Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Xaels #142309 üzenetére
Ez nem abszolút méretben értendő, hanem az XBOX, ill. PS4 verzióhoz képest. Gondolom, játéka is válogatja, hogy melyiknél mennyire érvényesül. Ezt a régi posztot találtam gyorsan, amiből több játéknál jelentős a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Elims #142242 üzenetére
Pár hétig használtam benne éppen egy 2 terásat, semmi rendellenességet nem tapasztaltam. Ez miatt végül eladtam (elvi-bizalmi dolog és mert megtehettem), így hosszabb tapasztalatom nincs.
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #142195 üzenetére
Nagyon sok Switch tulaj sem szarja le, csak nekik nincs választásuk. Az új konzolokon viszont szerencsére egyre inkább van. Ráadásul VRR mellett már nem is kell fix 30-as vagy 60-as limitben gondolkodni. Szerintem ez tök jó dolog.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #140254 üzenetére
Akkor máshogy látjuk, mert számomra a PC-s UX elfogadhatatlan a nappaliban, és onnantól még a kávét is megfőzheti, akkor se használnám.
(Az íróasztal mellől meg konzolt nem használnék.)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #140234 üzenetére
PC-nél elég nagy korlát, hogy kell hozzá billentyűzet és egér, CEC támogatás nincs, és ahogy hallom még mindig előfordul, hogy a HDR-t a Windowsban is kapcsolgatni kell. Számomra egyszerűen 2000-es évek, kollégiumi feeling lenne a nappaliban PC-ről játszani. Rákötöttem korábban a tévére, aztán hamar ment is vissza a helyére.
Nekem a gép mérete és zajszintje, maga a kijelző és mellette a hang, illetve az egész rendszer használhatósága a fontos. Így a mostani konzolokkal nincs is hiányérzetem. A fő kifogásaim a PS5 fura arányai plusz dizájnja, és hogy az SSD-bővítés, ill. az oldallap leszedése eleinte nehezen ment. Másodjára már belejöttem, harmadszor pedig max. eladáskor nyúlok bele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #131762 üzenetére
"
drágábbmagasabb árak"Fixed it. Bocs, de ezt annyi helyen leírják így. Pedig max. a termékek drágábbak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz kecsu10 #127935 üzenetére
"Nem szabad elfelejteni, hogy pc-n az igény is feljebb van jóval."
Ez provokatív megjegyzés, de akkor terjedés helyett induláskor megbuktak volna a gémer IPS-ek, amelyeken az SDR is elég vacak, a HDR pedig értelmezhetetlen.
Egy nem annyira provokatív megjegyzés, hogy egy asztal mellől nézett monitornál sokkal nagyobb szokott lenni a látószög, mint egy kanapéból nézett tévénél. Az előbbinél már ahhoz is kell a nagyobb felbontás, hogy csak olyan hatású legyen, mint az utóbbi.
Tudom, hogy létezik konzol + monitor és PC + tévé felállás is, de ezek talán kevésbé jellemzőek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #127891 üzenetére
Számomra a kényelem is, sőt, mert a nappaliban használom kanapéról. Egy konzol indul-leáll a tévével, pár gombnyomás a kontrolleren és a játékban van az ember, nem kell HDR-t kapcsolni, általában is áravonalasan használható. Nekem ez sokkal többet ér a PC teljesítményénél.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pr0bi #127828 üzenetére
Strayt én is félbehagytam, számomra nagyon elmaradt a várakozásoktól. Majd azért befejezem. Igen tetszett viszont a Death's Door és a Lost in Random is, bár utóbbinak a legvége még hátravan. (Én alapvetően indie-t játszom, ötből négy játékom biztos az.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Pár bekezdés ha valakit érdekel az ilyen, ma bővítettem a PS5 táhelyét egy Samsung 990 PRO 2 TB-tal. Az oldallapot leszedni szopás volt, kézikönyv és kb. a negyedik YT videó után számomra kellemetlenül nagy erőt kifejtve sikerült. Első frissítés utáni digitális gép, ha számít.
Az SSD natúr, borda nélkül került bele. Első blikkre OK, rögtön felismerte és kiírta, hogy 6559 MB/s az olvasási sebesség. Arra számítok, hogy semmi különbséget nem látok majd, leszámítva, hogy bőven elférnek rajta a játékok. Megírom, ha bármi gyanús történne. Ha nincs update, akkor az azt jelenti, hogy jól működik.
-
törölt tag
válasz Yonimenn #124646 üzenetére
Éppen OLED tévén nem fog 100 feletti érzést adni. A gyors válaszidő miatt ott a legszembetűnőbb, ha alacsony/egyenetlen a framerate. Számomra a legtöbb 30 FPS játék élvezhető volt PS-en, de amit lehet, azt sokkal szívesebben játszom Performance módban 60 FPS-sel. Egyéntől és játéktól is függ, hogy kinek mi.
-
törölt tag
válasz #42308056 #117584 üzenetére
Én is így vagyok vele, 100+ órát nehéz is tartalmasan megtölteni. Néha játszom ilyen játékkal (Hollow Knight épp egy tipikus példa ), de általában a pártíz órás, vagy akár csak párórás címeket keresem. Ezeket próbálom is teljesen kiismerni, a "nyomj le mindenkit a legnehezebb fokozaton sérülés és mentés nélkül 1 óra alatt" dolgokat mondjuk biztos, hogy kihagyom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gaben92 #115822 üzenetére
Nekem egy vidéki asztaloson keresztül a dupla bútorlapból (Egger tölgy) készült 130 széles, kb. 50 magas és 50 mély szekrény 206000 forint volt. Kértünk ajánlatot Pestről tölgy furnér + fújt MDF-re is. Abban ezt a szekrényt külön nem listázták, de a teljes lakásra adott ajánlat végén egy majdnem háromszor akkora szám szerepelt. Mindez 2020 második fele.
Bocs a többiektől az offért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gaben92 #115816 üzenetére
A Besta jól néz ki, csak hát hullámpapírral van kitöltve. Ha valaki hozzám hasonlóan pl. rácsot vágna bele (én épp a konzolok és erősítő miatt tettem ezt), ne a művelet közben jöjjön rá, hogy az bizony szopó lesz. Nehezebb ajtó (az üvegezett) alatt a magasabb fajta nyeklik is rendesen, többet egymáshoz rögzítve, vagy falhoz rögzítve lehet ezt kiküszöbölni.
Plusz festett az egész, egy erősebb ragasztószalag foltokban simán lekapja róla a glazúrt, ahogy költözés után az kiderült.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz penge111 #115805 üzenetére
Ez a tévés szekrénysor egy régen túlhaladott bútordarab már, és ezt nem csak mint kocka írom, hanem a belsőépítész is ugyanezt mondta. De ha mindenképp az az elképzelés, akkor vannak olyanok is, amelyeknek a középső része nyitott/abb.
A térérzetnek is jót tesz, ha nincs úgy beépítve minden.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz penge111 #115788 üzenetére
120 centiben minimális ráhagyással egy 54"-os panel férne el, és ez csak a panel (a semmire sem jó Pitagorasz-tételből ). Egy 55"-os tévé nagyobb sajnos. Az 55G2 is 122 centi, pedig azon aztán tényleg alig vannak kávák:
TV Dimensions without Stand (WxHxD) 48.1" x 27.5" x 1.1"[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz F-ECT$ #114790 üzenetére
De sokkal több HP-ja van, sokkal nagyobbat sebez és gyors, alig enged hibázni. Még Story-n is lényegesen nehezebb volt, mint bármelyik másik Balanced fokozaton.
#114792 F-ECT$
Én még nem tudom, le akarjam-e győzni Balanced-on. Maximum feléig tudtam leütni az életét, de konzisztensen nem sikerül. Pár erős támadást elkerülve sikerülhet. YouTube-on van videó, amelyikben első szintű karakterrel veri agyon God of War fokozaton a srác. Ehhez egy kb. negyed órás harcot kellett sérülés nélkül hoznia.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #114741 üzenetére
Én az utolsónál vettem le story-ra. Úgy ötből kb. négyszer leütöttem egy hajszálnyira az életét, és végül ugyanúgy egy hajszállal, de meglett. Annyira konzisztensen messze nem tudom elkerülni/blokkolni, hogy balanced-on is legyőzzem.
A fejtaposós támadása okozza a legnagyobb gondot nekem. A többi szerintem nem vész. OK, az elején az volt némelyik, de a bagázs második felét 6-8-as szinten már elsőre vagy másodikra levertem, a boy sokat segített benne. Tápoltam is, minden fegyver, amulett, támadás fullos, és maxmumra fejlesztett Sindri szettben vagyok éppen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pola-Roid #114599 üzenetére
"Az egy dolog, hogy faszikám a háta közepére kívánja a gyereket meg ezt az egész küldetést"
Ez csak a felszín, amire a játék is utal, aztán fokozatosan változik is a dinamika ahogy halad előre a történet. De van sok más játék, ha ez nem fogott meg.
A térkép tényleg rossz benne, segít ha az ember emlékszik a helyszínekre. Én a végén erős Google-fu bevetésével pucoltam ki az elmaradt dolgokat, úgy is volt pár fejfogós rész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ramoskaa #113218 üzenetére
Ne számíts rá, hogy sokkal olcsóbb lesz. Pár hónapig kapható még a C1, egyre kevesebb helyen, aztán az ősszel várhatóan megszűnik az értékesítése. CX árdiagram pl., ez a lefutás a jellemző a tévékre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Peace #113199 üzenetére
Szépen átkódolja Dolby Digitalba a Plex, de azért lesz így minőségvesztés. Főleg DTS:X-nél, ugyanakkor alig néhány ilyen filmmel találkoztam. Így nálam is a Plex + új LG OLED marad a legesélyesebb. Úgyis inkább a tévé (stream) és játék a fontos nekem. Illetve még mindig köthetem a médialejátszót az erősítőre.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Medocsabi #111214 üzenetére
Számomra a PS4 Pro a kezdetektől lassú volt, de legalább rohadt hangos. Magát a gépet én nem szerettem. A PS5 egész más, jóval halkabb, töredék idő alatt tölti a játékokat, több cím ráadásul 60 FPS-re lépett. "Nextgen" vagy más hívószó, nekem volt igényem erre a korszerűbb gépre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ImACeltic #107642 üzenetére
Tudtommal nem feltétlenül működik a különböző évjáratú tévék közt. Valamelyik évben a dizájn is megváltozott, talán 2020-ban, és arról mondták, hogy az új, fekete távirányító nem működik a régebbi készülékekkel.
De a legjobb, ha megnézed a típusát és rákeresel. Az elemtartót levéve ott van a matricán a "model".
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Farkassacred #107467 üzenetére
Én elégedett lennék az első rész grafikai színvonalával, ami gyönyörűen fut PS5-ön 60 FPS-sel. A Forbidden West performance-ben viszont olyan szemcsés vagy nem is tudom milyen, valami ott nagyon nem oké.
Emlékeim szerint a Bloodborne néz ki még hasonlóan a PS5-ön, mintha valami nagyon alacsony felbontásról skáláznák. Nincs PS4-em már, de azon tuti nem ilyen volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Farkassacred #107432 üzenetére
Akkor érdemes lehet kipróbálnom az RDR2-t, pedig egyáltalán nem vonzott abból, amit eddig elkaptam róla. De ha ennyire kiemelkedő a narratívája, akkor érdekel a játék.
-
törölt tag
válasz Peace #107331 üzenetére
Nekem az volt a koncepcióm, hogy egyáltalán ne kelljen billentyűzet és egér a nappaliban levő, dedikáltan "gaming" PC-hez. Ezt szerettem volna elérni tablet módba bootolással, Steam Big Picture-rel. Csak aztán föladtam a dolgot, mielőtt belevágtam volna. Egyedül a második Streacom F12 gépház van meg hozzá, fölöslegesen, már amúgy se ilyenbe építkeznék.
Ilyen téren a nagy ötletem az, hogy a PC, konzol, hasonlók egy külön helyiségben legyenek, egyik oldalt nappali egy másikon iroda, és ezekbe csak a kábelek futnak át. A PC-ből akár kettő videokábel is, egy a nappali tévéjéhez, egy másik a dolgozó monitorához. Ráadásul úgy rackben is lehet és zajonghat kedvére. De ezt max. egy új lakásban vagy házban tudnám összehozni.
No, de túl sokat offolok, főleg, hogy nem az eszköz, hanem a játék lenne a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Peace #107316 üzenetére
A játék világos, de amíg elindítod, vagy frissítések jönnek. Én úgy láttam, hogy ezeket nemigen lehet megúszni csak kontrollerrel. Nekem ez kényelmetlenséget jelntett volna, ill. a HDR miatt nem építettem az XSX helyett PC-t a nappaliba. Majd egyszer még lehet, hogy fogok, de a közeljövőben nem.
Atmoshoz szerintem egy külön Dolby app kell, de azt sosem próbáltam. Rémlik valami az Atmos for Headphones és Home Theater verziókról is, nekem pl. az utóbbi az érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Peace #107309 üzenetére
Hogyan oldottad meg, hogy ne kelljen hozzá billentyű-egér, és hogy a HDR magától működjön amikor olyan a játék? Utóbbi a W11-gyel talán rendben lehet, ahogy olvastam, nem próbáltam. Dolby Vision és Dolby Atmos megy már PC-ről normálisan? Utóbbiak mondjuk PS-en sincsenek, nem is erre veszem meg a nem exkluzív játékokat.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Jim74 #107236 üzenetére
Nagyon nekem se. De pénzben nem járok jól a konzolokkal. Hiába olcsóbb maga a gép, elég jó szorakoztatóelektronikát is vettem hozzá. Most, pár év után már a 83"-os OLED tévéket és a 11-13 csatornás erősítőket nézegetem.
OK, nemcsak játék megy ezeken, de az a fő motiváció a fejlesztésre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bobby45 #107203 üzenetére
Itt a Samsung a VRR-t a változtatható frissítési frekvenciára használja egy általános rövidítésként, és nem a HDMI VRR-re. Az az egészen konkrét kérdés, hogy az utóbbi is támogatott-e. Nem VRR általában, nem VRR a HDMI porton keresztül és a többi amivel lehet terelni, hanem konkrétan a HDMI Forum által a HDMI 2.1 specifikációjában lefektetett HDMI VRR nevű implementáció.
-
törölt tag
válasz bobby45 #107158 üzenetére
Az a baj, hogy a korábbi linkeden is csak a FreeSync-et nevezik meg konkrétan, ami csak az egyik VRR-implementáció.
Addig szerintem próbáld az itteni Samsung tévés topikot, esetleg az AVS Forum QN90 threadjében érdemes olvasni vagy kérdezni. Ott is épp feljött a téma.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hackeeeee #107115 üzenetére
Én azt pl. nem tudom, hogy XBOX-on milyen a billentyűzet-egér, viszont a halk működés és az új technológiák miatt nekem is nagyon tetszik az a gép. A PS-t meg a szoftver/játékok/UX miatt szeretem. Számomra az a fő előnye a két "nagy" konzolnak, hogy elég leülni a kanapéba és megnyomni a kontroller gombját a játékhoz.
Van egy már viszonylag korosnak számító PC-m is, de azon rétegjátékokat játszom inkább. A klasszikus PC-s műfajok egyre kevésbé érdekelnek.
-
törölt tag
válasz slothunter #107104 üzenetére
"Hidd el a PC gamerek is lenézik a konzolosokat."
Több ember lenézi hasonló miatt a másikat (ugyanez megy telefonoknál, autóknál, kb. bárminél), igen, de nem tűnt fel, hogy ez a réteg amúgy buta mint a föld?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz axlfsi #107103 üzenetére
Nem is vettem okoskodásnak. Igazából a Wikin is fennvan, hogy milyen képmódhoz melyik HDMI verzió kell - amit írtam, az a Refresh frequency limits for standard video alatt.
Nincs nagy jelentősége, főleg manapság. Egy spéci eset, a kijelzőnek is támogatnia kell, de azért létezik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz keIdor #104037 üzenetére
Nem... Az első bunyónál sokat időztem, alig lett meg. Később visszamentem kíváncsiságból és magasabb szinten kb. egy pillanat alatt kiütöttem a fószert, majd az Arena Mastert is, már ha ez a titulusa. Akkor döntöttem el, hogy a hasonló tartalmakat későbbre hagyom.
Inkább a küldetéseket csinálom és a világot túrom közben a gyűjthető dolgokért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TrishtanAG #104026 üzenetére
Én meetingen is mondtam már Tieto helyett Tiestót.
-
törölt tag
A Machine Strike-kal én is úgy vagyok, hogy érdekes, de ne fárasszanak már vele. Talán majd ráérzek arra is. SpaceChemben bezzeg órákon-napokon át építem és optimalizálom a tandemben dolgozó, agyleolvasztó futószalagokat.
Talán csak elírtad, de nem trail, hanem trial. Nehogy bárki rosszul jegyezze meg, én hasonló miatt sokáig hibásan használtam egy szót.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz keIdor #104019 üzenetére
Érdemes szerintem később, táposabban odamenni. Frozen Wildsban volt ez különösen szemét az internet szerint, de a játék legvégén gond nélkül elértem az első helyet azokban a próbákban is. A Chieftain's Trialben ráadásul ez második kísérletre sikerült, bő fél percet még hagytam is benne. (Normal fokozat, a nehéz része az volt, hogy ne nyírjam ki magam a maximumra tuningolt Stormslingerrel. )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Danibartha42 #104017 üzenetére
Keress rá pl. a Hardveraprón. 230-240 ezer forintért listáznak néhányat.
FB Marketplace-en látok mondjuk 190-210 ezer közt is.Van konzol beárazós topik is, de lehet, hogy a PS5 érzékeny téma, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz keIdor #103996 üzenetére
Na, arról én csak olvasni szeretek, amúgy kihagyom. Előbb a többiben érjek el valami minimális haladást. A 3D játékokban nem vagyok jó, nekem a Frozen Wilds vége
is viszonylag nehéz volt.(Fireclaw-harcok) [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TrishtanAG #103976 üzenetére
Nekem resolution-ban (így játszom végül) olyan, mintha egyes helyeken egekbe tolná a fényerőt és túlszaturálná a képet, máshol pedig fakó forma lenne. LG 65C8-on játszom, ami nem tud HGiG módot - lehet, ez is tényező. Szemre a HDTVTest ajánlásai sem adják.
A Forbidden West patchek logjai jó hosszúak, de én nem szoktam átolvasni őket, mert félek, hogy spoileresek lehetnek. Álltólag dolgoznak egy nagy javításon is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz marinea2 #103968 üzenetére
Én is ugyanígy teszek, a Forbidden Westnél mondtam, hogy na jó, váltok egy jegyet a hype vonatra. Lehet, ezért is vagyok érzékenyebb, és gyakrabban kizökkentenek ezek a dolgok a játékból. A polírozott kiadásokhoz szoktam. (Úgy látom, hogy a markereket, konkrétan a Fireglam-et javította egyébként a tegnapi patch, és lehet, hogy többminden mást is amit eddig kiszúrtam, csak egy fél órára ültem le elé este.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TrishtanAG #103957 üzenetére
A Forbidden West kapcsán nekem végig olyan érzésem van, hogy a grafika nem stimmel. Resolution módban a színkezelés furcsa, mellé az átvezetőkben meg-megakadt, és gyakran látszott úgy, hogy Aloy - nem akarom máshogy írni - bandzsa mint az állat. Tipikus uncanny valley. Eredetileg performance módban akartam játszani, de az még problémásabb. Ezerszer inkább az előző rész (PS5-ön az is 60 FPS), mint a Forbidden West performance módban. Fura helyzet, hogy éppen azzal van gondom, amit általánosságban a játék egy erősségének mondanak.
Emellett tökig van apró buggal. Térképről nem tűnik el a marker, NPC-k harc után még ütik a levegőt, adott részt megcsináltam már de visszatérve úgy reagál Aloy, mintha akkor lennék ott először.
Szerintem egy kiváló játék lesz ebből úgy fél év múlva, azt viszont egyértelműen megbántam, hogy kivételt tettem vele és előrendeltem. Esélyesen jegelem is pár hónapra, mert a mostani állapotában én nem tudom beleélni magam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KaitouP #102747 üzenetére
Köszi, meg is nézem holnap, van-e a közeli nagybótba'. Ha lesz, akkor én is ciccentek egyet, csak én a Horizon FW mellé.
Stabilan tartom a "napi egy kávé, vagy egy pohár kóla" koffeinbevitelt, erre richtig szembejön egy újabb Monster, én pedig sose bírom megállni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sordoran #101372 üzenetére
Én inkább azt javaslom akkor, hogy az első résszel kezdd. Szuper jó játéknak tartom, grafika ütős, teljesen kivasalták (főleg a kiegészítőben), és PS5-ön kiválóan fut 60 FPS-sel. De nyilván a te döntésed.
#101374 Marcus88
Ezt nem tudom sajnos. Utána kéne keresnem, hogyan van ez PS-en. Ettől függetlenül biztos, hogy lesz visszhangja.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BusinessGuy #101209 üzenetére
Szintén 65", szűk 3 méterről nézem, és szemcsés, alacsony felbontásúnak látom a performance módot.
-
törölt tag
A teszt alatt egy kommentben jobban kifejti ezt a cikkíró.
-
törölt tag
válasz proly01 #100353 üzenetére
Én nem olvasok teszteket azelőtt, hogy végigjátszottam volna egy játékot. Maximum az öszefoglalókat futom át. Horizonhoz most elég a gamepodos írás vége, amiből az derül ki, hogy a Forbidden West kb. első rész továbbpolírozva. Nekem nagyon tetszett az első, így majd ezzel is fogok játszani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest