Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- GTA VI
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
válasz peternac #170515 üzenetére
Köszi, szóval akkor valszeg a TV lesz a ludas.
Egyébként 2 Samu TV van, ugyanabból a szériából, csak az egyik 43" a másik meg 50".
Mindkettőn volt ez a probléma időnként.A 43"-oson, Settopbox meg laptop volt rákötve, és az még egy hangosat "nyikkant" is ilyenkor.
Az 50"-osra PS, és PC is volt kötve, másik kábellel.
A közös nevező, hogy mindkét TV mellett van egy Wifi router (Asus N12E és Asus N18U)Lehet hogy :
a: A router zavarja
b: A Tv-k szériahibásak.Próbálkozom.
-
válasz peternac #163560 üzenetére
Szerintem várj pár hónapot. Talán javítanak rajta. Youtube videók segíthetnek, mert nagyon kicsi a valószínűsége, hogy valaki mindkét gépre megvette és itt a fórumon is aktív tag. Lehet, hogy van ilyen, de tényleg kicsi a valószínűsége.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
GEIL
addikt
válasz peternac #144431 üzenetére
ahogy mondod a végén....örökre kizártad...ennek a PSN accountnak nem lehet "másik Epic társa"
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz peternac #144428 üzenetére
Kapnál egy szép angol üzenetet, hogy a csatolási művelet nem befejezhető, mert ez a PSN fiók már lett csatolva egy másik EPIC fiókhoz....pont. Elég gáz....de ez van EPIC-nél. Beég az első fiók mint nekünk a személyi szám...nincs cserebere
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz peternac #144395 üzenetére
Annyi még a bibi az Epic fiókoknál, hogy létrehozásuk után csak egy, azaz egyetlen egy PSN fiók csatolható hozzá......le lehet választani, de visszakötni csak azt azt fogod tudni ami elsőnek volt hozzácsatolva....ugyaneza játék Microsoft és Nintendo Switch fiókkal is, hogy Epic fiókhoz csak egy csatolható. Azt "megjegyzi" és utána bármikor bármennyiszer lecsatolhatod, de utána minden "típusból" csak azt az egyet fogja engedni visszacsatolni.
De mint írtam, ezt csak support fogja tudni megoldani, de sajnos te nem tudod a fiók "első" pontos E-mail címét, így gyanús nekik és bukó a dolog...kb mintha másét akarnád ellopni.
Nálam annyiban volt más, hogy tudtam hogy mi volt a hiba és az elírás, így meg tudtam adni halálpontosan hogy mi a hibás cím.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Ryoo
senior tag
válasz peternac #144395 üzenetére
Akkor egyszerűen töröltesd, azt csak engedik. Nekem Simple-nél volt olyan, hogy az oda regisztrált e-mail cím szolgáltatója megszűnt és emiatt nem tudtam se jelszót újítani, se semmit csinálni, így a törlést kértem. Hátha itt is megteszik ezt.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
GEIL
addikt
válasz peternac #144387 üzenetére
Meg lehet oldani "Epic games"-szel levelezve....nekem sikerült.
Fiam Epic fiókját az unokatesójával "véletlenül" egy elgépelt gmail-es fiókra tették..és később derült ki a dolog. A lényeg hogy sikerült áttetetnem egy általam megadott emailre.Csak akkor tudod megcsinálni, ha:
- tudod a PSN és Epic fiók létrehozásának idejét (napra pontos dátum kell)
- fiókok generálásakor megadott személyes adatok (halálpontosan)
- tudod a fiókok első felhasználónevét
- tudod nekik mondani, hogy a fiók legelső bejelentkezési napján milyen országból, városból és pontos (külső) IP címről léptél be rá, illetve meg kell adnod még a többi várost és ip címet ahonnan esetleg beléptél....én még az eszközöket is megmondtam nekik...
- fiókokon lévő játékok listája és esetleges nagyobb vásárlások és azok dátumaHa elfogadják az általad megadott adatokat akkor sinen vagy.....nálam 2 napba telt és 3-3 levél oda vissza.
Ilyen módszerrel sokan trükköznek, ha pl accountot "eladnak"....mert megadnak neked jelszót amivel belépsz..átirod az emailed és örülsz....aztán 1-2 nap vagy 1 hét után "visszahúzzák"...mert a legelső adatokat csak az tudja aki generálta a fiókot. Innentől meg hiába a reklamáció...hatóság se fog segíteni ha "fiókot vettél és visszavették stb stb....ez tanulópénz.
Írj majd hogy sikerült-e a dolog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest