Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Rigormortiis #186501 üzenetére
neked is és minden totyik lakónak is
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz KisZozó #186418 üzenetére
a 70-es év komoly? ha igen, minden elismerésem, és igaz a mondás
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Icewloxy #186217 üzenetére
első kérdés válasza igen
ha olcsóbban akarod mint a ps store akkor lehet venni feltöltőt akár itt HA-n és azt beváltani, az kód fogmájában jöün és a wallett egyenlgre kerül és onnan tud vásárolni.
úgy tudom kell a minimum csomag az online játékhoz, de majd a többiek megerőstenek ebben
az előfizetés is mehet PSN feltöltő kártya egyenlegből, így valamivel oclsóbb tud lenni.
igen, amit store-ban veszel az megmarad a fióükodom és korlátlan alkalommal le tudod tölteni
a többi kérdésre meghagyom másnak a választ, nem vettem ps5pro-t így nincsen sajnos tapasztalatom ezen a téren"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hát srácok, akinek van psvr2 és szereti az Alien-t annak szerintem kötelező darab az új Alien játék
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Beretvás #186179 üzenetére
igen, és a new game plusz miatt érdemes minimum kétszer neki menni, mert sok a loot, az elhagyott lott és ha tetszik a hölgyike öltetetés és főleg ha platinázni akarod a játékot
én több mint 300 órát nyomtam bele hogy platina legyen, de meglett[ Szerkesztve ]
-
válasz gabriel26 #186169 üzenetére
szia, nálam is elő szokott ilyen fordulni, de én ott hagyom és egy idő után folytatja a letöltést, mennyi időt vársz az ilyen jelenség és gép újra indítás között? nálam van hogy néhány perc is kell amíg azt írja hogy számolás, gondolom a hátra lévő időt számolja ilyenkor vagy nem tudom, de egyszer próbaként hagyd úgy és figyeld meg hogy folytatja e
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz Kendek #185535 üzenetére
ezt köszönöm neked, de nincsenek ott azok a játékok a listában, egyik meghajtón sem
pont ez a baj hogy filék nincsenek meg és a PS meg azt akarja hogy tegyem be a megfelelő USB eszköz, amit én a "PS tudta nélkül" letöröltem
lehet ennek konzol reset fog kelleni[ Szerkesztve ]
-
srácok, tudtok e olyanban segíteni hogy volt néhány ps4 játék egy külső USB SSD-re telepítve, viszont azt a hibát követtem el hogy nem töröltem a játékokat amik rajta voltak mileőtt eltávolítottam az usb eszközt hanem formáztam PC-vel a külső SSD-t és most hogy visszadugtam, kérte a PS5 hogy formázzam, meg is tettem, müködik is rendben, viszont azok a PS4 játékok amik rajta voltak, nem lehet újra telepíteni, hanem azt írja játék indításkor hogy helyezzem be a megfelelő külső USB-t
van valami mód arra hogy tudtassam a PS5-el hogy már nincsen meg a játék filék és szeretném újra letölteni őket?
előre is köszönöm a tanácsokat[ Szerkesztve ]
-
-
válasz light1994012 #184279 üzenetére
még nem jött de ha hazaérek meglesem, köszi az infót
-
-
-
válasz Elims #184070 üzenetére
a fat lemezes meghajtója nem kivehető, vagyis egyszer levehető talán, jó nagy kalapáccsal , de viccet félre téve, csak is a slimnek levehető és az tuti kompatibilis a pro-val
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
válasz lionshamlet #183762 üzenetére
nekem tavaly télen volt PSVR2-m, utána eladtam, és most újra vásároltam egyet, mert jöttek olyan tartalmak amik engem nagyon érdekelnek.
Az új Metro játék számomra zseniális volt, és dec 19.én jön az Alien vadászat, már alig várom hogy az Alien faj áldozata legyek
szemezgess [link][ Szerkesztve ]
-
válasz Szoke1982 #183761 üzenetére
amúgy érdekes, mert nekem meg soha nem volt 1000 pontos, ahogy másnál van, mindig is 500/2000 pontos volt, ami jó ideje eltűnt
én 4-es szintű vagyok, nem tudom ennek van e köze bármihez.
igaz már kezdem nem megfejteni a Sony gondolkodási módját"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz floatr #183744 üzenetére
lehet hogy ez is szubjektív izlés kérdése, mindenesetre és nagyon szeretem a játékot, független attól hogy a kategóiát útálom
ok, beismerem a hölgy miatt vitt rá kezdetben a lélek"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
válasz floatr #183732 üzenetére
lehet a vakok között a félszemű a császár, a sok rossz hitvány játék között mindenki kiemelkedőnek tartja
viccet félre téve, szerintem is zseniális a játék, a női idomokról nem is beszélve[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz ps4proelado #183630 üzenetére
ezt hogy/hol tudom beváltani?
-
válasz Krisz0630 #183539 üzenetére
jól mondja TBT kolléga, szinte minden szava igaz, de ha annyit mondhatok neked, hogy én világ életemben mindig is utáltam az ilyen játékot, és játék menetet, akkor lehet az elmondja hogy szerintem mennyire jó a játék ha az alábbi képre kattintasz kb 400 órát nyomtam már, jah és életem első platina játéka PS-en [kép]
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz undercover #183509 üzenetére
szerintem jó döntés hoztál, kellemes kikapcsolódást és bosszankodást kívánok
TBT kollega virtuális tollából
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz undercover #183443 üzenetére
plusz 1 a Stellar Blade-nek, sőt inkább plusz kettő
-
válasz Lacielvtárs #183339 üzenetére
meg is jött az ok
-
-
-
-
srácok, ha egy játék eltünik a store-ból, az mit jelent? [link]
a játékot előrendeltem, de játék könyvtáramból is eltünt
ez az egy bizonyíték arra hogy közöm volt hozzá hétfőn jellene meg, és így még soha nem jártam
lehet ez OFF?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz hombre[EU] #183255 üzenetére
de azzal sem mindegyikkel ami PS-en elérhető, csak ami megjelenik a portal listájában[ Szerkesztve ]
-
válasz spleenszuru #183148 üzenetére
én rendszeresen azt használom, és tökéletesen működik
-
-
-
-
válasz Lacielvtárs #182901 üzenetére
-
akinek van Ps portalja, annak szólok, hogy ma jött egy frissítés a Portalra, amivel elérhető lett a steamin game, eddig egész jó, tesztelgetem, mobil nettel stabilabbnak mint tűnik mint az otthoni gépről nyomni
igaz kevesebb a játék választék és prémium előfizetés kell hozzá"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz FireFox1996 #182654 üzenetére
nézelődj [link]
-
-
srácok, nem igazán találok erre topikot, de valaki próbálta már a PSVR 2-t a sony féle PC adapterrel?
ha igen, mi a véleménye róla? volna értelme?
nekem van egy rakás PC VR játékom, és gondoltam tennék egy próbát, de ez a srác amiket mondd, eléggé elbizonytalanított[ Szerkesztve ]
-
válasz undercover #182388 üzenetére
a jó munkához idő kell
-
válasz Sanyi.mTs #182143 üzenetére
plusz egy, én is pont erre gondotlam, bár ez inkább reáliabb lenne - mint higénia termék - az agyba dugós fülesekre, már alkalmazzák ezt a sima fejhallgatokra is elég sok boltban
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz undercover #181961 üzenetére
köszi az infót, akkor van remény arra hogy nekem is eCCer majd visszaadják az opciót
-
-
válasz Siegrune #181882 üzenetére
én azért egyet kérhetek tőled? ha majd visszajön a visszaküldés eredménye, vagy indoklása, oszt meg velünk kérlek, mert tuti lehet hogy a te készüléked hibás, gyárilag és kapsz egy csere terméket
[ Szerkesztve ]
-
nem mondom hogy nincs igazatok, és mondjuk így ahogy mondod, van is realitás alapja, bár én abban az időben még nem voltam PS tulaj, csak olvastam róla.
engem nem zavar hogy a kolléga méricskéli, tegye, szíve joga és így ahogy a többiek írják, küldje vissza ha elégedetlen vele.
én csupán egy gonosz poént lőttem el vele, mert hát az én otthoni PC-m mellett aminek van hangja, ha odadurrantok neki, szerintem eltörpül a PS5 vagy PS5 Pro venti hangja, igaz mondom ezt úgy hogy én végül is nem vettem Pro-t pedig akartam, de úgy voltam vele hogy az az egy két játék ami van és játszom vele, arra elég a slim is.
egy viszont nagy érv nekem amiért nem adom el a PS-t, olcsóbb rajta a caliber a kedvenc játékomban és jelentősen
[ Szerkesztve ]
-
válasz polonic #181840 üzenetére
más, de attól tartok hogy megint flame vagy a miJJa fene annak amit mindig törölget itt a moderátor, de annyira kikívánkozik belőlem egy poén
vajon egy hasonló teljesítményű PC is csendben tudna lenni, egy db ventivel?[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
válasz FollowTheORI #181344 üzenetére
énm is level 4-es vagyok
-
válasz Alonso0180 #181338 üzenetére
ez nálam sincs, más játékok vannak egy ilyen listában ami 100 pontot adna, de ugyebár nálam sincs lehetőség beváltani walletre
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz nincsnév007 #181012 üzenetére
ez beteg
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Kendek #180057 üzenetére
"Szóval nem igazán érthető, hogy egyeseket miért zavar, nem muszáj megvenni."
ezt akartam én is megkérdezni a kollegától...
én inkább játszom egy régi és felújított játékkal, mint egy új valamilyen játékkal[ Szerkesztve ]
-
válasz TrishtanAG #180034 üzenetére
plusz egy, én is ámultam a minőségén, nagyon igényes munka lett
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz TrishtanAG #179936 üzenetére
nem tudom
bocsi srácok, én ezt várom de nagyon, szerintem nagyon is volt értelme a Remaster kiadásnak, főleg egy 21:9-es oled monitoron
[ Szerkesztve ]
-
srácok, már alig várom a ma estét [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
-
hidd el a GT7 megéri VR-ban minden egyes fontot vagy forintot, és anno azzal nyomtam végig a carriert, azóta is bánom hogy eladtam a PSVR 2-t, most meg sokallom érte az árat
számomra az az igazi VR élmény, igaz kormánnyal nem próbáltam de úgy tuti még nagyobb lehet az élmény[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest