Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz Jim74 #185875 üzenetére
Mondjuk az már egy szomorú szint, ha valaki így érzi... Én szerintem „örök gyerek” maradok bizonyos tekintetben, csak hát ezt a kölyköt folyton vissza kell fogni, háttérbe kell helyezni, ha majd jön gyermek a családba, na akkor meg aztán tényleg vége mindennek...
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
_drk
addikt
válasz Jim74 #175429 üzenetére
Mondjatok már játékokat amiket vártok!
Death Stranding 2 ami nagyobb PS ex, meg GTA 6 ami 2025 vége ami olyan távoli időpont amit még 2x csúsztathatnak.
Alig van normális nagyobb játék bejelentve.De még ezzel a 60fps-el is várnék. Mivel erősebb a gép biztos lesz különbség, csak kérdés, hogy megéri-e majd.
Biztos lesz játék ahol meg, csak kérdés, hogy mennyi.
Megvesszük a konzolt, aztán 3 év múlva visszanézünk, hogy hát nagyon nem érte meg. -
F-ECT$
titán
válasz Jim74 #174560 üzenetére
Amíg nincsenek konkrét mérések a géppel, addig csak találgatni lehet.
A bejelentések alapján valószínűleg a Pro gép több játéknál fogja tudni tartani a 60 fps-t, mint a sima, szóval akár meg is érheti a váltás, de előtte jó lenne látni, hogy valójában mit is tud a gép.
Dive ever, work never.
-
zojjektum
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz Jim74 #170959 üzenetére
Elképzelhető, igen. Bár EA Play listában még benne van, és írja is a játék adatlapján, hogy előfizu kell hozzá.
-
Alister71
nagyúr
válasz Jim74 #157130 üzenetére
Talán 7000 körül van, ha jól tudom 5500 a min. követelmény.
A sajátját lassan belakom, amik maradtak, megvettem vagy 5 játékot, dehát egy rendes játék 150 giga, kell a hely.
Resident Evil és Gran Turismo a fő csapásvonal. Meg aztán SW jedi és God ofWar stb..[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
LÁZ
addikt
válasz Jim74 #155614 üzenetére
ps adventi naptár volt, 2x tuti írtam, meg más is, dec1-24ig mindennap kapsz 1et, ha beváltod a pontjaidat a napi sorsolásra, de ma még mindenki megkaphatja a mait a saját fiókjával .
visszamenőleg már nem, mert csak adott napra vannak, de a mai sorsolásra még visszamenőleg a pontokat össze lehet szedni..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
sting2
addikt
válasz Jim74 #152220 üzenetére
A novemberi update óta " hulyeazakinemveszimeg" kategória, olyat gurított a PD..
Rakás tartalom, combos karrier, izgalmas online, nyálfolyatós replay, badarság kihagyni.
Finoman hangolgatva a verdákat, segítségeket off (najó Abs mehet), kézi váltót a joyra konfigurálva, TC - 1es, valamelyik belső nézet és csapjad neki.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
-
MODERÁTOR
válasz Jim74 #144855 üzenetére
Felírhatod, de amúgy a könyvtáradban megtalálod listázva a saját játékaidat, és onnan könnyedén el is indíthatod a letöltést.
A kivett SSD-t nem szükséges formázni, mert nem tartalmaz semmi olyan adatot, csak a titkosított fájlrendszert, és a játékok duplán, sőt triplán titkosított fájljait. De ráadásul másik PS5-ben is csak licenc birtokában futtathatóak ezek. -
MODERÁTOR
válasz Jim74 #144649 üzenetére
Én a Samsung 990 PRO 2TB-ot venném, de nyilván nem ér kétszeres árat, és a PS5-ben egyáltalán nem is jönne ki semmilyen előnye mondjuk az Apacer-hez képest.
-
GEIL
addikt
válasz Jim74 #144613 üzenetére
Muszáj lesz időt csinálni játékra is....ne hajtsd a munkát/tanulást annyira, mert kiégsz/besokallsz.....az az 1-2 órácska játék nem sok, de szükséges.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
jeni
félisten
válasz Jim74 #144605 üzenetére
a dolog ennek a hűtő hiányossága miatt lett a Samsung 980 Pro 2TB ajánlva neked Heatsink-el egybe építve
-
jeni
félisten
válasz Jim74 #144594 üzenetére
Lemaradtál a vizes bolti Samsung 980 Pro 2TB hűtőbordás verzióról?
Ez is jó mínusz 3000Ft kedvezménnyel a manónál.
Ez is gyors és hűtőbordás.
Szintén +heatsinkPer pillanat ez a LEGOLCSÓBB heatsink-kel szerelt 2TB gyors NVMe m.2
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz Jim74 #144250 üzenetére
lakásom sincs, nem hogy biztosítás
Igazából csak ki kellene deríteni, hogy a táp szart be, vagy vmi komolyabb baj van Tápot kicserélem én is simán ha az a gond.Szerk: A gépben egy Seasonic prime táp van, lehet hogy az mentette meg? Ott már tényleg nem lett volna őszinte a mosolyom ha az is beszarik
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Jim74 #143298 üzenetére
Ha így sem lehet majd összepattintani, akkor annál is azt kell csinálni, hogy az aljára nem ilyet raksz. Bár elvileg oda eleve külön mellékelnek egy vékonyabb lapot.
Ami viszont fontos, hogy az összepattintós nem állhat ferdén, szóval ha a vezérlőchip alacsonyabb, akkor arra vastagabb hővezető lap szükséges. -
jeni
félisten
válasz Jim74 #143243 üzenetére
Van egy kicsi probléma a passzív hűtőkkel. Szerintem páran nem is gondolnátok.
Ugyanis az ADATA XPG GAMMIX S70 Blade 2TB M.2 (AGAMMIXS70B-2T-CS) vagyis 2TB ennek fényében vastagabb mint a 1Tb vagy a 512Mb verziók.
Se a Thermal Grizzly M.2 SSD hűtő borda (TG-M2SSD-ABR) se a AXAGON CLR-M2 ALU passive cooler sem szerelhető össze az Adata 2Tb SSD-vel. A Jonsbo se lesz jó,azt gondolom ahhoz is kevés lesz.
Ugyanis nagyon vastag lett az Adata Gaming S70.
Az Axagonnal csak úgy tudom összeszerelni ha a 6 csavarból csak 4-el rögzítem össze,a hátsó 2 felét nem rögzítem. A másik 2db csavarral azzal már nem lehet mert a chip miatt nagyon felfelé nyomja és nem illeszkedik a lyukhoz a menetfurat.
Hacsak az U alakú Axagon fémlapnál a furat helyét ki nem reszelem hosszabbra.
A Thermal Grizzly ezzel próbálva már bele se lehetne pattintani a bordát.
Szerintem nem véletlenül adtak hozzá fémlapot az Adata S70 SSD-hez.
u.i.: a másik gondolat az Axagonnál ha nem teszek kettő közé padot,mert akkor lehet már a csavar furatot elérném vele,de ez így nem kivitelezhető.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Jim74 #143233 üzenetére
Tedd a PC gépbe az 1TB Patriot SSD-t.
Viszont ha az Adata gaming X 2Tb-ra felteszed a gyári vékony hűtőlapkáját akkor leszedni utána arról baromi nehéz. Kész szenvedés annyira ODA TAPAD és vékony a fémlemez könnyen hajlik. Az nem egészen olyan könnyen leszedhető hőelvezető padka mint amivel eddig találkoztam.
-
MODERÁTOR
válasz Jim74 #143228 üzenetére
Igazából nem venni észre, ha túlmelegszik az SSD, mert ez ellen úgy védekezik, hogy throttlingol, vagyis csökken a teljesítménye. Egyelőre a legtöbb játék nem használja ki ezt a minimum ajánlott 5.500 MB/s olvasási sebességet, így maximum csak lassabb lesz a betöltés, illetve esetleg késleltetve töltődnek be a textúrák.
Amúgy az SSD aljára ragasztott matrica miatt nem kell aggódni. A hővezető pad nem ragasztós, vagyis utólagosan is simán levehető. -
jeni
félisten
válasz Jim74 #143219 üzenetére
ilyen van nekem is a gyári borda az mellékelve van,az SSD-n alján vannak a gyári adatok.
a srác mondta a boltban,hogy az adatok ne sérüljenek meg rajta így nem ajánlotta,hogy külső passzív bordát rátegyek,direkt meg is kérdeztem mielőtt fizettem a pénztárnál.
de lehet a pad nem olyan erős ragasztós felületű,hogy az Adata ssd matricáját vagy az adatokat idővel nem tépi vagy koptatná elha külön bordát veszel hozzá akár a Jonsbo M.2-3 akkor az alját nem szabad padozni mert az adatokat matricával feltépi utólag és ez garancia vesztő.
így legalább nem sérül meg a matrica.
az Adata csomagban mellékelt fém lapos bordával (tetejére) együtt tettem be a konzolba.
amúgy is rá van írva a dobozra,hogy Sony PS5 konzolhoz fejlesztve tehát az Adata garantálja,hogy ezzel is bírnia kell a magas hőmérsékletet.
elvileg mennie kell vele rendesen a gyárival.
ha érdemes mérni (magas hőmérséklet) esetleg vagy a játék alatt fagyna az úgy is kiderül majd ha nem bírná el.AXAGON CLR-M2 ALU passive cooler
ez jobb és erősebb ,oldalról pluszban megerősítve.ennél lehet nem is kell a fémtest aljára belülre tenni padot ha ez így biztonságosnak mondható. az SSD tetejére biztosan kel és lehet padozni,az aljára nem érdemes,bár nem tudom ha nem teszek oda vékony padot akkor nem-e fog lötyögni ott kettő között?
az 1TB-t ilyen bordával tettem be a SSD-t a konzolba korábban.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Jim74 #143219 üzenetére
Ha jól olvasom, akkor a képen látható egyszerű, vékony alumínium lemez nincs gyárilag felszerelve az SSD-re. Hanem utólagosan lehet rárakni, és elvileg akár 20%-kal is tudja csökkenteni a hőmérsékletet.
Ennél komolyabb hűtőbordát is rá lehet szerelni, aminek vélhetően jobb lenne a hatásfoka. -
cross56
senior tag
válasz Jim74 #140564 üzenetére
Nekem Gt7-nél volt olyan, hogy random kikapcsolt a konzol és utána pár percig nem is tudtam visszakapcsolni, majd csak a konzolon lévő gombbal sikerült.
Csinált egy hibajavítást aztán ment újból szépen.
Ilyen eddig talán 2x volt.
Szintén 2 éves gép. Azóta sem jöttem rá h mitől lehetett[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz Jim74 #125035 üzenetére
Horizon Forbidden Westnél nem volt ilyen, ott is mindig pihenőbe tettem ha elmentem fürdeni, kajálni stb, de a AC Valhallánál brutálisan laggol + vízszintesek megtörik, csúszik a kép. Azt mondod akkor hogy a beépített ssd ahol beakad valami ? Melegedést én nem talasztaltam Ps5-nél, csak Xbox series x-nél, ott volt hogy újra is indult magától. Én azért kikapcsolom a gépet, napokra nem hagyom pihenőbe. Remélem nem szarakszik benne valami...Megnézem majd más játékoknál is, ha előjön többször is akkor azért utánna járok a dolgoknak vagy utánna kérdezek itt.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz Jim74 #125030 üzenetére
De ezaaaaz A jó isten áldjon meg Kerestem youtube-on is, de ha treasure-re keresek csak a nagyokat mutatják mindig, a kicsiket nem.
Még egy dolog. Tapasztaltál esetleg olyat, hogy ha a gépet a játék futtatása alatt pihenő módba teszed, majd késöbb visszalépsz, elkezd laggolno, szaggatni a játék ? Játék újraindítása után jó, viszont nem tudom hogy ez a gép hardveres hibája, vagy egy esetleges szoftveres bug a pihenő mód miatt
-
itldj
aktív tag
válasz Jim74 #124936 üzenetére
Ez ilyen érdekes, mert a "sima' Spidermanból az alap PS4 verzió van benne, szóval PS5-ön is 30fps. Miles Moralest nem néztem, mert gondoltam sorban haladok, meg így vannak vonzóbb alternatívák, vagy olyan játék ahol nem zavar a 30fps.
Ezt amúgy nem értem, hogy ha valami benne van az Extra / Premium katalógisban, akkor PS5-ön miért nem a felújított verziót lehet leszedni... -
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Jim74 #124248 üzenetére
Minden USB dongle-s wireless füles jó hozzá. Online nem tudod megrendelni csak személyesen lehet találni üzletben készletet. A tatabányaiban tegnapelőtt volt egy a kezemben, sztem utolsó darab, többet nem láttam. De nem vettem meg, mert nekem A50 van.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest