-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
-
kzoli420
tag
válasz retroid #64011 üzenetére
Nekem ugy remlik, hogy elozo honap utolso szerdajan jelentik be, es az elson lehet letolteni. De lehet, hogy keverem a keddel
The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
boost
addikt
válasz retroid #62989 üzenetére
szerintem sokkal korrektebb ilyenkor lemondani a rendelést, és aki utánad rendelte meg át tudja venni, és nem olyannak adni, akinek amikor kellett volna nehezére esett vagy eszébe sem volt megrendelni. Vagy add el egy játék árával drágábban, annak legalább van értelme. Aki itt jelentkezik, annak a többségnek úgyis van folyamatban levő megrendelése, majd eladja a sajátját, ha az megjött. Ez onnan látszik, hogy egy hónap alatt 2 gép lett átadva a lista szerint.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz retroid #59456 üzenetére
Amiért más is kapott, és elnézést is kértek miatta. Eddig a pontig nem volt egyértelmű a helyzet, és a szabályok értelmében általános hirdetésként voltak kezelve az ilyen hozzászólások. A speciális helyzetre való tekintettel, most kaptunk egy kis engedményt.
-
.LnB
titán
válasz retroid #57711 üzenetére
Olvasd el, talán segít dönteni: [link]
És az előszót se hagyd ki, mert ott fektettem le, hogy én Kojima fan vagyok. Ezzel jó ha tisztában vagy, ha végigolvasod.C4mp3r
És ha kiadják, akkor valamelyik verzió tuti jön PS+-ba vagy Collection-be. Még azt is el tudom képzelni, hogy rögtön a felújított.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
3L1T3
addikt
válasz retroid #57711 üzenetére
Hát ez szubjektív, nekem nem de te lehet fogékonyabb leszel rá! Nézz meg róla pár nyers kommentár nélküli gameplayt és döntsd el magad. Az a biztos!
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Kanczy
veterán
válasz retroid #56726 üzenetére
Tegnap játszottam végig az XL sztori módját, és megfogalmaztam magamban, hogy sosem veszek újra verekedős játékot (utoljára MK9), viszont most mégis elgondolkoztam rajta. Kösz...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
patyi1989
tag
válasz retroid #55270 üzenetére
Azért szakértő nem vagyok Csak leírtam a tapasztalataim. De messze nem elviselhetetlen a "hangos" sem, csak szerintem ha ekkora egy gép állítólag a hűtés miatt, akkor hiba az egyik hangot meghatározó elemmel variálni.
@wesder: Na ezeket nem tudom, ott nem voltam jelen.
@Peace: 23, fixen szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=f3Thj1NiecE&t=130s
Ez a videó mutatja meg a legjobban a különbséget szerintem. 1:06 17 lapát, 2:48 23 lapát.
[ Szerkesztve ]
LG OLED CX 55 | PlayStation 5 | Samsung S20
-
the_mad
aktív tag
válasz retroid #54587 üzenetére
Lehetsz te akármennyire elővigyázatos, nem ér semmit. Maximum a nagyon amatőrök fennakadnak a rostán.. Az ügyesebb gecók és a vérprofik meg úgyis hülyére vesznek. Nem PS téma de tökéletesen leírja az alábbi példa: Sógorom vett egy autót, csili-vili minden, szalon állapot, stb. Átvizsgálta a márkaszerviz, megnézte független autószerelő, minden frankó. "Há'haver haezt nemveszedmeg akkorte nagyonhülyevagy" mondották az olajos kezeslábast viselő emberek. Megvette. Aztán 1500km után (kb 1 hónap aktív használat) szétrepült a motor. Javíthatatlan, motorcsere. Szétbontáskor kiderült, hogy a motor úgy volt összetákolva, hogy a saját lábán el tudja hagyni a telephelyet. Mondjuk ehhez képest jól bírta. Szal 900 ezres "új" motor, 2 éve pereskedés, egy centit nem haladt előre az ügy. Mindenki maszatol, "ilyenre nincs gari, nem rejtett hiba, ő tette tönkre, semmiközömhozzá bizományosacucc" ésatöbbi.. A legszomorúbb az egészben, hogy a magyar igazságszolgáltatás pedig asszisztál a csalóknak. Ez a savanyú helyzet.
a1b2c3 esetében nincs minden veszve. Lehet, hogy lesz megoldás a problémára.
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
saelin
veterán
válasz retroid #54587 üzenetére
HA már csak azért is jó, mert ha van egy tag aki 5-10+ éve fórumozik az nem fogja elszarni a profilját egy kamu eladással. Márpedig biztos vannak ilyenek is, akik nem nagyon kereskedtek eddig, de most felraknának egy ps5-öt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
C4mp3r
addikt
válasz retroid #50073 üzenetére
orulj neki, hogy megkapod azt a szart, tegnap meg izzadtal, hogy vajon a heten ideer-e. nem szeretsz futarra varni kerd postan maradora vagy csomag pontra. kepzelheted a futarnak is mennyire ki lehet a fasza, hogy a pistikek hivogatjak folyamatosan, hogy mikor jon mar a ps5, kicsit nojunk mar fel. mpl egyebkent korrekt, oda fog csorogni a futar mielott jon.
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
válasz retroid #50073 üzenetére
Még mindig több információ, mint amit nekem megjelenés napján a GLS adott, azaz semmit. Se időpontot, se telefonszámot, de még azt se, hogy csomagot akarnak hozni nekem. A Konzolvilágos ügyfélszolis erősítette meg hogy jönni fog és adott nyomkövetési számot, ami persze nem volt jó semmiféle nyomkövetésre.
-
keIdor
titán
válasz retroid #49880 üzenetére
El kell dönteni, hogy a játékok eladhatósága kell-e.
Engem jobban zavarna a zúgás, amikor néha olvassa a lemezt, meg a DE gép szimmetrikus, emiatt sokkal szebb, mint a lemezes gép, én a DE-t tartottam meg.
Persze amit megveszek az megmarad, de nem bánom, a PS4 Pro-ban is kétszer volt lemez az évek alatt.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Bogyi007
veterán
válasz retroid #49783 üzenetére
Igaz nekem a Box esetében nagyobb esély volt rá hogy egymáshoz közelebb kerülnek kiküldésre, de eddig sikerült megoldani hogy akinek kellett a rendelésem, ahhoz eljusson...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Grenglox
kezdő
válasz retroid #49775 üzenetére
Elnézést kérek az előbbiért, csak már tényleg megb*sz az ideg, hogy 41 perccel az én rendelésem előtt állt meg a digitális előrendelések feldolgozása a KV-nál, és alig haladt valamit az utóbbi 3 hétben, és semmi infó nincs, hogy lesz-e újabb szállítmány... Egyébként meg azért elismerésem, hogy a többi előrendelésed felajánlod másoknak
-
Faranga
kezdő
válasz retroid #49485 üzenetére
Ha átutalást választod akkor nem kell fizetned, hogy véglegesítve legyen. Ezen a forumon olvastam a múlt heti MM készlet után amiről lecsúsztam. A megerősítő emailben jött a babkszámlaszám és rendelés azonosító.
Legalábbis remélem, hogy sikerült. MM oldalán sikeresnek írja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok