Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
érdekes, engem csak akkor hívtak (1x), amikor be akartam lépni a fiókba, 2x elmondta a gépi hang a kódot, aztán ennyi, persze ha rányomsz a kód újraküldésre, újrahívnak, maguktól minek is hívtak volna, ha nem kérem a hitelesítést
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
-
jeni
félisten
A PS5 konzolon a fiók beállításnál a szöveges üzenetek küldése van kiválasztva a telefonszám alatt.
Esetleg este már nem küldenek kódot hanem inkább felébresztik a többi családtagokat értelmetlen zaklató hívással ,2x is csörög egymás után!
Ha ez így igaz akkor grat Sony!!! -
-
Zso11
csendes tag
https://www.xmpow.com/products/mpow-bh415-air-2-4g-wireless-gaming-headset
MPOW$5 (-$5.00) ez elvileg működik, kis levonás, de levonás.
használjátok[ Szerkesztve ]
-
republic666
tag
hát kb. 1hét volt sajna, majd lehet black friday-kor lesz, tavaly 3D pulse füles volt akkor 19 000-ért , azt szerintem veszek annyiért.Hacsak nem azt a pár játékot támogatja egy update után...
[ Szerkesztve ]
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
MODERÁTOR
Szuper, hogy megoldódott!
Sajnos tényleg nem egyformák ezek, hiába ugyanaz a típusszám, csak nagyon hasonlóak. Nekem a csavarok voltak kuka, bár azért, mert nagyon rövidek voltak. Másoknak meg nem is lapos fejű csavarokat mellékeltek hozzá, ezért nem passzolt a konzolba. -
markknight
veterán
Szerintem ezek a polírozás alatt azt értették, hogy megtisztítják. Ennek teljesen el kellett volna tűnnie.
Régi sztori, a San Andreas a régi AMD-k alatt folyton újraindult, aztán kellett rá egy patch ami ezt megoldotta, de havernak meg nekem nem volt internet, így elvittük a gépet a PC szervizbe. Sajnos haver az eredeti DVD-t a gépben felejtette és mikor érte ment és kinyitotta a tálcát, az rommá volt karcolva. Elvitte políroztatni, rá se lehetett ismerni a lemezre és azok durvább karcok voltak mint ez.
-
MODERÁTOR
Igen, ilyesmire gondoltam, bár a legjobb az valami biztosan antisztatikus szalag lenne. Illetve amibe alaplapokat és egyéb elektronikai alkatrészeket csomagolnak. De azért szerintem jó az a fólia is amit a hővezetőről lehúzol, és ugye az SSD alját azt nem is kell úgy hűteni.
-
MODERÁTOR
Rákerestem, és tényleg elég vastag ez az SSD. 3,3 mm-t ír rá, miközben egy 980 Pro az csak 2,38 mm (én PM9A1-gyel szereltem össze).
Akkor maximum annyit lehet tenni vele, hogy 1 és 1,5 helyett 0,5 meg 1 mm-es hővezetőket használni. Illetve ha ez sem elég még, akkor az aljára egy még vékonyabb valamit kell helyezni. -
MODERÁTOR
Axagon hűtőborda van nekem is, és 2 TB-os SSD-re szereltem. Alulra megy a fél milliméteres, kétszínű lapka, felülre pedig az 1 mm-es kék, rugalmas hővezető. Összeszereléskor jól összenyomod, majd megszorítod a csavarokat.
Ha a memória chipek magasabbak a vezérőchipnél, akkor előbbire vágsz az 1 mm-es hővezetőből, utóbbira pedig 1,5-est raksz. -
dezfafara81
csendes tag
Nyitott a hátulja teljesen. Elég nekem ez a TV most, majd később beruházok egy jobbra. A szünetmentesen van a modem, a tv, a mediabox meg a PS5. Csak ugye az UPS is melegszik rendesen. Fél évig állva használtam a PS5-öt, aztán így valahogy fekve jobban megtetszett, meg így fért el a mostani helyén.
-
Willhunting
aktív tag
Még csak a többi PS5 modellel sem lesz kompatibilis, nemhogy más gyártó eszközével. A A Sony pont nem a nyitottságáról híres
Az új modell meg nagy eséllyel az "igen jól fogyó" cserélhető oldallapok miatt lesz azonos méretű, hogy arra is feltudd pattintani az überfrankó, limitált pókos borításodat. Más nem indokolja a méret megtartását, már a mostani revizió is lehetett volna kompaktabb.
-
nagyúr
A PC-mben most is 1 TB SSD van és az alaplapom csak Gen3-at támogat, úgyhogy nem igazán lenne előnye a Patriotnak. Az árát inkább beleforgatom a 2 TB-s ADATA-ba.
Viszont a gyári hűtőbordát akkor nem teszem fel, inkább veszek egy Johnsbo-t.
Az Axagon hűtőt már sokallom árban. -
-
MODERÁTOR
Eddig - elméleti - gyártási hibáról volt itt szó, hogy túl sok lett a folyékony fém, és ezért kinyomódhat. Ha pedig kinyomódik, akkor vízszintes helyzetben valóban jobban elfolyhat. Hogy amúgy a szigetelés az hajlamos-e idővel elöregedni, azt nem tudom. De az már egy másik probléma, az gyári hiba lenne, és lehetne számolni az X időn túli tömeges tönkremenetellel.
Amúgy lehet nézegetni ezeket a képeket, de tudni kell, hogy ez a szigetelés csak addig szigetel, amíg a helyén van, a folyékony fém pedig szeret elfolyni. Ha nem megfelelően van leszedve a hűtés, akkor szétfolyik a fém.
-
Sirandrish
legenda
Mindenképp olyat akarok amit pár évig eszembe se jut lecserélni, és már a sokadik LED TV-m lesz, már nem adnám OLED alá. Mondjuk ezt is csak másik véleményére alapozom, mert nem vagyok a téma szakértője
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
vm93hun
aktív tag
A hivatalos Sony bundle-ökhöz kód formájában érkezik a mellékelt játék.
Ha csak lemezt hirdet, akkor valószínűleg kidobta a csomagolást mindenestül, és csak a lemezt tartotta meg. Az ilyen jó alkualap lenne, mert az SIE/PS Studios játékok mindegyikének kifordítható a borítója, így vétek kidobni őket.
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
marinea2
addikt
Mondjuk az meg nem olyan huzos, mint ez az uj csilli villi kontroller, aminek az arabol 4 masik "gyarit" lehet venni Fortniteba jol jott volna egy plusz gomb pedig az epitos modban a gyorsfutashoz, de akkor marad igy a nobuild
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
veterán
-
Gaben92
őstag
Tök mindegy, a G923 pedálja is szar. Mondjuk annyira nem mint a G29-é... lo_jo-nál nem tudom mi a gond, nekem megy a kézi váltó GT7-ben G29-cel, a ledsor pedig szintén működik. A házban lévő plusz vibramotor (Trueforce vagy mi) alig megy egy pár játékkal és nem ad szinte semmi extrát, cserébe sokan panaszkodnak arra, hogy van egy fura hangja.
Szvsz a G923 nagyon nem éri meg... G29 + olcsó pedál mod (belemegy a G923 rugója és potom pénz, de vannak más olcsó megoldások is) vagy loadcell mod (lo_jo: nincs baja vele a PS-nek) de ha tényleg normális cuccot akarsz akkor felejtsd el a Logit (nekem is csak azért van mert bagóért vettem) és vegyél Thrustmaster T300-at, ahhoz meg később meg tudod venni a T-LCM load-cell pedált és nem kell mókolni vele semmit. A kézi váltója is sokkal minőségibb cucc (mondjuk nem is annyiba kerül mint a műanyag Logitech). Thrustmaster T248-at szintén ne nézd. Elég butított verzió, külcsínyre mentek rá, még a T-LCM pedált se lehet rákötni, cserébe van csilivili kijelző meg "modern" kinézet, de a valóságban a T150-el sincs pariban.
A LED-ek meg a tekerenytűk amúgy olyanok, hogy nagyon akarod őket mikor kormányt veszel mert mekkora kúlság, aztán rájössz, hogy rohadtul nincs szükség egyikre sem.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
lo_jo
senior tag
G29-hez képest csak a rezgőmotor és a "kézi dupla kuplung" az extra a 923-ban, a led sor ugyanúgy működik a 29-en is (a 920-ról maradt le a tekerővel együtt). Egyik tesztben olvastam, hogy a tekerő ugyanúgy szar, mint a 29-en, nálam is vagy nem érzékel vagy duplán-triplán, úgyhogy nem használom semmire. A fék elvileg jobb lett, de gyakorlatilag több teszt szerint egymás mellett sem szignifikáns a különbség. Egyébként a logi pedál gyakorlatilag garivesztés nélkül modolható a G29-nél is (ha gariztatni kéne, vissza kell rakni a gyárit, senki meg nem mondja, hogy mókoltál vele), vannak erre specializált kitek, keményebb és lágyabb rugókkal, "gumitégla" csere betétekkel. Ha meg már gariidőn kívül van, akkor akár egy loadcell mod is működhet, bár nem tudom, hogy a PS mit szólna hozzá.
A kézi váltó nálam GT7-ben egyik autóval sem ment, de PC-n használom rendszeresen, úgyhogy én arra mennék rá, nem a 923-ra.
-
lo_jo
senior tag
Szerintem a hobbi f1-ezés nem az a szint, ahol ez probléma lenne. Persze 10+ év alatt lehet probléma a műanyaggal, ahogy napi 6 óra használat felett is, de azért elég jó felépítésű az a műanyag is. A TM cuccoknál az a jó, hogy vehetsz hozzájuk mondjuk egy T-LCM pedálszettet, csak az ugye annyiba kerül, mint a "fapad" T150, de van opció gyári upgrade-re. A G29/923-nál megveheted a shiftert és kész, minden más upgrade már garivesztős modolás (vagy ugye átalakítóval más gyártók cuccait is használhatod, de ez nem tudom, hogy PS5-nél működő opció-e, PC-n tuti.)
-
Héliosz
tag
A szíjhajtásu véleményem szerint hosszútávon jobb, a fogaskerekes megoldások esetében több panasz is volt már ismerősök között. Egyébként, ha belefér, akkor T300, öcsém most ősszel fogja lecserélni a rá a G29-et. De persze kinek mi...
Ha lebeszélünk egy üzletet, kérlek legyen Benned annyi, hogy állod a szavad. Nem nagy dolog. :)
-
lo_jo
senior tag
Nekem a t248 nagyon gagyi hatású külsőre, pedig a bele egész jó. A G29-et már nem venném, pedig nekem is az van. T150 vagy ha kicsit jobban el akarod engedni akkor T300 RS, f1-hez nem fog kelleni a 3 pedál. Egyébként én is az olcsó plusz shifter és egy elég jó akció miatt vettem G29-et az összes hátránya ellenére még jópár éve. PC-n sok játékban van értelme a H-váltónak, a TM-nél az meg konkrétan annyiba került akkor, amennyiért én a G29-et vettem és még a váltóval együtt is olcsóbb lett a csomag, mint egy T150 pro.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest