Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lincoln76
aktív tag
válasz Zoltn #142971 üzenetére
A Shaker-ek már úton vannak, 3 db nagy b.szó AuraSound és 2 db kisebb Dayton.
A GT7 (Ps5) simán kommunikál a PC-vel, vagy is a SIMHUB programmal a 33739 és 33740-es portokon, "ittt jönnek ki a telemetriai adatok, de gyors kapcsolat kell hozzá. A legjobb, ha be van kábelezve a Ps5 és a PC is és a router mással nem is foglakozik. A fenti portokat a tűzfalnál új szabályként kell létrehozni és csak UTP port-on.
Igazából egyszerűen nem értem, hogy ezt a PD mi a francért "dugta" el és miért nem jelenik meg játék közben is.
Persze most már látom, pl hogy a nem tudok megfutni egy gyors kört még az elején, mert a gumik nem elég melegek, most minden a 4 gumi hőmérséklete külön látszik általában akkor a legjobbak, mikor 60-7 fokosak. Az elején 40-50 között vannak, de egy megcsúszásnál rögtön 130-140 fokosak lesznek.Vagy ahogy leszáll a köd, a gumik hőmérséklete is jelentősen csökken rögtön, etc etc etc...
Majd még írok róla. -
Krethx
aktív tag
válasz Zoltn #142926 üzenetére
Igen elég jók. Ha csak PS+ ESSENTIAL-t kell valakinek érdemes úgy venni hogy 18ezres feltöltő kártyát választ. Kb. egy ezressel olcsóbb. Én már csak utána láttam hogy megvettem. De így is megérte.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Bogyi007
veterán
válasz Zoltn #140862 üzenetére
Ezt el is felejtettem eddig csekkolni...
Pedig még akad kettő lemezes játékom is. Este rálesek.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Wesder
félisten
válasz Zoltn #131993 üzenetére
Elvetették már az ötlet megszületésekor, de egyébként szerintem jó lett volna. Még úgy is hogy szerencsétlen Kratos már negyedjére járna a túlvilágon.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sirandrish
legenda
válasz Zoltn #129665 üzenetére
Horizonnal, Assassinnal, Batmannel, Witcherrel, Shadow of Mordorral, Madmaxel, és hasonlókkal biztos nem, mert az mind ilyen "túlhúzott, teleb***va 100 mellék küldetéssel" fajta
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Zoltn #129124 üzenetére
Én is most játszom vele.. A végefelé járok, de amennyire vártam, hogy játszhassak vele, most már várom, hogy vége legyen.. Engem nem fogott el a szamuráj szellem sajnos.. Tiszteletből végigtolom, sőt, platinázom aztán megy a hardverapro.hu-ra Jin Sakai⚔️
A képek nagyon szuperek lettek ✌️😎
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
marinea2
addikt
válasz Zoltn #120124 üzenetére
Nekem Top4 es jatekom a DG. Imadtam a hangulatat. Nem egy hibatlan jatek kis odafigyelessel sokkal jobb lehetett volna. 70 oram van benne. Lehet egyszer ujra nyomom
a kannazas meg nehez szinten azert hozza tesz a felelem/tulelesi faktorhoz azert. De ez csak az en velemenyem
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
-
fausto
addikt
válasz Zoltn #119301 üzenetére
Én mostanában nem láttam, max olyat, hogy 9000-es feltöltőt adtak olcsóbban (talán -1000 Ft)
Mióta az új tierek vannak, még nem volt plus-ra akció, pedig a Deals of Play-be szokott lenni, ami júniusban volt. Talán november-december körül, de mérget nem vennék rá.
Illetve ha elég sokáig nem fizetsz elő, szokott a Sony küldeni 25%-os kupont, de ez is kiszámíthatatlan -
Dr. Venkman
tag
válasz Zoltn #119228 üzenetére
Egyrészt egyetértek, másrészt ebből kiindulva semmit sem lenne értelme más médiumra átvinni, az pedig nem igaz. Rengeteg jó könyv, akár képregény adaptáció létezik, ahol ismert történet lett izgalmasan feldolgozva. Nekem vesszőparipám, hogy az sokkal nehezebb, hogy egy több érzékszervet stimuláló, átélhetőbb élményt, pláne ahol konkrétan te vagy a főhős (ilyenek a játékok) megfelelő színvonalon filmmé vagy könyvé alakítsanak. Gondolom a Battlefield meg Ass. Creed regények nem irodalmi klasszikusok. Bele is bukik szinte mindenki.
Továbbá lássuk be: a Last of Us története azért nem világmegváltó, a karakterdinamika a lényege. Viszont mivel egy kommersz sorozatról van szó, még azt sem csinálhatják, hogy ezzel foglalkoznak elsősorban a sorozatban, kell majd bele az akció, a futkorászás, menekülés. Kellenek az ismert mellékszereplők, a játékot imitáló helyszínek.
Máshol írtam, hogy számomra a Station Eleven (ami szintén adaptáció) sokkal jobb de legalábbis szabadabb és felnőttebb LastofUs sztori volt, mert ott a karakterépítés és a film eszközei voltak a hangsúlyosak, és úgy tudott egy kis túlzással költői pillanatok sokaságát felsorakoztató sorozat lenni, hogy a felszínen az is egy szimpla posztapokaliptikus sztori volt. Mellesleg Mackenzie Davis nagyon jó felnőtt Ellie lenne, de a kislány is jó volt benne.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Nem lesz számottevő a különbség (majd talán a gen végén számítani fog az a 2 TFLOPS különbség), sőt lehetnek olyan címek ahol a ps5 jön ki jobban, minden a fejlesztőkön múlik, szvsz az első 2-3 évben még ha egymás mellett látod, hogy a két konzol, hogy futtatja ugyan azon játékot akkor sem tudod majd megmondani melyik-melyik. Mondjuk tény, hogy nem vagyok sem felbontás sem fps huszár, ha a mostani gen elején szálltam volna be a konzolvásárlásba valszeg xone veszek a kinect miatt, nem érdekelt volna, hogy cserébe gyengébb és drágább, de mivel kinect-et kinyírták, ps-re meg jöttek a jobbnál jobb címek, fordult a kocka, bár most, hogy MS is rákapcsol, nextgenből az első valszeg az xss lesz nálam.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Zoleee83
addikt
Elfogadom , de másképp gondolkodunk.
Az SS-sel kizárom magam a PS exekből, PS5-tel viszont ugyanazokat a multiplat game-ket elérem mint az SS-en. (Micro "exeket" leszámítva természetesen)
Nem minden a GPU, meg a kinézet, engem pl egyáltalán nem foglalkoztat, a játékfelhozatal viszont annál inkább. MS nem is mutogat gameplay-eket, durva hogy már megint kijöttek egy ultraerős konzollal, amit szinte csak multicímek futtatásával+GP-vel tudnak eladni.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest