Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
-
addikt
-
addikt
-
pzstm
titán
válasz Sirandrish #172909 üzenetére
MS authenticatort hasznalok kb kizarolag mindenre, azzal meg nem volt bajom
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
LÁZ
addikt
válasz Sirandrish #172907 üzenetére
jobban jársz, ha a guglis autentikátorra rakod a kódot vagy esetleg email, a 2 faktor jó ha van
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Sirandrish #172907 üzenetére
Elmentek aludni a szigetországban, és felszabadultak a szerverek
www.adventuregames.hu
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Sirandrish #172884 üzenetére
Nincs beállítva véletlen, hogy a Google Authenticator appra jöjjön a kód? Nekem úgy van, és sosem kell smsekre várni.
The Truth is out there...
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #172886 üzenetére
Backup kódok nincsenek már meg?
-
MODERÁTOR
Nekem is ügyfélszolgálat segített, ugyanez volt, levetettem a kétlépcsőst.
De még van egy módszer, amit kipróbálhatunk, nemdebár(ez csak kettőnknél működhet - sajnos nálam is ki vagy jelentkezve PSN-ből). [ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
válasz Sirandrish #172886 üzenetére
Esetleg support segíthet, ha hétvégén eléred őket.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
TrishtanAG
senior tag
Mert foshak a Sonynak az autentikációs szerverei. Ez sajnos türelemjáték
www.adventuregames.hu
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #159629 üzenetére
Én magam ölöm meg, ha a Rebirth végén még életben marad.
A Slime draws near! Command?
-
Elderath
őstag
válasz Sirandrish #159544 üzenetére
Hallottál már bruteforceról? Nem kell PS5 pro patch ahhoz, hogy jobban fusson jobb HWen, lásd PS4 pro
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Bad Pritt
félisten
válasz Sirandrish #159544 üzenetére
Erre egy baromi jó példa a Bloodborne, ami még PS10-en is ugyanolyan fostos lesz, mint most.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mezcal
addikt
válasz Sirandrish #159511 üzenetére
Vagy csak konzolon "gyengébb" a mezőny
Crossplay alatt?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
válasz Sirandrish #159511 üzenetére
Vagy PC-n csalnak...
-
Hiei555
tag
válasz Sirandrish #159504 üzenetére
Nemtudom hogy van e lista a Coddal megy azt tudom
Amúgy meg rá szoktam keresgèlni az adodt játèkra neten aztán ott kiderül. Mondjuk annyira máshoz nekem nem is kell csak ezekhez a multis dolgokhoz mint a cod. -
TrishtanAG
senior tag
válasz Sirandrish #159496 üzenetére
Ízlések és pofonok, de én pl. Last of Us-t meg minden más TPS-t is képtelen lennék egérrel +billel játszani még PC-n is, nemhogy konzolon
www.adventuregames.hu
-
válasz Sirandrish #159491 üzenetére
Vezeték nélküli is lehet, ha van hozzá USB stick. Nekem 2 logitech szett van, működik mindkettővel.
Arra figyelj, hogy nem minden játék támogatja. Sőt, aránylag kevés. Ennek nézz utána.
(de te Switchen is játszol, azért ott is kell célozni. Itt sem nehezebb. )Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
DaVE-1
senior tag
válasz Sirandrish #159491 üzenetére
Én máig nem értem mi olyan nehéz a célzáson.
Életemben mikor először került a kezembe kontroller köpködtem látatlanban is hogy fps-t hát hogyan mert mindenhol ezt halottam...de szerintem nem telt el 10 perc már daráltam az fps játékokban. Nagyon hamar megszokható -
Scholes9
nagyúr
válasz Sirandrish #157600 üzenetére
Igen így volt, így értettem
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
zozika84
őstag
válasz Sirandrish #157657 üzenetére
Belőlük ezek után mind a kettőt kinézem...fél év eltéréssel...külön-külön kiadva
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #157643 üzenetére
Az eszmefuttatásom szempontjából teljesen mindegy, hogy 25e vagy 3e Ft-ért vetted meg az eredetit, csak annyi a lényeg, hogy azt meg kellett venni ahhoz, hogy a mostani upgrade elérhető legyen neked 3000 Ft-ért. (Vagy 1500-ért ha felesbe veszed, de ez sem lényeges szempont most.)
De egyébként tényleg nem volt ennyi az eredeti hozzászólásomban, csak eszkalálódott. Ami egyébként nem baj, érdekes számomra ezeket a véleményeket olvasni olyan emberektől, akik nem ebben a szakmában dolgoznak, és tök máshogy érzékelik a pénzköltést (és más-más érvrendszereket állítanak fel hozzá, hogy ez miért is jó).
Wlac vicces(nek szánt ) hozzászólása egyébként szintén azt támasztja alá, ahogy a cégek a pénzedre hajtanak. Nem véletlen a sok folytatás, remaster, fizetős dlc, stb - sokkal könnyebben fizetsz egy már valamennyire ismert termékért, mint egy tök ismeretlenért.
Dive ever, work never.
-
zozika84
őstag
válasz Sirandrish #157643 üzenetére
Én már akkor megvárom inkább a Part II Remake-t.
Az ND ebben a generácíóban felmutatott eredményeit elnézve hamarabb jön majd, mint egy új IP vagy a Part III.PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Wlac
Ármester
válasz Sirandrish #157645 üzenetére
Igen, nem fogalmaztam egyértelműen, én is azt vettem alapul, mert csak ahhoz voltak single player DLC-k.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #157645 üzenetére
Amikor én vettem lemezes verzióban mindenhol 3,5k volt a TLoU 2. Egyébként meg egy vicc, hogy a remasteredet is remakelik lassak 2x, hasonló minőségű játékfelhozataluk meg szinte 0. Arra apellálnak, hogy min. 2-3x eladják ugyanazt.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #157618 üzenetére
Érdekes ezeket a gondolatmeneteket olvasni, ugyanis 10+ éve CRM-mel foglalkozok. (Kb úgy lehet ezt a tevékenységet leírni, hogy hogyan lehet úgy minél több pénz elköltésére sarkallni az ügyfeleket, hogy ennek még örüljön is.) Így én azon dolgozok, hogy pont azt érezze az ügyfél, amit itt is írtok páran: tök jó ez a deal. (Bármennyire is szeretik úgy beállítani a vállalatokat, mint lelketlen pénzlehúzó förmedvények, ha az ügyfelek többsége valóban így érez az adott cég iránt, akkor az előbb-utóbb csődbe fog menni.)
Az emberek általában a pénz időhöz kötöttségét nem tudják kezelni. Ahogy KKaresz45 is írja, ezt a 3.000 Ft-os DLC-t külön tranzakcióként kezelik a korábbi vásárlástól. Nem adják őket össze, nem veszik számításba, hogy a mostani vásárlás csak azért lehetséges ennyiért, mert korábban már fizettek a cégnek. (És pont ez a cég érdeke is.) De hasonló okból nem értik sokan pl a hitelszerződések működését sem. ("Kifizettem már x millió forintot a banknak, hogy lehet most több a hitelem, mint amennyit felvettem?")
Nem azt vitatom, hogy ez a 3.000 Ft megéri-e a mostani DLC-ért vagy nem (szerintem sem rossz deal egyébként). De azért ne kezeljük már úgy, hogy 3.000 Ft-ért kapsz egy tök új 25.000 Ft értékű játékot, mert ez a játék 90%-ban ugyanaz, ami már megvolt neked, csak kaptál egy kis grafikai update-et, meg egy új játékmódot.
Arra meg pláne nem vállalkozom, hogy megítéljem, hogy ezért a 3.000 Ft-os további fizetésért hány órányi és milyen minőségű élményt kapsz.
Dive ever, work never.
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #157618 üzenetére
Én inkább lehet ahhoz hasonlítanám, hogy megvetted az autót négy éve, ami ugyan működik jól, de már kicsit idejét múlta és ráköltesz egy összeget hogy korszerűsítsd. Pl kijelzős fejegység a kocsiba, egy jobb vezérlés, új gumik stb. Mert maga a játék/autó ugyanaz marad, csak jobban megfelel a mai "elvárásoknak".
Sic Parvis Magna
-
markknight
veterán
válasz Sirandrish #137310 üzenetére
Nincs külön PS5 verzió, állítólag a PS4-es van boostolva. Grafikai beállítás nuku a játékban, így fogalma nincs az embernek, hogy ez az updatelt ps4 verzió vagy a sima. A sok duma és az érdektelen küldetések (gyűjts almát, meg kapj el őzikét Gohannal és társai) miatt le is töröltem kemény 3-4 óra után.. szóval neked sok erőt és kitartást, szükséged lesz rá!
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
válasz Sirandrish #134486 üzenetére
Nem is akarok sokat várni tőle, ez az árából is látszik.
A diablo az meg még úgysem most jön, a demo az nudli.
Lehet hatodik hóban se jön a diablo, ezek rájönnek ha rászabadul a fél világ az openre, azt összeomlik minden, kell még nekik idő.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
addikt
válasz Sirandrish #134486 üzenetére
Látszik a felhasználói véleményekből is.
2 nap és jön a Diablo. Bőven elég lesz erre a hétre, nem vállalok semmit mellé.
A fenti játék majd akcióban jó lesz.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Nayrobi
őstag
válasz Sirandrish #134479 üzenetére
Jövő hét kedd
-
syler123
veterán
válasz Sirandrish #134399 üzenetére
"hiszen a controllerbe csatlakoztatom, így kb kizárt hogy valaha bármibe is beakadna."
Ikea Markus szék fém kartámasza és az ülőfelület közé tökéletesen beakadt nekem, amikor álltam fel, lerántva a fejemről a fejhallgatót és cserébe a controller is repült. Szóval... A vezeték nélküli az, ami nem akad bele semmibe...
+1 a Steelseries-re. Ma már a 7P helyett Arctis Nova 7p-t venném a BT miatt.
[ Szerkesztve ]
-
paramania
újonc
válasz Sirandrish #134399 üzenetére
Jaaa, hogy a controllerbe is lehet, így már egész más a helyzet!
Köszönöm!
-
Frod
addikt
válasz Sirandrish #134351 üzenetére
Persze, értem mire gondolsz, de itt egynek kezeli a Collection a játékokat. (Szóval trófeák végett érdemes darabonként játszani inkább)
#134352 tboy93
Köszi a pontosítást, megnéztem, és valóban az ME2 és 3 kapott platinát a Legendary kiadásban is, azonban az ME1 nem!Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz Sirandrish #134346 üzenetére
Természetesen 1-et ad.
(Lásd még: Mass Effect Legendary, Uncharted: Legacy of Thieves, stb)Do you see the white shadow?
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #134160 üzenetére
Az első közben meg is lett
A From Downtown érdekelne még..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #134160 üzenetére
Úgy szedd le az összes katonát, hogy közben egyik sem lát meg.
A másik meg L1 + Háromszög.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
sukattika
kezdő
válasz Sirandrish #133616 üzenetére
Végig kell játszani a sztorit New Game+-ban + a sallangok.
Ja és igen, Rhino-val a plázában zúzós trófea az elején az missable.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #133616 üzenetére
Haladni kell ha jól emlékszem. De simán a végigjátszást is tudod folytatni a platináért, talán 1 missable trophy van csak rögtön a sztori elején.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #133064 üzenetére
Ha meg tudod ismételni, akkor indulhatsz a GDQ-n
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #132657 üzenetére
Reméljük, hogy VR2-höz készítenek folytatást, mert a Rescue Mission sem volt rossz.
-
cactuar
aktív tag
válasz Sirandrish #132505 üzenetére
Nekem is az hiányzott, azért tudtam
-
-=Jam=-
őstag
válasz Sirandrish #132507 üzenetére
Még előjáróba ezt olvasd el, nem tudom azóta esetleg javítottak-e a leíráson, de szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Sirandrish #132501 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy R1 + R1 után az R2-t nem kell felengedni, tartsd lenyomva amíg végigmegy a moveset.
-
ImACeltic
őstag
válasz Sirandrish #132497 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor ezzel én is szoptam egy kicsit, de meglett végül. Angolul jobb volt a leírás, de ezt is meglehet érteni szerintem. Nézz videót róla, hátha az segít.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
cactuar
aktív tag
válasz Sirandrish #132497 üzenetére
Valószínűleg a kaja maradt ki. Menj el egy szakácshoz, csinaltass valami kaját, és utána fog megnyílni a hozzá való pouch. A legelső alkalom, ami küldetéshez kapcsolódik, az nem számít bele.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Sirandrish #132429 üzenetére
Ha már szereztél egy darab trófeát, akkor nem tudod törölni.
A trófeamentes játékokat itt tudod letörölni: ps5 kezdő menü - jobb oldalon fent katt az avatarodra - trófeák - játékon katt a kontroller options gombbal - törlés. -
-=Jam=-
őstag
válasz Sirandrish #132429 üzenetére
Nem lehet törölni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Sirandrish #132413 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #132380 üzenetére
Nagycsöcsös, anime lányos nem vót?
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
addikt
-
ribizly
veterán
-
nagyúr
válasz Sirandrish #132380 üzenetére
Kúl, köszi, be is állítottam.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #132115 üzenetére
Drága barátodnak még a lemezes verzió is megvan (kölcsönben a teniszedzőnél)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
válasz Sirandrish #131702 üzenetére
Meg is találtam. Join the Riot - Paddy and the rats (Ragnarock VR): [link]
-
válasz Sirandrish #131698 üzenetére
194cm magas vagyok, 105 kg, ehhez tartozó arányos testtel. Mégsem volt vele gond. Kisebbik fiam nemsokára 13 éves lesz, neki se volt semmi problémája vele. Beat saber sem rossz, de, ha kicsit másabb zenei stílus is bejön, akkor próbáld ki a Ragnarock-ot is. A lényeg hasonló, csak ebben dobolni kell. [link]
Tracklistben meg ott figyel a Paddy and the rats is, ami az egyik legjobb magyar rock banda.[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Sirandrish #131628 üzenetére
Thx, szerintem ezzel fogok tovább menni. Az akksi remélem bírni fogja
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #131493 üzenetére
Azt írtad, hogy "nem izzad meg a vas". Most meg azt, hogy még a PC se bír velük. Akkor most melyik igaz?
Dive ever, work never.
-
Peace
nagyúr
válasz Sirandrish #131493 üzenetére
Azért egy RTX 4080-as masina megbirkózik ezzel a játékok 99%-ánál, azt röhögve összepattintod 1 milkából egy jó 8 magos Ryzennel. Simán megéri.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #131468 üzenetére
4k, 60 fps, rtx. Ezek még külön-külön se mennek mindig, nemhogy együtt. Persze ennek csak egyik oka a vas nyers teljesítménye, az optimalizálás is lehetne jobb, de ahogy a C64-en is még bőven az életciklusa után is találtak újabb és újabb megoldásokat, így a PS5 esetén is lehetne jobb teljesítményt elérni, ha lenne rá több idő/ember/pénz. (Most megáll a fejlesztés ha elérik a kb elfogadható szintet már.)
Szóval helye lenne egy erősebb gépnek, de piaci realitás nincs rá most, mert árban $1000 körül lenne, annyiért meg kevesen vennék meg.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Yodafon
senior tag
válasz Sirandrish #131468 üzenetére
hat pedig ha vmi ray tracinggel 30 fps-en tud csak futni 4k-ban akkor az mar elerte a gep hatarait nem?
I'm gangsta!
-
Bad Pritt
félisten
válasz Sirandrish #131467 üzenetére
Ha nehezen alszol főleg, fél óra RDR2 és sanszosan elbóbiskolsz.
-
penge111
addikt
válasz Sirandrish #131459 üzenetére
Igen, 3* ugrottam neki, de nem
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
fenky
tag
válasz Sirandrish #131392 üzenetére
Megér 20ezret a collection-ös Remastered-del szemben?
-
Scholes9
nagyúr
-
válasz Sirandrish #130322 üzenetére
M.2 ssd simán bemegy a gépbe vagy nem tudom mire gondolsz. Nyilván arra figyelni kell, hogy bizonyos követelményeknek megfeleljen.
[link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Moby
addikt
válasz Sirandrish #130318 üzenetére
De látod, másnak meg nem. Ahogy ennyi idő alatt letölteni sem tudtad volna a Dead Space-t, más meg már platinázta. Nem mindenki úgy és annyit használj a gépet és a játékokat, mint Te. Ennyi a megfejtés.
-
lo_jo
senior tag
válasz Sirandrish #130320 üzenetére
Hogy lenne helyett? Kiforrasztod a chipet az alaplapból? Egyébként egyre inkább a 100+GB a jellemző, nem is csoda olyan textúrák, magas bitrátájú hangok, stb mellett. PC-n is mindig ez volt, "á, sosem töltöm meg a 100 gigás vinyót", aztán hirtelen nincs rajta már hely.
A Microsoft Flight Sim a gyári ingyenes kiegészítőkkel meg jópár külsős cuccal nálam épp átlépte a 400 gigát.
-
senior tag
válasz Sirandrish #130322 üzenetére
Nem, a PS5 bővíthető, van gyári slot.
Az oldallapot kell csak lepattintatni.[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #130320 üzenetére
Nyilván mellé...
-
válasz Sirandrish #130305 üzenetére
Azért ezt a 800gb helyet pikkpakk tele lehet rakni. 1 tb ssd meg 60-80 euró körül van, az meg nem akkora összeg.
-
Moby
addikt
válasz Sirandrish #130312 üzenetére
Pont ezek azok, amik jellemzően állandóban vannak fent, mert nem egy végigjátszás játékok. Akkor még valaki mentegesse a videókat mellé, felteszi a PS4 játékot, ami extra helyet kér, mert létrehozza a saját virtuális környezetét minden játékhoz, ésatöbbi. Nem olyan nagyon bonyolult egy hc játékosnak teliverni úgy ezt a nem túl nagy SSD-t, hogy aztán állandóan cserebere legyen a vége.
-
Moby
addikt
válasz Sirandrish #130305 üzenetére
GT7 magában 110 giga. És nem olyan nehéz összelapátolni pár ilyen monstre méretű játékot.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #130243 üzenetére
Kidobtad? Én inkább eladogattam őket, így olyan helyre kerültek, ahol örülnek neki. (Mondjuk nekem 576 kByte-jaim voltak, nem Konzolok.)
Dive ever, work never.
-
nagyúr
válasz Sirandrish #130281 üzenetére
Az volt nekem is. Máig nem értem, hogy lehetett olyan elb@szott kontrollert csinálni Ha jól tudom voltak olyan játékok, ami fel voltak készítve rá, hogy egyszerre két kontrollert fogj a kezedben és úgy játszd a játékot.
-
markknight
veterán
válasz Sirandrish #130279 üzenetére
Azt gondoltam van valamilyen ergonómiai oka.
-
addikt
válasz Sirandrish #130281 üzenetére
Jaj de utáltam. Azzal sem játszott senki fekve, hasra rakva.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sirandrish #130279 üzenetére
Nem panaszkodom egyébként, mert a mostani vezérlő számomra messze a legjobb, ha az összes megjelent, hivatalos Sony kontrollert nézem.
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #130244 üzenetére
Én azt sajnálom, hogy a
király akció rész kimaradt onnan. Ha kicsit húztak volna rajta, elmesèlhettèk volna Bill és Frank sztoriját is és fertőzöttek is lehettek volna.
+ felesleges volt Bill karakterét ennyire megismerni, ha a végén meghalt, mielőtt Ellie-èkkel találkozott volna.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Sirandrish #130243 üzenetére
Melyiket sajnálod jobban? Őszintén.
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #130190 üzenetére
Lehet. Van külön vezérlő, engem nagyon érdekelt, amíg meg nem láttam az árát. [link]
És ez csak a vezérlő.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
válasz Sirandrish #130190 üzenetére
Elméletileg lehet, vannak kész szettek is, amik plug and play működnek. Barkácsoló kedvűek is összedobják maguknak, talán Logout-on is volt egy cikk erről. A végeredmény kérdéses, meg az, hogy megéri e pénzt és időd szánni rá. Vagy egyszerűen csak olyan tv-t kell venni, ami tudja. Nekem az LG magic remote is fontos volt a Samsung dex miatt, ezért vettem C9-et.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #130189 üzenetére
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Scholes9
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #130185 üzenetére
De! Én egy őrült japán Sony reklámot akarok, ahol nagycsöcsű animelányok kaszabolják a szörnyeket, miközben a szamuráj totális zenben Nissin tésztát szürcsölget.
-
válasz Sirandrish #130184 üzenetére
Basszus, de... Ezt benéztem.
Attól még tényleg látványos extra feature és lehet, hogy ez is számít valakinél tv vásárlás előtt.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Raga
senior tag
válasz Sirandrish #130063 üzenetére
Pontosan
-
Scholes9
nagyúr
válasz Sirandrish #130097 üzenetére
Szerencsére sikerült hónap elején egy patika példányt szerezni aprón elég jó áron Nem is adom el
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Scholes9
nagyúr
-
heihachi
addikt
válasz Sirandrish #130064 üzenetére
Ne nezzuk mar ennyire hulyenek egymast, nyilvan nem az volt az elvarasom a trailerekkel, hogy ellojjek a Joel-el tortenteket, vagy bemutassak a jatek veget. De ha neked atjott a trailerekbol meg az official gameplay videokbol, hogy a jatek 50%-aban nem Elliet iranyitod, akkor egy varazslo vagy. Ha te ugy erzed, hogy a jatek megjelenese elott a jatekbol hivatalosan bemutatott reszek huen tukrozik azt ami a vegeredemeny, akkor nem figyeltel elegge.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
NomAd_82
aktív tag
válasz Sirandrish #130034 üzenetére
Dec. végén lett ps5 de csak most lett befektethető cash, így én is akciózásra várok
Remaster megvolt de felújítva is szeretném végignyomni -
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #130037 üzenetére
Azok a japánok, lökött...
-
bbuffy
senior tag
Én megrendeltem az Alzától 26000. Végigjátszom szépen, kényelmesen, és minimum 20 ért elmegy. Bőven jó. Ezt sztem egynél többször már nem fogom végigtolni. Ha meg igen, akkor megmarad. Digitben múltkor volt 17 asszem, az alá nem fognak mostanában bemenni, főleg hogy a sori viszi az eladásokat. Azt mondanám akció sem lesz egy darabig.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
S e t h
nagyúr
válasz Sirandrish #130037 üzenetére
Nem mindenki kezeli egyformán a váratlan helyzeteket, meglepetéseket.
Pl. egy introvertált, amikor meglátja a mekiben, hogy az asztala felé közelednek egy tortával, miközben a happy birthdayt éneklik.Vagy aki elkezd játszani a Last of us II-vel.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Raga
senior tag
Én tegnap fejeztem be!
Csodálatos Remake!
Grafika, hang fenomenális.
Plusz hogy magyar nyelvű így még elvezhetőbb.
Kezdem a kiegészítőt majd -
ProEvoFan
nagyúr
Jövő hét szerdán jön az akció váltás, remélem megint 15Kért (vagy olcsóbban) adják. Én is megszeretném venni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Sirandrish #130029 üzenetére
Számítani nem számít, inkább csak érdekes, hogy mennyire erősen végletes a játék megítélése. Az egyik fél nem akarja belátni, hogy az általa szeretett produktum megosztóbb a szokottnál (mert az), a másik fél csakazértsem látja az erényeit (pedig vannak).
-
nagyúr
válasz Sirandrish #130028 üzenetére
Kölcsön kaptam, de mar eleg olcso hasznaltan ahogy néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest