Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Maxtreme #139813 üzenetére
Igen, elvileg mindkét játék erre az évre lett tervezve. Viszont azért a korábbi videóknál több kellene. Főleg így, hogy lassan az év derekára érünk.
Már ha nem csúszik át mindegyik 2024 -re. Stellar Blade -et beterveztem már a pénztárcámba is. Feltéve, ha olyan videót is látok, ami alapján azt mondom megéri.
Szerk.:
Meg aztán a Rise of the Ronin -t is tökömek mutogatták ennyire előre a múltkori show -n. Csak felizgatják az embert feleslegesen.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Wesder
félisten
válasz Maxtreme #139150 üzenetére
Nem voltak az MS-nèl. Függetlenek voltak. Sonynak nem kellett, ezèrt mentek a Microsofthoz.
Ha lesz is SunsetOD, akkor max folytatás lesz, mert az első rész kiadói jogai az MS-nèl vannak.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
-
Moby
addikt
válasz Maxtreme #136740 üzenetére
Én a Bloodborne demake-et nyomtam, és az pl. marhajó.
-
Maxtreme
addikt
válasz Maxtreme #136737 üzenetére
D.i. 2 első 11 perc
na itt viszont sokkal jobbank tűnik a helyzet. Sőőt még azt is ki merném jelenteni hogy jó.
Nem lehet hogy azt azért is törölték mert megint valami bétából volt?[ Szerkesztve ]
-
Zsöti90
tag
válasz Maxtreme #135932 üzenetére
Én néztem róla videót és a készítők 4k 30 fps-re lőtték be a játékot, pedig a konzol bírná a 1440p rendelés mellett a 60 fps-t, nyilván nem volt idő vagy lusták voltak belerakni a "Performance" mode-ot, de eredetileg és az 1440p 60-at kellett volna erőltetni, nem a 4k-t.
-
Wesder
félisten
válasz Maxtreme #135854 üzenetére
A Naughty Dog munkáját ne kenjük már a már 100%-ban az Iron Galaxy-ra. Igen, dolgoztak rajta de a nagy része házon belül készült hisz mostantól PC-re is dolgoznak majd.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz Maxtreme #132369 üzenetére
Mondjuk itt még egyszerűbb is a területi skillek, és egyes esetekben lehet célzás rásegítés. Egy Diablo mindig jobban irányítható volt kontrolleren, mint például egy The Ascent, vagy hasonló típusú játék. Ami egyébként tanulható, de nem mindenkinek egyszerű.
Párom például utóbbival szenvedett rendesen. Diablo III -ban meg úgy darál, mint az állat.
Szóval valószínű, hogy a Diablo IV olyan embereknek is könnyen használható és élvezhető lesz, akik számára idegen a kontrolleres irányítás. Vagy csak szimplán ritkán ülnek le a gép elé.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
markknight
veterán
válasz Maxtreme #132059 üzenetére
Ez a PS plussos ár, jól emlékeztem: https://prnt.sc/bqpYVVQ0PCW5
-
F-ECT$
titán
válasz Maxtreme #131958 üzenetére
Van asszem 6 állandó upgrade, ami halál után is megmarad. Az Ether is megmarad halál után, meg persze a weapon fejlesztések. Az eleje tényleg nehéz (legalábbis nekem az volt, korábban nem játszottam hasonló játékokkal), de aztán tök sokat segítenek a megszerzett cuccok.
Dive ever, work never.
-
_drk
addikt
Returnal túl nehéz sokszor a nagy véletlenszerű szerencse faktornak hála. Ha nem kapsz normális artifactot és pont azt az 1-2 fegyvert amit már felhúztál és komfortos akkor esélytelen.
Biztos upgrade-eket be kellett volna tenni, például azoknál a helyeknél ami mindig ismétlődik.
Meg hát az artifactok között is olyan káosz van, hogy átláthatatlan, sokat csak 1x vettem fel pl musicbox.
Aztán amit külön utáltam, hogy Biodom4 startnál hiába 15-ös szint, semmi treat nem volt, pedig azokkal még a pisztoly is jó lett volna! Minden egyes alkalomnál rush-oltam egy ládát, ki se nyírtam semmit, csak hogy minél hamarabb legyen egy normális fegyverem. Az persze egyből 3 treat volt. Ezzel a kicsi változtatással már élhetőbb lett volna az egész játék.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
238 óránál járok a Valhallában. Oké, én is arra gondoltam, hogy egy igen hasonló sztori és játékmenet lehet fárasztó lenne. Akkor Dead Space.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
markknight
veterán
válasz Maxtreme #131897 üzenetére
Mondjuk hack and slash tekintetben nem vagyunk elkényeztetve.(PS5) Bár az is igaz, hogy egy Bayonetta 3 vagy egy Devil may Cry mellett azért nehéz labdába rúgni bárkinek. Ám ha valaki tudna nekem ajánlani pár jó játékot ebben a kategóriában, azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz Maxtreme #130761 üzenetére
pcgamer wanted: Dead kritika
Azt hiszem lottóznom kéne.... -
-
Moby
addikt
válasz Maxtreme #131787 üzenetére
Ahogy nézem neten ilyen átlag 70%okat kapott, mondjuk ezt nem is értem.
A Beyond Two Souls a videójátéktörténelm egyik legnagyobb hazugsága lett. A QD korábbi (és ezutáni) játékait jelentősen meghatározta, hogy rengeteg történetszál a végén óriási számú befejezésvariációt ígért (Heavy Rainnek volt valami 20 befejezése). A BTS készültekor David Cage végigtízelte az időszakot olyan információtöredékekkel, nyilatkozatokkal, amik arra utaltak, hogy a BTS túl fog tenni midendenen, amit addig láttunk tőlük, és a végén kapott a játékosvilág egy érdekes, de az addigiakhoz képest jóvbal szegényesebb, mármár lineáris játékot, ami szöges ellentétben volt az addigi, az azutáni, munkáikkal, és pláne a nyilatkozatokkal, ígéretekkel. Nem ez volt az első eset. A QD nagyon kétarcú csapat. Egyrészról a játékaik jellemzően nagyon jók, de akár technológiáról, akár az éppen készülő játékaikról van szó, folyamatosan hazugságokon, nagyotmondásokon csúsznak el, amire bőven rátett egy lapáttal a Detroit kapcsán a stúdió körüli botrányok. -
Hazli17
aktív tag
-
Peat76
őstag
válasz Maxtreme #130859 üzenetére
Ezt egy kicsit túltolták....
Nyilván megjelenésig alakul még...Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
-
.LnB
titán
válasz Maxtreme #130742 üzenetére
Elcsúsztatták a megjelenést a játék nevének jogi problémája miatt. Majd még mindig ugyan azon a néven reklámozzák. Logika?!
Két dologra volt jó ez a trailer. Egy, hogy a játék mozog. A másik meg, az az ominózus popsi. Ilyet formásat sem látni sűrűn.
Van egy amolyan "Hasan Kahraman vibe"-ja ennek az egésznek. Csak egy fokkal jobb annál. De ugyan úgy nem stimmel a játék körül szinte semmi.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hadam98
senior tag
válasz Maxtreme #130761 üzenetére
A Wanted Dead a régi játékokat idézi, Ninja Gaiden és Dead or Alive készítőitől. AAA játék és amit látok az minden csak nem szörnyű. A grafika se rossz. Itt a játékmenet és a stílus fogja elvinni a játékot. Nagyon hiánypótló cuccról van szó ezért mindenképp vétel, rossznak biztos nem lesz rossz
Az a kérdés mennyire lesz nehéz. A karakterek is kilóra megvettek. Nagyon hiányoznak az ilyen játékok. -
Sirandrish
legenda
válasz Maxtreme #130742 üzenetére
Szeretem amikor olyan hasznos dolgokra b*sszák el a fejlesztési időt/energiát minthogy a fegyver minden csavarját le tudd cserélni, meg hogy a kukába találhass 200 féle itemet, amiből majd aztán 186ot csak szétszedni lehet még 12 féle itemért cserébe
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Imilenni
addikt
-
válasz Maxtreme #130537 üzenetére
Egy normális, Harry Potter világában játszódó játékot? Hirtelen a Lego Harry Potter-en meg a psp-s játékokon kívül nem is jut eszembe más. Talán Kinect-re volt még valami hasonló. Avalanche csinálta a Just Cause játékokat, meg a Mad Max-et is, azok viszont nekem bejöttek. Meglátjuk ebből mi lesz.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Moby
addikt
válasz Maxtreme #130442 üzenetére
Ez csak annyi, hogy a callisto az ünnepi szezonban jelent meg, de az akkora pénzügyi bukta lett, hogy jórészt tönkrement bele a Krafton. Nem csak az eladások érdekesek, arra a hitvány fosra a világ összes pénzét költötték el, a világ első AAAA játékának hirdették, aztán a fele sem jött össze a vártnak. Messze nem. A DS valszeg töredék büdzséből készült. Erre utal a Day1 ea play plus megjelenés is.
-
kecsu10
aktív tag
válasz Maxtreme #130271 üzenetére
Nekem kimaradt anno a Dead Space, most a remake tetszik. Nem mondanám, hogy annyira mint a Resi 2, az nálam tökéletesen etalon. Kicsit off, de hátha tudja valaki. Az ea play pro automatikusan rakja fel rá a legújabb patch-et ugye? Nem kell semmit manuálisan állítani?
-
Peat76
őstag
válasz Maxtreme #129850 üzenetére
Ha nem segít semmi, hátha egy újratelepítés megoldja...
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
válasz Maxtreme #129848 üzenetére
Sírok..ez kemény 🤣🤣🤣
Az energiád fogy, ugyanúgy van sérülés?
Lehet ez egy Unlimited energy cheat??Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
válasz Maxtreme #129745 üzenetére
Mondjuk a fifa játékokban nekem nagyon tetszett a magyar kommentár. Persze egy idő után az ember már fejből tudta a szövegeket, de akkor is adott egy kis extrát a hangulathoz. (emlékszem egyszer apum bejött, amikor a fiammal játszottam talán Fifa 12-t, és megkérdezte ez milyen meccs, mert a tévében nem ez megy. )
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
MODERÁTOR
válasz Maxtreme #129745 üzenetére
Ott volt valahol a határ, mert a második részébe már nem került magyar felirat. De azért kicsit gáz, hogy azt a keveset amit hozzá kellett volna fordíttatni, nem bírták megoldani. Fillérekből meg van, csak kérdezték volna meg a Sony-t, hogy kiket alkalmaztak a Ragnaröknél...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest