Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz d@vee #178581 üzenetére
Kedvenceknél maradva:
1998-tól Quake3....még néha néha előveszem egy kicsit hogy megnézzem mi maradt még az aimemből (2002-2011 Quake 3 Arena Excessive+ online)...de bemelegedve még azért megyeget adolog. Anno 2005 körül volt szerencsém játszani és team videohivásban pár szót váltani az "USA legendával Johnathan Fatal1ty Wendellel" is. Elkent mint a rongyot, de volt pár jó pillanatom és fragem ellene is.
8000+ órám van benne.Aztán 2019 év elejétől Fortnite pörög a legtöbbet, abban is 3800 óra körül járok.
Ezek mellett természetesen Mortal Kombat, Street Fighter, Tekken, Need 4 Speed, Forza Horizon.....stb stb....minden részük ment és megy is aktívan.
A God of war, The last of us....stb féle történeten alapuló haladós játékok nem kötnek le és controllerrel nem tudom megszokni a nézelődést és célzást....tengeribeteg émelygés jön rám 20 perc után.....ha célozni kell akkor egér kell a kezembe......autós meg bunyós meg oldalra scrollozós platform játékoknál természetesen controllerrel játszok.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Moby
addikt
-
GEIL
addikt
válasz d@vee #167763 üzenetére
Tavaly július óta van meg az enyém (lemezmeghajtós Fat), de még az oldallapokat nem szedtem le róla, egyébként kívülről ameddig hozzáférni 2 hetente letörlöm a portól nedves kendővel és utána egyből áttörlöm mikroszálassal is. De egy porszívózást megérdemelne már, pont ezen gondolkoztam hétvégén.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ribizly
veterán
válasz d@vee #167078 üzenetére
Nekem a beszelgetesek abszurditasa kulonosen sokat dobott a hangulaton. Szoval nekem az csak hozza tett. Raadasul a fohos reakcioi sokszor meg inkabb viccesse tesznek szituaciokat. Ugy tudom kb. ugyanazokat mondjak amugy, szoval lehet egyik masik szinkronszinesz nem adta at annyira jol, de nekem Bruno stilusa bejott.
A Dying Light 2-t nem szeretnem csunya szavakkal illetni, de amennyire szerettem a DL alapjatekot es a The Following DLC-t, annyira tettem hamar le az uj reszt. Unalmas, erdektelen, lassu jatekmenet, sok dumaval, rengeteg lassito tenyezovel. Kulonosen a delay az ugrasnal, a nem tul elvezetes kozelharc (ossze sem erdemes hasonlitani a DI2-vel), a minimal gore es a folyamatos szivatas az UV-vel, engem hamar elveszitett.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Bogyi007
veterán
válasz d@vee #159579 üzenetére
Aki megveszi ezt a pakkot vagy a 2 kontisat 214990 forintért arra azért gondoljon hogy a tartó továbbra sem a pakk része!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Szabi®
addikt
válasz d@vee #159176 üzenetére
Az Arham Knightnál sztem az ábrázolás mód, a sokkal dark-osabb világ az ami behúzza a gamert. A Suicide Squad nekem kissé giccses, cukormázas, annyira nem jött be, mondjuk sok órát sem tettem bele. Majd lehet neki ugrok, de csak ha már tényleg nem lesz semmi, tv-be adás sem . . . -
Frod
addikt
válasz d@vee #151036 üzenetére
Nekem anno kimaradt a 3-4, öcsém tolta nagyban, néha mentem pár kört nála, én az 1-be tettem bele nagyonsok órát - nekem azt hozza. (Tudom, azt is utálták a régit kedvelők)
Komolyabban nem tervezek vele, trófeázok párat, talán maxolok pár fegyvert, stb.Do you see the white shadow?
-
-
fausto
addikt
válasz d@vee #149161 üzenetére
Inkább szerencsés vagy, mint ügyes. Kíváncsi lennék, hogy mennyire működik a "nem kattintok rá" stratégia, ha mondjuk a youtube-ot megnyitva egy olyan thumbnail vár, amin nagybetűkkel az "XY's DEATH" felirat + kép fogad... Vagy mondjuk egy tök random adásvételi csoportot telespammel valami jóakaró spoilerekkel, hirdetésnek álcázva.
-
markknight
veterán
válasz d@vee #149075 üzenetére
Hagyjuk már! Bírom az ilyen hangnemű kommentjeidet, de maradjunk annyiban, hogy ha barlangban laksz akkor valszeg nem találkozol spoilerrel. Ha nem csak a gamepod a hírforrásod, hanem kicsit mélyebben érdekel a géming téma, akkor óhatatlanul is fogsz spoilereket találni.
Akra_hu: Mert rákattintasz minden szarra, ahogy a tag is mondta. Húzd ki a netet és olvass story magazint
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz d@vee #148675 üzenetére
Nem tudom PS-én milyen a RDR2 , de XSX-en példaértékű ahog y megcsinálták . Teljesen vállalható a 30 fps. Na én a Bloodborne-ban nem bírom elviselni a 30 fps-t . Olyan szinten el van baxva ott a frametime, hogy 5 perc után megfájdul tőle a fejem .
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
s7evcsenko
addikt
válasz d@vee #147653 üzenetére
Ingyen adták ki, de előtte összegyűjtötték támogatás formájában az elkészítéshez szükséges pénzt!
Mondjuk nem igazán értem miért is fikázza bárki, mert szerintem teljesen jó lett.
Az hogy 1-2 ember teljesen más hangot párosítana karakterekhez, az már szerintem teljesen szubjektív dolog.
Én nagyon örülnék, ha a közeljövőben jönne hasonló szinkron mondjuk a HZD-hoz is."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
markknight
veterán
válasz d@vee #147653 üzenetére
Persze, mondhatjuk ezt, csak egy milliós sorozathoz nem milliós a magyar szinkron. Másrészt, idehaza pont azoknak a legnagyobb a hangjuk akik virágboltból szedik a dolgokat, ergo nekik is ingyé van. Ha ezzel a szinkronnal adták volna ki a játékot ment volna a savazás ne félj, de mivel sokan tudják, hogy rajongói, meg ingyenes, ezért mindenki isteníti, pedig helyenként még a zs kategóriát se üti.
A bajom nekem csak annyi, hogy érzelmi alapon megy az értékelés nem érték alapon. Ha a színészek megzöldülnek 1-1 filmben, nekünk az sem jó.
[ Szerkesztve ]
-
válasz d@vee #142307 üzenetére
Anno azt mondták a gyors SSD miatt hatékonyabb tömörítés lesz elérhető és ezért nem lesznek olyan nagy méretűek a játékok... Csinálom a PS Stars-os dolgokat, NBA 2K23-mal kellett játszani. PS5 verzió 150GB... Úgy, hogy nem egyedül használom a gépet nem elég már a tárhely.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MODERÁTOR
válasz d@vee #133087 üzenetére
Én csak ülve (1x1m) használom, a legtöbb játéknál ez opció. De amúgy lehet egyhelyben állva (1x1m), és mozogva (2x2m) is, ez minden címnél fel van tüntetve, hogy mit támogat.
Egyébként látszik, hogy nem teljesen európai emberre lett szabva. Kiválasztom, hogy ülve játszom, de esélyem sincs rendesen kinyújtani a karomat. Nem értem, hogy miért nem lehet testreszabni, hogy hol legyen a virtuális határ, ahol jelez. -
KKaresz45
senior tag
válasz d@vee #133011 üzenetére
Ha ennyire senki nem érti hogy miről beszélek akkor le kell vonnom a következtetést hogy én vagyok a helikopter.
Én az animáció minőségét hasonlítottam össze. A Suicide Squadnál elhangzik, hogy Harley Quinn baromira akrobatikus, ezek után fordul egyet a levegőben majd kb. 3-4 másodpercig szál egyenesen zuhan lefelé Newton törvénye szerint.
A SF6-ban senki nem bizonygatja hogy bárki bármennyire akrobatikus, csak lenyomnak néhány olyan fantáziadús mozdulatsort amitől Harley Quinn köpni-nyelni nem tudna.
Igen, más az art style a kettőben, és mind a kettő gagyi a maga módján, tudom azt is hogy más stílusú játékokról van szó. Észrevettem én is hogy a youtube akad, intézkedtem is hogy haladéktalanul mondjon le a vezetőjük.
Ezzel együtt nekem ez megütötte a szememet, én nem így szerkesztettem volna, de ha másnak nem rontotta a State of Play élményét annak temészetesen csak örülök.
-
kecsu10
aktív tag
válasz d@vee #129185 üzenetére
Szintén, tegnap óta sem jött meg hozzá a kedvem. Inkább elővettem a Demon Soulst, ami a nagyobb kihívás ellenére egy érettebb játéknak hat. De nyilván nem is oda akar lőni a Pókember, a célközönség teljesen más. Továbbra is olyannak tűnik nekem, mint egy tipikus amerikai film: megnézed, van benne akció, vicces és trendi, de semmi extra. De jó lenne, ha születne ma is egy olyan áttörő játék, mint amilyen mondjuk a Resi 2, vagy a Last of us volt... Értem én, túl sok már ebben az iparban a pénz, és nem lehet kockáztatni, de az egyen fps lövölde és open world játékok, free2play korában is jó lenne már valamit látni ami olyan, hogy az ember az állát keresi. Ráadásul a hardver árak az egekben mindegy min játszol, a gépigényekre pedig már szavakat sem találok. (Forspoken 1440p 30 fps 3070-es kártya? A konzol verzió gondolom sok esetben full hd-ről fog skálázni. Nem akarom erre az egy játékra kivetíteni, sajnos ez lassan már tendencia lesz). Az is beszédes, hogy az idei legjobban várt játékok többsége remake. Azt hiszem mindent elmond.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz d@vee #128621 üzenetére
Én pont ezzel szenvedek. Nagyon bejön a játék, nagyon szép csak nagyon nehéz nekem.
Amikor azt hiszem, hogy erős vagyok és léptem vagy 5 szintet, jön egy két csontváz és lekaszabol.
Emiatt pont azt érte el a játék, hogy amint van 2-3 ezer lélek nálam, nem merek továbbmenni, nehogy elveszítsem őket . Amúgy nagyon bejön. Az Elden Ringet javasolták, hogy na az "álleejtős" -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz d@vee #127269 üzenetére
Dehogy hiszti, a DS1 játszhatatlan volt megjelenéskor egér+billel. Mármint nem túlzás, nagyjából lehetetlen volt végigvinni, mert pl. Sen's Fortressnél nem tudtál végigmenni a hídon a lengő fejszékkel, ha nem álltál már az elején irányba, meg ilyesmik.
Most az Elden Ringnél ilyeneket írtak, hogy az egér mozgásával vált a játék lock-on targetet, miközben a két egérgombbal ütsz. Sok sikert egy gang bossnál nem targetet váltani minden másodpercben, ahogy eszeveszetten próbálsz túlélni.
Ds3-at amúgy pont nem vágom, DS1-2, Sekiro, Nioh 1, Lords of the Fallen egyértelműen jobb kontrollerrel, meg amiket olvastam a többiről azok is.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
_drk
addikt
válasz d@vee #126294 üzenetére
Nekem elsőre majdnem meglett, de túl nagy volt a hév így megölt, meg a láva is szét égetett.
Másodjára könnyen meg lett, simán elgurulgattam aztán nagyjából csak egy irányba csapkodott. Mikor bevadult akkor futás volt. Mikor nagyobbakat ugrott akkor meg csak oda szaladtam és csapkodtam is. De sima gurulgatással simán kitértem, olyan teli HP-s csapása nem is volt ha eltalált, de még heal-elni is könnyű volt.
Vagy alacsony a szinted vagy még nem ismerted ki a Boss-t.
Heal-t az 1/3-ból vissza fele jó farmolni az elején. -
Krisz0418
őstag
válasz d@vee #126278 üzenetére
Szinten pc-n toltam a far cry 6-ot. Ha tudnad mennyire vartam, elo is rendeltem. De borzaszto nagy csalodas volt szamomra. Ki se jatszottam azota se. A far cry 3 szebb volt meg anno x360on eskuszom
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
nagyúr
válasz d@vee #124938 üzenetére
Szerintem ez valami anomália lesz. Sony elvileg bejelenti előre, ha valami kikerül. GoT sehol nem volt megemlítve, hogy kiveszik a katalógusból.
A GoT engem is bosszantana, ment az alapjátékot platináztam és az Iki DLC volt az egyik vonzó az Extra előfizetésben.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz d@vee #124925 üzenetére
De állítólag hiába adod hozzá, ha kikerült, akkor már játszani sem lehet vele, ha bent van a könyvtáradban, ha nincs. Én azt az infót kaptam itt a fórumon, hogy egy nem úgy működik, mint a havi PS Plus Essential játékok.
A Store még mindig ezt írja a Tsushima-ra:
Subscribe to PlayStation Plus Extra to access this game and hundreds more in the Game Catalogue[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz d@vee #123598 üzenetére
Te?! @rglaaf ~2 pixellel maradt le rola. Azt neztem, hogy ha szegeny ezt latni fogja, nem lesz oszinte a mosolya.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KaitouP
nagyúr
válasz d@vee #110251 üzenetére
Milyen felmérés alapján jelentjük ki ezt? Én a GTA V legeslegelső kiadását se vettem meg, előbb fizetnék Goat Simulator szerű gyalázatért.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Mike
veterán
válasz d@vee #108749 üzenetére
Azért sajnállak titeket. Túl korán születettek. Bár akkor meg az lenne hogy a 60-tól folyik ki a szemed és a 120 lenne az ideális.
Mondjuk régen a crt monitorok idején tényleg fájt a fejed a szemed ha túl alacsony volt a monitor képfrissítési frekvenciája, de az Hz-ben mérték és teljesen más technológia mint sz LCD
-
keIdor
titán
válasz d@vee #108736 üzenetére
Igazából a GTA V PS5 verzió upgrade annyi volt, mint a többi játéknál is, egy tizes €-ban.
Ennyit fizettem a Ghost of Tsushimánál és a Death Strandingnél is.
Ez előtt 2015-ben költöttem utoljára GTA-ra és 2018-ban utoljára Rockstar játékra (RDR2).
Szóval egyáltalán nem vészes. Kicsit túl van tolva. Online-al nem játszom, tehát microtranzakcióban nem tolom őket.Meg én egyébként is újra akartam játszani a játékot így kapóra jött. Nekem a mai napig bejönnek a GTA-k.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
MODERÁTOR
válasz d@vee #108736 üzenetére
De ha meg alig vennék a felújított változatokat, akkor meg azt gondolnák, hogy ez a játék senkinek sem kell, ergo folytatásra sincs szükség, mert nem hozna elég hasznot.
Amúgy nyilván készül a folytatás, viszont még két-három év minimum. Vagy meg lehet sürgetni, ez a CP2077 esetén is bevált, és sokaknak tetszett amit a pénzükért kaptak. -
raziel01
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest