Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
Amekkora hangulatot keltettek ezzel a géppel mindenhol, az lenne a minimum, hogy kihozzanak megjelenésre egy PS5 pro Concord bundle-t.
-
kill_switch
senior tag
válasz nylontacsko #173568 üzenetére
Ha készlethiány lesz, akkor az max amiatt lesz mert nagyon keveset hoznak be az országba. Vagy azért, mert a cápák elhiszik, hogy darabonként fél millát simán kiszedhetnek belőle.
-
-
kill_switch
senior tag
Van egy olyan érzésem, hogy a leak-elt ár volt a terv, csak lezuhant a Concord és jött a surprised Pikachu fej. Kicsit raktak rá, hogy kompenzálják a veszteséget.
Látszólag a gép azt tudja, amit a sima 5-nek kellett volna.Külön jó volt a Last of Us bemutató. Én quality-be játszottam, mert nem vagyok 30 fps érzékeny, de ilyen darabos biztos nem volt, mint a videóban.
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz Cipas #172913 üzenetére
Az NG+ nem nehezebb szint, mivel nincs is nehézségi szint állítás a játékban. Épp ellenkezőleg, sokkal könnyebb lesz, mert már alapból tápos lesz a karakter.
Ha megvan még benned a kedv, kezdd újra nyugodtan, sokkal jobb lesz a lendület mint első nekifutásra. Nekem is volt olyan boss, akinél órákig leragadtam elsőre, össze-vissza kellett dodge-dzsolni meg taktikázni a varázslatokkal, hogy túléljem, ng+-ba meg csak nyomtam az attack-ot mint hülye a csengőt, még varázslat se kellett hozzá.
Az NG+ végére Erlang simán becsicskítható 2 perc alatt. De láttam youtube-on olyat is, hogy valaki 1 támadás sorozattal megölte.Sajnos a PS port valóban gyengusz, de ez betudható annak, hogy nincs még tapasztalatuk. Remélhetőleg a DLC-k már egy fokkal jobbbak lesznek, de a következő teljes játékuk már biztosan. Pletyka már arról is van.
-
kill_switch
senior tag
84 óra lett a platina. Ha nem lett volna RNG-hez kötve pár trophy ( ), akkor megállt volna 70-75 körül.
-
kill_switch
senior tag
-
kill_switch
senior tag
válasz F-ECT$ #147085 üzenetére
Azért ez nem teljesen fekete vagy fehér. Napi szinten használom az angolt, mert kell a munkámhoz, ettől függetlenül mindig örülök, ha saját anyanyelvemen hallgathatom, vagy olvashatom az adott játékot. Már persze, ha normális a fordítás és nem azon akadok meg, hogy de hát nem is ezt mondta... Ha van egy jó magyarítás, az nekem hozzáad az élményhez.
-
kill_switch
senior tag
válasz WhiteWalker #145468 üzenetére
MK-nál is adtak ki expansion-t, annak Aftermath volt a neve. Tehát letudták a ragnarök és a the following kört, csak hogy a példádnál maradjak.
De most akkor ezek szerint az a baj, hogy új címet kap az új rész és nem mint kiegészítőt adják ki, amivel harmadjára is újracsomagolják az MK11-et, mint "alapjátékot"? -
kill_switch
senior tag
válasz WhiteWalker #145461 üzenetére
Dehogy lehetett volna...
Teljesen resetelik az eddig vitt idővonalat, a történet teljesen máshogy fog menni, a harcrendszer változott, a mozgási sebesség/animáció változott, és eddig még nem is láttunk semmit abból, mi van a teljes játékban, mivel bétában is csak egy VS meg egy tower volt játszható.De nyilván, ha már eldöntötted, meg amúgy sem érdekel és különben is... akkor igazából adhatna bármi újat, az sem változtatna rajta.
-
kill_switch
senior tag
válasz WhiteWalker #145450 üzenetére
Én mint újszülött csecsemő, már alig várom, hogy megkapjam az új Mortal-t, annak ellenére, hogy minden résszel játszottam.
-
-
kill_switch
senior tag
válasz markknight #145186 üzenetére
Meg kell adni az esélyt, ha már ingyen kipróbálható lesz. Legrosszabb esetben bukod azt a pár órát az életedből. Aztán ha szar, akkor nyilván utólag lehet dobálni a paradicsomot.
-
kill_switch
senior tag
válasz markknight #145150 üzenetére
Érdekes, hogy a legtöbb ember aki próbálta pozitívan nyilatkozik a játékról, de persze nyilván szar lesz mivel ubi, meg crew, meg amúgy is halott zsáner (lol?).
Látszik, hogy te nagyon temetni szeretnéd valamiért, de ha az egyébként tényleg nem túl jó 2.rész is megy a mai napig, akkor ez a rész teljesen biztos, hogy egészen jól meglesz. -
kill_switch
senior tag
válasz Rigormortiis #144976 üzenetére
Biztos fent lesz, a Mortal Kombat is fent van, azt is ők csinálták.
Bár ennél a játéknál inkább végégjátszást kellene nézni, mert játékmenet közben is rengeteg a duma, nem csak az átvezetőkben. -
kill_switch
senior tag
válasz markknight #144789 üzenetére
Nem hiszem, hogy olyan sokan lefoglalnak egy olyan terméket, aminek még hivatalosan megjelenési dátuma sincs, pláne nem fizetik ki előre, legfőképp akkor nem, ha látszódik, hogy valami nem okés az árral. De ha mégis megteszi ezt valaki, akkor gondolom ezt a megjelenési ár tisztázásánál muszáj visszafizetniük. Nem is biztos, hogy engedné most kifizetni, nem tudom.
-
kill_switch
senior tag
válasz frankdelgado #144783 üzenetére
Régóta kint van már, általában ideje korán kipakolnak mindent, és amihez nincs bejelentve dátum csak év, azt decemberre kiírják, abba belefér az egész év, aztán ha már fixálva van, akkor átírják a valósra.
Természetesen az ár sem ennyi lesz. -
kill_switch
senior tag
válasz fausto #144229 üzenetére
Szerintem nem, mert a store-ban nincs különszedve tételenként a játék, azt csak játékon belül tudod kezelni. De lehet én mondok hülyeséget, MW1-be utólag jött be annó ez az opció, a 2-nél meg már nem is foglalkoztam vele, úgy voltam vele, hogy elfér. Vanguard meg CW kimaradt nekem.
-
kill_switch
senior tag
válasz Rigormortiis #144225 üzenetére
Nem, hogy nem vágják őket nyakon, de még ki is fizetik a népek és még az eladások is olyan jók belőle, hogy pereskedni is megéri miatta. Szóval ja. A COD az általában ilyen, leszed mindent, de utólag többnyire törölhetők belőle azok a tartalmi részek, amik téged nem fognak érdekelni.
-
kill_switch
senior tag
válasz markknight #143013 üzenetére
Ha nem arany áron adják majd, én szerintem behúzom, nekem bejön.
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz LeventeV #142956 üzenetére
Simán jöhetne akár DLC-be is és akkor nem kéne várni egy Miles méretű expansion-re, amit új részként adnak el. Jó lenne ha megint lenne minimum olyan 3 storyline-os megoldás, mint a The city that never sleeps. Nem voltak olyan hű de nagyok, de azért volt bennük játékidő.
-
kill_switch
senior tag
-
kill_switch
senior tag
válasz 3L1T3 #139879 üzenetére
Ezt aláírom, bár mivel én szeretem a pókot, így annyira nem zavartak igazából a bugyuta mellékküldetések sem. Meg hát mégiscsak openworld, valamivel tele kell hányni, hogy ne legyen üres. Viszont ezek milyenségét a trailer-ből nem lehet kikövetkeztetni, mert nem mutattak gondolom mellékküldetésből. De a mezei NPC-k terén nem várok nagy változást, gondolom itt is lesz 2-3 féle bűnöző csoport és azok variánsai.
-
kill_switch
senior tag
válasz 3L1T3 #139842 üzenetére
"lényegi fejlődést nem látni a gameplayben"
Mármint minek kéne fejlődni és mire? Ez ugyanolyan folytatás lesz kb mint a God of War-nál, ott sem értettem mit szerettek volna még az emberek.
Az eddig sem túl lassú közlekedést pl méggyorsabbá teszik a katapult kilövésekkel és a wingsuit-olással.
A stealth résznél plusz útvonalakat tudsz magadnak csinálni hálóval, nem vagy fix pontokhoz kötve, illetve szerintem a harcmechanika is bővült, mert nem emlékszem, hogy az előzőkbe lettek volna ilyen egyszerre 3-4 embert elkapós támadások (de lehet volt, csak már rég volt).
Biztos lesz még ezen felül is újítás, de az alap játékot minek változtatnák meg, mikor hibátlanul működött az előző kettőnél is?
Az emberek szerették, a számok igazolták. -
kill_switch
senior tag
válasz WhiteWalker #133932 üzenetére
Ghostwire Tokyo deluxe 9 ezer volt ami érdekelt volna (már nincs), más érdemlegeset nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
+1 A sztori egyszer végigfutható, de már azon belül is voltak ismétlődő feladatok amik miatt forgattam a szemem, de arra még azt mondtam, hogy oké, belefér, elég is. De a sztori utáni grindolást ennél a játéknál valahogy kétlem, hogy bárki is túl sokáig élvezné.
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz 3L1T3 #110054 üzenetére
Persze, az ár az már egyéni preferencia, de a borzalmas port nem tudom miben nyilvánult meg nálad. Nálam Pro-n teljesen jól futott, bug-ba nem futottam bele ami megakasztott volna és emlékeim szerint több volt az az fps mint 30, persze itt-ott hajlamos volt beesni az tény, de messze nem volt annyira zavaró, hogy abbahagyjam. Pedig még csak nagy Batman fan sem vagyok.
~2000 ft (lassan egy doboz cigi) / db ár szerintem szerintem nem pénz érte, főleg, hogy a city-be is meg a knight-ba is bőven van tartalom, ha minden szir-szart meg akar csinálni az ember. -
kill_switch
senior tag
Szereted a Batman-t? Igen = vegyed. Nem = Ne vegyed.
Az Asylum és a City kapott egy kis felújítást, a collection-be azok kerültek, a knight meg szerintem önmagában is elég jól néz ki a mai napig. 1-2 éve játszottam újra én is mind a hármat, engem másodjára is elszórakoztatott, nem volt "gagyi" érzés. Nyilván játékmenet szempontjából helyén kell kezelni, 10+ éves az első két rész. -
kill_switch
senior tag
válasz parandroid #108975 üzenetére
És most itt van Mexikó, simán rá lehetett volna menni a low rider kultúrára is, cserébe van elektronyos maki, végtag protézis és újdonságként még ~5 kabriónál a tetőt is le lehet engedni, amiből kettőnél még az animációt is megcsinálták hozzá.
-
-
kill_switch
senior tag
válasz ggbuffon1897 #86163 üzenetére
De legalább van pénzük cseszettül idegesítő reklámokra meg végtelen blekfrájdéjre.
-
kill_switch
senior tag
válasz N.YCityBoy #79470 üzenetére
Jaa, oké így már világos a kommentje.
-
kill_switch
senior tag
Valószínűleg azért, mert csak az alapja az, de vegyítve lesz.
Jöhetne már infó a DC oldaláról is, kezd aggasztani a Gotham Knights. Az egy dolog, hogy 2021 volt a megjelenési dátum a reveal-nél, nyilván az egyértelmű volt, hogy nem fog jönni, de hogy egy árva hír sincs róla... pedig reméltem, hogy gamescom-ra azért bejelentkeznek. Meg a Suicide Squad-ból is mutathatnának valamit, bár az 22-re van ígérve, de abból még csak egy CG trailer volt. Tartok tőle, hogy az is csúszni fog, pedig kéne már egy jó püfölde. Vagy ők teljesen beálltak arra, hogy csak a saját DCfandome-on fognak mutogatni? Mondjuk az is lesz Októberben, szóval akár még lehet is valami.[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
Nem csak a főellenségre mondták, hogy új, direkt a játékhoz kreált karakter? Amúgy minek kéne új? Nincs elég Marvel karakter?
Nyilván az ismertebbekhez ragaszkodniuk kell, hogy az ismerős arcok behúzzák az embereket, de lesznek azért ott kevésbé ismert karakterek is.
A Ghost Rider koponyája meg teljesen jól meg van csinálva. Ez nem a Johnny Blaze féle rider, hanem a Robbie Reyes féle az all new ghost rider szériából.
-
kill_switch
senior tag
válasz ImACeltic #64556 üzenetére
Sajnos akkor lehet belefutottál egy elírásba, külföldi kiadásoknál elő szokott fordulni.
tboy93
Hát, pedig elég sokan vagyunk, közel 300 blu-ray csücsül itthon és az adok-veszek helyek is pörögnek szépen ahol filmekkel megy a bizniszelés. És nagyon sok eszement gyűjtő is van, aki egy filmből, ha kijön 5 féle borítós változat, akkor mind az 5-öt megveszi, hogy meglegyen mind belőle. De sajnos kevesen vagyunk, egyre jobban döglődik az ipar, ami meglátszik a kiadások mennyiségén és a kiadványokon is. -
kill_switch
senior tag
válasz ImACeltic #64544 üzenetére
Előfordul blu-ray filmeknél, hogy hibásan kerül infó a borítóra és valójában nincs rajta magyar vonatkozás. Bár itthon forgalmazott filmeknél ritka. Más lejátszóba nem tudod ellenőrizni? Kétlem, hogy a ps tudna olyat, hogy kiszemel valamilyen nyelvet és blokkolja.
Illetve, ha nem magyar kiadás, akkor elképzelhető, hogy az adott nyelvnek megfelelően írja a választómenüben is, tehát nem úgy fogod látni, hogy MAGYAR, hanem maďarský, język węgierski, ungarisch vagy bármi.
Ha kéz alól vetted és bontott volt, akkor viszont van rá esély, hogy azok a magyar lemezek már egy szép steelbook-ban pihennek a gazdájánál, te pedig megkaptad a steelbook-ból kieső külföldi lemezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest