Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
<spoiler>
Nagyon nehéz volt nekem, de 30 órán belül a végére jutottam.<spoiler>
-
Pet84
tag
30%-os leárazás, és bekerült a Newgame+ mód!
Changelog:Added a New Game Plus mode
Added a new difficulty: "There Will be Trouble"
Added a new unlockable Golden Auto-9 skin, available once NG+ is available
Added more Auto-9 Chips and Boards
Fixed the shooting mode not properly resetting when exiting interiors
Fixed RoboCop's right hand disappearing when grabbing a human enemy while unaliving them
Fixed the Stolen Vehicle investigation being skipped if Ben immediately opened the lockerNasenscheidewandverkrümmung
-
Throme
veterán
válasz
Silenzio #117 üzenetére
"A biszbaszkákat be is lehet áldozni, összeolvasztani, hogy fejlettebb biszbaszkát kapj"
Erre gondolok, hogy a fejlettebb bigyók elágazásai mitől függenek az "olvasztóban" ?
Pl milyen 3 elágazást kell összekombinálni, hogy a végén mondjuk függőlegesen irányút kapj, ne legyen jobb és bal oldali kijáratuk.
Szóval mi a kombinációs szabály?Én csak fogtam a leggyengébbeket és azokat "beolvasztottam" egy újnak és így mentem feljebb.
-
Silenzio
addikt
"Arra nem jöttem rá, hogy a különböző gócokat, vagy hogy hívják az elágazásokat, hogyan kellene összeválogatni, hogy a kívánt irányokba menjen a belőlük generált formula."
Ezt nem értem. Gyűjtögeted a biszbaszkákat az OCP dobozokból, azokat kell rápakolni a nyákra. Vannak elágazások, amik bónuszt adnak, vannak, amik hátrányt. Olyan biszbaszkákat illesztesz be, amik a pozitív irányba terelik az összeköttetést, tehát nincs abba az irányba érintkezésük, ami negatívumhoz terelné az áramkört. A biszbaszkákat be is lehet áldozni, összeolvasztani, hogy fejlettebb biszbaszkát kapj. Sajnos nem tudom a nevüket, mivel már rég nem vettem elő a progit.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Ps5-re nincs még törés, tehát ez legális volt, és mint írtam day one vétel volt, és semmi hiba nem volt, ezért írtam, de mindegy is, mert én kizárólag konzolgépeken játszom és hivatalos legális játékokkal, tehát más kávéház 🙄
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 876 pozitív értékeléssel***
-
Throme
veterán
válasz
N.YCityBoy #114 üzenetére
PC-n nekem se volt gondom a tört verzióval, csak a legálissal
, de szerencsére megoldódott azóta. Okát nem értem, már nem is fontos.
#113Silenzio
Újra végigvittem a játékot. Már azért is jobb volt, mert nem kellett tartani a lefagyástól.
Jobban tápoltam a támadó és védekező skill pontokat, valamint az életerőt (ezzel a lassítás időtartama is megnövekedett). A széfekről lemondtam, sajnáltam arra a 6 skill pontot
Könnyebb lett a játék. A fegyvert is próbáltam jobban felhúzni.
Arra nem jöttem rá, hogy a különböző gócokat, vagy hogy hívják az elágazásokat, hogyan kellene összeválogatni, hogy a kívánt irányokba menjen a belőlük generált formula.
Ettől függetlenül már élvezetesebb volt a gééém. -
-
Silenzio
addikt
A pisztoly fejlesztése miatt ment ilyen nehézkesen easy-n. Nekem olyan 150-170% körül volt a legtöbb statom, normalon így kifejezetten könnyű volt a játék, kivéve a RoboCop 2 elleni csatát. De az sem volt vészes. Az első ED-209 izzasztott meg a legjobban, mert minden stat pontot EQ-ra meg IQ-ra nyomtam, páncélra, életerőre semmit.
-
Throme
veterán
Most sikerült befejezni a játékot.
Örülök, hogy a kezdeti problémák megoldódtak!
Fura volt, hogy egy tört verzió tudott átsegíteni a legális hibáin.
A második javítás végül pozitív eredményt hozott és nem állt meg a játék.
Tanulság, sose vegyél friss megjelenésű játékot. Legalább is nekem ez.
Alapvetően tetszik a játék, a nagy robotokkal gyűlt meg a bajom.
Egyedül a kiállításon megjelenő robottal tudtam kiszúrni, úgymond.
Kihasználtam, hogy nem tudott a teremből kijönni és a folyosó végéről szépen lelövöldöztem.
A végső, fő ellenfél, az Old Man robot megizzasztott.
Amúgy sem a légies mozgásáról híres Robocop szépen beleakadt tereptárgyakba, mindig figyelni kellett erre is.
Nem értem, hogy egy fegyver felvétele miért tart annyi ideig, mikor a sarkamban az ellen...
Nem vagyok cseppet sem hardcore gamer, ezért az easy fokozat lehetett volna kicsivel könnyebb.
Aki a nehézségi szinttel akar villogni, annak mehet a lehetetlen fokozat is, de az easy az legyen már nagyon könnyű. nem mondom, a tucat ellenfelek nem voltak vészesek, a főellenfél ellen is rá lehet jönni a megfelelő taktikára, ez oké.
Ennek ellenére valamikor újra előveszem a játékot mert alapvetően jó vele játszani.A stukkert nem tudtam kimaxolni sajnos, pedig kerestem a pályákon a bizonyítékokat, cuccokat és a mellék küldetéseket is teljesítettem.
Próbáltam A minősítéssel. Így is volt nem egy, ami csak B-s lett.
Nagyjából 50% körül volt minden, kivéve a tárkapacitás, ami vagy 120%-on volt.
5.2-es verziójú panelt sikerült összeszednem,a mi nekem a max volt.
Easy-re elegendő, magasabb nehézségre, már nem biztos...Aki erre téved és még nem próbálta a játékot, annak ajánlani tudom és már javítva vannak a fő hibák, folyamatos a játékélmény.
szvsz -
Chiller
őstag
Oké, megoldódott...
A winfos update (!!) elcseszte (=frissítette kérés nélkül) az AMD drivert, és utána nem működött a radeon adrenalin, mert nem rendes fullos telepítés volt, és emiatt nem ment a switchable graphics. (nem, szerintem sem kéne semmilyen összefüggésnek lennie)
Hiába állítottam be bármit, forcoltam akárhogy, tiltottam le az IGP-t, nem indult el az NV VGA...Szeretem ezeket a winfos updateket, csak jobb lesz tőlük minden....
[ Szerkesztve ]
-
Chiller
őstag
Jó oké, feladom, segítség.
Miért nem megy a VGA a játék alatt? 1% terhelésen megy, így van komoly 2 fps-em, még a menü is használhatatlan.
Friss NV driver, legális steam verzió, W10. 3060 RTX laptoppal próbálnám működésre bírni.
-
Throme
veterán
Jött egy frissítés ... nézzük mit tud.....
-
Throme
veterán
Tegnap elindítottam a progit...
első körben valami visual C++ lóf@szt kért... kigugliztam és telepítettem ilyesmit a M$ oldaláról.
Na elindult a progi.... semmi változás... ahol eddig beragadt az átvezető anim ott most is beragad.Eredmény: a win újrahúzás sem segít ezen a játékon, az én konfigomon.
Mivel most egy helyen még a tört Robo is megakad, jegelem a témát.
Vagy lesz egy normális patch, vagy majd visszatérek rá egy esetleges hardver (pl videokártya) cserénél.
Valószínűleg nem az én videokártya típusom volt leginkább terítéken a tesztelőknél
Az számomra elég furi, hogy a tört verzió használhatóbbnak bizonyult (nélküle már az elején nem tudtam volna továbblépni), mint egy nagynevű, hivatalos kereskedőtől származó legális verzió.
Tudom, tudom, vegyek normális számítógépet .... -
Silenzio
addikt
Nekem nincsenek fagyások szerencsére. Egy bajom van, nem működik a ricochet, hiába adtam skillpontokat rá. Nem jelennek meg a gellert adó felületek. Másnak van ilyen gondja?
-
Pityu.
nagyúr
Nekem eddig egyszer volt fekete képernyős fagyás meg egy valami idegesít,hogy a robocop pisztolyával egérrel sose sikerül pontosan a célzás,minden más fegyverrel meg elfogadható.Azon agyalok kell e nekem a javítás,mert amúgy aránylag normálisan megy a játék.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Throme
veterán
Nos tudok válaszolni, már ami engem illett.
A közel 3GB-os "javítás" hazavágta a játékot.
Kórháznál tartok, a börtön pályákat követően.
A pálya nem töltődik be, ismételten fatal errpr a szokásos UE problémával...
Patch előtt még betöltődött... erről ennyit.Próbáltam lejjebb venni a grafikai beállításokat, de így is fagy.
Próbáltam a börtön pályák utolsó autosave állását visszatölteni, az sikerült.
Ahogy végigmentem a pályaszakaszon és jött volna a kórházas pálya bevezető animje...fagyás....Akkor elővettem a tört verziót. Simán indul vele a kórházas pálya.
Én az epicgames-től vettem a Robo-t. Lehet a steam-essel nem lenne gond.
Ugye ezek a keretprogik betöltődnek a játékok futtatásakor.
Valószínűleg az epic-essel van valami összeférhetetlenség.
Van epic-en más játékom is, azokkal semmi gond...Szóval az a vicc, hogy a legális kópiám beszart, míg a tört verzió teljesen jól működik.... hát bakker.
Az biztos ez jó lecke. Megjelenéskor nem veszek többet játékot....
-
Throme
veterán
Belépve az epicgames keretprogiba tegnap este egyből indult a frissítés letöltése és nem látam bug fix leírást....
Ezekkel mondjuk nem is nagyon szoktam foglalkozni, mert a puding próbája az evés.
Ma este terveim szerint játszok a játékkal.
Nagy dolgokra nem számítok. Szóval ilyen AI javulás vagy hasonlók nem lesznek szerintem.
Ha már nem fagy a játék, stabilabb és tudom használni a kontrollert, az nekem elég. -
Throme
veterán
Kösz az infót!
Már töltődik a javítás. Holnap ki is próbálom a játékot.
A kontroller kezelés sem volt jó (PC-n játszom, de xbox kontrollerrela célzás nehezebb, mint egérrel, de minden más gomb használata kényelmesebb), remélem ezen is javítottak!
Ha már nem dobál ki és irányítható rendesen kontrollerrel nekem már elég.Rendőrőrs küldetések közül nekem tetszett az aláírás gyűjtés, a szerverszobában ahogy a csatlakozó tüskét használva kellett a rendszerhez csatlakozni, mint a filmben.
Az elején, mikor Robo beáll "pultosnak" (igaz a harmadik civil sztorija kicsit megrázó).Egyes boss-ok lehetnének picit könnyebben legyőzhetők még alacsony nehézségi szinten is
. Azért megoldhatók.
-
Pet84
tag
Na b*kker. Kijött az új patch, pont amikor végeztem a játékkal. Szép számban javítottak benne dolgokat, szóval érdemes lehet csekkolni annak akik félbehagyták a bugok miatt.
Rövid értékelés:
robotzsaru fanokon kívül azoknak is ajánlott akik szeretik a 80-as éveket, mert totál autentikus a korábrázolás benne.
Szerintem grafikailag elképesztően jól néz ki, a Lumen engem megyőzött RT-hez képest is. Egyes karakterek kidolgozása amibe bele tudnék kötni. Hangok jók, a fegyverek úgy szólnak ahogy kell, zenék jók, tetszett hogy nem szólt minden akciónál a főcímdal, hanem csak 1x-2x de akkor nagyon ütött. MI: sokak írták hogy gyenge, szerintem is. Viszont ha azt nézzük hogy a robotzsaru filmek akció jelenetében a rossz arcok szinte mindig egy helyben állva tüzelnek és csak várják hogy robo lepuffantsa őket, akkor nem zavaró. Itt a mennyiség győzött a minőség felett, de ez nem zavaró a fentiek fényében. Játékmenet tökéletes, akik hiányolják hogy főhősünk nem elég mozgékony azok nézzék meg a filmet mégegyszer. A fejlődési rendszer épp annyira van jelen, hogy ne akassza meg az akciózást, a pisztoly fejlesztése is okés, elsőre nem tudtam hova tenni hogy mt kell csinálni de gyorsan rájön az ember. A sztori rendben van, utcai mellékküldetések szintén jók, viszont a rendőrörsön lévőket mellékküldiket inkább hagyjuk
Nekem 21 órám ment el rá, majdnem mindent megcsináltam benne, sprintelni checkpointokhoz szinte sose spinteltem mert annyira beszippantott hogy rpbotzsaruként járom az utcákat. Ja meg párszor kicrashelt és újra kellett kezdenem 1-2 helyet.Terminator-al nem játszottam de ezekután azt is ki fogom próbálni.
[ Szerkesztve ]
Nasenscheidewandverkrümmung
-
shotika
őstag
Na, én nagyjából 12-13 óra után értem a végére. (mindent felkutattam, minden megcsináltam - még a lőtéren is 800 feletti pontszámmal végeztem
)
Ami nagyon tetszett, az ahogy visszahozták a 87-es film hangulatát (még Robo eredeti hangja, Peter Weller is visszatért), az action része - kva jó érzés lekaszálni mindenkit az autopistollal -, meg a zenei témák.
Ami viszont már kevésbé:
- bődületesen ostoba AI
- helyenként lenyűgöző a grafika, máshol pedig valami elképesztően ocsmány
Az NPC-k csak addig élnek, amíg kommunikálunk velük - ha egy szektorban, adott chapteren belül visszatérünk egy-egy pontra, mozdulatlanul nézik a falat.
Az egész játékra nagyon jellemző ez, hogy addig tud működni, amíg nem állunk le.Summa: Nagyon élveztem, kellemes nosztalgiázás volt és látszik, hogy sokkal több pénzből készült, mint a Terminator, de az nekem sokkal jobban tetszett. Ez inkább egy sztori vezérelt game, és a Robocop stílus kedvéért kb mindent fel is áldoztak ennek kiszolgálására. Ez nem baj, de a másik játékuknál szerintem ügyesebben eltalálták az arányokat
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Imádom a játékot, most viszont nagyon felhúzott, mert ultra bénán kezeli a save game-eket: sajnos muszáj volt újraraknom a Windows 10-et, és így elvesztek a Robocop mentéseim, és a felhős mentést olyan bénán oldották meg, hogy a reinstall utáni indításkor nem húzta le a felhőből a mentéseket.
A felhőben meg valamiért csak 2 db .sav file van, amik nem elegek ahhoz, hogy visszahozzák a mentett állásomat (hiányoznak az AutosaveXX.sav fileok), így buktam az egészet, pedig már jócskán túl voltam a játék felén, és minden titkos cuccot felhajtottam..
Más játékoknál műxik ez a felhős mentés rendesen (kipróbáltam) és nem értem itt miért ilyen rohadt béna ez.
14 óra játék ment így a kukába mentés tekintetében, és most nem sok kedvem van újrakezdeni a dolgot.
TLDR: Windows reinstall előtt Mindenki mentse el máshova a Robocop mentéseit, és ne bízzatok a felhőben!
-
Pet84
tag
Ez nem bug, hanem feature
Viccen kívül, engem az sem lepne meg ha tényleg szántszándékkal csinálták volna meg ilyenre.
Most komolyan, 25 éve játszom játékokkal, de ilyen kidolgozást a pályákon én még nem láttam. Minden raktár, ház belseje, az utca, úgy vannak berendezve, hogy sehol nincs az az érzésem, hogy egy rész kicsit üres lenne vagy elhanyagolták volna.[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Egyszer elindítottam az MSI Afterburner-t, kíváncsi voltam a paraméterekre a játék futása közben.
Így stabilabb lett a játék.
Előfordult fagyás, de olyan, hogy ne tudjak tovább menni, olyan nem.Nálam ez a DLSS/FSR nem elérhető opció, mégis vannak gondok.
Kíváncsi vagyok, hogy a fejlesztő elengedi a játékosok kezét, vagy dolgoznak a stabilitás javításán.
-
Silenzio
addikt
Ezt a videót tegnap vettem fel. Örömömre szolgál, hogy a játék még bugok tekintetében is hűen követi a filmet.
-
Pet84
tag
Óriási a játék. Sajna fagyások nálam is vannak. Semmi más játék nem csinálja ezt. Fórumokat böngészve DLSS/FSR kikapcsolásával orvosolható. Engem nem zavar mert szívesen végiglövöldözöm magam újból amit nem mentett el. Viszont akit ez zavarhat annak azt tanácsolom várjon még amíg kipeccselik a programot.
-
cyberkind
félisten
Akinek ugyanúgy megtetszett a punk rock, mint nekem, annak itt van a lényeg: [link]
-
Throme
veterán
.. ez tényleg így fog menni? Most meg a bankban, a fal betörésnél áll meg a játék, a "kikölcsönzött" verzióban is, szóval nem tudok továbblépni trükközéssel sem....
Félre kell rakni egy - remélhető - frissítésre várva.
Megjegyeztem ezt a Nacon és Teyon párost...
... még a Robo elején gondoltam arra, a Terminátorral is kéne tenni egy próbát... hát elment tőlük a kedvem....Már olyan mókákon is túl vagyok, mint pl az engine.ini és egyéb file-ok mókolása...
Olyan funkciók is előjöttek (nvidia DLSS) az option menüben, mint választható dolog, amit a videokártyám nem is tud és ezért eddig inaktívok voltak..... persze nem segítenek semmiben...
-
Throme
veterán
Sajnos másképpen nem ment, minthogy "kölcsönöztem"
egy másik verziót.
Ez nem az Epicgames alól indul....A meglévő mentéseket egyből tudta használni és egyből továbblépett a számomra áttörhetetlen ponton...
Zokszó nélkül töltötte be az animációt.Azért ez a "kölcsön" verzió is fagyott, de nem úgy, hogy folytathatatlan lenne tőle a játék ....
Autosave-ig elmentem, majd visszatöltöttem az Epicgames verziót és ezzel folytattam a játékot.Keresem még a jó beállítást, mert előfordul fagyás. Ugyanúgy UE crash fatal error szarsággal.
Úgy látszik az újabb Unreal motor már nagyon a határa a 1660 kártyának, vagy csak arról van szó, hogy tesznek nagy ívben az ilyen régebbi kártyák használóira....
Valahogy azért végigtolom a játékot mert jó
Ezek a motorosok vagányok.
Aztán hátha kap javítást.... -
Throme
veterán
Igen azt is próbáltam.
Semmi mással nincs gondom, csak a Robo-val.
Baromira sajnálom, mert tetszik a játék.Amiket próbáltam:
Win frissítés
DirectX frisítés
Nvidia studio és Game ready frissítés
Uninstall, máshova install
Geforce experience és a Control panel beállítások módosítása
Robocopon belül midnenféle video beállítások.
Save file törlése és korábbi mentésből újra végig tolni a problémás részig...aztán a fene tudja még mit próbáltam, de semmi
gyakorlatilag a 05-Metro West mentés nem töltődik be.Egy ötletem még van, amit jelenleg próbálok ki. Ha ezzel sikerül referálok..
-
Throme
veterán
-
Silenzio
addikt
400 fontot mondanak a filmben, 200 kilóra fordították magyarul.
Az a hivalatos valami 16 bites játékban volt és nem állja meg a helyét.FPS dropról: nekem is leesik 2060 Superrel, 50-90 szokott lenni, steel millnél leesett 17-re, restart oldotta meg.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Sajnos nekem összeomlik a progi annál a résznél, mikor az "újcsávó" lelövi Lewist. Ahogy az anime végetér és elkezdi tölteni a továbbiakat, akkor egy külön ablakban jön a fatal error valami UE crash nem tudom micsodával.
Neten láttam, hogy van ilyen gond másnál is.
Frissítettem az nvidia drivert. Kiszedtem a háttérben monitorozó nvidia klienst (mutatta az FPS számot játék közben). Frissítettem az m$ visual c++ már nem is tudom milyen .net-es akármit.
Egy sima N1660 kártyám van, de ezen is egész jól megy, na persze nem ilyen 4K és hasonlók..
Kikapcsoltam amit lehetett, motion blure meg a krómatikus aberrációt.A programfájlokat ellenőriztettem az epic keretprogramon belül, minden okés...
Ha visszatöltöm az előző auto mentést, ahol annak a kretén Soot-nak a szobájában kell őt szórabírni, majd elcipelni, az simán betöltődik és szépen megy, gond nélkül.
Szóval nem értem. Most jön az újra install.
Nagyon megtetszett a játék és nem szoktam megjelenéskor vásárolni, de gondoltam ez jó móka lesz.... hát eddig az volt, de most tele a hócipőm...
Tényleg elriasztják az embert a friss kiadású játék megvásárlásától...Ahogy itt olvasom, másnak nem volt ez a fajta problémája... azért van valakinek ötlete mit érdemes még kipróbálni?
Az újrainstall van még hátra, ami nekem eszembe jut...thx
-
myckey
veterán
válasz
cyberkind #56 üzenetére
Mikor belenéztem thevr anyagába, és a menuben felcsendült a zene...majd az első akciójelenetnél, a klasszkus.
Hub+
libabőrösTerminator R. sem volt, tehát már az is ott volt a szeren, ami a hangulatot és az élményt illeti.
Remélem jön következő játék is tőlük.
Egyébként el vagyunk kényeztetve.
Terminator, Robotzsaru...jön a Csillagközi invázió FPS is ( állítólag szintén remek atmoszférával, de van egy RTS is ami jó, témába vág ),jött az Alien: Dark Descent( Isolation is jó volt )Akad pár movie masterpiece, jó feldolgozással. Jöhetnének gyakrabban.
( biztos kihagytam valamit )[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
cyberkind
félisten
Nálam most ment le a játék, egyszerűen zseniális minden téren, amit szerintem nem egy indie játéktól várunk el még most sem, felőlem jöhet DLC meg folytatás azonnal!
-
Már nagyon sokat haladtam a játékban, de akármit próbálok ki, folyamatosan leesik az FPS-em és nagyon bosszant még mindig
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
-
120-130FPS-em van de sokszor leesik egy-egy pillanatra akár 10-17FPS-re, kezd bosszantani, nálatok rendesen fut a játék?
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
törölt tag
Úgy néz ki menni fog VR-ban is.
-
pruzsi
őstag
nem mondom jól ki van gyúrva ez a macska.
-
Az aztán nagy sebesség lesz
Amúgy én még elég kicsi voltam, mikor ment a film és emlékszem rá, hogy rémálmaim voltak tőle, nagyon féltem attól, hogy át tud látni a robot a falon meg át is tudja törni a falat.. Akkor még nem volt korhatáros besorolás, meg lefóliázott könyv
Ez volt a VICO videótékában, az egész család ezt nézte[ Szerkesztve ]
-
Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem borzalmasan idegesít, hogy mindig csak totyogva tud menni kedvenc karakterünk
-
-
heavygrip
senior tag
válasz
#79563158 #34 üzenetére
Pont olvasom fentebb, hogy nemsokkal a demó megjelenése után javították az akadást. Én az első napon játszottam vele, ahogy ki lehetett próbálni egyből töltöttem le.
Na majd látom melyikre veszem, mindenesetre köszi az infót, bár jó lenne ha egyszerre adnák ki minden platformra a DLC t (feltéve ha lesz hozzá).They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
válasz
#79563158 #31 üzenetére
Pc-n nem volt stabil...GPU kisználtság ugrált össze vissza. Nem tudom azóta milyen a játék,mennyire tudták még optimalizálni. Nyilván még meg várom a Digital Foundry részletes tesztet, aztán majd meglátom melyiket veszem.
A Terminátorhoz nemrég jött az X/S re optimalizálás.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Silenzio
addikt
Nekem a teljes verzióban visszajött. Az acélműben volt olyan, hogy lement 60 fps-ről 17-re, és restartig úgy maradt. Utána kicsit kegyesebb volt, "csak" 27-ig ment le. Itt is egy újraindítás segített. Volt fagyás is. A jó ég tudja mikor láttam utoljára elszálló játékot.
[ Szerkesztve ]
-
heavygrip
senior tag
Na majd én Series X en fogom megvenni. Nem akartam elő rendelni, infó se volt arról hogy fog futni konzolon, meg nem akartam abba a hibába bele sétálni amit az a kutya respawn csinált ( igaz mostanra javították..)
Néztem most videót a RoboCoprol és performance módban egész jól tartja a 60 FPS -t, nem is volt döccenés szóval jónak néz ki. Imádom a filmeket, a demó(pc) abszolút tetszett. Simán elő rendeltem volna ha tudom milyen lesz a teljesítmény konzolon.
[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
copass
veterán
tisztelettel nyúlnak hozzá a "legendás" témákhoz, ha lenne mögöttük egy AAA csapat akkor kasználnának rendesen.
de azért így is látszik hogy Terminátor játékhoz képest milyen sokat fejlődtek, mondjuk ehhez az UE5 is hozzájárult kicsit!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
Nekem minden hibájával együtt is nagyon bejön ez a játék.
-
Carasc0
őstag
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
.mf
veterán
"Ki ne álmodozott volna már arról, hogy valahogy túléli saját végzetét – kinek ne fordult volna meg a fejében, hogy egyszer ő lesz saját „meghalt, mégis túlélte” legendájának hőse? A Robotzsaru-filmek ezt a koncepciót lovagolták meg a nyolcvanas évek jól ismert finomságával és visszafogottságával."
Na, ennél azért kicsit többről szól
Hasonlóan Verhoeven több más filmjéhez (Total Recall, Starship Troopers), ez is erősen szarkasztikus görbe tükör - jelen esetben a társadalom lezülléséről, korrupcióról, corporate kapzsiságról, a Reaganizmusról. Az agressziót, erőszakosságot annyira túltolja, hogy az már karikaturisztikus legyen.
/ uff.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
adler741
tag
Mindegy hogy nem tökéletes a játék ,nekem akkor is kell.
Nagy kedvencem a film egy kis kedvcsináló:
[link] -
copass
veterán
ED209 hiba azért nagyon menet a dárenbézben is!
[link] Usual Suspects - ED 209 !"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
Silenzio
addikt
Marhajó, hogy engedi folytatni a demót, de mégsem működik, mert a teljes verzió azt írja ki, mikor beszállnék a kocsiba, hogy folytassam a főküldetést - ami az, hogy beszállok a kocsiba. A demónál itt azt írta ki, hogy eddig tartott a demó.
-
Silenzio
addikt
Benne van. A demó 50 giga volt és nekem 4 óra volt végigtolni. Az MI butaságai nem tűntek fel, fedezékbe húzódnak, onnan lőnek, próbálnak időnként bekeríteni. Nem azt mondom, hogy nem volt a F.E.A.R. ezerszer jobb 18 éve, de ebből a pályatervezésből igazából ennyit tudnak kihozni a készítők és az ellenfelek.
Amúgy meg bocs az enyhe demagógiáért, de a filmekben is pont ilyenek voltak a "nem játékos karakterek".https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
myckey
veterán
válasz
CriticalHit #4 üzenetére
Majd felfrissítik, aztán biztos lesz akinek így is jól szól
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
CriticalHit
addikt
Kellemes meglepetés. Lenne. Ha nem vérezne el buta MI miatt.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
myckey
veterán
Klasszikus ,
[ Basil Poledouris - Robocop - Theme [Extended by Gilles Nuytens]
Ez megvan benne?Masterpiece !
Mert ha ez megy/menne a háttérben, úgy
Szrk:
Kár, hogy a társadalomkritika, szatirikus elemek/hangulat...csak a rádióban köszön vissza.
Pedig ez az egésznek sztm a mozgatórúgója, a filmekben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nagyon várom, remélem lesz hozzá VR mod.
-
copass
veterán
robotzsaru nem gugol, nem hajolgat senki elől!
nekem tetszik, visszaadja a film hangulatát."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Terminator-univerzum Los Angelese után most Robotzsaru lepukkant Detroitját dolgozták fel a lengyel fejlesztők. Lássuk a medvét, bádogember!
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- eGPU tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest