Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #117723 üzenetére
Nem mondtam most semmire hogy intézkedést igényel, egész egyszerűen jelezni kívántam, hogy a stílusod baromi erős sokszor, már-már átlépsz személyeskedésbe, ezt meg nyilván nem kéne.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
őstag
válasz N.YCityBoy #117723 üzenetére
na végre, köszönöm!
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Deck
titán
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #117685 üzenetére
Ugyan azt csinálod ami ellen ágálsz, az a baj. Lehet ezt csinálni, ha ki akarod magad utáltatni, mondjuk ha az utóbbi a cél akkor csináld csak, én nem szóltam - egészen addig, amíg el nem éred azt a szintet hogy intézkedni kelljen.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
crue
őstag
válasz N.YCityBoy #117685 üzenetére
Te meg egy hete folyamatosan hangot adsz annak, hogy nem tetszik már vagy a kétszázadik alkalommal. Tudjuk, hogy nem fogod megvenni, elengedhetnéd a témát végre.
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #117677 üzenetére
Nem ő az egyetlen, szóval jó lenne, ha legalabb mások piszkálását befejeznéd.
-
S e t h
nagyúr
válasz N.YCityBoy #117677 üzenetére
Normális hangnemben írt neked, a válasz meg téged minősít.
Kezd sok lenni ebben a topikban is amit művelsz.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ImACeltic
őstag
válasz N.YCityBoy #117667 üzenetére
Nem mind1, hogy milyen 10 éves játék kap remake-et.....egy random tömeg játék, vagy egy all-time klasszikus.
lo_jo
A GTA V EE 10 eurós upgrade-je tökéletes árazás volt azért a kis upgrade-ért.Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
lo_jo
senior tag
De ha a GTA E&E jött volna az online nélkül teljes áron, akkor a T2 és R* lenne maga a patás ördög. Sőt, úgy is az volt, hogy 10 euró volt egy ideig.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap küldött egy képet ismerősöm, hogy megvette, bele se akartam menni mondtam neki, hogy én vártam volna még ezzel számomra 5K-t sem ér annyira rongyosra játszottam, de neki jó szórakozást. Nem is kell ebbe jobban bele menni, akinek megéri vegye érezze jól magát akinek nem meg ne.
-
addikt
-
.LnB
titán
válasz N.YCityBoy #117491 üzenetére
Ja nem is arra gondoltam. Hanem, hogy akkor nem élményt vásárolsz? Én mindig azt vásárolok, csak van amikor van hozzá tok is.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz N.YCityBoy #117475 üzenetére
Már?
Már vagy 5-6 éve kirobbant CS-ben is az Adderall/Wellbutrin botrány. Aztán azóta talán már a WADA is szabályozza a dolgokat. Mit lepődünk meg ezen? Ez millió dolláros üzlet, versenyenként.
Az, hogy ez amit linkeltek mire jó? Semmire. Gamer címszóval mindent el lehet adni. Gamer zokni is van, meg gamer cipő. Baromság az egész. Ez helyett a tabletta helyett, egy tartós alvás, és máris tudsz rendesen koncentrálni. Gamer egér sem csinál jó játékost egy bénából.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #117206 üzenetére
Jó de neked ott kezdődik egy játék, hogy minimum 100szor meg kell halni benne
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #117122 üzenetére
2 órás trial van PS+ Premium előfizetés esetén! Az elején viszonylag sok a szövegelés, de ennyi idő alatt egy kis kóstolót kis lehet kapni a játékmenetből, meg a harcrendszer alapjaiból, ami ismerős lesz valamennyire ha játszottál - és márpedig azt írtad - az ATLUS korábbi játékaival, de sikerült sok újdonságot is belecsempészni a cuccba, amitől "Soul Hackersös" lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Peace
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116987 üzenetére
[link] Beta
-
Beegabor81
tag
válasz N.YCityBoy #117001 üzenetére
Én is előrendeltem, de lemezesen, ahhoz sajna nem kaptam beta kódot. :(
-
Mephike
őstag
válasz N.YCityBoy #116999 üzenetére
Biztos meg fogom venni, de nem megjelenéskor. Majd ha a HardverAprón már 10-15k lesz az ára, akkor beteszem a kosárba. Harmadjára már nem annyira sürgős végigjátszani.
-
krx21
nagyúr
válasz N.YCityBoy #117001 üzenetére
Már pont akartam kérdezni tőled, hogy mi a véleményed a TLOU remake-ről?
-
Farkassacred
őstag
válasz N.YCityBoy #116999 üzenetére
A TLOU vásár legalább nem hazárdjáték, az csak jobb lehet az elődjétől.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
veterán
válasz N.YCityBoy #116987 üzenetére
Na akkor úgy látom, ezt is egyedül én fogom innen megvenni, gondolom mindenki inkább a TLOU veszi sokadjára 😂 Már csorog lefelé a beta, én megvettem előrendelésben, megszavazom neki a bizalmat előre...
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz N.YCityBoy #116989 üzenetére
az egy honapja ert veget nalam. 70orat tettem bele. Egy gyenge 10/7es nalam a game. Valoszinuleg tobbet ugysem veszem elo. Egynek jo volt"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116855 üzenetére
Grat! Nem volt nehéz?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116750 üzenetére
De ezt naponta leírjátok 20x....
-
zozika84
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116735 üzenetére
Nem hát, én csak szelektíven szoktam olvasni.
-
törölt tag
válasz N.YCityBoy #116721 üzenetére
189-ért már hosszú ideje nem lehet kapni, mindenhol 230 körül van.
Amikor áremelésről beszéltünk, a 230 volt a kiindulási alap nem 189.Kérdeztem valamit feljebb, esetleg válaszolsz rá?
Lehet informatívabb lenne mint mások minősítgetése!
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
válasz N.YCityBoy #116677 üzenetére
Ez tényleg így van, sokat lehet spórolni ha okosan csinálod. Szerintem ennek megfelelően a használt piac is rendesen át fog rendeződni és a store-ban is drágább lesz minden de ne legyen igazam. Még féláron is luxus lesz.
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116551 üzenetére
Ezt az indie szarozást felejtsük már el, mert attól még hogy valami kis költségvetésű, és maroknyi vagy 1-2 fős stúdiók csinálják, még nem lesz valami rossz. Az indie azért indie, mert független stúdiók csinálják, és egyébiránt sokszor milliószor jobb ötleteket látni ebben a kategóriában, mint az AAA cuccok között.
-
BaLee
addikt
Régi példa de anno amikor a C64 kijött ott is sok év kellett mire olyan dolgokat kihoztak a gépből amire maguk a gép tervezői mondták, hogy az lehetetlen.
Ma is vannak jó programozók, de egy-egy nagyobb játék fejlesztése több év ezért a mostani játékok még szerintem sem mutatják meg, hogy mit lehet kihozni a PS5-ből. -
törölt tag
Amiket folyamatosan hangoztatsz, semmi más csak a Te személyes preferenciád.
Rengeteg embert ismerek magam körül akik falják a címeket. Death Stranding, Tsusima, RE: Village, Returnal, Morales, Valhalla, Demon Souls
Kollégám visítozva meséli, hogy milyen jót játszik a kislányával mióta megjelent a Stray.
Egy másik barátom a Kena rabja.. szó szerint!Elfogadom, hogy máshogy látod, meg hát tudom.. a véleményt le kell írni, de azért na..
A másik, hogy jól emlékszem, hogy X-BOX-od is van??
Ott milyen a helyzet? Komolyan kérdezem? -
thrill
tag
Ne haragudj, de te hogy számolod az eltelt két évet? Valami alternatív maja naptár?
A PS4 mennyivel állt jobban ugyanebben az időben? Semennyire. A mostani helyzet sokkal jobb. (mankó)Az igazán komoly új generációs játékok még csak most jönnek majd. Tetszik vagy sem időbe telik kiismerni a hardvert, még ha ez most igen hasonló is az előző genhez. S azt sem szabad elfelejteni, mennyivel tovább tart elkészíteni most egy játékot.
-
krx21
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116488 üzenetére
De ha kölcsön kéred valakitől lemezen, akkor ingyen van...
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116506 üzenetére
Személyeskedést offoljátok pls.
-
törölt tag
Minden anyagi helyzet függvénye, valamelyik nap felhívtak, hogy van-e Horizon Forbidden West.
Mondom, hogy most nincs, de 1 héten belül tuti lesz használtan 13 körül.
Azt mondta, neki most kell mert most van szabin, ha nincs, nem baj megveszi store-ból 27-ért.Tudom, ezek az emberek akiket lehülyézel!
-
Sliderxy
senior tag
válasz N.YCityBoy #116496 üzenetére
Jól megmondtad. Gratulálok, hozzá. Büszke is lehetsz rá nyugdíjas fejjel.
-
Sliderxy
senior tag
Tévedek most is persze. Te bezzeg sosem ugye. Hagyjuk már... Beszéltek valamiről, aztán 3 hozzászólással később már azt sem tudod ki mire reagált.
-
zkxdn
őstag
válasz N.YCityBoy #116477 üzenetére
235K most a HFW bundle, szerintem +20K jön rá szóval 250K-260K reális a GOW bundle-ért HA lesz olyan.
De majd a KVnál szerintem nemsokára látszani fog az új ár. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116471 üzenetére
Azért ne túlozzunk! A bolti lemezes ára ~18 000ft körül van.
Ne a használt árát nézd. -
Sliderxy
senior tag
válasz N.YCityBoy #116477 üzenetére
A bundle-ről volt szó, abban meg új lemez van.
Nem mondod, hogy a használt olcsóbb?! Nem gondoltam volna. -
mkrisz12
tag
-
zkxdn
őstag
válasz N.YCityBoy #116471 üzenetére
Remélem Novemberben lecserélik a HFW-t a GOW Ragnarökre. A Horizont már tényleg hozzáddobják pár ezresért.
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116396 üzenetére
Azért platinázod, nem?
-
mkrisz12
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mkrisz12
tag
-
floatr
veterán
válasz N.YCityBoy #116385 üzenetére
Kinek mit jelent a valamirevaló
-
törölt tag
válasz N.YCityBoy #116377 üzenetére
Egyszerű a képlet: Akkor ne adj!
-
Sliderxy
senior tag
válasz N.YCityBoy #116334 üzenetére
Amit láttam belőle eddig az tetszett, de azt nem gondoltam, hogy ennyire rövid a játékidő.
Mondjuk lehet nem is baj, mert kezdek kiégni a sok open world 160+ órás játékoktól. AC-ket is a Syndicate-ig bezárólag mind végig játszottam, szerettem őket, nagyon érdekelne az Origins, Odyssey, Valhalla trió, de a játékidő hossza miatt egyszerűen nem vitt még rá a lélek, hogy pótoljam. Majd talán a téli szezonban. -
BaLee
addikt
válasz N.YCityBoy #116305 üzenetére
2020 novemberében mikor kiadták a PS5-öt akkor 300 Ft volt egy dollár. Most éppen 415 Ft.
Ez 28% romlás. Ez alapján 210 ezernél is bőven több kellene, hogy legyen az alapgép. -
addikt
válasz N.YCityBoy #116305 üzenetére
Plusz szépen berakták a PS falra a Series S -t is.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
3L1T3
addikt
válasz N.YCityBoy #116289 üzenetére
Továbbra sincs semmi értelme belelátni egy játékba más játékot. Mert ez tök negatívan hat, miközben az adott settinsgbe teljesen jól beleillhet. Szóval engedtessék meg, hogy ne.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116276 üzenetére
Reméljük már nem tolják tovább december 2-nél
Elderath: Igen elég zavaró, de ez csak egy videó, biztos hogy 60fps is lesz
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116261 üzenetére
Aha, csak a TLOU tömegcucc, meg amúgy szoftver, szóval almát körtével. Ez egy céleszköz, ami nem a mezei gémernek (TLOU-snak) szól, hanem annak, aki mondjuk kompetitív shootert játszik, közülük is azoknak, akiknek tényleg szüksége van egy ilyen kontroller funkcióira. Mivel rétegcucc, így ebből kifolyóan biztosan drága lesz, de jelenleg is van, és biztos hogy a későbbiekben is lesz alternatíva, szóval ahogy mondtam, akár éppen úgy rájuk rohadthat, mint a szar headsetjeik.
-
szasanyi
félisten
válasz N.YCityBoy #116261 üzenetére
Én sem hiszem, hogy hazai viszonyok meghatnák a SONY-t - az meg hab a tortán, hogy az USD még soha nem került ennyibe, bár euro terén is sz@rul állunk.
-
melega
őstag
válasz N.YCityBoy #116259 üzenetére
Értem
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116255 üzenetére
Akkor a hajukra kenhetik, de szerintem ezt ők is tudják.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz N.YCityBoy #116235 üzenetére
9000-től látok a hardver aprón dobozos PS5 változatokat, kódkártyát nem is látok most. Vannak olyanok akik kimondottan kódkártyásat keresnek, mert vagy digitális változatuk van vagy nem akarnak lemezzel szórakozni.
Szóval én 9nél kevesebbért nem tenném fel. -
Peace
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116139 üzenetére
Nálam ez a szint az ingerküszöböm közelébe sem ér sajnos. Nekem nagy csalódás volt.
-
Peace
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116131 üzenetére
Halál unalmas és érdektelen, szörnyen rossz karakterekkel és sokszor bántó CGI-vel. Inkább újrázom az Indiana Jones első három részét!
-
Gorgonka
aktív tag
válasz N.YCityBoy #116131 üzenetére
Én jól szórakoztam rajta. Pedig nagy rajongója vagyok az Uncharted játékoknak. Persze, jobb lett volna, ha nem előzmény filmet kapunk, de a játékok feldolgozásához sokkal több pénz kellett volna a helyszínek miatt.
Nem mondom, hogy kedvenc lesz, sőt valószínüleg soha többet nem fogom megnézni, de egynek teljesen jó volt.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116083 üzenetére
Azért közvetlen egymás után nézve lehet látni különbséget, de ha már egy kis idő kimarad, akkor tényleg semmit.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
ImACeltic
őstag
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116045 üzenetére
És a poén, hogy nem tudatosat csináltál ennyi halált
-
ImACeltic
őstag
válasz N.YCityBoy #115918 üzenetére
Ombre, az árat én direkt nem említettem az elmúlt pár hsz-ben, csak a számomra tényt, hogy ez több, mint egy remaster/grafikai tuning.
De úgy látszik megint be kell fejezni a témát mert többek ingerküszöbe el lett érve.
F-ECT$
Elég képlékenynek érzem ezeket a fogalmakat itt a fórumon, mint a remaster meg a remake. Van egyáltalán egy globálisan elfogadott álláspont erről?Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
pr0bi
senior tag
válasz N.YCityBoy #115900 üzenetére
PS5-re még nem jelent meg, így a második résszel egységes arculattal meg az hbo sorozatot megelőzően ez egy jó húzás a sonytól. Jó húzócím miért kellene $10-ért adni ha $80-ért is megveszik? Miért kellene megvenned 3x is? 100% hogy a következő húzásuk az lesz, hogy megjelenik a 2. rész is PS5-re ray tracingel stb. ismét teljes áron. Szemétség de jól csinálják, ebből élnek.
-
krx21
nagyúr
válasz N.YCityBoy #115902 üzenetére
Pont erről van szó... Ezért nem kell feszülni rajta. Nem vagyunk egyformák.
Nálam pont fordítva: Egy Tomb Raider sehol nem ér fel nálam az Uncharted-hez és a Souls stílusút sem bírom, nagyon nem.. Nincs evvel baj...Ez a kiadás az újaknak és a fan-okank szól, nem kötelező, ennyi...
"Jaja 2x is, mert lesz majd Ps6Pro változat is belőle 😂"
#115903 marinea2 : Lehet én is...
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz N.YCityBoy #115900 üzenetére
Igen, ez a helyes döntés: Ne vegyél ezért az aljas húzásért többet semmit a Naughty dog-tól.
Pláne ez egy olyan fejlesztő, hogy iszonyat pocsék játékokat tettek le az asztalra...
Veled tartok mindenképpen! Hogy nem sül le a pofájukról a bőr...[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz N.YCityBoy #115895 üzenetére
Na de, hogy jön ki itt a matek?
10$ upgrade ott volt, ahol az egyik platformról kaptál valamit a másikra (ami release-kor megvolt). Vagy mondjuk (pl. Uncharted 4) kapott egy frame rate "unlock"-ot meg kicsit magasabbra állítottak néhány kapcsolót (látótávolság, textrúrák mérete).
Persze érthető, hogy akinek megvan a Remastered és végig is játszotta már, ott nincs igazából erre szükség, de attól még nem egy ~10$-os különbség a belefektetett munka.
Mondom ezt úgy, hogy én is kb. akkor fogom megvenni, amikor valami hasonló árra esik, mert egyébként nincs rá szükségem.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
manieeec
tag
válasz N.YCityBoy #115895 üzenetére
Egyetértek, könyörgöm ez egy 10 éves játék 3. kiadása, ami ráadásul inkább remastered, mint remake.
-
marinea2
addikt
válasz N.YCityBoy #115783 üzenetére
Es kb mire szamithatok, mennyi ido mire megkuldik az ujat?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
kory24
őstag
válasz N.YCityBoy #115665 üzenetére
"és ez a szám pedig nincs rajta a gépen sehol sem,"
Attól még a Sony a saját rendszerében láthatja a gép szériszámát.
Én pl nemrég küldtem be kontrollert javításra, a garijegyen rajta volt ugye a konzol SN száma.
Telefonáltak, hogy furcsa dolgot észleltek: a gép 2021.01 vásárlású, azonban először a netre csak 2021.09 csatlakozott fel és ugye innentől számítana a 2 év gari, de gari levelen 2021.01 van és ebből lehet később gondom...
De nem is ez a lényeg hanem azért írom, mert többet látnak ők a belső rendszerükben, mint mi gondolnánk.
(Egyébként én valóban 2021.09 szereztem a konzolt egy dealertől, és ezekszerint addig be se kapcsolták, erre azt mondta, hogy akkor valami számlát kellett volna kapnom...... ez így üzérkedés, amit a Sony meg akar szüntetni.....)
-
addikt
válasz N.YCityBoy #115665 üzenetére
+ Wolfy33:
Jah hát én már elhittem ezt az elején is. Csak kicsit viccesnek tartom.Sony -nak belefér, a felhasználó jól jár. Igazából ennyi.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz N.YCityBoy #115619 üzenetére
Alza 2 év garit vállal a kiegészítőkre. Ezért szeretek ott vásárolni, hiába drágább pár ezer forinttal.
-
assalkah
tag
válasz N.YCityBoy #115619 üzenetére
Igen az amit a géphez kaptam. Nagyon köszönöm a segítséget! Lekötelezel!
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
nagyúr
válasz N.YCityBoy #115623 üzenetére
Milyen builddel nyomtad?
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #115623 üzenetére
De hát ha neki nem sikerült akkor másnak miért sikerülne?
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #115579 üzenetére
Mert szereti a kihívàst mondjuk?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zkxdn
őstag
válasz N.YCityBoy #115482 üzenetére
Évek óta?
-
krx21
nagyúr
válasz N.YCityBoy #115408 üzenetére
Ez igen. Akkor te igazi hardcore játékos vagy…
-
VTom
veterán
válasz N.YCityBoy #115383 üzenetére
Nehéz döntés ez az elengedés a fejlesztőknél. A PS4-nek még mindig hatalmas a bázisa, akár sok millió plusz eladott példányt jelenthet, ha arra is fejlesztik a játékot.
Én is jobban örülnék, ha már csak erre a generációra koncentrálnának, és végre teljes pompájában tündökölhetne, mert eddig csak a töredékét láttuk annak, amit tud.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
vonSux
őstag
válasz N.YCityBoy #115408 üzenetére
“Ja és ez csak az egyik hobbim” Tippelhetek? A fórumozás a másik
-
Gaben92
őstag
válasz N.YCityBoy #115404 üzenetére
Na igen, te 93 óta játszol. Én úgy 10 évvel később kezdtem viszont az első PS-em a PS4 Pro volt így nálam az összes korábbi exkluzív kimaradt. Annyi, hogy annak ellenére, hogy értékelem a szép grafikát és a 60FPS-t én simán leülök egy PS2 játék elé is ha mondjuk az valaminek az előzménye ami kimaradt, de ahogy lejjebb is írták többen ezt nem mindenki csinálja meg szimplán a látvány/játékmenet/30FPS miatt.
Én például nagy rajongója vagyok a Drakengard/NieR univerzumnak. Első játék a NieR:Automata volt amit játszottam de az annyira berántott (én vagyok a gyökér aki nem vett trophy-t hanem 30 órát horgászott a full save-hez ), hogy előkaptam miatta a Drakengardokat amikből az első rész PS2-es, hányingerül néz ki és a játékmenet is borzalom mai szemmel nézve. De ott a harmadik rész ami már PS3-as és ha jönne remake venném mint a cukrot. Én játszottam az eredeti NieR Replicanttal is és mikor bejelentették a remake-et ami még csak nem is fullos remake volt csak amolyan fél madarat lehetett velem fogatni. Az elé is sokan ültek le (annak ellenére, hogy kihangsúlyozták, hogy nem teljes remake) olyanok akik az eredetihez nem mentek volna vissza szimplán a PS3-as mivolta miatt.
Lényeg a lényeg, nem kell, hogy mindenkinek bejöjjön a mostani remake/remaster dolog (mint utaltam rá én se érzem át a TLoU harmadik ráncfelvarrását) de ettől függetlenül ha beleteszik rendesen a melót akkor össze lehet hozni rohadt jó alkotásokat régi alapokból.
Most halál komolyan ha jönne egy Uncharted 1-3 remake (nem remaster, remake UC4 motorjával vagy újabbal, mai grafikával, 60FPS-el, modernizált játékmenettel) ki lenne kiakadva, hogy már megint nem valami új jön? Én bevallom előre, hogy venném.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
krx21
nagyúr
válasz N.YCityBoy #115404 üzenetére
Heti hány alkalommal játszol, hány órát?
-
Gaben92
őstag
válasz N.YCityBoy #115402 üzenetére
Miért ne lenne indok? Én is emulátorral nyomom a PS2/PS3 címeket szóval nem arról beszélek, hogy nem játszható hanem arról, hogy manapság ott tartunk, hogy 60FPS nélkül nincs élet sokaknál. Na azok nem fognak leülni egy PS3 cím elé, legyen az akármennyire is jó. De ha készül belőle egy rendes remake PS5-re akkor arra bizony lenne vevő. Nem is beszélve olyan folytatásos szériákról amiknek már a sokadik része jön ki de az emberek kihagyják az első részeket mert a mai standardeknek nem felel meg. És nem is kell messzire menni, ott az Uncharted ami bár kapott egy remastert nem feltétlenül áll neki mindenki.
Azzal a résszel, hogy nem a múltban kell élni tökéletesen tudok azonosulni, de gondolom te sem játszottál a világ összes játékával ami a múltban kijött. Ergó egy 2007-es alkotás is lehet számodra “új” játék ha korábban kimaradt.If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Gaben92
őstag
Nem kell azt elengedni csak értelmes címeket kell remake-elni jó minőségben. Lehet egyet nem érteni de egy AC 2/Brotherhood/Revelations remake hármasra sokan vevőek lennének mert szinte mindenki szerint azok voltak a legjobbak. Én például egy Drakengard 3 remake-ért is úgy tenném le akár a 120€-s “hyper-super digital deluxe gold plus plus extra” editionért a lóvét mint a huzat. Nem mindenkinek volt PS2/3 és sokan kimaradtak jó címekből emiatt. Ilyen remake-eknek lenne értelme, de legalábbis sokkal több mint egy olyan már PS4-re is remasterelt PS3 játék ami fut PS5-ön már most is PS5 remake-jének…
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz N.YCityBoy #115395 üzenetére
Hát igen, mert ők adtak ki egy gyorsabb és jobb konzolt, ráadásul többért, mint eddig . Bocs, ha minőségi címeket várok, de ja, azokat várok
-
syler123
veterán
válasz N.YCityBoy #115386 üzenetére
Hát igen, amúgy én a 2. részbe kezdtem bele, csak elfelejtettem a 2-est hozzáírni. Hát ezt inkább hanyagolom, ezért 50 órás a játék... Inkább próbálok valami mást. Valahogy a párbeszédek sem az igaziak benne, nem köt le a sztori sem.
tboy: nekem sajnos nem való, de holnap lehet kap még egy esélyt.
-
Gorgonka
aktív tag
Na jó, de akkor legalább látszana az igyekezet
Amúgy igen, én is új címeket szeretnék. Vagy újabb Crash Bandicootot...
Eddig annyira nem vagyok lenyűgözve a PS5 felhozataltól. Persze voltak jó címek, de remélhetőleg a java még hátra van és nem csak Remake-ek készülnek. -
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #115380 üzenetére
Ez most lènyegtelen. Ezek inkàbb az ùj belèpőknek szòlnak.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz N.YCityBoy #115361 üzenetére
Valamiért elég sokáig elvoltam vele. Tény, hogy a mellékküldetések sokszor szórakoztató kis sztorikat kaptak és azokkal elvoltam. Majd lehet, hogy böcsületből a sztorin végigszaladok valamikor, mert már a felénél lehetek kb.
Amúgy teljesen megértelek, az Origins én is kipróbáltam anno, de engem is csak pár órára kötött le. Én a Black Flagnél untam rá az egész AC receptre. A harmadikat még végigjátszottam, aztán a Black FLages hajókázásnál mondtam, hogy "Na, ezt nem, köszi!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest