Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GEIL
addikt
válasz Eclips21 #174553 üzenetére
A GTA6 megjelenése 2026 tavaszára átcsúszott....szóval laza 1,5 év még tuti van addig mire kijön az aktuális ( PS5 / Xbox series X (S?) ) konzolokra....a PC verzió pedig további 12-18 hónap lesz....ami leghamarabb is 2027 tavasza
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Bad Pritt
félisten
válasz Eclips21 #173996 üzenetére
HZD térkép asszem az alap PS4-et is megizzasztotta, de rég volt már, nem emlékszem pontosan. Ami viszont gáz, az a DualSense kontrollerem, kicsomagolás óta recseg-ropog, mintha szét akarna esni. Van közvetlen közelemben egy másik fehér, egy camo meg egy piros, azok sokkal jobban össze vannak rakva, az enyém nem tudom, miért ilyen ergya.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
madkiller
őstag
válasz Eclips21 #173687 üzenetére
Nem mondták azt, hogy 45%al erősebb. Azt mondták, hogy 45%-al gyorsabban renderel.
Valahol ezt írják "Ezzel a háttérrel 45 százalékkal jobb renderelési sebességet, összességében pedig közel 70 százalékos grafikus teljesítménynövekedést várhatunk a PS5 Pro-tól, amihez várhatóan 2,3 GHz-es órajel társul a grafikus processzor részéről."[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Eclips21 #173653 üzenetére
Nyilván ez a jövő kérdése, most Pro premierkor 40-50 játék kap frissítést, innentől már a fejlesztőkön múlik, hogy akarnak-e dolgozni a patch-eken.
Mókolt alap PS5-ön így is jó pár játék fut 60FPS-sel ami gyárilag nem, nyilván most a Pro érkezésével nagyon lehet az esély, hogy ezekhez jön hivatalos update. (vagy nem, lehet jobb lenne BB2 inkább )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Eclips21 #172964 üzenetére
A BB2 nem üzlet a live service-szel szemben. Ezért nem költ arra annyit.
Megcsinálnák, eladnának belőle kb. 5 milliót, az nem olyan óriási gempa a Sony szemszögéből.
Én garantáltan első nap venném, de úgy néz ki sajnos, ebből soha semmi nem lesz.
W | W | H | W | W | W | H
-
Ronaldohun
tag
válasz Eclips21 #169463 üzenetére
Itt pont az adaptív ravasz funkciókról ír a konkrétan a Jedi Survivor kapcsán.
Aztán lehet, hogy csak reklámszöveg.. Egyébként pont a napokban kezdtem vele játszani, de esküszöm nem emlékszem, hogy most mennyire erősen működnek az effektek. Plusz fejhallgatóval nyomom, az is általában visszavesz a funkciókból. Na, most már kíváncsi lettem, este én is ránézek majd.
Amúgy nem lehet, hogy az opciók között is lehet szabályozni az erősséget? -
spleenszuru
őstag
válasz Eclips21 #169110 üzenetére
Cusiban igen amúgy, csak mikor a legmagasabb hegyet kell megmászni Ikiben, úgy, hogy majdnem minden részét érintened kell, na az túltolt.
A mitikus sztoris lópáncélról ne is beszéljünk, már agyérgörcsöt kaptam, hogy állandóan levitt a vízsodrás a szikláról, mert mindig rossz ütemben ugrottam oda.Horizonban viszont esélytelen pár kristályt felvenni videó nélkül, legalábbis nekem.
A map guide is néha olyan hülyén mutatja, elvisz teljesen másfelé, vagy megmászhatatlan hegyhez.
Amúgy még nem is tartok sztoriban ott, csak elmentem annyi kristályért a DLC mapra, hogy egy outfitet és az íjat megvegyem, aztán folytatom a sztorit.Egyébként Sony-t védve, pl. az AC Odyssey DLC mapok is túlzások voltak, annyira magas volt szinte minden hely, hogy percekig csak mászik a játékos.
[ Szerkesztve ]
Malaka!
-
_drk
addikt
Attól én is kiégtem, kb a nagy büdös semmi van ott! 1-2 hónapig nem is játszottam semmivel.
Tavaly neki ültem megint és nagyon szigorúan csak a fő küldi meg a pár főbb mellékküldetést csináltam meg. Úgy egészen rendben volt. Bár még úgyse volt az a nagy kaland.
Ha nem viszem végig se vesztek semmit. -
zozika84
őstag
Mindenki máshogy reagál ezekre a tartalmakra.
Én pont a Tsushima esetében élveztem nagyon a tennivalókat annak ellenére, hogy a szokásos OW klisék voltak ott is.
Ellenben a Horizon első részét kb 4. alkalommal játszottam végig, annyira untatott benne minden....A 2. rész esetében pedig a felénél fel is adtam.PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
válasz Eclips21 #167205 üzenetére
Mert a Gta 5-el kb bárki tud játszani. Elden Ring már neccesebb. Meg a Gta 5 valamennyire a valóságot másolja. Az ilyen játékok mindig kelendőbbek. Nézd meg pl a Sims sorozatot. Emberek milliói reggel felkelnek, kávéznak, esznek, kuláznak, elmennek dolgozni, hazamennek, takarítanak, hétvégén bebasznak, ha a hétvége nagyon jó volt, akkor b@sznak is, stb. És megveszik azt a játékot millió példányban meg hozzá a millió kiegészítőt, amiben pont ugyanezt kell csinálni!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
negyven2
veterán
válasz Eclips21 #167199 üzenetére
2024. március 31-ig a 2013. szeptember 17-én megjelent Grand Theft Auto V-ből közel 200 milliót, a 2018. október 26-án megjelent Red Dead Redemption 2-ből pedig közel 63 milliót adtak el összesen. A GTA V 7 platformra jelent meg (X360, PS3, Xbox One, PS4, PC, Xbox Series X|S, PS5), míg a Red Dead Redemption 2 eddig csak 3-ra (Xbox One, PS4, PC).
*amúgy ezek a számokban (eladás) nincs benne a kb. 1,5 millió példányban behúzott ingyenes Epic verzió, és azok szem számítanak bele, akik valamijen előfizetéses katalógusban (Game Pass/PS+) játszottak vele. Vagyis csak a tényleges eladott példányok ezek.[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
axlfsi
veterán
-
Frod
addikt
válasz Eclips21 #165744 üzenetére
A FO4-hez hasonló sztorit anno az FF7 Remake-kel játszottak el, eleinte nem lehetett ott sem az Intergrade-re frissíteni, majd kb eltelt egy év és valahogy csak megoldották.
Ez simán csak hozzá nem értés/sz*rrágás, vagy a kettő kombinációja.
Amellett persze, hogy bicskanyitogató, hogy már megint a kék oldal szív, ha lett volna előzetes kommunikáció, hogy a + verziósok tehetnek egy szívességet, akkor lehetne mondani, hogy "ez van". Helyette hetekig ment a "jön az ingyen update, nyugi", és persze az akció is direkt úgy volt időzítve, hogy hogyhogynem, hát pont lejárjon még a megjelenés előtt...Do you see the white shadow?
-
markknight
veterán
-
Wesder
félisten
válasz Eclips21 #161271 üzenetére
Miutàn a konzol a jàték egy specifikus fajtàjàt futtatja, ami a konzol boltjàban megvehetô, nem làtom èrtelmèt annak hogy pl a Steamet beleeröltessèk ebbe a rendszerbe. Mobilon egyszerû, mivel minden bolt ugyan azt a verziót àrulja. Nehezen tudom elkèpzelni hogy Epicre meg Steamre majd pluszban felkerülnek a konzolos vàltozatok, csak azèrt hogy te PS5-ön màshol is vàsàrolhass.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Csandi
őstag
válasz Eclips21 #142018 üzenetére
A Beyert azt PC-n használtam, AMP+DAC al, 250 Ohm os verzió, szóval azt ne hasonlitsuk ehhez
Azt csak azért tűntettem fel, hogy nem úgy ajánlom a Sony H7-H9 teóskat, hogy életem első fejese és úristen el vagyok ájulva, hanem azért van releváns tapasztalatom az elmúlt évtizedből gamer és profi fejesekkel, és így is azt mondom, hogy az egy jó vétel, szvsz jobb mint az a steelseries
Egyébként ha kontrollerről szeretnéd használni és be tudod valahogy szerezni rendes áron akkor PC38X a legjobb választás ha nincs igényed wirelessre. Én is majdnem azt vettem, de amíg nem volt tiszta, hogy lesz discord ps-re, addig úgy voltam vele, hogy kell a Sony dual connectionje, dongle-el ps-be, bluetoothal telóra és azon dc hogy tudjak haverokkal beszélni közben rendesen[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz Eclips21 #141408 üzenetére
Biztos hogy nem . A gyári 1 nap intenzív Diablózás után estére kitikkadt. Vasárnap este raktam bele az új aksit , kb. játszottam vele 5-6 óra Dio4-et, és lement 1 csík az aksiról.
Szóval első blikkre sokkal többet bír , mint a gyári . Érzésre azt hozza amit kell, mert a gyári talán 1400-1500 mAh-s, ez pedig ugyebár 4000 -es. A minimum kétszeres üzem idő simán meglesz , de valszeg még több is .
De ahogy írtam is megvan az elvárt kapacitás , tehát valszeg megvan kb. a ráírt paraméter .[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
KKaresz45
senior tag
válasz Eclips21 #49293 üzenetére
Te is a Pulse 3D-ről beszélsz? Azt biztos hogy lehetett rendelni mert nekem sikerült. Bár utólag belegondolva azt tényleg nem tudom hogy utána amíg rendelhető volt a termék végig lehetett-e vinni a vásárlást, lehet hogy tényleg csak 1-2 darab volt.
Szerk.: Látom te is javítottad.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest