetszett.
-
Rony949
őstag
válasz
Rigormortiis #61501 üzenetére
Mondjuk én kényszeres gyűjtő vagyok, szóval bármi lehet még.
-
-
válasz
Okologicky #61491 üzenetére
Helyenként nehéz volt az a játék. Én a medencés pályával szívtam, az a boss harc kiidegelt.
-
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis #61486 üzenetére
Marcius vegen jelent meg Xenoblade, szerintem azert nem
-
pzstm
titán
Nintendo Hardware & Software Sales Update:
Switch - 152.12m
1) Mario Kart 8 Deluxe - 68.20m
2) Animal Crossing: New Horizons - 47.82m
3) Super Smash Bros. Ultimate - 36.24m
4) Zelda: Breath of the Wild - 32.81m
5) Super Mario Odyssey - 29.28m
6) Pokémon Scarlet/Violet - 26.79m
7) Pokémon Sword/Shield - 26.72m
8) Zelda: Tears of the Kingdom - 21.73m
9) Super Mario Party - 21.16m
10) New Super Mario Bros. U Deluxe - 18.25m
Other Games:
Super Mario Bros. Wonder - 16.03m
Zelda: Echoes of Wisdom - 4.09m
Paper Mario TTYD - 2.10m
Mario & Luigi Brothership - 1.97m
Luigi's Mansion 2 HD - 1.88m
Donkey Kong Country Returns HD - 1.27m -
fausto
addikt
válasz
lazac_ #61480 üzenetére
Köszi a választ! Az elképzelhető, hogy valamelyik másik csatlakozó tag volt korábban családban. De elképesztően hülye a rendszer, akkor miért nála jelez hibát? És miért hülyeséget? Fun fact: azt mondta, hogy akkor csinál másik profilt, oda is elküldtem és azt sem engedte csatlakozni ugyanezzel a hibával...
Egyébként van magyar support? Vagy hol lehet velük felvenni a kapcsolatot? -
ADAM1337
nagyúr
Én Violet-hez nem vettem még meg a dlc-t, de lehet újra kezdem majd úgyis a 2-n, tényleg jó bugos volt a game, de maga a motor mechanika messze tökre jó volt.
A digimon-ba beleraktam most valami 10órát, hááát a story telling elég gyengus.(Nyilván a 2 game 2500ft-ért teljesen megéri)
A Game ui kb 2004-et idézi fix nézetek nincs camera rotation, de a kedvencem a homályosított 3d nézet elé rakjuk a rajzolt karaktereket akik rajzoltam jobban néznek ki mint 3d-be. Ha pontoznom kellene 4-5/10 körül lenne.Már értem miért nem lett ez akkora siker mint a pokemon.
3 Réteg a valóság, IRL->Eden->hacker világ(dungeon), 1 lénynek van vagy 20-30 evoluciója, és bogarászd ki ki merre fejlődik tovább, és de-evolution vagy evoluciónál lvl1-re esik vissza. Managelni az evoluciókat utazgatnod kell a síkok között, illetve van valami saját farm-od is ezt még annyira nem manageltem csak bedobáltam a lényeket, hogy szintezzék magukat, meg developmentet csináljanak ott. -
lazac_
tag
válasz
fausto #61477 üzenetére
Lehet, hogy az őt megelőző belépő tag volt korábban más családban, ezáltal "megfigyelve", így ő triggerelte az egész csoport korlátozását.
Nem azért görény a Nintendo, mert megszorítást alkalmaz, hanem mert sehol sem írja le, hogy mi alapján.
Bő egy évig a saját családom is korlátozva volt, aztán nagy nehezen írtam a supportnak, akik ezt írták:
"Please be informed that if you repeatedly join and leave a family group, you may be restricted from joining family groups for some time. If you have not joined or left many family groups it is possible that someone in the family group that you are trying to join may be triggering the restriction."
Illetve hogy írjam meg a felvenni kívánt felhasználó email címét, és akkor eszkalálják a dedikált csoporthoz a panaszomat. Viszont valamit mókoltak az tuti, mert másnap már lekerült a csoportról a stigma...
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Csináltam egy családot, 6 fő simán be tudott lépni. A hetediket nem engedi. "You cannot join this family group. Your ability to join a family group has been restricted due to frequently joining and leaving family groups."
A srác soha nem volt Nintendo családban. Mi lehet a gond?
Köszi előre is -
11 óra alatt le is pörgött a SteamWorld Quest, a vége azért izzasztó volt
Szuper játék, ajánlott részemről (valami 1.500Ft-ért vettem akcióban).
-
morfondőr
addikt
válasz
KKaresz45 #61466 üzenetére
Én marhára fel vagyok ezen háborodva, mert két a két gyereket majd lehet továbbképezni, miként kell kivenni, meg betenni a virtuális kártyákat, meg 14 napra kölcsön adni a játékot, stb. Pzstm által javasolt megoldással meg minden esetben online kell legyen a konzol, különben nem indul a játék, de talán még így is ez a legegyszerűbb megoldás. De eddig a két gyerek egymás játékaival 1 kattintással tudott játszani, most meg köröket kell futni! Ja és egyszerre már nem tudnak egy játékkal játszani ha jól értelmezem. Egyelőre nincsenek még frissítve a gépek, de gondolom előbb-utóbb kötelező lesz.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Rigormortiis #61469 üzenetére
BOTW-ban igen, azzal tudsz nagyobb távot megtenni.
TOTK-ban addig van értelme ameddig nem tudsz magadnak "jobb" járműveket építeni. Miután lett elég nyersanyagom ezekhez, elő se vettem a lovakat. -
Rigormortiis
veterán
Van értelme a Zeldákban a lovakkal vesződni? Elég kényelmetlen őket használni, még Eponát is.
Pont olyanok, mint a SotC-ban Argo.
-
KKaresz45
senior tag
Nincs ilyen opció amit írsz.
Igazából az volt a kérdésem hogy fel lehet-e oldani a virtual game cardot a másik switch nélkül.
Még egy ötletem támadt, hogy beállítom ezt primary switchnek, de ahhoz accountból deregisztrálni kell a másikat (mert épp az a primary), majd kipróbálom.
A kioktatást az utána olvasásról nem érzem jogosnak, egy kéretlen update-tel szétcsesztek valamit ami korábban működött, nem várható el hogy erre felkészüljek.
playmore: köszi, de hát ez
-
playmore
tag
válasz
KKaresz45 #61454 üzenetére
Ez halál komoly, az egész virtal cardozásnak ez a lényege, hogy kiiktassa a "home"olást. Vagyis mikor tudsz játszani azzal, hogy egy digitális vásárlás fusson több gépen, akár egyszerre is. Valahol olvastam, hogy még van valami kiskapus megoldás, nem tudom mennyire macerás nem ástam bele magam.
A Nintendo (és biztos vagyok benne, hogy lesznek hasonló megoldások máshol is) azt akarja, hogy minden játékot minden gépre külön meg kelljen vásárolni. Ez a megosztós buli volt a beetetés (érdekes, hogy szinte ugyanúgy működött minden versenytársnál...) amíg rászoktak az emberek a digitális vásárlásra. Most meg, hogy beütött a szegénység és a milliárdos vállalatok rekord profitja veszélybe került elkezdik kiiktatni a kiskapukat mindenféle hangzatos indokokra való hivatkozással. -
KKaresz45
senior tag
Ezt a virtual game cardot remélem hogy komolyan gondolták mert viccnek durva lenne.
Adott két switch két különböző városban, egymástól távol. Eddig simán tudtam játszani a saját accountomra megvásárolt játékokkal mind a két switchen az accountomra bejelentkezés után.
Most a legújabb rendszerfrissítés után az egyik switchre betöltöttem egy "virtual game card"-ot és a másik switchen nem tudok vele játszani. Azt mondja, hogy vigyem közel a kettőt egymáshoz hogy párosodjanak és utána már be tudom tölteni a másikon is. De addig nem. Ezt tényleg nem lehet feloldani amíg nem férek hozzá a másik switch-hez?
-
playmore
tag
válasz
Rigormortiis #61451 üzenetére
A Switch nem régiózáras tehát igen. A Switch 2 sem lesz az - ahogy tudjuk - kivéve a speckó japán piacos változatot. Viszont alaposan nézz utána az adott játéknak ugyanis nem biztos, hogy lesz a japán verzión bármilyen emberi nyelv 😅
Ami biztosabb szokott lenni az az ázsiai piacra szánt változat. Mivel ott millió nyelv van az angolt szinte minden ilyen játék tartalmazza mert azt mindenki ismeri. Vagy nem. Illetve japán játék is lehet ázsiai piacra szánt, hogy bonyolult legyen. A Physical Paradise YouTube csatornán szinte minden import játék ki van vesézve, de csak ami tényleg 100%ban rajta van a kártyán. Órás videók vannak kategorizálva ha érdekel valami új. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
l.skywalker #61439 üzenetére
Én nem láttam a 15-ből egyet se belőle, de még a digimont se indítottam el ami 6 euro körül volt.
-
Rigormortiis
veterán
Ha japán kiadású játékot veszek, azzal fogok tudni játszani?
-
taki01
őstag
-
Elims
veterán
Pzstm,Nándesz: Köszi!
-
válasz
Nem találtam review-t... mindegyis.
Kösziiii
(Néhány már megvan belőle, azt írja...mindegy, elfér.)
-
"Viszont annyit írjatok még meg légyszives,hogy lesz e vajon a switch 2-ből vmilyen zeldás gyűjtői kiadás??Ha igen,honnan tudom meg?"
Legegyszerűbb valamelyik hivatalos Nintendo csatornát követni a különböző social media felületeken, ilyen jellegű hírt ott nyomnának folyamatosan.
Javaslatom nekem a Nintendo of America youtube csatornája.Egyébként egyenlőre nincs hír különböző S2 special editionokról.
-
Elims
veterán
válasz
morfondőr #61438 üzenetére
Erről a kártyáról a switch nagyobb fájlokat fog beolvasni,így a 80-90mb/sec sebesség kellene.
Ha váltanék vmikor switch 2-re,a switch 1-et sem adnám el soha.Inkább vennék bele másik memóriakártyát.Viszont annyit írjatok még meg légyszives,hogy lesz e vajon a switch 2-ből vmilyen zeldás gyűjtői kiadás??Ha igen,honnan tudom meg?
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #61441 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
Kompatibilis lesz ez vajon Switch2-vel?
amugy durva ar -
l.skywalker
titán
15 in 1 Family Games Mega Collection
49,99€0,99€ (-98%) -
morfondőr
addikt
Switch 1-be MicroSDXC Class10 kártyát kell keresned, minél nagyobb legyen az írás/olvasás sebessége, de nem kell elszállni sem az ultra premium-ok irányába. A Nintendo 60 - 95 MB/sec közötti sebességűt ajánl, amit ezek a kártyák már simán megugranak. Viszont ezt a Switch 2-ben nem fogod majd tudni használni ha később váltanál.
-
Rigormortiis
veterán
A saját kérdésemre válaszolva nekem is a Xenobladek és a Fire Emblemek a legmeghatározóbbak, na és a Totk. Esélyes, hogy a Botw is vissza fog kerülni, kezdek nagyon belerázódni. A Pikminek, Mario Odyssey, LM3 is szörnyen tetszenek, de mindig elviszi valami más a fókuszt.
Bayonetta 3 nálam 10/10, az Astral Chain annyira nem talált be.
Hihetetlen, mennyire profik ezek a Nintendós játékok!
-
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis #61435 üzenetére
Miket talaltal? Annyira nem figyeltem, de plane az upgradelhetoek eseteben varok/varnek ilyet
-
Rigormortiis
veterán
Jól látom, hogy felmentek a használt Switch játékok árai?
-
a2d2
addikt
válasz
tboy93 #61418 üzenetére
Én elkezdtem, de közben megvásároltam a Golf Story-t és átálltam arra.
Nemrég unlockoltam a szamuráj karaktert, nem tudom hány óra van benne.
Az a baj hogy előbb játszottam végig a Roguebook-ot (most ismét akciós, 2,5 euro) és azután gagyinak tűnt ez a Steamworld Quest (összes harc egy kaptafa, minimális kombó lehetőség, stb).
De azért végigtolom már ha végeztem a golfossal.
@Elims: nem tudom mennyire sürgős, én múltkor innen vettem, 25 euro volt akkor akcióban és regisztráció után ingyen volt a szállítás is rá: [link]
Lehet rendszeresen vannak akciók, nem tudom. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
l.skywalker #61408 üzenetére
Lekattintottam én is kiprobálom de valszeg 2-n fogom végig vinni már.
Alapból pokemon fan vagyok gyerekként még néztem a digimon animet, de nagyon nem volt konzisztens az evolució benne, talán ezért is zavart kicsit benne a kuszaság, kiváncsi vagyok milyen a game mert értékelések szerint egész jó. -
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis #61428 üzenetére
azt hiszem kulonkodos, alzanpokkal kombinalt opcio volt -
penge111
addikt
Ma végére értem a A The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom játéknak. Kb. 20-22 óra volt. Nekem személy szerint nagyon tetszett, sokkal jobban mint a The Legend of Zelda: Link's Awakening. Jobban fogja az ember kezét, mindig tudjuk hova kell menni, mit kell csinálni. A Link's Awakeningben szégyen nem szégyen sokszor kellett Youtube ahhoz, hogy hova merre kell tovább menni, vagy hogyan kell megoldani valamit, így egy kicsit megölte a játékélményt számomra. Itt mindent sikerült magamtól kitalálni, minden rejtvényt, kihívást megoldani. A garfika chibis, tupíroztak rajta még kicsit az elődhöz képest, van aki szereti, van aki nem. Én a FF III felújítása óta szeretem ezt a chibis grafikát
Itt Zeldát a hölgyeményt fogjuk irányítani. Feladtunk Linket, az apánkat és mellesleg a világot megmenteni. A világban riftek, sötét hasadékok kezdenek megjelenni, amik mindent elnyelnek. Zelda egy kis lény, Tri segítségével fogja megmenteni a világot. Képesek leszünk lemásolni dolgokat a világban, ha pl legyőzünk egy szörnyet akkor képesek leszünk megidézni bármikor. De nem csak lényket, mindenféle használati tárgyat megtanulhatunk megidézni ágyat, trambulint, vázát, szobrot, mozgó panelt stb. Irgalmatlan mennyiségű dolgot lehet megidézni. Ezek segítségével kell majd boldogulnunk a világban. Aránylag sok dungeon van a játékban, van ami kötelező, van ami nem. De mindről elmondható, hogy az idézhető dolgokkal, lényekkel azaz az echokal kell majd ezeket bejárni. Egy fejtörőt, továbbjutási pontot többféleképpen is meg lehet oldani, ránk van bízva hogyan. Eleinte nem mi fogunk harcolni, hanem a szörnyek amiket legyőzünk és megidézünk. Később azonban rövid ideig átalakulhatunk mi magunk is harci vadállattá
Kardunk, nyilunk, pajzsunk, bombánk stb lehet. Érdemes az eldugottabb részekre is elmenni, mert itt általában csak ott előforduló, és nagyon erős szörnyeket szerezhetünk. Rengeteg titok, rejtély van ebbe a "pici" világban. A játék szerintem könnyű, mert hamar erős szörnyekhez juthatunk hozzá, amivel az amúgy ötletes bossfightok nem jelentenek majd igazi kihívást. Még kapunk rengeteg melléküldit, mini játékot, challenge kihívást, lehet különféle italokat kraftolni, amit én picit feleslegesnek éreztem, mert szinte nem is használtam ezeket, még bossharcoknál se. De ha valaki mindent maxolni akar, akkor bőven kitolhatja még a 20-25 órás alapjátékidőt. Ez a játék is hozza a szokásos Nintendo formulát, könnyed, szórakoztató, hemzseg a jó ötletektől, az ember elégedetten csettint, amikor egy riftet sikerül bezárni. Zene, grafika teljesen rendben volt. Néhány negatívum: a játék végére iszonyú sok megidézhető echo lesz, ezek között kicsit macera navigálni, a történet nem valami nagy szám, illetve a melléküldik sem kiemelkedőek. De mindezek ellenére nagyon imádtam ezt a játékot, részemről erősen ajánlott!
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #61422 üzenetére
ZL a pajzs, ZR az íj
max stamina always
-
Rigormortiis
veterán
A totk-ban hogyan lehet pajzs és íj között váltani?
Mennyire érdemes megnövelni a staminát?
-
válasz
penge111 #61416 üzenetére
Fire Emblem, Yoshi, Kirby, Xeno3 meg nekem is hatra van, csak ido kene meg penz
Most a haz tema miatt egy darabig hatterbe vannak szoritva a vasarlasok es backlogbol elek.
A SteamWorld Quest-et nyomta itt valaki? Az elejen nehezen fogadtam be, a Dig es a Heist jobban tetszett, de most egy olyan 5 ora utan mar egeszen tetszik ez is.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Aljasvip #61415 üzenetére
mindkét ori 60fps switchen, xboxhoz képest semmivel nagyobb input laget nem tapasztaltam, mondjuk nálam egy C-s oleden ment, nem ócska lcd-n (ezt csak azért írom,mert sokan pc+monitort hasonlítanak egy konzol+alsókat. tv-hez és azt hiszik konzolból jön a delay,pedig a tv az)
-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis #61409 üzenetére
Én 2023 márciusában vettem meg a switch oledemet. Nekem maga a Switch nyújtott és még nyújt olyan élményt , hogy képes voltam eladni miatta a PS5-ömet 2023-ban. Sokat nézegettem anno videókat, hogy mi a francot szeretnek annyira rajta, egyszerűen nem értettem, minden annyira gyerekesnek, "gagyinak" tűnt a szipi szupi grafikájú játékok mellett. Kíváncsi voltam, megvettem, közel 35+ éves játékos múlttal nem tántorított el a grafika, hiszen a régi konzolokon se feltétlen a grafika érdekelt, volt Pc-m, Xboxom, Pseim, ZX Spectrummal kezdtem... Szerintem nem mondok újat, ezt mindannyian tudjuk itt, a Nintendo még mindig a szórakoztatást helyezi előtérbe, a játékaik zöme rendkívül kreatív, tele vannak zseniális ötletekkel, egyszerűen öröm velük játszani, szinte újra gyerek lesz az ember
Az meg csak hab a tortán, hogy lehet handeled és Tv módban is játszani. Nekem már sokszor "segített" a kis masina elütni kellemesen az időt, gumicserére várva, reptéren, vonaton stb... Ez alatt a két év alatt rengeteg címet végigvittem, és szerintem ez a masina az exclusivokon túl, az indi és jrpg játékok szerelmeseinek egy igazi csoda.
Ami nagyon nagy élmény volt: Xenoblade trilógia, Zelda TotK, Metroid Pime, Astral Chain, Super Mario Odyssey, Super Mario Wonder, Luigis Mansion 3, Fire Emblem mindkét része, Yoshi's Crafted World.Most épp lassan befejezem a A The Legend of Zelda: Echoes of Wisdomot, ez is tökéletesen prezentája amit fent írtam, amit számomra a Ninti képvisel. Életem legjobb döntése volt megvenni ezt a kis masinát
-
válasz
Hármat említenék:
> Mario Kart - ahol csak akkor driftel az egyik joycon hogyha 2 player játszik. (Egy kontrollerre téve, se más játékban sosem driftel a szemétje.)
> Overcooked - amiből egy jó pár veszekedés lett a feleségemmel
> Ori and the Blind Forest - ahol rájöttem, hogy ez a 100ms delay és 30FPS korlát miatt én inkább PC-n játszom inkábbSzintén 2023 végi vétel volt a Switch, de nem tudtunk rácsavarodni annyira, csak a co-op címekkel volt sok örömünk.
Majd egyszer lehet veszek rá játékokat, mint a Mario Wonder. Sietni nem kell vele, 10 év múlva is ugyanennyi lesz egy játék hozzá.
-
Rony949
őstag
válasz
Astral Chain, Link's Awakening és Metroid Dread.
Habár a Bayonetta 1-2 nem Switch exkluzív, de ezen a gépen játszottam ki először és főleg a B1 egy hatalmas élmény volt számomra.
-
válasz
Lehetett volna: Legend of Zelda játékok... (Na majd most
)
Minden platform-on beírnám: LEGO City Undercover (wii U-n játszottam végig először)
Amúgy:
Splatoon 2
Super Mario Odyssey
Labo cuccok
Ring Fit Adventure
Luigi's Mansion 3
Paper Mario: Origami King
Mario Kart Live Circuit (2 autóval)
Crysis (tudom fura)
Super Mario Wonder -
morfondőr
addikt
válasz
Toronymagasan a Xenonlade trilógia!
-
Rage47
veterán
válasz
Zelda Botw es Totk, Xenoblade trilógia, Super Mario Odyssey, Hades, Metroid Dread es Prime, Luigis Mansion 3, Pikmin 4
Aztan a Sport is tok jo családdal meg a Mario Kartezek inkabb a társas élmények miatt maradtak meg
-
válasz
En 2023-ban vettem csak a Switchet es csak egy 55-60 jatekom van amibol kb 35 porgott le, tobbnyire indie cimek. Viszont kerdes nelkul a legutosebb cim nalam a Zelda TOTK volt.
-
Rigormortiis
veterán
Elérve a generáció végét, kinek, mik voltak a legmeghatározóbb Switch élményei?
-
l.skywalker
titán
Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition 5,99€
Még nem volt ilyen olcsó digitálisan -
playmore
tag
válasz
fausto #61404 üzenetére
Nem Nintendo Onlinet hanem mást vásároltam onnan már jó párszor, semmi gond nem volt. Paypalt javaslom és akkor nem lehet bajod. Sima kártya nem mindig megy át amúgy sem. Nagyon sokan ilyen kulcsos oldalakról vásárolnak amiatt pont amit említettél, mert olcsóbb. Rengeteg ilyen oldal van, általában ami gyanúsan nagyon olcsó az már necces, de a CDkeys az egyik legrégebbi és legismertebb. Illetve ha magyar kell akkor www.codeguru.hu Van jópár értékelése az árukeresőn. Az oldal fapadosabb ezért ha nem tudod mit keresel pontosan akkor nehéz megtalálni bármit is mert ömlesztve van. Keresőbe vésd be, hogy Switch Online és akkor látod . Árakat hasonlítsd össze, én Steam kulcsokat vadásztam, előfizetésben nem tudom mennyire versenyképesek. Onnan is vásároltam már jó párszor és minden jött tíz percen belül.
-
fausto
addikt
Alternatívának erre gondoltam még CDKeys.com
PS-re többször vettem innen feltöltőt, az oldallal nincs gond. Magyar profilhoz is el tudom lőni, ha innen veszek kódot? Még olcsóbb is, mintha a Nintendo oldalán venném. -
fausto
addikt
Sziasztok,
Nem tudok online előfizetni. Beizzítanék egy 1 éves családi előfizetést, belépek a profillal (https://ec.nintendo.com/HU/en/membership oldalra irányít), megadom a fizetési módot, majd fizetés után a mobilonon jóvá hagyom a tranzakciót és Error Code:9001-2473 kapok. A kártya rendben van, limit nincs beállítva. Van ötletetek, hogy mi lehet a baja?
Eddig kettőből kétszer elhasalt, nem tudom, van-e még értelme erőltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps5 slim
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest