-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Mezcal
addikt
válasz coolpet #174603 üzenetére
PC az kb mindenkinek van, a PS az, ami vagy van, vagy nincs. Tehát én úgy mondom a PC vs PS-t, hogy mindkettő van itthon, csak az van, hogy egy mobillal már sok-sok minden könnyebb és egyszerűbb, mint pc-vel. Még a 4K videoimat is mobillal vágom vagy fűzöm össze, mert egyszerűbb és gyorsabb. Szal már nem az van, hogy midnere jó a pc, mert már van, ami jobb. Játékra a PS, másra a teló. Közben azért szoktam stratégiát játszani steamen, mert arra tényleg a legjobb platform.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
TrishtanAG
senior tag
válasz coolpet #172902 üzenetére
Bármilyen controllerrel használhatod őket, nem csak DualSense-szel, lehet akár bitráta szintjén minőséget állítani, lehet HDR-t ki-be kapcsolni, tudsz felbontást és FPS-t állítani, meg van kismillió más beállítás is. Egérrel meg klaviatúrával sose próbáltam, mert tableten szoktam haszálni.
Ápdét: Chiaki meg van mókolt Nintendo Switchre is, amivel már magában jobb a gyári appnál[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
TrishtanAG
senior tag
válasz coolpet #172403 üzenetére
"Egy zárt torrentoldal nem nyilvános megosztás" Azért az itthoni legnagyobb oldalakon néhány százezer ember tobzódik, szerintem nevezhetjük nyilvánosnak így az azokra felkerült tartalmakat . Plusz dehogy nincs ezeken anyagi ellenszolgáltatás (csak nem kötelező persze).
Plusz ott az a 2021-es törvény, ami alapján az EU egyes országaiban szépen repül a csekk; merőben csoda, hogy nálunk még nem.
De ez ebben a topikban totál off már.www.adventuregames.hu
-
Frod
addikt
válasz coolpet #171467 üzenetére
A játék menüjében, az Accessebility menüpontban van egy könnyítés: be tudsz kapcsolni egy "szonárt", ezt bármikor nyomkodhatod játék közben, és a karakterből indulva egy "hullám" indul (mint amikor egy követ dobsz a tóba), és jelez minden felvehető cuccot.
De a plathoz mindenképpen kell egy második run, még ha nem is teljes egészében.Do you see the white shadow?
-
Raga
senior tag
válasz coolpet #171467 üzenetére
Erre vannak a játékbeli tippek…azokat követve sima a platina és az említett játékban nagyon jól követhető egymás utánban…én így platináztam ki az egyet a kettő meg csak azért nincs meg mert majd újra kell csinálni ng+-ban.Meg van már ott is minden csak a két karakter összes képessége és összes fegyver maxra húzása hiányzik de egy végigjátszás alatt azt nem lehet megcsinálni
-
Moby
veterán
válasz coolpet #170922 üzenetére
Aztán miért lett PS-em? Mert elkezdtek jönni exklúzív címek:
Úgyérted felfedezted, hogy vannak exkluzív címek? Mert az "elkezdtek" az rettentő nagy marhaság, nekik mindig is voltak, sok szempontból sokkal jobbak, mint az elmúlt 5-10 évben. Legalábbis kreatívabbak, egyedibbek, változatosabbak, mostmár jóformán csak ezek az egyenfazonírozott sonythegame jelenti az exkluzívokat, amiket a listád is jól mutat.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz coolpet #170915 üzenetére
A Creation Kit a mod editor, az engine, ahogy Wesder is írja már a Starfield alatt is a 2-es verziójú. Credit where credit is due, a global illumination és overall a fények és árnyékok óriásit fejlődtek, csak hát ezekre egyszer biccentesz egyet a játék elején, hogy fasza, a játék meg a maradék 100 órában ezt tárja a szemed elé:
Szerintem nagy fanfárok ne zengjenek majd, ha jön a PS5 bejelentés, sok köszönet nincs ebben a játékban.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
GEIL
addikt
válasz coolpet #170520 üzenetére
Egy VRR képes Gsync / Freesync 0,1 ms-es 240 HZ-es gamer monitor elég jó és versenyképes egy TV-vel...méretén kívül mindenben kielégító tud lenni....főleg nekem, hogy nálam billentyűzet és egér is van használatban a konzoloknál.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
csaba951
veterán
válasz coolpet #170606 üzenetére
Eddig észre se vettem, de nekem is van benne hasonló karc, csak kb. 1 cm-el jobbra. Egy hasonló nagyságú függőleges vonal, az alja nem kanyarodik egyik irányba sem. Egyébként tökéletesen működik.
Szintén Média Markt-os (Shopmark, Határ út) vásárlás, szintén fehér. A doboz bontatlan volt. Én neten vettem, a boltban csak átvettem.
-
-
GEIL
addikt
válasz coolpet #170518 üzenetére
dugd rá egy monitorra és kiderül....de lefogadom hogy ott hibátlan lesz,
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
peternac
tag
válasz coolpet #170511 üzenetére
szintén 6. szériás Samsung TV-vel nekem a PS4 csinálta ugyanezt (és a neten, fórumokon rákeresve sok embernél előjött, nem feltétlen csak Samsungnál)
hiába cseréltem hdmi kábelt, hosszabb, rövidebb, vastagabb, ilyen-olyan bevizsgált és tanusított, mindegyiknél előjött
ha kikapcsoltam a hdr-t/levettem a hdmi sávszélt (ill. a tévén is ki lehet kapcsolni az újabb hdmi módot), akkor talán ritkábban csinálta, de nem oldotta meg semmi véglegesen, valszeg a tévé miatt volt a dolog
azóta tévét cseréltem (TCL powaaa!!), ezen nem jött elő eddig semmi ilyesmi PS4-en és a PS5-ön sem
szóval sztem a sávszél butítást kipróbálhatod, hátha akkor nem csinálja -
GEIL
addikt
válasz coolpet #170511 üzenetére
megnézném másik kábellel és másik TV-n (vagy monitoron).
ha ott is csinálja ezt a "hibát", akkor a PS5 a ludas.....ha minden hibátlan, akkor a kábel/ TV a ludas
Tesztelni kell...máshogy ez nem fog kiderülni.
-
-
spleenszuru
őstag
válasz coolpet #168925 üzenetére
Köszi, közben utánanéztem, és igen, az alapjátékban már mindent összeszedtem, a maradék akkor Iki lesz.
Ezt valahol írhatták volna játékon belül, nem csak "18/20 hőforrás van meg more".Szóval a lényeg, a szél működött, mert mindenhez elvitt, míg volt az alap mapon.
Malaka!
-
-
Bogyi007
veterán
válasz coolpet #168684 üzenetére
A UK profilomnál nálam sem kezeli jól a nevemben az ékezeteket...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
itldj
aktív tag
válasz coolpet #167472 üzenetére
Le volt írva többször olvass vissza kicsit.
Dióhéjban:
Tudsz venni az Eneba-n feltöltőkódot névérték alatt. (pl.: 26k-sat 20-ért) ezt ha feltöltöd a PSN-en virtuális pénztárcádba, akkor lesz ott 26k. Ebből tudsz vásárolni a Storeban. Amíg itt van egyenleged MINDIG ebből fogja levonni, ha esetleg pár 100Ft hiányzik, akkor ki lehet pótolni bankkártyáról.
Az Eneba-n csak sok értékeléses eladótól és saját felelősségre, de eddig nem hallottam, hogy bárkinek gondja lett volna. Van valamennyi "kezelési költség" ezt tudod kuponozni egy gyors google kereséssel, de nemrég valaki ide is másolt be kódot.[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz coolpet #167446 üzenetére
Az adott konzolon minden felhasznaloi fiok tud jatszani barmelyik masik a konzolon levo felhasznalo altal megvet (letoltott) jatekkal.
Ez alol csak egy kivetel van ha a profilt egy masik ps5-re is feltelepited es ott beallitod elsodlegeskent.
Ha jol ertem csak egy gepen hasznalod szoval szamodra ez nem gond. -
Bad Pritt
félisten
válasz coolpet #167421 üzenetére
Hát, felbontott dobozzal könnyebb beüzemelni. Túl magas labda volt.
Amúgy talán annyi, hogy minden beállítást jól nézz át az elején, kijelzőtől kezdve kontrolleren át a letöltések kezeléséig és notifikációkig rengeteg mindent lehet állítgatni.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
jeni
félisten
-
LÁZ
addikt
válasz coolpet #166961 üzenetére
+1 a lemezesre, mert
attól, hogy van benne meghajtó, még nyugodtan vehetsz akciósan a store-ból játékokat, de az is biztos, hogy az 1x végigjátszott lemezes játékok bőven olcsóbbak, mint online, és az is biztos, hogy hamarabb kerülnek elő, minthogy a storeban akciós legyen (akárcsak 10-20%ot is ) egy újabb cím.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Moby
veterán
Nem azt írtam, hogy előbb jelenik meg, hanem előbb lesz olcsón. Pláne azok, amikből van bundle, és vehetsz új lemezt is féláron, meg az alatt (lásd Spider-Man2 stb). Az meg, hogy mit mérnek azzal én nem tudok mit kezdeni. A launchgépem hangtalan volt, ez meg visít, mint a szopósmalac (vagy mint egy ps4 pro). Dehát nem is értem hogy gondolhatja bárki, hogy nem lesz hangosabb, amikor ugyanaz a rendszert hűt kisebb borda, és kisebb venti.
-
MODERÁTOR
Mivel a Slim-ben kisebb a ventilátor, ezért játék közben nagyobb fordulatszámon teker, ami süvítőbb hangot eredményez. Ez nekem is egyből feltűnt, de legalább nem morog, mint a régi. A lemezmeghajtó meg bőven rátesz erre egy lapáttal, mert nagyságrendileg nagyobb zajt bocsájt ki, ha épp telepít.
Ami játékot megvettél digitálisan, azt akkor is le fogod tudni tölteni, ha később leveszik a Store-ból. Szóval ilyesmitől nem kell tartani, de persze ettől függetlenül még válhat valami játszhatatlanná, ha mondjuk lelövik a szervereit. Viszont ez a lemezes kiadásnál is ugyanolyan probléma.
A lemez akkor jó, ha spórolni szeretnél vagy gyűjtő vagy, illetve ha csak abban bízol ami kézzelfogható, mert az biztosan megmarad. -
jeni
félisten
-
-
Moby
veterán
válasz coolpet #166949 üzenetére
Évekig volt digital fat gépem, most lemezes slim van. Az én tapasztalatom alapján ne vegyél slim gépet, mert semmi előnye nincs, viszont hangos és ronda. A digital gépnek meg aztán főleg semmi előnye, főképp a sony játékai sokkal hamarabb sokkal olcsóbban beszerezhető lemezen. Nem beszélve a patchekkel elbarmolt játékokról, amiknek az 1.0 verziója csak lemezen érhető el.
-
MODERÁTOR
válasz coolpet #166951 üzenetére
Kétféle problémát vetettek fel, ami az álló helyzetből adódhat. Az egyik az, hogy kiszivároghat a folyékony fém, és zárlatot okozhat az alaplapon. De ettől nem kell tartani, mivel nem szivároghat ki.
A másik, létező jelenség, hogy oxidálódott, száraz folt képződhet a chip felületén, ami miatt romlik a hőelvezetés hatékonysága. De ettől sem kell annyira tartani, mert esélyesen ez már kevésbé érinti a Slim-et, plusz tönkre nem megy tőle a konzol, csak karbantartást igényel. -
opr
nagyúr
Nagyon egyszerű: lemezes konzol esetén játszik a használt piac. Fillérekért lehet sokszor nagyon jó játékokat beszerezni, az online boltos ár töredékéért.
Ezen felül ha szeretsz filmezni, dvd/blu-ray lejátszóként is jól működik.Ha ezek közül számodra egyik se fontos, akkor számodra felesleges lemezes konzolt venni.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
axlfsi
veterán
Figyu, egy fontos szempont van/lehetséges a lemezesnél (és nekem is nem véletlenül van ez); mégpedig az, hogy ha gyűjtő vagy, nagyon szereted a játékokat és esetleg ékkövei a szobának, a helyiségnek, akkor a kiállított lemezek egy fajta dísz elemei annak és ... egyszerűen csak aki gyűjt, annak meg-kell-lennie lemezesen (díszdobozasan?) is. Ezt nehéz eljátszani digital bundliban.
A másik, hogy nagyságrendekkel olcsóbban tudsz venni megunt játékokat, és akár egész új, frissen megjelenteket is, mert sokan (tényleg) azt csinálják, hogy megveszik, kijátsszák - meglehetősen hamar - majd eladják. Ezek is már eleve jó vételek, de az 1+ éves címek sokszor bagatell áron fellelhetők.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
MODERÁTOR
válasz coolpet #166949 üzenetére
A Slim az jó választás, és igazából teljesen mindegy, hogy hol veszed. Az árakat és a boltok megbízhatóságát az árukeresőn látod, így nem nehéz dönteni. Max ha érdekelne hozzá extra kontroller vagy játék, akkor érdemes lenne jobban szétnézni, mert az akciós bundle éri meg a legjobban.
A jótállás az a hivatalos szervizpartnernél is érvényesíthető, és csak számla kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok