-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz Szilágyi84 #187539 üzenetére
Én sem ismerem, de amiért a fanok nem szeretik én amiatt vettem meg. Rpg része kuka mész és darálsz hack&slash. Tudsz parryzni rendesen. Izgalmas a harc jó a látvány és ennyi. Ha olyan lett volna, mint az előzőek nem érdekel, de így tetszik. Bár még csak 9 órát játszottam vele közbe neki álltam space marine 2zni is a kampány nem valami izgalmas, inkább azért van, hogy be mutassa a játékot a fegyvereket, de a multi az nagyon ott van mindenen túl megy. Emiatt most a háttérbe szorult a dragonage, de szerintem jó az is, ha nem baldurs gate 3 szintű rpgt keresel, hanem elfogadod úgy, hogy egy jó akció játék.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz TrishtanAG #187503 üzenetére
Sok 60 fps játék hozzászoktatott a folyamatos képhez és sokkal zavarobb már a 30 fps. Minimum 40 fps kell, hogy egyáltalán folyamatosnak tűnjön a kép.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Már egy hete nyúzom a portalt és olyan bajom van vele, hogy megy szépen majd egy fél óra múlva elkezd villogni a földgöm egy sárga felkiáltójellel és leeseik a bitrate a felbontás elkezd akadozni, majd pár villanás után el tűnik, de amíg a felbontás újra felfut magasra, addig eltellik pár perc. Az első ilyen hiba után már 10 percenként előjön a jelvesztés. Mindeközben nem változik a portál helyzete ugyanúgy a kezemben van. Routerez közel, illetve 1 szobával arrébb is ugyanez a baja. 2.4 és az 5ghz között manuálisan nem lehet váltani csak egy hálózat van az eszköz és az ap dönti el mikor épp melyik a jobb. Azt néztem, hogy max 17mbyte/secnél többet nem igen kér az eszköz annyi, meg egyik sávszélnek sem szabadna megkottyannia.
-
madkiller
őstag
Boldog Karácsonyt Minden Gamernek!
-
madkiller
őstag
Tegnapelőtt vettem egy portalt. Hogy tudok vele partiban beszélgetni? Explorer vagy elite nincs itthon pulse3d, nova7p, illetve egy Samsung akg headset ami szóba jöhet, mert bl megoldást nem tud a gép. Akgvel jacken keresztül próbálkoztam, de nem hallották a többiek, amit én mondok.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
válasz spleenszuru #185923 üzenetére
Ez elég jól néz ki én még nem láttam, de még az it takes two sem ment ki. Nincs kivel játszani van egy haver néha vele sorra kerül havas pályáig jutottunk nem tudom onnan még mennyi van. Mindenesetre lehet ez is egyszer sorra kerül
-
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
Pro esetén követték a framegent performance esetén, illetve a felbontást is jelentősen növelték viszont fsrt használtak. Sokkal szebb és stabilabb, mint a ps5 performance. A quality balance esetén pssr van. A balance stabil fpsel élesebb képpel fut, mint a korábbi quality én is így játszom most vállalható a sebesség viszont tényleg jól néz ki. A quality abban különbözik 30 fps és nagyon view distance. Balancenál látod, ahogy betöltödik távolban a textúrák első pillanatban zavaró volt, de egyébként az élesség hasonlónak tűnik az új qualityhez.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz Wesder #185601 üzenetére
Én továbbra sem problémázom csak tovább gondoltam, hogy aki ezen problémázik annak a fejében az is megfordulat. Visszatérve az intergalactica gondolom azért kopasz a csaj, mert zsoldos a videó alapján és ott azért elég népszerű, hogy a csaj leborotválja a haját woke ideológia nélkül is. Nem jó, ha beakad valahova vagy akció közben megtépik.
-
-
madkiller
őstag
Meg volt a karácsonyi Astro Bot pálya. Egy jót szórakoztuk a gyerekkel, de ha összegezni kellene, akkor azt mondanám, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát!
-
madkiller
őstag
Éjjel 3kor jön az új wukong patch. Ps5 pro támogatással pssr-el.
-
madkiller
őstag
Az év játéka díjakat nem értem teljesen. Nem akkor kellene lennie, mint az oscarnak kb?
Így nem teljesen korrekt, mert a decemberi játékok már nincsenek sehol sem az ideiben sem a jövőévibe nem tud bekerülni. Nem értem miért november vége -december közepe vannak ezek a díjátadok. Ettől függetlenül az Astronak örülük nekem is az tetszett idén a legjobban. -
-
madkiller
őstag
válasz proly01 #184901 üzenetére
Semennyire teljesen ott hagyták a készítők a játékot. Ritka kevés ilyen játékot látni amihez ennyire kevés patch jön. Megjelenéskor volt egy meg rá egy hónapra. Pici létszámú csapat fejlesztette majdnem indi méret csak a hype AAA játékká emelte valószínűleg ezért nem tudnak optimalizálni. A box verziót még mindig nem tudták kifejleszteni valószínűleg azért is nem foglalkoznak a többi verzióval, mert ez teljesen leveszi a kapacitásukat. Series S rendesen megüli a gyomrukat ps5 is alig boldogul a játékkal, pedig 5 enemynél egyszerre nem igen van több a képernyőn, nincs bent olyan elem ami indokolná a magas gépigenyt. Elég nehéz 5 percenként boss harc, de legalább nem vesztesz lelket.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz Kendek #184832 üzenetére
Tudom, h ez a Sony köcsögsége nem a külső gyártóé. Az a baj már 4 év alatt igen megszoktam és megszerettem, hogy ilyen. Az airpods is akkor kapcsol be, ha kiveszem a dobozból nem kell még a menüben turkálnom. Az első noname bl fülesen voltak ilyenek nekem ez most ilyen generációs visszalépés.
-
madkiller
őstag
válasz Kendek #184828 üzenetére
A Sony fülese ezt tudja és 4 évig így használtam, ezért marha zavaró és visszalépésnek érződő dolog ez. Erre nem készültem, ha ezt tudom biztos nem rendelem meg. Azért is rendeltem ilyen későn meg, mert ennyi idő volt megemészteni a chat mix dolgot. Ennek fényében nem is olyan rossz áron van a pulse gyengébb hangba, de fél áron van és tud 3 olyan funkciót amit a drága fejesek nem.
-
madkiller
őstag
Van egy idegesítő problémám steelseries nova 7p fejhallgatóval. Ha bedugom az usb az usb vevőt tök mindegy, hogy be van-e kapcsolva a fejes a ps5 hangbeállításai között fejes lesz aktív, és ha a tvn akarom a hangot minden egyes alkalommal át kell állítanom vagy kihúznom az usb vevőt. Van erre valami orvosság?
-
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
válasz adamssss #184751 üzenetére
Stellar Blade 19 óra volt most nekem néhány mellék küldetéssel. Vannak lineáris meg nyíltabb világú részei is. Kicsit a játék menete, hasonlít a Shadow of Tomb Raiderre kis soulslikekkal megfűszerezve, de állítható a nehézség, ha sok lenne. Igazából több játék vegyítése. Idei cím. Az új Astro Botot is ajánlom. Az is 20 órán belül van az is. Ha a kínaiak nem lennének olyan sokan és nem lennének ennyire hazafiak év játéka lett volna. 6 órás nagyon rövid játékot nem tudok most. Nyílván a minden évben megjelenő cod unalom, de az már inkább csak 1-2 óra kampány részen.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
Megjött a Steelseries Nova 7P. Mikor bekapcsoltam Pst le kellett vennem, mert azt hittem a Sonos Arc rendszerem szól és levettem a fejemről és csend volt. Ja ez így szól? Szóval elég jó na. Nagyon kényelmes. Szépen szól és jól be tudom azonosítani melyik irányból jön a hang. Dob az élményen, jobb mint a Puls3D és sokkal kényelmesebb. Kérdés valamit ezzel még hangolni kell, amivel még lehet finomítani vagy ez így csak plug and play?
-
madkiller
őstag
válasz bandi0000 #184385 üzenetére
Last of us, stellar blade, spiderman, ratchet, horizon, lords of fallen esetében jobb a kép vele. Korábbi cikkre hivatkozva az se mindegy hányas verziójú pssr sdkt használtak a patchelők. Állítólag a 10es sdktól jobb a kép. Jedi Survivor alkotói le is írták ők még a 9es verziót használták belőle.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz HagaNRG #184158 üzenetére
Nehéz érvelni egy gyereknek sajnos, aki érzelmileg úgy érzi ki kell próbálnia egy pct. Gondolom a kiváncsiság is hajtja, illetve nem akar lemaradni az osztársaitól így gyakorlatilag az érvek nem sokat érnek, mert ezek a valódi okok, de te vagy a szülő megmondom ez drága a család költségvetésének ígyis tök jó cuccaid. Vannak gyerekek, akiknek ilyen sincs. Ez se fogja teljesen meghatni, de mást nem tudsz mondani.
-
madkiller
őstag
Gangs of Sherwoodot játszotta valaki? Már 6.5kért is van új ára én most látom először ezt a játékot
-
madkiller
őstag
válasz KKaresz45 #183751 üzenetére
Van ebbe minden. Tomb raiderből is emeltek át dolgokat. ( Aki meg az Unchartedet másolta) Az idei kínálatban mindenképp kiemelkedő lett. Van pengés harc, lehet parryzni is rendesen. Olyan pályarészek, ahol csak lőfegyverrel lehet menni. Rengeteg ellen van. Nem olyan, hogy 5 ellenfél BOSS, 5 ellenfél boss, esetleg 8 ellenfél boss szóval nem ez a bossrun jelleg, hanem lehet rendesen kaszabolni az ellent, bolyóngani harcolni, mapot felfedezni 1 órán keresztűl mire jön egy boss. Peersze ezt csak akkor veszi észre az ember, ha túl lát a csöcsökön és belerak 1-2 órát. Kraftolas, fejlesztés, side questek stb.
-
madkiller
őstag
válasz S e t h #183725 üzenetére
Hát őszinte leszek idei évre én már csak a Croc remastert várom. Viszont most jutottam el a stellar bladeig és azt kell mondjam zseni a játék. 10 órám van benne, eddig kellően változatos hol lineáris a pálya, hol open world a map. Izgalmas a harcrendszer a sztori. Ha nem lett volna astro bot majdnem év játéka nálam. Nem is értem ezt miért nem jelölték.
-
madkiller
őstag
Pár dolognak megtartom a dobozát a ps köztük van. Mikor eladtam a ps5 fatet 2 hete úgy őrült az új tulaj, hogy meg van és úgy van becsomagolva, ahogy a gyárból kijött. Mikronak pl nem tartottam meg az úgyis addig megy, amíg el nem romlik. Az 55"C1-é meg van, de a 77C2-é már túl nagy lett volna tárolni nem fért volna fel a padlás ajtón. Költöztető cég nagyon örült neki, hogy lett ekkora tvhez is dobozuk
-
madkiller
őstag
válasz TechN7ne #183525 üzenetére
Nekem a Pro ilyen szempontból kellemes csalódás. Már inkább digitalba vettem a végén, mert a FAT lemezmeghajtójának hangja úgy zavarta a fülem. Most a pro esetén viszont újra lemezezek, mert sokkal barátságosabb a hangja. Esetleg azt próbáld meg ha gerjeszt valami rezonanciát, hogy szétszeded meg újra összerakod.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz ImpersonatoR #183267 üzenetére
Én is rápróbáltam 03/14 jár le így még csak 54kért tudok hosszabbítani, ha akarok. Szomorú, főleg, hogy szinte nem is játszok semmit a kínálatból.
-
madkiller
őstag
Golden Joystick Awardson a Wukong lett az év játéka. Konzol kategória Helldrivers 2.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz beyruth82 #183055 üzenetére
Van olyan játék amit a box tölt be gyorsabban van amit a ps erre már sok teszt volt fent. Itt most gondolom direkt egy ilyet emeltek ki, de tizedmásodperc van így is. Az ssd mind 2ben gen4es nagy csodát nem kell várni én ezért pl nem gondoltam ilyenre, hogy a töltésidő jobb lenne a pro konzol esetén. Tettek volna egy olyan videot, hogy a calisto protocol series X 4k60+rt és a pro 4k60+rt melyik fut stabilabban. Vagy 8k30+rt összemérve az erejük.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Rápróbáltam a Calistora, győnyőrű lett a patchel kár, hogy meguntam a játékot. 8k mód 4k tvn még élesebbnek tűnik visszarakva 4kra. Pontosabban leírás szerint 4k tv esetén 6kban renderel és azt rakja vissza 4kba. Oda álltam közvetlen a tv elé és úgy láttam, hogy egy kicsivel élesebb a kép, kanapéról hasonló a látvány, ha játszanék 4k60at választanám. 23gb volt a patch nekem.
-
madkiller
őstag
válasz Rigormortiis #182972 üzenetére
Starfieldet próbáltam, de olyan felhős volt a sötét részeknél a játék, hogy néztem ez mi meg nem is tetszett amúgysem a játék aztán elengedtem. Később néztem a játékról yt videót, mondom ja, akkor ez ilyen ms minőség és elengedtem a témát. Stalker 2 az első játékuk, amitől jót várok, de nem megyek rá gama pass cloudra Mégegyszer, ha bent lesz geforce nowba úgy rápróbálok.
-
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
válasz S e t h #182778 üzenetére
Én nem szeretem, konkrétan imádom, kedvenc műfajom és ez volt vele a bajom, mint soulslike, de elvileg nem az csak hasonló, de ha ez a kettő mérce, akkor wo long. Kínai mitológia és a legjobb soulslike harcrendszer. (Ezért is csalódtam a rise of roninba azt hittem ugyanaz a harcrendszer lesz, de ahhoz képest visszalépés történt.) Kínaiaknak ez a játék most a mi kutyánk kölyke elv azzal is tisztában vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Jedi Survivor és a PSSR témához. [link]
-
madkiller
őstag
válasz Wesder #182749 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyesmi a baj, h volt belőle egy free. A két játék nem egy ligában versenyez. Simán megéri az árát teljes mértékig kilépett a free demo kategóriából és egy AAA játék lett. "Minősègèvel továbbra sincs baj, csak szerintem nem ér 80€-t." - ez a mondtad paradoxon.
Nálam a wukong imádat amit nem tudok hova tenni legalábbis év játéka szinten. Egy from játékhoz kanyarban sincs.[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
válasz ribizly #182600 üzenetére
Én max, a játék menüben beszoktam benyomi a sötét szobát az gyorsabb beállítás fényerő csökkentésre, hogy lejjebb vegyem a fényerőt, de erre sem volt sok példa talán 2-3x csináltam. HDR képnél a legnagyobb 100as fényerőt csak a kép legfényesebb része8 kapják nem megy folyamat 100on a kijelző. Nem HDR adásnál húzosabb lenne a 100as fényerő mind a szemnek, mind a panelnek, mert ott folyamat max fényerőn megy az összes pixel konstant.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok