Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz IntelKiller7 #173233 üzenetére
Megjelenésig még emésztgetik, gyűjtögetnek, és a fele megveszi úgy is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Eddig se jutott eszembe váltani simáról PRO-ra, de az árát látva ezután se fog
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz hombre[EU] #173061 üzenetére
Az még nem biztos
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #173025 üzenetére
Miért? Olyan hány van ami a sima 5öt maximálisan kihasználja?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz bordi10 #172930 üzenetére
Jó, de a világ másik "kissebb" %ának figyelmét azért megosztaná
Hozzáteszem engem pl egyik sem érdekel
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz TrishtanAG #172908 üzenetére
Akkor köszi szépen nekik
-
Sirandrish
legenda
Nah most sikerült. Most azonnal megjött az SMS.
-
Sirandrish
legenda
válasz Lackooo84 #172901 üzenetére
AZ életemet nem merném rétenni, de 99,99% hogy nincs...
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz TrishtanAG #172885 üzenetére
Azóta se jött egy üzi se...
Az komoly azértEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ezer év után bekapcsoltam a PSt, erre nem bírok bejelentkezni. Mindenféle frissítés lement, majd jelentkeznék be, és kétlépcsős azonosításba ütközök.
Mármint nem az a baj, hanem hogy a kód az istenért nem jön meg a telóra.
Appon is próbáltam belépni, pont eddig jutok ott is.
Weben is néztem, sőt...már kaptam mailt hogy változtassak jelszót, meg is tettem, de ugyanúgy nem jön meg a kód...már azt írta hogy túl sokat próbáltam, úgyhogy próbáljam később...
WTF??
Mi a francért nem küldi le a kódot?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz ldave #159631 üzenetére
Nem lehet, mert elutazik a Mátyás Király térre, és Magdi anyus deffenzív mágiája védi majd, ami megkerülhetetlen..
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Elderath #159543 üzenetére
Vagy ráfizetnél az alapra vagy 80at, aztán pont ugyanugy bezuhanna az FPS, mert a fejlesztők pont annyival sz*rnák le jobban az optimalizálást, amennyivel erősebb lenne a HW
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Hiei555 #159503 üzenetére
Van erről hivatalos lista? Mert én néztem vagy 3at, de mind más volt. Bár sok játék egyiken sem volt
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #159498 üzenetére
Aki párhuzamosan játszik konzolon és PC-n is, szerintem mindenki ügyesebb az utóbbin.
Kényelmesebbnek kényelmesebb a controller ezt aláírom, de precizitás tekintetében közel sincs az egérhez.
Mondom ezt úgy hogy tudom nagyon jól hogy vannak akik félistenek controllerrel isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz TrishtanAG #159497 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, de ez így jó szerintem
Simán el tudok játszani controllerrel (SNES óta van konzolom), de a mai napig jobban szeretem az egér+bill kombót ha célozni kell.
Autós, sport, platformer és hasonlókra meg a controllert szeretem (sőt az autós meg sportjátékokat nem is játszanék mással)....mindenre megvan az optimális számomraEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz icemad #159493 üzenetére
Hát néztem pár listát, de nem valami hosszú egyik sem
Pl Last of Us egyiken sincs rajta, gondolom akkor az pont felejtős egér+billel (PS5 verzió, mielőtt valaki lecsapná a magaslabdát)Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz DaVE-1 #159492 üzenetére
Én is tudok controllerrel célozni, csak egér+billel jobban, és jobban is szeretem.
-
Sirandrish
legenda
Használ valaki PS5höz egér+bill kombót?
Pár játéknál (kb bármi amiben célozni kell). nekem hasznos lenne..
Mennyire működnek jól ma már ezek a perifériák PSen?
Vannak külön támogatottabb tipusok, vagy már mindegy csak USB-s legyen? Illetve vezeték nélküli is lehet?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
válasz zozika84 #157652 üzenetére
Nah de a sima Part 2 remaket, vagy a Part 2 remastered Remaket?
Nem mindegy ámEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #157646 üzenetére
Könnyebb (és sok esetben jövedelmezőbb is) nem a nulláról új Ip-t csinálni
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #157637 üzenetére
Ha magamból indulok ki...nekem digitálisan van meg a játék.
Én azt nem tudom (és nem is akarom) eladni...évekkel ezelőtt vettem akkor is felesbe, most meg ezt szintén felesbe, szóval ha összeadom, akkor sincs még 15K se.
Arról nem is beszélve ha tényleg jár a lemezeseknek is, akkor aki akár most veszi meg lemezesen mondjuk 8K-ért, akkor összesen 11be van.
Szerintem ha nagyon össze akarjuk adni (bár még mindig nem világos miért kéne) akkor is nagyon nagyon kevés embernek kerül 25be.
Nah de mindegy szerintem..
Ennyit nem ér az egészEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #157629 üzenetére
Ez kellemes meglepi...én azt hittem hogy csak a digitális játék tulajoknak van ez az "akció"..
-
Sirandrish
legenda
válasz frankdelgado #157627 üzenetére
Ugyanazon régióju PS store-t nyitottál meg mint amin korábban vetted a játékot?
Mert először én is az UK store-t nyitottam meg, és nem engedte megvenni...átmentem magyarra, ott már kapásból a 3K-s ár fogadott..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #157614 üzenetére
Értem hogy mit próbálsz mondani, de az eredeti játékot nem azért vetted hogy MAJD EGYSZER felújítsd. Hanem azért mert akkor és ott játszani akartál vele. Most 3+ évvel később gyakorlatilag fillérekért vehetsz egy minden tekintetben szebb és jobb játékot...ha akarsz persze!
Ha már az életben keresünk alternatívát, én inkább azt mondanám hogy 4 évvel ezelőtt vettél egy kocsit 22millió forintért, majd most 4 évvel később már kicsit megkopott, nyilván nem ér annyit, DE...3 millióért (plusz a régi kocsidért) kapsz egy 25M-s autót, ami teszem azt ugyan úgy egy C Merci, csak a vadonatúj! Lehúzásnak gondolnád? Szerintem mocsok jó deal!
És ha nagyon az életben akarunk maradni, akkor még ráadásul a korábbi 22milliós autódat el sem tudnád adni...rádrohad életed végéig..
Érted hogy mire szeretnék kilukadni?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Szerintem ha régen vettél egy lakást 22ért, majd ma veszel egy másikat ami mindenben kicsit szebb/jobb 3ért, akkor a mostani lakásod 3M-be kerül..
(persze értem én hogy a régit nem tudtad eladni, meg ilyenek...nem kell ezen rágózni )De úgy látom hogy ez erősen "nézőpont kérdése"
Mindenesetre én örülök hogy 3K-ból megúsztam, és nem kellett ISMÉT teljes árat fizetnem érte mint kb bármelyik másik cím remastered verziójáért..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Scholes9 #157598 üzenetére
Szerintem te a PS4 verziót vetted meg 22-ért...a remasteredért meg fizettél 3at...
Össze lehet adni, de minek? Ennyi erővel dobd rá a PS5 árát isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #157595 üzenetére
Bárcsak mindenhol így működne a marketing, mert nekem is pont annyiba került. Vagyis csak 1500, mert felesbe vesszük
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #137312 üzenetére
PC-n a sztorit már végigtoltam, itt a Platina lenne a cél, de a gyűjtögetésből egy időre a Hogwartsba elég volt, szóval lehet elnapolom
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Gondoltam leszedem már a DBZ Kakarotot, ha már bekerült a plusba, de csak PS4 verziót találok.. Ez miért van? Elvileg a PS5 verzió is bekerült nem?
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Mrdevil #134484 üzenetére
PC-n már végigtoltam...olyan nagyon sokat ne várjatok azért tőle
-
Sirandrish
legenda
válasz Nayrobi #134478 üzenetére
Oh ezer hála. Épp most akartam megvenni a Fenyx Risingot
Oh és 2 Life is Strange is
Mikortól lesznek ezek?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
válasz syler123 #134401 üzenetére
Én kanapén ülök, így nincs amibe beakad
És elnézést...én is a Nova7P-re gondoltamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz paramania #134395 üzenetére
Steelseries 7 egy remek választás. Ha drága, akkor korábbi Steelseries. Hogy wireless vagy jack-es, azt is a pénztárca dönti el.
PC-hez én már nem tudnék vezetékes fülest használni, PS5höz viszont tökéletes a vezetékes cloud 2, hiszen a controllerbe csatlakoztatom, így kb kizárt hogy valaha bármibe is beakadna..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz paramania #134386 üzenetére
Mert Store-ban ÉPP van rá 50%, míg lemezesen meg gondolom az új árát nézted.
Ha nem akarsz használt lemezeket adni/venni, akkor mindenképp a digitális verziót érdemes venni, viszont ha mindent első(vagy második ) nap akarsz tolni, akkor mindenkép érdemes a lemezest venni, mert miután végigjátszod, pár ezer bukóval továbbadhatod..
Egyébként én a digitális tartalom híve vagyok, nekem pl lemezmeghajtó nélküli masinám van..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Mivel 4 teljes játék van benne ami egyesével 1-1t(összesen 4et) ad, és ugye mindet végig is kell játszani, így nekem totál nem természetes
Mondjuk nem vagyok trófeavadász, csak érdekelt. Ettől persze még egy jó kis akcióba tuti beszerzős lesz, köszi az infótEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Én most tudtam meg hogy van The Walking Dead: The Telltale Definitive Series PS4-re, ami ugye megy PS5ön.
Ennek a trófeái hogy működnek? Egy platinát ad, vagy mind a 4 benne lévő rész ad 1-1t?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #134163 üzenetére
Az világos, csak úgy tünt hogy nem akarnak elfogyni...de közben meglett. A másik?
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #134160 üzenetére
Az első közben meg is lett
A From Downtown érdekelne még..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Miles Morales...Never Saw It Coming trófea.
Erre van valakinek valami ötlete? Néztem videókat, el is megyek a bázisokra, de ha van 10 katona, mire leszedek 6ot csendben, jön még 8, oszt kb sose fogynak el..
Illetve From Downtown? Úgy kéne valakit megütnöm L1+négyzettel hogy az 3 (vagy több) ember közé repüljön? Mert olyan már fixen volt 4millió alkalommal, de a trófea sehol..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Végigvittem a Miles Moralest...de csak a sztorira figyeltem.
Elkezdtem New Game +ban. Itt már minden unlockolva van az elejétől, vagy a sztorival haladni kell hogy mindent össze tudjak szedni a platinához?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
Korábban felraktam, de még csak ma jutottam odáig hogy neki is essek rendesen ennek az Astro's Playroom-nak, és hát sajnálatos hogy ilyen rövid. Ezt a játékot simán el tudnám viselni 10-20 óráig is, mert marha kafa. Az esős résznél a controllertől dobtam egy hátast konkrétan
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Big_Boss #132503 üzenetére
Ugyan nem tudom hogy pontosan hogy csináltam, de sikerült betolni
-
Sirandrish
legenda
válasz ImACeltic #132499 üzenetére
Nem tudom mi lett, de megvettem a kaját hogy legyen hozzá erszényem, mondom csak megnézem, erre elsőre lement 12sec alatt
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Lenne két kérdésem a HFW-el kapcsolatban!
Első: Van egy olyan trófea hogy "Upgraded Every Pouch Type"... eszerint 5 féle erszényt kellene maxra fejlesztenem, a trófeához. Nekem mind maxos, de nem adta be a trófeát. PSN-en 4/5öt jelez még mindig. Ilyenkor mivan? Buktam az egészet?
Második: Valaki magyarázza már el legyen szíves hogy mi a véreres mocskocsbüdös lőcsöt akar a játék, mert már a fejem a falba verem, és az ereimet tépdesem a fogammal, de akkor sem bírom megcsinálni..2/4ig még NÉHA eljutok, de már azt is alig-alig adja be, de hogy utána mit szeretne, az már meghaladja a felfogási képességeimet
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #132431 üzenetére
13al egyből rövidebb lett a listám
Köszi..
Ha az 1-2%osat is engedné, akkor még ennyivel rövidebb lehetne kbEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Van már bármi mód arra (régebben nem volt azt tudom), hogy a profilom alól eltüntessem az olyan játékokat amiket épphogy elindítottam, és max 1 trófeát szereztem meg bennük?
Engem személy szerint idegesít hogy csomó olyan cucc van, amit csak kipróbáltam, mégis ott rohad évek óta a profilom alattEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
Trofeavadászok. Milyen appot/weboldalt használtok? Most a Horizonhoz nézek leírást és a PSN profiles-nal elég reszletes leírás van, de úgy rémlik hogy nem.minden játékhoz ennyire részletes.
Van jobb? Van app esetleg? Nem vagyok egy nagy platinahuszar, kb 20 játékonkent 1-2t platinazok, csak érdekel hogy mik vannak.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz KaitouP #132403 üzenetére
Áá csak kiscsöcsü volt, de tudom hogy azt meg bottal sem piszkálod meg
-
Sirandrish
legenda
Boldog szülcsinapcsit Horizon Forbidden West.
Ingyen avatar mindenkinek!Americas: G7XK-TNNR-NPLL
EMEA : B2B9-X5NK-494R
JAPAN: H7LG-45N4-BNKE
ASIA: 2QHR-8QN2-BQ2C
KOREA: E5AQ-H8N6-EFQQEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Nayrobi #132112 üzenetére
Még jó hogy megvettük barátommal a Horizont
Mondjuk nem volt drágaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz icemad #131699 üzenetére
Állandóan Rock zenét kerestem benne, szóval mondhatni a Ragnarock nekem kb telitalálat
-
Sirandrish
legenda
válasz icemad #131697 üzenetére
Ez a controller rész nekem se világos. Nekem is nagy kezem van, mégis marha kényelmes volt, és kézre is állt, pedig a Beat Saberbe mindig kapálóztam rendesen
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #131650 üzenetére
Tábortüzek?
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #131642 üzenetére
Olyan 26-32 órát megy egy feltöltéssel...
Hosszútávon nem tudom (még) mennyit gyengül, mert pár hete használom csakEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #131557 üzenetére
Talán tudok segíteni.
Jómagam is CLoud 2-t használok PS5höz, de PC-hez volt egy wireless Cloud Flight S-m, ami sajnos megadta magát. Így kerestem neki egy utódot, ami hosszas keresgélés és utánajárás után egy SS Arctis Nova 7 lett, és bármennyire is imádtam/imádom a HyperX-et, azt kell hogy mondjam ez kb mindenben jobb. Mégha nem is mérföldekkel, de jobb.
Így én azt tudom javasolni hogy ha a Cloud 2 bevált, akkor egy Arctis 7P-vel nem fogsz mellényúlni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz oriic #131537 üzenetére
VR-ra, Time Crisis féle "harcrendszerrel" 5 euroért venném..
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #131496 üzenetére
Szerintem bőven van még potenciál a jelenlegi konzolokban...nem is kevés
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Yodafon #131475 üzenetére
Azon lehet még csiszolni bőven fejlesztéssel...nem egyből a vasat kell hibáztatni
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Rigormortiis #131464 üzenetére
Egyelőre én nem látom hogy izzadna a vas bármilyen játék alatt, így semmi sem indokolja az erősebb gép kiadását.
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz fenky #131393 üzenetére
Ez teljesen fel van újítva (part 2es motor amennyire tudom), és teljes magyar felirat.
Így mindkét részt teljes pompájában élvezheted..
Hogy ez kinek mennyit ér meg, az egyéni referencia kérdése.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Múltkor sokan várták..
Last of Us Part 1 (25% kedvezménnyel)
Én lecsapok ráEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Maxtreme #130742 üzenetére
Szeretem amikor olyan hasznos dolgokra b*sszák el a fejlesztési időt/energiát minthogy a fegyver minden csavarját le tudd cserélni, meg hogy a kukába találhass 200 féle itemet, amiből majd aztán 186ot csak szétszedni lehet még 12 féle itemért cserébe
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #130431 üzenetére
Pont néztem gyorsan én is, de nem nyert
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz icemad #130333 üzenetére
Közben utánanéztem, és látom hogy pl gen4es kell bele
-
Sirandrish
legenda
Én fentebb is azt mondtam hogy aki szükségét érzi, az használja bátran, csak leírtam hogy nekem elég az alap.
Mellesleg aki 2 nap alatt platináz egy újonnan megjelenő játékot, annak a gyári kapacitás fele is elégEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest