- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
ProEvoFan #197052 üzenetére
Korábban is tetszett, csak volt más, meg nem akartam ennyit kiadni érte, aztán picit feledésbe merült. De a trial eléggé meggyőzött. Ennyi pénzért meg a delux jó deal nagyon. Van időd május 22ig lesz az akció. Megvárom a szerdát aztán ha nem rakják be az extra játékokhoz, akkor veszem is meg
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #197050 üzenetére
Amikor megláttam Viola-t, attól féltem, nehogy valami lmbtq szarság legyen belőle, de a japán stúdiókban még lehet bízni ilyen téren
A mostani sótlan, kiherélt videojáték-karakterek között is üdítő színfolt a DMC5 gárdája, ahol még V csirkéje is emlékezetesebb, mint sok főszereplő. Na meg Nico akcentusa
Engem a karakterváltás csak a harcrendszer miatt zavar, pont annyira térnek el egymástól, hogy kényelmetlen legyen újratanulni őket.
-
markknight
veterán
válasz
Rigormortiis #197049 üzenetére
A Vergil száma is nagyon jó ám és mindkettő benne van 1-2 másodpercre a sorozatban is. Van egy Expedition 33-ban egy nagyon epic (vagy hát egyik epic a többi király mellett) battle theme, ugyanaz a csávó énekli aki Vergil nótáját. [link]
Nekem meg ez a más karakterrel végigjátszom típusú történet nem jött be ennél az ipnél, mert hasonló érzésem volt mint mikor Jedi Outcastbe beírtam, hogy a player model legyen Luke vagy Desann és ott örültem magamnak. Olyan olcsónak hat. Inkább csináltak volna pár pályát csak, párhuzamosan az eseményekkel mint mondjuk Resiben.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #197044 üzenetére
Számomra is a 4 volt a sorozat Csimborasszója. Imádom Nero-t. Hihetetlen, hogy Dante mellé még tudtak egy máshogy, de ugyanolyan gizda karaktert csinálni.
Annyi, hogy én nem utáltam a rebootot, főleg a sztori és a zene voltak emlékezetesek, plusz több Combichrist koncerten is voltam, már ők eladták
Na de az 5...a Devil Trigger c dal az elmúlt 5 évben előlépett a legtöbbet lejátszott kedvenc számommá
V és Nico is jók lettek, szerencsére a harcrendszerhez csak minimálisan nyúltak. Most elkezdtem Vergillel is (megjelenéskor nem vettem meg a dlc-t). -
TBT
addikt
válasz
F-ECT$ #197045 üzenetére
Csak szeretem a jó játékokat, ennyi a dolog. Emellett most új kiadást, bővített is kap, hátha érdekel valakit. Ennyi az egész. Amúgy is nagyon gyakoriak manapság azok a játékok, amelyeknél "nagyobb volt a füstje, mint a lángja". De nem vagyok fogva tartva, mostanság nem is posztoltam róla, játszom mással is, csupán vártam a PC-s verziót és az új DLC-t.
-
markknight
veterán
válasz
Rigormortiis #197041 üzenetére
Igazán jöhetne már valami folytatása neki. Pont a sorozat kapcsán játszottam én is újra őket.
DMC 1- Botrány mai fejjel a játékmenet, egynek elmegy. Aki még nem vitte végig, szerintem már ne is tegye.
DMC 2 - Ezt a részt jobb kerülni, katasztrófa
DMC 3 - Ez egy fokkal jobb, egészen élveztem.. újra ezt se játszanám.
DMC 4 - Imádom, elejétől a végéig. Kicsit kopottas már a megjelenés, de annó xboxon ez barón nézett ki. Nero is nagyon király benne és még csórót utálták a hack and slash fanok. Szegények ha tudták volna, hogy majd kapunk egy olyan tróger karaktert mint Viola a Bayo 3-ban, akkor biztos befogták volna
DMC - Egynek jó volt, de semmi extra.
DMC 5 - Magasan a legjobb rész, grafika mai napig ütős, jók a zenék, élvezetes.Meg felraktam a mobilos változatot is, el lehet bohóckodni vele.
-
TBT
addikt
Új Boss harc játékmódot kapunk, illetve 25!!! új (+újraszínezett) ruhát!
Leaked trailer (ha van Twitter / X hozzáférésetek)Emellett a Shift Up jelezte, hogy lesz valamilyen rendezvény júniusban (nem tudni, hogy a Summer Games Fest, XBOX event vagy esetlegesen Sony PS event), de valahol be fogják mutatni az új játékukat, ami jelenleg Project Wiches címen fut (tervezett megjelenése: 2027), illetve jönni fog mindenre (PS5, XBOX, PC, Mobil). Szóval gondolom valami pénznyomdás játék lesz, mint a Genshin és társai.
-
Rigormortiis
veterán
Újra végigvittem a DMC5öt. Ezúttal a PS5 verziót. Még mindig szuper game, a Bayonetta 3mal magabiztosan uralják a stílust.
-
Moby
veterán
válasz
Becksman #197028 üzenetére
Nem az van, hogy bevált valami olyan képmódot, ahol aktív a BFI (Black Frame Insertion)? Az ALLM miatt eleve game módba vált, amúgy meg meg game modban használod, és aktív a BFI a game módban? Tudom, most egy csomó érthetetlen marhaságot írtam le, de ez a TV dolog sajnos ilyen.
-
TBT
addikt
Stellar Blade PC verzió + NIKKE DLC (PS5 verzió is) + Complete Edition (PS5 verzió):
2025. június 11. -
válasz
ImpersonatoR #197032 üzenetére
CUSA03173 a GotY, ez az ikonja.
This Game of the Year Edition includes The Old Hunters DLC. -
Bloodborne ból van akinek megvan a Goty verzió digitálisan ?
Ha letölti milyen az "iconja" a GOTY -s piros vagy a normál fekete?
Hiába szedem le a GOTY -s verziót olyan mintha csak az alapjátékot szedné le. -
Bad Pritt
félisten
Pár napja megjelent a Midnight Walk c. indie horror. Kicsit borsos érte a 15K árcédulqla, tekintve, hogy nincs 10 órás a sztori, de mindenképp érdemes radaron tartani, remek játéknak tűnik. Az külön mókás kicsit, hogy ez rövid időn belül a második játék midnight címmel és stop motion jellegű animációval. Várom a trilógia befejezését.
-
F-ECT$
titán
válasz
Szilágyi84 #197018 üzenetére
Nekem belement vagy 4, mert voltak olyan részek, ahol agyalni kellett, hogy hogyan is lehetne megcsinálni. Aztán meg persze kivitelezni se volt mindig könnyű
Ahogy írják is: a plusban most benne van a PoP, szóval ha előfizető vagy, akkor elég a dlc-t megvenni.
De hogy rosszat is írjak róla: 3 új Amulet van a dlc-ben (a régiek természetesen nem használhatóak ott), és önmagukban se túl jók, de ami nagyobb gond, hogy a dlc-s helyzetekhez se adnak érdemi segítséget.
-
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84 #197018 üzenetére
Egyéni skilltől függően valahol 2 - 4 óra között.
(Jelenleg benne van Extra könyvtárban, így nem gond ha eladtad a lemezt, a dlc meg ~1800 Ft körül van.)
-
Mephike
őstag
válasz
Szilágyi84 #197012 üzenetére
A Mandragorán szerintem ne gonodlkozz ha szereted a stílust mindenképpen ajánlott vétel.
-
Ryoo
senior tag
Sztem sem tiszta a csaj, de az az ominózus promóció egy CoD Next volt, és ott nem amiatt állították fel, hanem mert beszart a gépe, azért mindent ne vegyünk be, amit ezek a leleplező videósok állítanak. Azon a rendezvényen ritka szarul játszott egyébként.
Amúgy a legjobb női játékos Natarsha-
-
GEIL
addikt
válasz
Mezcal #196961 üzenetére
Nadia ?
Van róla pár proof a neten, hogy sajnos nem tisztán játszik.....walllhack, aimbot....stb stb....ki be kapcsolgatja.
Egymástól teljesen független hozzáértő elemzők néztek át kérdéses gameplay videót képkockánként......
Amikor meg személyesen elhívták valami promo rendezvényre, ott is próbálkozott a "trükközéssel", csak ott fijoman szóltak neki hogy oké, de ezt így nem kéne és szépen flébe súgva felállították és abbahagyatták vele a játékot.....az online statisztikáink a közelében sem volt élőben /Lan-on.....igazi kis online cheater streamer, még akkor is ha a mozgása amúgy tényleg jó....stb.Ha valóban tisztán és profin lövő lány játékos, aki nálam DanucD a legjobb.
hihetetlen gyors keze és jó reflexei vannak a kislánynak.
A "világ leggyorsabb női snipere". -
F-ECT$
titán
válasz
Dlc is megvolt? Kicsit más hangulata van, mint az eredeti játéknak, erősebb benne a platform rész is, de ez is nagyon ajánlott.
-
Xaels
félisten
válasz
Nekem 28óra lett a vége, de nem maxoltam ki mindent.
-
Szilágyi84
senior tag
-
vg
addikt
válasz
raziel01 #197005 üzenetére
Pont láttam, h a Banishers: Ghosts of New Eden 10e pénz. Az is jó vásár, sztem szuper játék. Kétszer érdemes végigtolni, másodikra amikor más sorst választottam, akkor sokkal erősebb volt érzelmileg. Azt hiszem 5-6 vége lehet. Remek cucc, történetmesélős, tele van tartalommal, jók a színészek is.
-
F-ECT$
titán
válasz
raziel01 #197005 üzenetére
Én kiegészítem eggyel előfizetés nélküli embereknek:
[link] Prince of Persia The Lost Crown 7.495 Ft
Fejtörők, harc, felfedezés, platform részek. Rohanva 20, platinázva 30 óra szórakozás. Tegnap még levertem
, ezzel befejeztem a játék engem érintő részét (a challenge pályákhoz már kevés vagyok), az egyik legjobb élményem volt az elmúlt évek játékai közül.Artabant -
gangstagergo
senior tag
válasz
gangstagergo #189068 üzenetére
RoadCraft most ajándék palackkal előrendelhető [link]
-
raziel01
veterán
Válogatás általam:
[link] Brightstone Mysteries: The Others 559 Ft
[link] Space Accident 558 Ft
[link] Three Minutes To Eight 559 Ft
[link] FAR: LONE SAILS 559 Ft
[link] Detective Reborn Bundle 2.599 Ft
[link] The Casting of Frank Stone™ 2.998 Ft
[link] Mafia: Trilogy 4.498 Ft
[link] Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack 4.516 Ft
[link] F1® Manager 2024 PS4 & PS5 5.276 Ft
[link] Legacy of Kain™ Soul Reaver 1&2 Remastered PS4 & PS5 7.338 Ft
[link] Lords of the Fallen Deluxe Edition 8.397 Ft
[link] Diablo® IV - Standard Edition 8.775 Ft
[link] The Crew Motorfest Ultimate Edition 14.521 Ft
[link] Metaphor: ReFantazio Atlus 35th Digital Anniversary Edition PS4 & PS5 24.368 Ft -
tl-x
addikt
Mandragora nem csinál nálatok furcsaságokat? Nekem ma 3x is sistergett majd elment a kép, mire visszajött pár mp múlva már megöltek mert a játék ment tovább. De nem hiszem, hogy hdmi kábel hiba lenne mert akkor a tv jelezné, hogy nincs jel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Medence topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújult a PROHARDVER!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- ASUS ROG Ally
- Peugeot, Citroën topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Ps5 slim
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest