Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
Azért lássuk be, hogy neked már a bab is hús. Letehetett volna bármilyen trailert a ND, akkor is találnál, illetve találnátok rajta fogást. Ezzel nem azt mondom, hogy ez biztosan remek game lesz, csak fura, hogy ez a hobbitok, és már egy sima traileren tudtok morgolódni.
-
veterán
Láttam a filmet.
Én semmilyen párhuzamot nem vélek felfedezni bennük. Ilyen zseniális ötletet viszont,hogy mindkét egymással szemben álló főszereplő motívációját megismehetjük, irányíthatjuk őket, mindkettőt megkedveltetik a játékossal Legalábbis én nem ismerek hasonló koncepcióra épülő játékot. A fogadtatást nem ismerem de ha vegyes, megosztó akkor az gondolom a ma már divattá vált minden "woke propaganda" amiben csak utalás van a másságra. Amennyire a woke "divat" lett, annyira divat lett mindenre ráhúzni is azt. A Last of Us II. számomra az egyik legjobb játék volt amivel valaha játszottam. Elfogadom, hogy van akinen meg nem tetszett. Nekem pl a GTAV nem jött be. Kb egy óra után abbahagytam mégis sokak kedvence és minden idők legtöbb példányában elkelt játéka.azután a zseniális finálé és befejezés szerintem páratlan. -
kwzatz
őstag
Nyilvánvaló volt, hogy valahová az FSR környékére jön a PSSR, talán kicsivel jobb lesz, nyilvánvaló volt, hogy a GPU kb. RX 6800 szint lesz, nyilvánvaló volt, hogy retek a Pro ár/érték aránya a sima PS5-höz képest, de ahogy korábban írtam, vannak, akik le tudják szűrni ezeket a következtetéseket a kapott információkból, és vannak, akik képtelenek erre. (Sőt mi több, ha ezt a "nagy kollektív megvilágosodás" előtt kifejted, részletezed, akkor te vagy maga a Sátán. )
Az utóbbiaknak végig kell menni a kifizetés, kezdeti valóságtagadás, realizáció útján. Az elmúlt 4-5 évben termékek, hardverek/játékok tömkelegét lehetne példának felhozni erre. Ez soha nem fog változni. És több szempontból is jól van ez így.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Hachiko95
aktív tag
Az 1000-es Fat-ben sok réz volt, az egy drága hűtő lehetett, de a Gamers Nexus tesztje szerint a kialakítás nem biztos hogy a legjobb volt az 1100-ashoz képest: [link]
Szerintem azon a sűrű hűtőn a venti olyan alacsony fordulaton nem fújt át hatékonyan. A chip feletti rész bordái konkrétan merőlegesen vannak a ventire. Szóval azt nem véletlen hagyták el. A core hőmérséklet alacsonyabb volt az 1000-esen, a memória az 1100-ason, a többi ugyanaz volt ugyanazzal az alaplappal.Minden egyes lépés olcsósítás volt. Viszont hiába léptek gyártástechnológiában lejjebb, az gyakorlatilag elhanyagolható. A múltkori DF tesztben mutatták, hogy a szilikon lottónak nagyobb szerepe van, a Fat kevesebbet fogyasztott mint a Slim.
-
syler123
veterán
Kicsit azért olvass utána, érdemes.
300eFt az alapmodell (tanulóknak 250, aprón 265) azt éri megvenni, max rákötsz egy ssd-t, de pl nas is elég gyakori már a háztartásokban.
De ha mondasz még 1 ilyen gépet, ami ebben az árban ezt a teljesítményt adja, ilyen méretben, szerintem sokan meghajolnak előtted. Nincs ilyen.
Konkrétan az egyik legerősebb proci 1 szálas teljesítményben és van belőle 10 mag.Nagyon off, de egy kis érdekesség.
Az m4 max, még a Ryzen 9 9950X-et is elveri, pedig ott csak a proci 370eFt környéke és abból nem hiszem hogy van olyan gép, ami elfér a tenyeredben.
[ Szerkesztve ]
-
Ramoskaa
senior tag
ahogy váltogatok a térkép és játék közben más-más hangot hallok, de nem tudom ,hogy ez lehet -e a coil whine.
Van még elvileg foxconn meg delta. A 3 közül melyik lehet érdemes? Plusz a slim-be más való? KöszönömHa elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
mattheus
őstag
Austin Evans tesztje alapján ez jóval kevesebb, de lehet, hogy a tesztelt játék nem hajtotta ki teljesen (LINK)
Ezen felül többek között azt is megnézte, hogy mennyire lett halkabb vagy hangosabb az új konzol és Ő 4 dB-el mért magasabb értéket, mint a régi PS5 (38 vs 42 ha jól emlékszem)
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Csak a kommentedből tudom megítélni, az meg erősen ezt sugallja.
Amúgy gondolom ha valaki azt írja ma, az aktuális rész pontos címének megnevezése nélkül, hogy Battlefieldezik és CoD-ozik, ott is a 20 évvel ezelőtti játékra asszociálsz egyből, nem az aktuális részére. Teljesen logikus.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
rdna 3, rt van a 4-bōl (BVH traversal will be handled by dedicated RT hardware rather than fully relying on the shaders. It will also include thread reordering to reduce data and execution divergence, something akin to Ada Lovelace SER and Intel Arc's TSU.)(
Life, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
Abba akarták hagyni '21-ben, csak hát nem úgy alakult a sztori. Ismerek olyat, aki '23-ban vett egyet, sőt, még idén is lehetett kapni újonnan Media Marktban, asszem Konzolvilágnál is volt, Alzánál meg pár másik boltban még mindig van. Hogy ezeket honnan szalajtották az jó kérdés.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
-
kwzatz
őstag
"Nem tudni". Épp ezért zéró értelme van a scalpingnak, meg annak is, hogy valaki scalpertől vegyen ezalatt az idő alatt. Ha a Sony könnyedén tudja (akarja?) pótolni, akkor glhf ahhoz a scalpereknek, hogy azt folyamatosan fel tudják vásárolni. A chiphiány idején egyértelmű volt, mert tudni lehetett, hogy egyszerűen nem képesek a cégek ellátni a piacot. De hát láttam már ennél sokkal retardáltabb "befektetési próbálkozásokat" is.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Igen, erről beszélek.
"(hacsak nem találnak még nagyobb agyhalottakat, akik a pillanatnyi hiány miatt befomóznak tőlük egyet)"
A Sony nem fog tudni többet küldeni a piacra a következő 2 hónapban? Ez nem "chiphiány".[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Ragadós a hülyeség? Tíz éve a Microsoft egy olyan csomagot prezentált, amit minden ponton atomjaira szedtek utána a neten, itt most megy a pampogás az áron meg a talpon, miközben áll a polcokon a sima konzol. Teljesen más kávéház.
-
-
nesh_019
senior tag
Ha instant adnának hozzá 10-20 nagyon jó exkluzív címet akkor megérne, de most hogy fidelityben 60FPSel játszak a PS4-es felturbozott Last of Us 2vel, hát az nem big deal. Sporolás.
Nézzétek meg a Sony részvényeket, folyamatosan esnek lefelé.
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
markknight
veterán
Ezek pontosan ugyanazok az emberek akik poénból fogják azt lehúzzák a játékot metacriticen, meg review bombolják filmeket Itt a csalódottság tárgya az volt, hogy megint nulla játékot jelentettek be, meg ilyen Last of Us meg kiélt pókemberrekkel demózzák a konzolt, nem az ár volt a baj, ne röhögtess már.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
negyven2
veterán
Én úgy gondolom, hogy az a bajuk, hogy ha már $700-ba kerül a konzol, akkor igazából egy $30-os (igazából ha hozzá van csomagolva még annyi se), plusz kis dolog nehogy már túl sok legyen, és férjen bele, hiszen elvileg ez egy Premium konzol. És ha Premium konzol akkor legyen hozzá már talp is.
Amiben igazából van valami, mert ha csak így tudták megoldani, hogy ne legyen még drágább (értsük úgy, hogy emiatt csak $700), akkor meg tényleg nagy a gond a Sony-nál és igazából nem panaszkodni kell, hanem meg kell köszönni, hogy csak ennyi a Pro.
Amúgy ezt már többen is mondták, hogy COVID ide, infláció oda, azért ez egy nagyon elb*szot generáció eddig (mármint, hogy pl. a konzolok nem olcsóbbak, hanem drágábbak lettek)...
krx21: Ez oké, de akkor ez jusson eszünkbe akkor is amikor majd pl. a GTA VI is csak 30fps lesz PS5 Pron-n .[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
TBT
addikt
Áh... Rengeteg külföldi cikk is már foglalkozik vele. Persze magyarok, mert az egyszerű ember csak azt látja, de a felháborodás világszerte tapasztalható. Nem találok olyan PS5 Pro cikket, ahol a hozzászólások ne ekéznék a mostani Sony árszabását (illetve azt, hogy az új konzol mellé a kontrolleren kívül minden mást meg kell venni).
Pro tipp: A PS6 mellé kontroller se legyen, kelljen megvenni az is külön! Sony pls!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
negyven2
veterán
Mondjuk az érdekes az, hogy ezek FAT gépek (825GB-os), minden tartozékkal, és csak $50-al olcsóbbak mint a megjelenési áruk (igaz 100-al olcsóbb mint az újabb "Slim")... igen tudom infláció is volt...
Illetve ugye az összes ilyen felújított gépnek az a hibája, hogy limitált az eladható darabszám.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
Nem. Xboxon nem így van. Mert ott, ha bevagyok jelentkezve, akkor mindenki más is eléri a tartalmaimat azon a gépen. Ps5-nél nem. Csak akkor, ha megosztott gép.
A fiam nem az én xbox fiókomon játszik. Mindenki a sajátján.
Két ps5-nél ez megoldhatatlan. Két sx-en meg simán megy. For the players... Ezért írtam, hogy egy ilyen bejelentésnek jobban örültem volna, mert akkor lett volna itthon egy ps5 meg egy ps5 pro. De így minek nekem a pro?
Egyébként pont én erősködtem itt pár hónapja ugyanígy, hogy megy ugyanúgy, mint xboxon, durván leoltottak... Hozzáteszem teljesen jogosan. Mert tényleg nem működik.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
CptAdamica
veterán
AMD Working on an AI-powered FSR Upscaling Algorithm
Márciusi hír, továbbra is a "saját" egy marketing fogás lesz.„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
CptAdamica
veterán
Ha 1080p-ről skálázol 4K-ra, akkor nem hiszem, hogy csodát kéne várni, AI skálázás sem fog csodát tenni, ha nincs meg egy normális felbontás és teljesítmény, amiből kilehetne indulni.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Peat76
őstag
A számból vetted ki a szót!
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
-
TBT
addikt
Igen, egyelőre X-en és YouTube-on a bejelentő videó alatt is rengeteg a "negatív" komment. Kicsit remélem én is, hogy a Sony ezzel kapufát rúg. Rájuk fér még néhány pofon ezek szerint.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
Lackooo84
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
Moby
addikt
-
GEIL
addikt
Pont most kezdtem ezt fogalmazni, de látom már leirtad a lényeget,
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
bandi0000
nagyúr
Vágesz vágesz, csak azért hivatkoztam rá így, mert így is van írva a számlán, akkor túrom még a papírokat...
Am xy biztosítónál érdeklődtem, és ők azt mondták, hogy a géphez van a biztosítás nem személyhez, persze ez részlet kérdés, ha kell akkor én gariztatom és csók
F-ECT$
Xbox One: bandymnc
-
opr
nagyúr
Plusz altalaban a 120hz meg a VRR kez a kezben jar, legalabbis en meg nem igazan lattam olyan TV-t, ami a VRR-t tudta, de a 120hz-et nem.
szerk: 120hz, no VRR TV-t mar nyilvan lattam, de konzol melle en olyat nem vennek, tenyleg semmi ertelme. Szvsz VRR > 120hz.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest