Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Most elég jó áron van a Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered. Érdemes megvenni? Milyen a játékélmény? Képes lekötni hosszabb időre vagy felejtős?
-
horkovy34
junior tag
válasz
penge111 #61299 üzenetére
Ez a démon nekem egy f@szfejnek tűnik!
Kár hogy nem szeretem a jrpg-ket mert nagyot bővűlhetne a játékrepertoárom switchen. A beszámolóid meg amilyen átéléssel írod őket simán meghozzák az ember kedvét csak hát én az ilyen stílusú jatékokhoz láma vagyok! (Próbáltam már!
)
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Ford topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest