Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
válasz N.YCityBoy #110794 üzenetére
Szövegértelmezés megy?
Amúgy a KS-ről nehezen tudom elképzelni, hogy rendes áron adott volna PS5-öt bármikor is...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
KaitouP
nagyúr
Magánjellegű vásárlásaitok kibeszélését NE ITT.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
veterán
válasz szupersanyi #110782 üzenetére
Ez a Konzolstúdió, ha hívod a megadott telefonszámon úgy is veszik fel 1 éve így hirdetik, most még aránylag jó áron, eddig a digitálist 225-ért, a lemezest 250-ért adták...egy ilyen régi cégtől elég szánalmas...
Lackooo84-nem tudom miről beszélsz
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz RangerFox #110789 üzenetére
Nyitott hátul a polc, ott mennek a kábelek. Emiatt gondolkoztam egy időben a dbrand féle külső borításban, mert azzal kisebb lenne a gép alapmérete, nagyobb lenne a légtér körülötte.
Akármi is lesz, a gép ott marad, legrosszabb esetben a tévé mögé tudnám még tenni.
A Slime draws near! Command?
-
Lackooo84
nagyúr
-
marinea2
addikt
válasz Kendek #110785 üzenetére
Nalam nyitva volt a polcos hatulja es oldalra is nagyobb hely volt neki meg felfele is, de akarhanyszor oda raktam a kezem a gep kozelebe, egybol ereztem a meleg levegot. Azert is vettem ki inkabb.
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
MODERÁTOR
válasz szupersanyi #110782 üzenetére
Ott vannak az értékelései... Ha ennél több infót szeretnél, akkor érdemes az értékelőktől kérdezni, mert nyilvános infó, hogy ki vásárolt tőle...
-
szupersanyi
aktív tag
Tőle vásárolt már valaki? Megbízható?
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Farkassacred #110776 üzenetére
De látod megveszik, mer há' nem mindegy milyen színt NEM nézel játék közben.
-
ldave
félisten
-
törölt tag
Mekkora helyigénye van ennek a vadállatnak? Úgy is értem, hogy mennyi hely legyen mögötte, körülötte hogy tudjon szellőzni? Nagy baj ha a helye zárt hátulról?
Van valami sűrűbben előjövő hiba amire érdemes figyelni?
-
ldave
félisten
Tegnap kipróbáltam raytracinggel a Resi 2-t, hát, inkább a 60 fps. Tényleg remekül néz ki, főleg a zseblámpás részeknél, de a folyamatosabb kép nekem itt is többet ér.
-
Zsinder
aktív tag
válasz -=Jam=- #110770 üzenetére
Ez sem teljesen igaz, mivel vettem már úgy dolgot, honlapon olcsóbb volt mint a boltban ezért megrendeltem személyes átvétellel és 10 perc múlva átvettem a netes áron.
Sajnos nem lehet kiigazodni a készletükön és mikor miért és hogyan jelenítenek meg. Akciós pl egy játék neten, azt írják "X" üzletben nincs raktáron, bemegyek és ott van a polcon de teljes áron.
-
-=Jam=-
őstag
válasz AxBattler #110766 üzenetére
Nem, ami van a webshopban ott tudod azt kiválasztani, hogy hol szeretnéd átvenni és akkor odaszállítják abba a boltba. Az üzletek készletét nem látod a webshopban soha.
Bár más terméknél mintha a valós készletet mutatná, régen ez nem így volt, fene se érti.
[ Szerkesztve ]
-
Steven King
csendes tag
-
emre33
addikt
06.17 jelenik meg a konzolborítás magyarországon.
Múlt héten rendeltem (Előrendeléssel) egy feketét Mediamark-tól, ma reggel már hozta is a postás.
Pedig még meg se jelent hivatalosan.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Steven King #110753 üzenetére
Régebben volt egy olyan kellemetlenség, hogy mindig újratelepítette magát a lemez, függetlenül attól, hogy a PS5-ös upgrade változat az telepítve volt-e. De ezt elvileg kiküszöbölték, ergo nyugodtan törölheted a PS4-eset, mert amúgy arra már nincs szükség.
És elvileg igen, annak is működnie kellene, hogy egyből a PS5-öset telepítsd. Ez van ahol működik is, viszont egyes játékoknál előfordulhatnak anomáliák. -
Lackooo84
nagyúr
válasz Steven King #110753 üzenetére
Az upgradehez minek telepíteni a PS4-est? (nem kell)
-
polonic
félisten
Ha a ps pluszban van meg a resi 7, akkor le tudom tölteni a ps5 verziót ingyen?
-
Steven King
csendes tag
válasz Kendek #110748 üzenetére
Szuper vagy! Tökéletesen sikerült! Köszi a linket!
Itt viszont lenne még egy kérdésem:
A Horizon Forbidden West-ből ps4 lemezes verziót vettem. Nos ezt a ps4-es verziót feltelepítettem ps5-re majd upgradeltem ps5 verzióra. A korábbi ps4 verziót törölhetem-e? Ja és a jövőben hasonló esetben megoldható-e úgy a telepítés, hogy a ps4-es verziót nem telepítem fel, hanem már rögtön a ps5-ös verziót?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz parandroid #110736 üzenetére
Persze nem mindegy, de sajnos már régóta nem 21K egy játék! Nekem van egy határ ami felett nem veszem meg, ha 2 évet kell rá várni akkor kivárom👍 Ami meg nagyon érdekel úgy is megveszem első nap, ha 40K akkor is...
-
MODERÁTOR
válasz Steven King #110744 üzenetére
PS4-en kimásolod pendrive-ra, PS5-ön pedig ugyanígy, csak visszafele. A lemezes és a digitális változat az kompatibilis, ha egyezik a CUSA-szám.
-
Steven King
csendes tag
válasz N.YCityBoy #110721 üzenetére
Köszi a választ! Azt is megírod esetleg, hogyan tudom ezt megcsinálni, mert hiába van ps plusom, nem tudom hogyan kell ezt csinálni.
-
Steven King
csendes tag
válasz F-ECT$ #110719 üzenetére
Első körben a God of War-ról lenne szó. Viszont itt még van egy kis pikantériája a dolognak és nem tudom, hogy ez beleszól-e a megoldásba. Nekem lemezesen megvan a God of War és így ki is játszottuk, nagy királyság a játék. Viszont új játék pluszban újra kezdtem már, bár az elején tartok. Igen ám, de most a ps5-re már a ps plusban kapott digitális ps4-est raktam fel. Ez akadálya annak, hogy a mentésemet áthozzam?
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Annak idején még bezsákoltam a Resi 7 Biohazardot PS+-ban. Kérdésem annyi hogy ehhez is megkapom a ps5 patch-et, vagy meg kell vennem a store-ban levőt 7000 forintért?
Intel & ATI
-
parandroid
félisten
válasz N.YCityBoy #110732 üzenetére
Pedig az sem mindegy, hogy ha akciósan veszed is a játékot, hogy 21k-s, vagy 28k-s alapárból kapja a 20-30-40-50% kedvezményt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nitro16
senior tag
AC Origins free weekend 16-20-ig. #60fps elérhető
-
veterán
-
ldave
félisten
válasz N.YCityBoy #110730 üzenetére
Az lesz az "akció", hogy a még korábban bejelentett áron lehet majd jövő héten az új PS+ra előfizetni, utána gyorsan megemelik.
-
veterán
-
Frod
addikt
válasz parandroid #110716 üzenetére
Igen, valahogy sejtettem, hogy minden, de elbírtam volna viselni, ha a Store-os árakat békén hagyják :/
Do you see the white shadow?
-
ldave
félisten
válasz WhiteWalker #110708 üzenetére
Hát, most a legutóbbi sale alatt is akcióban volt, 20 fontért adták, és már lehetett tudni, hogy jön a PS5 upgrade, én is akkor vettem meg az egész csomagot.
-
3L1T3
addikt
válasz parandroid #110716 üzenetére
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
veterán
-
-=Jam=-
őstag
válasz N.YCityBoy #110721 üzenetére
PS4-es játék mentést ki lehet rakni USB-re is, a PS5-ön meg vissza, csak a nativ PS5 játékmentéseket nem lehet a felhőn kívül máshova menteni.
-
MODERÁTOR
válasz Steven King #110717 üzenetére
Ha a játék PS4-es változatát futtatod PS5-ön is, akkor a Plus-os felhős, és a pendrive-os játékállás átvitel is működik. Viszont ha PS5-öset indítasz, akkor ott játéka válogatja, hogy megoldható-e, és ha igen, akkor hogyan.
-
veterán
Ha van a felhőben mentésed, tehát rendelkezel ps+ tagsággal, mert ahhoz az kell, akkor minden további nélkül tudod folytatni a játékot ps5 gépen is, mert a mentésedet a felhőből letudod tölteni ugyan úgy a ps5-re is👍 Plusz természetesen kell hozzá a ps4-es játék is, lemezes vagy digitális formában, de gondolom ez egyértelmű 😉 Ha esetleg van az adott ps4 játéknak ps5-ös változata tehát upgradelhető, ott viszont nem fog működni a régi ps4 mentésed!
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Van rá mód, de játékonként eltérő megoldással. Melyikről lenne szó?
Dive ever, work never.
-
Steven King
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi a láma kérdésért, de totál új vagyok ps5 fronton. Ha már korábban elkezdtem egy játékot ps4-en, van rá mód, hogy onnan, ahol abbahagytam a játékot, tudjam folytatni ps5-ön? Ha igen, akkor mit kell beállítanom hozzá?
Köszi előre is a segítségért! -
parandroid
félisten
Minden, ami dollár/euró alapon jön, újra lesz számolva 400 Ft-os árfolyamon. Tavaly szezon előtt lőtték be az árakat 360-370 körüli árfolyammal, most volt egy 10%-os zuhanás, nyilván nem fogják benyelni, mert ez kb több, mint a nagyker profitráta.
És ez nem csak ps vonalon igaz, hanem _mindenhol_, ahol vagy a termék, vagy az alapanyag importból jön. És ez még csak az árfolyamkülönbség tavaly nyár óra, ehhez jön a worldwide minimum 5%-os infláció, meg a teljesen általános ellátási nehézségek.
A fej salátától a kínai műanyag bizbaszokon át, a ruhaneműkön keresztül az új autókig, mindenhol minimum 10, de simán 20% áremelkedés jön. Ha tovább szakad a huf/eur-usd árfolyam, akkor még több.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
veterán
-
3L1T3
addikt
Minden PlayStation cuccnak nőni fog az ára!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Frod
addikt
válasz WhiteWalker #110708 üzenetére
Uhh, az fájdalmas, pedig gyakran volt 7-8e körül, még használt lemezen se lehet ilyen jó áron beszerezni ezeket. :/
#110710 erahurka
Igen, jópár frissítés jött hozzá a megjelenés óta, már jobb a helyzet.Do you see the white shadow?
-
WhiteWalker
nagyúr
Tök jó , ahogy látom kikerült a Racoon City Edition
-
Zoshi85
aktív tag
válasz Zoshi85 #110649 üzenetére
Disney +
Kaptam is választ. Bemásolom ha esetleg érdekel vkit"Szia Zoltán! Jelenleg a HD minőség a legmagasabb a PlayStation 5 eszközökön, de dolgozunk rajta, hogy a 4K is mielőbb elérhető legyen!"
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
veterán
-
törölt tag
válasz N.YCityBoy #110700 üzenetére
Kemény, azt hittem csak 3-4 hónap. Mindegy, úgyse 100%-ra rendeltem, lehet át se veszem.
És ezek rendes magyar régiós gépek, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest