- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
A masszív politikai szálat személyeskedéssel töröltem, legyetek szívesek ne hozzátok vissza.
-
X oldal: Y oldali véleményterror van a fb-n
Y oldal: X oldal büntetlenül terjesztheti a konteóit fb-nMindeközben én posztolni akarom a zárt, 15 fős fb csoportunkba hogy ma jó kis kihívás lesz futni indulni:
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
ben2
lelkes újonc
válasz andrisbandi #110 üzenetére
"- Az X-en meg lehet nézni mi sül ki ebből. Óriási agymosás, hazudozás, - győzelemmel a legtöbb kattintásúnak."
Ez nem igaz, a community note-okat aszerint súlyozza a rendszer, hogy mennyiben értenek egyet vele azok, akik egyébként homlokegyensen mást like-olnak.
-
nubreed
veterán
válasz andrisbandi #110 üzenetére
- Az X-en meg lehet nézni mi sül ki ebből. Óriási agymosás, hazudozás, - győzelemmel a legtöbb kattintásúnak.
És gondolom még tapsikolnak is hozzá, hogy "hurrá, győzött az igazság, lenyomtuk "őket" ".
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 7480 Laptop 14" FHD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple MacBook Air 13" 2017 (i5 1,8GHz, 8/128) TÖBB DARAB, SZÁMLÁS, 2 ÉV GARANCIA (84.990-tól)
- Huawei Watch Gt 5Pro - Alza vásárlás - 2026.10.10-ig garanciális - Ajándék Huawei FreeBuds 5I
- Eladó Magnat Sounddeck 150 hangprojektor
- Dell 5480 Laptop 14" FHD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s