Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz fabiandaniel #92708 üzenetére
2-3 helyről hallottam én is ilyet, ez messze nem reprezentatív minta. Nem hiszem egyébként, hogy a színen túl bármi különbség lenne a kontrollerek között, pláne nem a belsejükben, így semmi sem indokolja a néhány ember által érzett különbséget.
(Aztán persze lehet, hogy kiderül, hogy a feketét másik gyárban készítik, és akkor még mgyarázható is lehetne a jobb minőség.)Dive ever, work never.
-
fabiandaniel
aktív tag
-
F-ECT$
titán
-
headhunter86
senior tag
válasz fabiandaniel #92330 üzenetére
Sajnos nem csomagolja be jobban Telekom. Én is tőlük vettem és nálam a játék tokja bánta, mert csak a konzol mellé volt ragasztva egy zacsiban. Gondolom futár ahogy pakolászta eltörött a tok széle.
-
Bazsi747
aktív tag
Pont erre gondoltam én is
-
rumkola
nagyúr
-
Ron Swanson
senior tag
válasz fabiandaniel #92296 üzenetére
Haverom felhívta őket és azt mondták hogy nincs is készleten igazából.
-
axlfsi
veterán
Nem mukodik mar (egy ideje)... a link el, keszletet mutat, vegig is lehet vinni, de a legutolso lepesben error, ... ahogy mar irtak masok is
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Darth_Revan
veterán
Vagy kaptak valami óriási karácsonyi készletet (a bundle név alapján)...vagy ez is rendszerhibás és téves készletet jelez és majd jönnek a törlő levelek
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
válasz fabiandaniel #92293 üzenetére
Szuper, szívesen, akkor csak sikerült még utánam is
-
Lei559
tag
válasz fabiandaniel #92260 üzenetére
Szuper! Előfizuval sikerült amúgy , vagy csak simán a gépet kérted?
-
bkorga
csendes tag
válasz fabiandaniel #54941 üzenetére
Nagyon köszi a megosztást. Most végre épp jókor voltam szabadon gép előtt. Remélem a feldolgozás alatt státusz jót jelent
-
jkrisztian
aktív tag
Megbízható ez a bolt? Rá is mentem egy lemezesre, állítólag március 16-án lesz átvehető!
-
nagyúr
Siessetek még engedi végigvinni
-
zkxdn
őstag
AQUA: Standard is van készleten és még akciós is srácok!!!!
Vigye elfele aki szeretne venni[ Szerkesztve ]
-
truetomket
csendes tag
válasz fabiandaniel #51238 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad a történeted. Valójában nagyon gondolkodom, hogy hogy legyen. Majd megkeresem a boltokat és ahol az összes adatot lehet módosítani azt át adom ahol nem ott még nem tudom.
Én is pórul jártam már csak én a másik oldalt. Nekem dupla árba van a ps mert az első árverés volt. Tanultam belőle és főleg azt hogy ne bízzak feltétlen az emberekben, de ettől én még szeretnék segíteni, de semmilyen felelősséget és rizikót jem vállalokKöszi megegyszer
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Jó hülye volt a másik fél, ott a számla intézkedjen Ő. Neked semmi közöd sem volt hozzá.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
marquuard
veterán
Ki a rossebet érdekel ha átvétel után meghibásodik. Eleve szóba se kell állni velük átvétel után, oldja már meg az életét önmaga. Te azt adtad, amit hirdettél. Mehet rá a block.
PSN ID: marquuard
-
Gaben92
őstag
válasz fabiandaniel #50356 üzenetére
Pont erre gondoltam mikor azt mondtam, hogy az eladó/bolt jóindulatára vagy bízva.
C4mp3r: Ugyanez volt az én első gondolatom is mikor kibontottam... Komolyan nem értem ezt a zongoralakk dolgot, hogy miért jó...
staker: Azért nem tenném egy lapra őket. A dbrand cuccoknak még a doboza is többet ér mint némelyik alis cucc maga.
Peace: Nálunk tele vannak a boltok velük. Minden kiegészítőt lehet kapni ami csak kapható, de konzol ügyileg szerintem rosszabbul állunk mint Magyarország... Gyakorlatilag aki előrendelte az jobban besz.pta mint aki nem...
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Gaben92
őstag
válasz fabiandaniel #49760 üzenetére
Nekem legarizták magában a DS4-et ugyancsak drift probléma miatt.
Amúgy a számlát megnézném a helyedben. Én úgy jártam, hogy bementem a boltba és közöltem, hogy fogalmam sincs melyik kontroller a hibás. Gyakorlatilag a sorozatszám nincs feltüntetve sehol. Se a PS dobozán/papírjain, se a külön vásárolt kontroller dobozán. Mindkettő garis volt szóval nem problémáztak, de kíváncsi lennék, hogy ha mondjuk vennék egy új DS4-et, akkor annak a papírjaival le tudnék-e gariztatni egy régebbit. Gyakorlatilag ha van otthon 2 kontrollered ugyanolyan állapotban, esélytelen megmondani melyik jött a géppel és melyik lett külön véve...
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
F-ECT$
titán
válasz fabiandaniel #49760 üzenetére
Ha normális helyen vedted (pl nem Alza), akkor viheted a Sony szervizbe csak a kontrollert, nem kell a konzolt is.
Dive ever, work never.
-
retroid
senior tag
-
retroid
senior tag
válasz fabiandaniel #49758 üzenetére
Én ma reggel kaptam emailt hogy a banki átutalás sikeres volt és elkezdik a kiszállítási folyamatot. Kapok emailt ha átadták a futárcégnek.
Hátha még ma jön email.... Azért nem bánnám ha még ebbe a pár napba sikerülne kihozni Budapesten belül.....iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
jookomak
őstag
válasz fabiandaniel #49589 üzenetére
Külön szervezet a "sima" posta, és az MPL(Magyar Post Logisztika), ez utóbbi gyakorlatilag úgy működik, mint bármely futárszolgálat.
A sima valóban nagyon emberfüggő, nekem általában megért 1-200 Ft jattot, ha épp csomagot vártam, láss csodát, mindig minden megérkezett. -
Peat76
őstag
válasz fabiandaniel #48540 üzenetére
Igen, én is így csináltam...viszont egy rakás szar, 1 óra alatt 6 lefagyott, vagyis nem reagál semmire, de fut...
Kíváncsi leszek Nálad, megjelenés óta probléma pedig...Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
zola09
aktív tag
válasz fabiandaniel #48540 üzenetére
Az oldal szerint igy van, igen. [link]
-
syler123
veterán
válasz fabiandaniel #48089 üzenetére
Nekem 2 hónapos rendelés, de írtam nekik, kíváncsi leszek. E-számlát kaptam, garanciajegyet nem.
-
HaZsolt
őstag
válasz fabiandaniel #47773 üzenetére
Milyen program ez? Valos a keszlet, gratulalok, jo jatekot majd
-
Hunork
veterán
válasz fabiandaniel #46627 üzenetére
A múlt heti szállítmány érkezésekor változott erre, azóta is ugyanaz.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
nagyúr
válasz fabiandaniel #46627 üzenetére
Szerintem is ez a valószínű.
-
nagyúr
válasz fabiandaniel #46096 üzenetére
Zsír Akkor lehet jobban járok, ha lemondom az október 8-as előrendelésem az alzánál és előrendelem most a KV-nél
-
.LnB
titán
válasz fabiandaniel #45987 üzenetére
Először megnyitod a gamepass menüt. Azta! 300+ játék! (Vagy mennyi?). Ezt is letöltöm, azt is letöltöm, mindent letöltök. Fúú, tök jó, évekig elég lesz..! Aztán eltelik 3 nap, és mégis felvetődik a kérdés, hogy mivel játsszak?!
Egyetlen atom biztos pont van, az a Forza Horizon 4.
Hiába próbáltam ki a Halo-t, a Gears-et, az Ori-t, a minden mást. Valahogy egyik se az, ami úgy igazán odaszögezne a konzol elé. Első hetekben a Fallen Order-t vittem végig. Azt is csak mert SW fan vagyok. Ingyen volt, ennyi a pozitívum az egészben. (majd a Cyberpunk 2077-et kétszer)
És most egy full ingyenes játékba találtam meg azt, hogy napok/hetek óta nagyon leköt. De az minden más platformra is ingyenes.Bízom benne, hogy idővel beérik ez a GamePass, hogy tényleg lesznek Microsoft exek, amikért megéri tartani ezt a konzolt. De várom, hogy legyen PS5. Továbbra is az lesz az elsődleges konzol. Ettől függetlenül eladni nem tervezem az SX-et. És nem, nem rossz konzol. Tökre élhető. Vannak problémái, de elvagyok vele.
Nyáron jön GamePass-ba majd a Flight Simulator. Azt nagyon várom.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Violka2016
tag
válasz fabiandaniel #45299 üzenetére
Védve kicsit a Konzolvilágot, írtam nekik e-mailt és rá 2 napra válaszoltak is pedig a várható szállítással kapcsolatban baszogattam őket. Platinumnál lehet, hogy nincs erre kapacitás, fene tudja...
-
Peace
nagyúr
válasz fabiandaniel #45140 üzenetére
Na szuper! [link] A jó kis DS4Windows is támogatja már elvileg! Úgyhogy mindenhez is tudjuk majd használni! Én direkt meghagytam egy PS4 controllert a PC miatt, de azért csak leváltanám már a PS5-ösre! Jobban kézre áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest