-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz Kendek #110097 üzenetére
Pedig egy Csillagok Háborúja féle hangalámondásos szinkronra szerintem nagy igény lenne.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Moby
veterán
válasz krx21 #110093 üzenetére
Én kipróbáltam nemrég, de szerintem (nekem) zavaró a szinkron. Nem szoktam meg, idegen, nem odaillő, pedig nagyon profi egyébként. Utoljára talán a witcher 1 volt, amit szinkronosan játszottam, de abban is zavaró volt (az mondjuk ennyire nem volt jó, sok helyen nagyon túltolták anno). Annyira idegen a játékoktól, hogy rombolja az immerziót.
-
krx21
nagyúr
Egy lehet hülye kérdés: A Rezi 2 remake magyar szinkron PS5-re össze hozható? Vagy csak PC?
-
Moby
veterán
válasz krx21 #110077 üzenetére
Tőlem csinálnának inkább BÁRMI mást. Az első részt annyi féle formában toltam végig, hogy sem remake, sem semmilyen újabb módon nem kérek belőle, a második rész meg egyszer is elég volt. Felőlem nyugdíjazhatják az egész franchise-t, nem kérek belőle sem újabb részt, sem régit újra.
-
Jakesz
addikt
válasz Kendek #110083 üzenetére
Mit is hoztak össze az Unchartednél? Konkrétan ugyanazt, amit a The Last of Us 2-nél ingyenes frissítésben kiadtak, csak ott meg nem szégyelltek érte pénzt kérni.
Az első rész felújítására pedig van is igény a második rész motorjával, mert az már mai szemmel tényleg fapados.
-
MODERÁTOR
válasz Jakesz #110082 üzenetére
Mint ahogyan az Uncharted 4 és a Lost Legacy esetén is összehozták, itt is össze tudnák. De a lényeg inkább az lenne benne, hogy ha az első rész PS5-ös remake-je tényleg elkészül, akkor annál ne legyen technikailag gyengébb. Ha csak a kontroller kihasználása miatt, akkor azért. De a grafikát is lehet még fokozni, ha más nem, akkor a felbontást. 120 Hz-es módra szerintem nincs szükség, de akár az is.
-
Jakesz
addikt
válasz Kendek #110078 üzenetére
Kétlem, hogy a 2-höz hozzányúlnának. Az egyszerűen olyan szinten van, hogy nem nagyon van hova fokozni a jelenlegi technikai keretek között, sőt ilyen színvonalat a fejlesztők legalább háromnegyede még a ps5 generáció végén sem fog tudni letenni az asztalra. Azzal a játékkal az az egyetlen komoly baj, hogy olyan magasra tette a lécet, hogy utána minden más játék gagyinak érződik. Hacsak nem mennek rá a pénzlehúzásra, és nem dobnak össze egy 4K 120 hz-re felhúzott remasteredet, akkor szinte biztos, hogy nem lesz belőle ps5 verzió, mert értelmetlen.
-
MODERÁTOR
válasz krx21 #110077 üzenetére
Az első rész remake-je az eléggé tutinak tűnik, hogy készül. Habár hivatalosan még nem jelentették be, addig pedig csak pletyka. De ha ezt tényleg elkészítik, akkor biztosan összehoznak a folytatásából is egy PS5-ös változatot. A sorozat miatt szerintem esélyes, mert az várhatóan majd jól megdobja az eladásokat.
-
syler123
veterán
Ez elég nagy állatságnak látszik... Tetszik
Evil West -
melega
őstag
Ti melyik játékokat várjátok legjobban ps 5 re?
A plague tale requiem
God of WarRagnarökAmi még érdekel:
Lies of P megpróbálom magamtól.
Final Fantasy XVI.[ Szerkesztve ]
-
Raga
senior tag
Köszönöm a válaszokat segítettek…ha viszont volt már 3k is ez a collection lehet inkább várok vele…hátha lesz újra ennyiért valamikor.
-
-
szasanyi
félisten
Ahhoz képest értettem, hogy első körben bejelentettek 10-12 játékot ami VRR támogatással rendelkezett. Akkor ahogy mondod, sok előrelépés nem történt azóta sem. Én egyébként azt reméltem ettől, hogy 4K@30FPS és a Dynamic4K@60FPS között lesz ez elfogadhatóbb középút, de úgy tűnik túlzottan optimista voltam.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
kill_switch
senior tag
válasz 3L1T3 #110054 üzenetére
Persze, az ár az már egyéni preferencia, de a borzalmas port nem tudom miben nyilvánult meg nálad. Nálam Pro-n teljesen jól futott, bug-ba nem futottam bele ami megakasztott volna és emlékeim szerint több volt az az fps mint 30, persze itt-ott hajlamos volt beesni az tény, de messze nem volt annyira zavaró, hogy abbahagyjam. Pedig még csak nagy Batman fan sem vagyok.
~2000 ft (lassan egy doboz cigi) / db ár szerintem szerintem nem pénz érte, főleg, hogy a city-be is meg a knight-ba is bőven van tartalom, ha minden szir-szart meg akar csinálni az ember. -
3L1T3
addikt
válasz kill_switch #110051 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy borzalom. Nagyon alacsony áron érdemes csak megvenni a teljes kollekciót, max 3-4K.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
.LnB
titán
Amikor a Youtube algoritmusa, a Steve Aoki-s - Call of Duty-s Playstation videót mutogatja nekem ajánlott videónak.. Ilyenkor megnyugszom kicsit, hogy messze van az még, hogy a gép átvegye a hatalmat felettünk.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
3L1T3
addikt
válasz kill_switch #110045 üzenetére
hát semmi felújítást nem kapott és 30 fps. Azért óvatosan, borzalmas portok.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
opr
nagyúr
Szvsz: Ratchet, returnal, es kb ennyi. Ezeknel az SSD rendesen ki van hasznalva, alapbol ra lett tervezve a termek. A tobbinel egyelore max grafikai es/vagy fps kulonbseg van, esetleg a kontroller extrait lekezelik rendesen, ami ps4-nel ertelemszeruen nem lehetett volna (astro).
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Sliderxy
senior tag
Ha érdekel a játék akkor mindenképp érdemes.
Én tegnap fejeztem be az Uncharted első részét, az is már lassan "nagykorú", de remek szórakozás volt. Nem akadtam fent a grafikán és a néhol butácska irányításon, mert érdekelt és vitt magával a történet.
Szóval szerintem nem az a lényeg, hogy mikori a játék hanem az hogy jól szórakozol miközben játszol vele. -
kill_switch
senior tag
Szereted a Batman-t? Igen = vegyed. Nem = Ne vegyed.
Az Asylum és a City kapott egy kis felújítást, a collection-be azok kerültek, a knight meg szerintem önmagában is elég jól néz ki a mai napig. 1-2 éve játszottam újra én is mind a hármat, engem másodjára is elszórakoztatott, nem volt "gagyi" érzés. Nyilván játékmenet szempontjából helyén kell kezelni, 10+ éves az első két rész. -
.LnB
titán
Mi a különbség a PS4 és a PS5-ös játékok között? Láttál te olyat, amire valóban azt lehet mondani, hogy nextgen? Kategorikusan jobbak a PS5 játékok? Nem, nem jobbak. Sok Ps4 játék van, ami sokkal jobb mint a mostani PS5-ös felhozatal.
Ha érdekel, akkor játssz vele. Jó az összes része, minőségi cucc.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Raga
senior tag
Srácok Last chance van a days of playen.
Segítsetek nagy a dilemma.
Egyetlen akció keltette fel a figyelmem a Batman Arkham Collection ami -70% leárazva csupán 6297 HUF 21000 HUF helyett.
Ami miatt agyalok hogy nem mai és ps4-es már inkább ps5 játékokkal játszom szívesen.
Szerintetek megvegyem jó még ez a játék? -
-
Moby
veterán
válasz szasanyi #110038 üzenetére
Nem tudom mit számolsz első körnek. Volt egy "előzetes" lista, ahhoz képest akkor rögtön bővülgetett, viszonylag gyorsan jöttek patchek (pl. Ghostwire Tokyoról tudom, hogy jött a 1.003-al szinte rögtön), de amíg nincs LFC, addig az egész nem sokat ér, akár jön, akár nem. A nagyon bereszelt sony címekhez jó, ehhez az unlockolt 40 frame-es játékokhoz, meg ilyenek, de a többi rendszerint kipotyog a range-ből az LFC hiánya miatt.
Meg HFW-hez van ígérve valamikorra. Marha bonyás megcsinálni hozzá -
szasanyi
félisten
-
.LnB
titán
válasz TrishtanAG #110035 üzenetére
Nem az ügyintézőkkel van a gond (szerintem sehol se velük van). Hanem amikor betéved a sok olyan ember, aki azt se tudja hol van, azt se tudja miért van ott, és úgy próbál ügyet intézni...
[ Szerkesztve ]
-
Moby
veterán
-
Bencus88
nagyúr
Most néztem reggel, hogy érkezik a Tunic psre
-
.LnB
titán
válasz Fernet #110030 üzenetére
Itt Dorogon is olyan a Telekom üzlet mint egy időkapu. Bemész, és egy teljesen másik korban/időben jössz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
Nálam is, 2019-es doksik ott vannak, 2021 év eleji és év végi is, de ez nincs.
Igazából két lehetőséget mondott, egyik a posta, a másik, hogy telekom üzletbe menjek be és ott kinyomtatják. De inkább a postát választottam, mert az itteni telekom üzletben rengeteget kell várni és nem akartam ugyanezt eljátszani mint chat-en, nem találják, keresik, stb... -
.LnB
titán
válasz Fernet #110027 üzenetére
Megnéztem, nekem sincs ott..
Istenem... Pedig 2019-es dokumentumok ott vannak. De ez nincs. Ez mi..!?
Írtam a supportnak. Örülnék ha nem postán b*szakodnának ezzel. Küldjék el emailben.[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
E-mailben nem jött számla, csak egy visszaigazolás a rendelésről és hogy a telekom fiókban a dokumentumok között találom a számlát. És meg is volt, emlékszem. Valamiért nem töltöttem le, gonodlván úgyis megvan ott. Most viszont nincs. Éppen társalgok chat-en a telekommal, de nem találják ők sem . Elküldtem a visszaigazoló emailt, a kiszállításról az emailt, most keresik mi lehet a gond... Nem is ők lennének ha simán menne valami.
-
.LnB
titán
-
Fernet
senior tag
Dettó. Hétvégén tűnt fel az egyik játéknál, hogy kicsit driftel a bal stick. Nem folyamatosan csinálja, de gondolom jobb nem lesz. 2021.03. havi Telekom vásárlás.
Most keresem a Telekom fiókomban a számlát, de kavartak valamit a srácok mert sok évre visszamenőleg megvan minden, de az nincs. Telefonálhatok nekik, hogy kerítsék elő. Meg rákeresek a gépemen, hátha lementettem annó...
-
.LnB
titán
válasz wolf13 #110021 üzenetére
Ohh király. 2021.03
Elkezdett érdekes dolgokat csinálni a kontroller. Ghostwire: Tokyo-ban tűnt fel.
Lassan csere lesz szerintem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
A géphez kapott kontrollerre 1 vagy 2 év a jótállás?
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Nem csak a szoftverrel vannak gondok, mondom ezt Sony tv tulajként. És én még szerencsés vagyok, mert úgy vettem meg az XH90-t, hogy már tudtam minden hazugságról, amit a Sony állított róla. De olyan jó áron volt, hogy ár/értékben nem találtam jobbat.
Dive ever, work never.
-
Elderath
őstag
én most diablo immortallal bohóckodom PCn. Tudom p2w meg minden, de én egyszer letolom anélkül, hogy egy fillért is költenék rá. Ahhoz képest, hogy mobil fos egész szórakoztató Csak jobban várom D4et ezután.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
jeni
félisten
válasz Nirvatti #110015 üzenetére
kb 2000Ft ha nyersz vele de több gondot azután,az a plusz összeg a 2év esetén +1 év gari esetén? nem tudom innen megmondani,hogy az itthoni szerviz elfogadja a kint vásárolt tartozékokat?
felismerik-e,hogy magyar vagy kinti vételű az adott eszköz? -
Nirvatti
tag
Valakinek van információja/tapasztalata az osztrák MediaMarkt 3 éves ársávos garanciájáról?
"PlusGarantie Versicherung 3 Jahre (KOMPAKT PROTECT 3J PG1)+ 7,50 €einmalig"Dualsense kontrollerhez is hozzá lehet csapni.
Holnap Bécsben járok, még 400 Ft közeli euróval is megérné venni egy 50 Euróba kerülő kontrollert.Ha mégis garanciális ügyintézésre kerülne a sor, akkor jobban járok egy fehér színűvel, mert a géphez adott itthoni gari ideig azt be tudnám adni javításra?
-
RangerFox
Topikgazda
Nekem arról Jason Schreier írása maradt meg, amiben a Bend stúdió hányattatott sorsáról ír (hogy rájuk bíztak egy új UC-t, csak féltek hogy beolvasztanák őket az ND-be, és ezért kaptak egy új címet, amin dolgozhatnak), és abban volt, hogy a ND átvette a TLoU remake fejlesztését. De jah, ez is ilyen belsős oknyomozós írás, nem hivatalos bejelentés. Annyi biztos, hogy jelenleg 3 játékon dolgozik a csapat, ezt Neil közölte.
-
Moby
veterán
válasz RangerFox #110009 üzenetére
Ezekből konkrétan semmi nincs hivatalosan megerősítve Ez a last of us remake is csak egy pletyka egyelőre, de van, aki már azt is tudja kik dolgoznak rajta, meg meddig. Beszarás. Insider infók töménytelen mennyiséggel, közben a state of play bemutatón a címek közelében nem járt senki, egy szaros előre felvett videó tartalmáról sem szivárog ki semmi.
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
Kijatszottam az “uj” Unchartedet. Brutal jo game! Nalam a TLoU jatekok utan odafer a top2 helyre.
Tudni valamit hogy a Naughty Dog csapat dolgozik most valamin jelenleg(uj jatek)?"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Moby
veterán
válasz Dr. Venkman #110003 üzenetére
Én értem, csak mindez nem fér bele ebbe a keretbe.
-
undercover
őstag
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
hombre[EU]
veterán
csak ahhoz a monitornak hdmi 2.1 kell különben csak 1080p120 lesz. azok (4k 144hz hdmi2.1) pedig kétszer annyiért mennek,mint a budgeted
Life, Uh, Finds A Way
-
lo_jo
senior tag
Minden megjelenítő esetében működik, legfeljebb képtöréssel. Monitorok között főleg Freesync és G-Sync az elterjedt, nem a HDMI VRR, de ez a reddit thread segíthet: [link]
-
Dr. Venkman
tag
Azért hajlanék rá, mert pl. ez a 40fps-es feature ami a ratchetben is van, meg a hfw-ben is van vagy lesz talán az gondolom csak 120 fps megjenítő esetében működik. Tehát értelmes, stabil fps, majdnem max. grafikával. A HDRt sajnálom, mert abból van személyes tapasztalatom (ezt az előbb rosszul írtam), a samsung s9-emen nagyon jó volt a hdr (amíg be nem égett), és azt szerettem.
-
Dr. Venkman
tag
válasz hombre[EU] #109999 üzenetére
Köszi, ez hasznos! Gondolom ebben az esetben 1440pre lekonvertálja a 4k jelet és éles lesz a kép. Még az a bajom, hogy sok ilyen gaming monitor amiből ebben a listában is több van borzasztó csúnya kinézetű, nagy piros x-el a hátlapon meg ilyesmik. Lesz még dolgom a válogatással...
-
Moby
veterán
válasz Dr. Venkman #109997 üzenetére
A magasabb frekvencia akkor érdekes, ha olyan játékkal-játékokkal játszol, ami ezt támogatja is. Egyébként semmi, mert azokon kívül a PS5 nem fogja magasabb frekin hajtani. A VRR ebbe az ársávba eleve nem fér bele, meg ebbe a méretbe sem.
A HDR-t meg monitoroknál eleve felejtsd el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest