Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz Beegabor81 #169661 üzenetére
Én felpattintottam telefonra ezt a Wuthering Waves-et, Genshin Impact-ot meg ZenlessZoneZero-t, hogy de jó végre futnak rajta ilyenek. De mindnél eluntam magam pillanatok alatt.
-
Peace
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #166914 üzenetére
Melyik?
-
Peace
nagyúr
válasz ProEvoFan #166907 üzenetére
Én is rühelltem a stílust, mint a szart! Aztán jött a Nioh 1-2, Daemon's Souls, Dark Souls 3, Elder Ring végigjátszások és szép lassan megbékéltem vele. Nyilván rohadt béna vagyok és inkább más játékosokkal együtt élvezem ezeket. Elden Ringet főleg, mert ott végig lehet két másik játékossal csapatni!
-
Peace
nagyúr
válasz markknight #166754 üzenetére
Ubisoft+ és EA Play Pro ugyanez. Kijátszom premierkor az összes nagy címet 15 euróért és csókolom.
-
Peace
nagyúr
válasz markknight #166752 üzenetére
Tőlem egy petákot nem látnak, behúzom GP-al. Szóval marad a PS-re kiadás sajna. Azért reméljük nem kell lehúzniuk a rolót! Nem tesz jót a játékeladásoknak ez az előfizetéses modell, de én imádom.
-
Peace
nagyúr
válasz spleenszuru #166715 üzenetére
Majd egyszer lehet újra felpattintom, ha benne van még GamePass-ban.......
-
Peace
nagyúr
válasz spleenszuru #166711 üzenetére
Nagyon felba**ott az első boss és pár próbálkozás után letöröltem, hogy nekem most erre semmi szükségem.
Könnyű fokozat lehetősége az mindig jó!
-
Peace
nagyúr
válasz spleenszuru #166708 üzenetére
Nioh 1-2-t lenyomtam, Wo Long kifogott sajnos rajtam. A review-k azt mondogatják, hogy visszalépés a harcrendszer az eddigi játékaikhoz képest.
-
Peace
nagyúr
Rise of the Ronin-on vacillálok....megnéztem több review videót és véleményeket. Ismerem az erősségeit és gyengeségeit. A japán téma miatt mindenképp érdekel, de egyelőre még lesz egy Hellblade 2 megjelenés hamarosan. Utána viszont semmi érdemlegeset nem látok megjelenések szempontjából egy ideig.......
-
Peace
nagyúr
válasz markknight #149526 üzenetére
Én is hamar rá tudok unni az OW játékoknál a körítésre. Az elején mindent is meg akarok csinálni, harácsolom az xp-t és a gyűjthető kütyüket. Aztán mikor belefáradok, akkor rámegyek a történetre.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz markknight #149497 üzenetére
Nincs, de eddig csak ott láttam ilyet.
MJ szegény ritka rusnya!!!
-
Peace
nagyúr
Nálatok is ocsmány négyszöges-pixeles rácsszerű valami jelent meg a prológus alatt a
60 FPS módban? Ritka visszataszító volt. Szabályosan bántotta a szemem.homokban -
Peace
nagyúr
Na PS 6,5 hónap pihenés után újra bekapcsolva és lefrissítve. Készen állok a holnapra!!! Amúgy a kontroller régen nem csak kábelen keresztül volt hajlandó frissülni??!!!! Egyiket automatikusan rádugtam elsőre, de a második vezeték nélkül lefrissült.
-
Peace
nagyúr
válasz FollowTheORI #148785 üzenetére
Várom a MWII-III-at tárt karokkal!
-
Peace
nagyúr
válasz Fox Mulder #148777 üzenetére
-
Peace
nagyúr
Én nagyon vágyom egy ilyen tv-re, de szerencsére nem játszom 30 FPS-el már 3 éve. Az a baj, hogy nincs szívem lecserélni a 4 éves Qled-et, amíg működik. Pedig nagyon kíváncsi vagyok a csodára, amiről évek óta áradoznak a neten!
Na de a lényeg, hogy 7 nap múlva újra lengedezhetünk Pókival! Sajnos csak este 7 körül tudom felmarkolni a lemezemet meló után, úgyhogy lehet jól be is alszom majd, mire települ.
-
Peace
nagyúr
válasz Rigormortiis #148755 üzenetére
"Bárki bármit mond, ez ennek a generációnak bőven az egyik legjobb open world játéka, a setting miatt pedig egyedülálló."
Abszolút egyetértek!!! <3 Én ugyan PC-n vittem végig háromszor és a mostani végigjátszást éltem a legjobban a DLC-vel megspékelve, de hatalmas kedvenc a világ miatt! Nem mellesleg a gameplay, hangulat, történet és a karakterek fergetegesek! A vége megint kicsit lehozott az életről és a hatalmas ürességet napokig nem volt képes betölteni semmi, csak bóklásztam céltalanul a nagyvilágban. Remélem odaver majd a következő CP2077 játékuk is!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz TrishtanAG #143765 üzenetére
Nem olyan tragikus. Elvan a polcon, le van takarva az év legnagyobb részében. Amikor kell, akkor működjön!
-
Peace
nagyúr
Arra jöttem rá a hónapok során, hogy rohadt olcsó hobbi ez a PS, mert Burning Shores volt uccsó, amit vettem és Póki 2 lesz a következő. 7 havonta kis játékvásárlás az nem is olyan vészes.
-
Peace
nagyúr
válasz markknight #139220 üzenetére
Teljesen jogos! Mondjuk a lemezbiznisz nem kerül sokba.
-
Peace
nagyúr
válasz markknight #139217 üzenetére
HFW kieg. az már lement, VR-em nincs. De igazából nem akkora tragédia, elpihenget a gép a tv alatt. Várunk tovább. Nem unatkozom addig sem, csak ugye az ember mohó.
-
Peace
nagyúr
válasz Willhunting #139210 üzenetére
Szerintem sem jön 2025-nél előbb.
-
Peace
nagyúr
Rég jártam erre. Kicsit szomcsi, hogy a HFW DLC kivégzése után ismét visszakerült a porfogó PS-re és úgy fest, hogy őszig (???) le se kerül róla, ahogy nézem. Talán akkor érkezhet egy Póki 2..... Nem tragédia, mert megszoktam a 2,5 év alatt, hogy sok-sok hónapig pihenget a masina, de szívesen tolnék több kiemelkedően minőségi játékot!
-
Peace
nagyúr
válasz markknight #137071 üzenetére
Azon már alapból szétsírtam magam.
-
Peace
nagyúr
válasz toxicjew #137032 üzenetére
Ha ismered és szereted a Witcher világát és esetleg játszottál is az első két résszel, akkor nem is kérdés, hogy rá kell menni a harmadik részre és a 2 DLC-re!!!
Ha viszont a vadnyugat a szíved csücske és nem zavar a 30 FPS, akkor RDR2!Mindkettő fantasztikus játék! Mondjuk én megjelenéskor PC-n toltam le W3-at, majd rá jó pár évre PS4-en is.
RDR2-t szintén PS4-en 30 FPS-el, majd utána PC-n is max grafikával. Mondjuk egy kicsit más élmény 80-90 FPS-el. -
Peace
nagyúr
Ha megvan lemezesen a PS5-ös Forbidden West, akkor minden további nélkül előrendelhetem Store-ból a DLC-t, ugye? Működnie kell gondolom.......
-
Peace
nagyúr
Tudtok olyan BT 5.0 kütyüt ajánlani, amivel atomstabil a DS PC-vel és nem veszíti el a kapcsolatot 1 sec-re sem? Az én Ali-som egy fos.
-
Peace
nagyúr
válasz Rigormortiis #131950 üzenetére
Gears sorozat isten!!! Jöhetne már a 6 !!!
-
Peace
nagyúr
válasz Rigormortiis #131939 üzenetére
Egy igazi érzelmi hullámvasút az a játék! Volt, amikor iszonyatosan gyűlöltem, de közben imádtam.
-
Peace
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #131541 üzenetére
Nem gyengén!
-
Peace
nagyúr
válasz Petreszku #131535 üzenetére
Érdekes, hogy 27-28 éven át soha semmit nem voltam hajlandó újrajátszani. Meg se fordult a fejemben ilyesmi. Az utóbbi 2 évben viszont nagyon rákaptam és baromira élem! Witcher 3, RDR2, Divinity: Original Sin 2, Mechanicus, HZD, TLoU, Mass Effect trilógia.....igaz ezek közül több olyan újrajátszás volt, hogy már PC-n vagy TLoU esetében már a PS5-ös Part1, de akkor is.
-
Peace
nagyúr
válasz Sirandrish #131493 üzenetére
Azért egy RTX 4080-as masina megbirkózik ezzel a játékok 99%-ánál, azt röhögve összepattintod 1 milkából egy jó 8 magos Ryzennel. Simán megéri.
-
Peace
nagyúr
válasz markknight #131470 üzenetére
Abszolút nem sikerült nekem sem megijedni. Dead Space Remake és DS2 újrájátszás alatt már annál inkább. Én egész jóra értékeltem ezt a Callistot, de a DS Remake végigjátszás után már csak egy erőtlen lepkefin*nak tűnik.
-
Peace
nagyúr
Pár alkalommal én is bevállalom a digitet, akár előrendelve is. Most is Ragnarököt azért toltam digit pre-orderbe, hogy a PS Buddy-m is tolhassa. De ba**ik rá, mert csak a PC-t nyúzza azóta is. Viszont a legtöbb PS játék nekem így az 5-ös géppel még mindig új vagy használt lemez. Attól függ, hogy mennyire vagyok rápörögve az adott címre.
-
Peace
nagyúr
válasz kecsu10 #127881 üzenetére
A PC gaming az utóbbi években nagyjából egyelő a gőzölgő tehéntrágyával. Ezerszer inkább érzem next-gennek és követendő példának a PS5-öt, mint a PC-t. Botrány **ar állapotban megjelent címek érkeznek sorra, mint a Gotham Knights, Darktide, The Callisto protocol. PS5-ön telepítem a játékot, 2-3 másodperces betöltési idők, stabil 60 FPS, szinte nulla bug(multiplatform címeknél azért akadhat). Szóval nálam inkább a PS felé billen a mérleg nyelve, pedig 90%-ban PC-n játszom még mindig.
-
Peace
nagyúr
válasz S e t h #127790 üzenetére
Volt róla kismillió cikk, hogy valószínű átverés, mert ilyen nevetségesen gagyi indie játékokat készített eddig a csapat és jó eséllyel nem képesek semmi ilyet összehozni. Aztán rajongókat vettek fel fizetés nélkül, hogy segítsenek a fejlesztésben. Majd megjelenés előtt kicsivel bejelentették, hogy átállnak UE5-re és ezért csúszik a megjelenés (asszem) 1 évet. Szóval elég kamugyanús az egész történet.
-
Peace
nagyúr
válasz Peace #123337 üzenetére
Megoldottam. PS áramtalanítva és HDMI kihúzva 1 percre. Tv is kikapcs. Aztán vissza. Nem ismerte fel tv konzolnak, csak HDMI 2-nek és HDR sem volt. De hang az igen. HDMI újra kihúz és vissza. Újra game console lett és HDR is visszatért. Ilyet még nem tapasztaltam a 2 év alatt.
-
Peace
nagyúr
Megszűnt hangot adni a PS hangfalon. Csinált már ilyet bárkinek? Tegnap még tökéletes volt. Vezeték nélküli fejhallgatóval simán megy. Volt itt újraindítás, ki-be kapcsolás, HDMI kihúztás.... érthetetlen.
-
Peace
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest